ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsedikisanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha
yahu ben çocukken çok zayıftım falan .neyse ramazanda bi oruç tuttum düzenli yemk yedim diye aldım gittim. yoksa hatrlarım sokakta oyun oynardık yarım ekmek reçelli ekmk yerdim günde kaç kere banamısın demezdi .şimdi annem zayıfla azcık diyo senin yüzünden oldum böyle diyorumsonra 1 kilo versem hastamısın noldu yüzün çökmüş aç gezme demeye başlıyo değişik benim anne
ben de 64.5'te takılıyım, inşallah gider biter. keşke erkekler kadar şanslı olsak yemek konusunda, onlar yiyip kilo almadıkları için çok şanslılar. biz hala çabalıyoruz. biz bakmayalım bizimkilere, az ve öz yememiz şart.
iyi geceler yavrum, ben de yatıcam. Yelizcim albüm yapmışsın, içine resim beklioruz yarına
resim yükledim, arkadaşım olanlar bakabilir, arkadaşım olmayanlar da arkadaş olarak ekleyebilir:)
evet benim eşim maç sevmez fazla, bi de bazı dizileri benden çok takip eder, mesela muhteşem yy, seksenler falan:) yalan dünya bi de:) bi de kaçırdığı yer olunca sorar:) bu akşam spora dizi vaktine kaldı, o muhteşem yy.ın özetini izlerken ben 5 mil leslie yaptım, sonra esneme hareketlerime yardım etti:) işte kimse 4,4 lük değil ama çoğu iyi yanını düşününce insan kötü tarafına da katlanıyor:) iyi geceler tatlı rüyalar canım:)
varya sana nasıl özendim bilemessin inan. istiklalde tur atıyorum dedin ya ben orda bittim. nerde oturuyosun hilalcim semt olarak birde iş yerin nerde istiklale nasıl gidiyosun
aynen ablacım çok doğru dedin şimdi. seksen diyince cidden çok şaşırıyolar zaten ama doğprusu o . ayrıca gerçekten giyim çok önmli. mesela girintimi çıkıntımı çok belli eden şeyler kilolu gösteriyo. bol şeylerde öyle biraz daha dar ve hafif girinti kullanılan kıyafetler çok daha zayıf gösteriyo. bide ben eskiden oğlan çocuğu gibiydim kız gibi olmaya yeni başladım desem yeriherşeyim boldu yeni yeni toprlıyorum
ayyy okudum bıttı
Gunaydın herkese..
Amannnnnnnn ya.
Kızımın saatı geldı elı kulagındadır uyanır sımdı.
Dun yoruldu bakalım bugun bana ne ceza verecek.
Sevılay oldukca ıyısın, ben 161cm boydayım ama kas kutlem falan senın gıbı avantajlıyım.
Daha once de soyledıgım gıbı ınce gorunup tartıda agır cıkmayı severım:)))
su ara hedef kılomu 65e yukseltmeyı dusunuyorum.
Kas agırlıgıma baglı tabı.
Suan yagsız kutle:61kg gorunuyor.
2kg gıder zayıfladıkca eeee yag olmayacak mı? bakarız duruma gore.. fazla da kas kaybetmek ıstemem.
kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(14)
fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)
degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)
mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)
yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (30)
successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (14)
fatos0808:canım dün diyetisyen kontrolun vardı gelince menü spor ve suyu belirtip listeye eklermisin
lethem: su(-) spor(-) Menü (+) Mesaj (8) spor ve su yu göremedim:44:
concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (?)
tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (12)
az-uz: mesaj yazmadı , internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)
kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(14)
fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)
degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)
mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)
yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (30)
successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (14)
fatos0808:canım dün diyetisyen kontrolun vardı gelince menü spor ve suyu belirtip listeye eklermisin
lethem: su(-) spor(-) Menü (+) Mesaj (8) spor ve su yu göremedim:44:
concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (?)
tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (12)
az-uz: mesaj yazmadı , internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)
nasılsın kaptanımGünaydınn yavrumm
hahahaha kapmışsın kolyeyi heheh güle güle kullan. Çıtayı yükseltme zamanın gelmiş 50kg ye pahada ağır yükte hafif birşeyler düşünhehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)
anaam buldumcuk olmuş heheheh gözlerim kamaştı.neredesiniz siz bakim sabahtan beri yok kimselerhaha yanlış olmazsın öğrendim şu vızırtıları smiileyleri faln
nasılsın kaptanım
Yalnız bır sorum var:
Sımdı bız cuma gunu verdıgımız kılo (gecen cuma baz alınarak) ıle mı yoksa bu cuma start alarak mı lıstede olacagız?
bu skoru etkıler:)))
Netıcede bızım gıbı agırlıgı yuksek olanlar, takımı daha kolay bırıncılıge yukseltır heheh
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahahaha kapmışsın kolyeyi heheh güle güle kullan. Çıtayı yükseltme zamanın gelmiş 50kg ye pahada ağır yükte hafif birşeyler düşün
anaam buldumcuk olmuş heheheh gözlerim kamaştı.
Ne çok şey yazılmış ya yarım saattir okuyorumalbüme resim ekleyenlerin fotolarına bakiyim biraz
Günaydınnn fulişşş..yarın bildirim günü neler hissediyon yardımcımhayırlısı....ben pek umutlu değilim bu hafta kendi adıma hala şişim gibi geliyor ama bakalım en azından + çıkmam artık daha fazla bundan sonra inişe geçiyozzz
İyiyimm canımm sağol sen nasılsıınn bakayımm ??
Geçen haftakinden alıncak ama 2 ye bölüncek bu hafta hesabı ben yaparım siz sadece kaç kiloda olduğunuzu başlığınıza kilo bildirimi olduğunu belirterek yarın sabah yazarsınız
Normalde yüzde hesabı da yapıyoruz her hafta bildirimlerimizi şöyle yaparız: örn:ben geçen hafta 59 kiloydum(ah ahhh) bu hafta 58.4 kiloyum Aradaki fark:0.6
Yüzde hesabı şöyle: Aradaki fark/geçen haftaki kilo x 100 Yani:
0.6/59x100=1.016...=1.02 diyoruz %1.02 demektir bildirimi de şöyle yaparız:
Kelebek.hill(59/58.4/0.6/%1.02)
günaydın beybi beybi
Valla bende kedimi şiş hissediyorum ama az yememden ve çılgın spor yapmamdan mütevellit + olmayacağımı düşünüyorum. Dün sabah geçen haftakiyle aynı kilodaydım.
Muhtemelen ya aynı çıkarım ya da 1 2 gr vermiş çıkarım tam kestiremiyorum.
Sporun nasıl geçti eğlencelimiydi?
bende iyiyim ama kendimi şiş hissediyorum sabah kalktığımda karnım o kadar şişti ki sanki taş bağlamışım ama şimdi biraz daha düzeldi :)
Sen de ben de herkes de şiş anacım, yeni arkadaşlara bel bağladık bu haftabi de fatoş tabiii
Spor baya iyiydi kızzz,deli mekik çektik ya, çok iyi geldi, pilates hafif gelmişti bu zorladı iyi olduu...
bugün de zumbaya katıllcam bakalımm...
sen naptın anneciğinlee??
Hepimiz de şişik olduk zatenninşallah bu gece pattadana ineriz yaaa
Sen de ben de herkes de şiş anacım, yeni arkadaşlara bel bağladık bu haftabi de fatoş tabiii
Spor baya iyiydi kızzz,deli mekik çektik ya, çok iyi geldi, pilates hafif gelmişti bu zorladı iyi olduu...
bugün de zumbaya katıllcam bakalımm...
sen naptın anneciğinlee??
Hepimiz de şişik olduk zatenninşallah bu gece pattadana ineriz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?