Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama dıkkat edersen sokakta yıyorduk o ekmeklerı...
(gercı ben hep kıloluydum)
Yanı sımdıkıler gıbı evde pınekleyerek degıl...
Sımdı cık sokaga cocukken yaptıklarını yap (tamam ya %5ını yap...) bol bol ye recellı ekmeklerını:))

ayyy okudum bıttı
Gunaydın herkese..
Amannnnnnnn ya.
Kızımın saatı geldı elı kulagındadır uyanır sımdı.
Dun yoruldu bakalım bugun bana ne ceza verecek.

Sevılay oldukca ıyısın, ben 161cm boydayım ama kas kutlem falan senın gıbı avantajlıyım.
Daha once de soyledıgım gıbı ınce gorunup tartıda agır cıkmayı severım:)))
su ara hedef kılomu 65e yukseltmeyı dusunuyorum.
Kas agırlıgıma baglı tabı.
Suan yagsız kutle:61kg gorunuyor.
2kg gıder zayıfladıkca eeee yag olmayacak mı? bakarız duruma gore.. fazla da kas kaybetmek ıstemem.

kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(14)

fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)

degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (16)

mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)

yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (30)

successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (14)

fatos0808:canım dün diyetisyen kontrolun vardı gelince menü spor ve suyu belirtip listeye eklermisin

lethem: su(-) spor(-) Menü (+) Mesaj (8) spor ve su yu göremedim:44:

concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)

destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)

melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (?)

tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (12)

az-uz: mesaj yazmadı , internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)

Aynen öyle onlar yiyip almayınca anlamıyorlarr derdimizii en iyisi bize bıraksınlar bu işi

resim yükledim, arkadaşım olanlar bakabilir, arkadaşım olmayanlar da arkadaş olarak ekleyebilir:)

Ben göremedim fotolarınıııı
Evet tabi ki herkesin kusuru var ama önemli olan katlanabilecek kadar sevmek ve karşılığını görmek..

varya sana nasıl özendim bilemessin inan. istiklalde tur atıyorum dedin ya ben orda bittim. nerde oturuyosun hilalcim semt olarak birde iş yerin nerde istiklale nasıl gidiyosun

Ben sabahları babamla geliyorum servisi var işyerinin onla genelde,,haftanın yarısı da direk adliyeye gidiyorum zaten..adliyeden taksime şanslıyım ki baronun servisleri var avukatlar için...taksim meydandan aşağı kadar yürümem gerekiyor ama zaten çok hoşuma gidiyor bu..tramvaya da binebilirim ama hem boşa bekleyip boşa yürüyememiş oluyorumm beklerim mahurumm gel beraber turlayalımm

Anlıyorum senii çokkk...ben o durumdan yeni kurtuluyorum yani...ama giyim cidden çok önemli yakıştırmak çok önemli..ben de 70 lerdeyken aynı sen gibiydim dikkatliydim ama kabullenmiş değildim yakında sen de kurtulcan dar da giycen yavrumm maşallahın var ama çok güzel ve sempatşksşn maşallah

Günaydınlarrr...idealinizi kendi vücudunuza göre belirlersiniz artık bayanlar..baya çokmuş kas kütlen gerçektenn

Ellerine sağlık esratoşummm günaydınnnn

mesaj sayım 13 canım :)

Bu arada kızlar kanımca cuma günü yliss,concept ve successfull listedesiniz...

ancak az_uz_ internetinden dolayı giremedi..normalde tabi ki idare ederiz ancak deneme süresini yaşayamadık, anlayamadık, bu nedenle 1 hafta daha deneme süresini uygun gördüm, itirazı olan bildirsin lütfen

Yalnız bır sorum var:
Sımdı bız cuma gunu verdıgımız kılo (gecen cuma baz alınarak) ıle mı yoksa bu cuma start alarak mı lıstede olacagız?
bu skoru etkıler:)))
Netıcede bızım gıbı agırlıgı yuksek olanlar, takımı daha kolay bırıncılıge yukseltır heheh

Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)
hahahaha kapmışsın kolyeyi heheh güle güle kullan. Çıtayı yükseltme zamanın gelmiş 50kg ye pahada ağır yükte hafif birşeyler düşün

neredesiniz siz bakim sabahtan beri yok kimseler haha yanlış olmazsın öğrendim şu vızırtıları smiileyleri faln
anaam buldumcuk olmuş heheheh gözlerim kamaştı.

Ne çok şey yazılmış ya yarım saattir okuyorum albüme resim ekleyenlerin fotolarına bakiyim biraz

nasılsın kaptanım

İyiyimm canımm sağol sen nasılsıınn bakayımm ??

Geçen haftakinden alıncak ama 2 ye bölüncek bu hafta hesabı ben yaparım siz sadece kaç kiloda olduğunuzu başlığınıza kilo bildirimi olduğunu belirterek yarın sabah yazarsınız

Normalde yüzde hesabı da yapıyoruz her hafta bildirimlerimizi şöyle yaparız: örn:ben geçen hafta 59 kiloydum (ah ahhh) bu hafta 58.4 kiloyum Aradaki fark:0.6
Yüzde hesabı şöyle: Aradaki fark/geçen haftaki kilo x 100 Yani:
0.6/59x100=1.016...=1.02 diyoruz %1.02 demektir bildirimi de şöyle yaparız:

Kelebek.hill(59/58.4/0.6/%1.02)

Günaydınnn fulişşş..yarın bildirim günü neler hissediyon yardımcım hayırlısı....ben pek umutlu değilim bu hafta kendi adıma hala şişim gibi geliyor ama bakalım en azından + çıkmam artık daha fazla bundan sonra inişe geçiyozzz

günaydın beybi beybi
Valla bende kedimi şiş hissediyorum ama az yememden ve çılgın spor yapmamdan mütevellit + olmayacağımı düşünüyorum. Dün sabah geçen haftakiyle aynı kilodaydım.
Muhtemelen ya aynı çıkarım ya da 1 2 gr vermiş çıkarım tam kestiremiyorum.
Sporun nasıl geçti eğlencelimiydi?

bende iyiyim ama kendimi şiş hissediyorum sabah kalktığımda karnım o kadar şişti ki sanki taş bağlamışım ama şimdi biraz daha düzeldi :)

Sen de ben de herkes de şiş anacım, yeni arkadaşlara bel bağladık bu hafta bi de fatoş tabiii
Spor baya iyiydi kızzz,deli mekik çektik ya, çok iyi geldi, pilates hafif gelmişti bu zorladı iyi olduu...
bugün de zumbaya katıllcam bakalımm...
sen naptın anneciğinlee??

bende iyiyim ama kendimi şiş hissediyorum sabah kalktığımda karnım o kadar şişti ki sanki taş bağlamışım ama şimdi biraz daha düzeldi :)

Hepimiz de şişik olduk zatenn inşallah bu gece pattadana ineriz yaaa

zumba da çok eğlenceli yaaaaaa. Bizim salonda bi tek plates var çok skıcı. Sen senin salonu iyi buldun he o fiyata.
Bizde akşam napalım takıldık. kaynanoş çok kalorili şeyler yapmamış bu sefer. Pazı dolması yedim sadece ama bi 10 tane yedim hehe yoğurt yedim.
Benim veletler var orda barkın ile burak. Eşimin albasının bebeleri. Kaynanam bakıyor. Bizde her çarşamba oraya gidiyoruz onları ısırmaya. Bayaa hareketli bir akşamdı yani tepemden inmediler.

inşallah normaldede çok şişerdimde bu kadar şiştiğii hiç hatırlamıyorum dua ediyorum regl olayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…