- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlaaarr bugün crunch dersine girdimmmm... hiç abartmıyorum 45-50 dk mekik çekmekle geçti, sırf sıkıştırma dersi ama çok hoşuma gittiiii...
pilates geçen bana hafif gelmişti bu daha iyi, pilates yerine haftaya spinning seçeceğimmm crunchu gireceğimmm
göbüş bölgesi için süper ders zaten benm de biraz göbüş, biraz da üst bacakta sıkıntı vardı ama bacaklarım eskisi kadar değil artık daha hoşuma gidiyor tabii
özlemcimmm bilgilendirme geçtim yavrumm
esraaaatoşumm bi dilim pasta yedim ama aynı gün hem makarna hem mercimek yedim hepsi de kalori olmuş yaa..üzüldüm biraz...daha dikkatli olmalıyım...
tubişş hangi kısımda sorun yaşıyosun tickerda özelden ya da burdan yaz çözelimm
fatoşşş nerelerdesin ablacıkkk
kısacasıı özledim sizi gızlarrrr
Kızlaaarr bugün crunch dersine girdimmmm... hiç abartmıyorum 45-50 dk mekik çekmekle geçti, sırf sıkıştırma dersi ama çok hoşuma gittiiii...
pilates geçen bana hafif gelmişti bu daha iyi, pilates yerine haftaya spinning seçeceğimmm crunchu gireceğimmm
göbüş bölgesi için süper ders zaten benm de biraz göbüş, biraz da üst bacakta sıkıntı vardı ama bacaklarım eskisi kadar değil artık daha hoşuma gidiyor tabii
özlemcimmm bilgilendirme geçtim yavrumm
esraaaatoşumm bi dilim pasta yedim ama aynı gün hem makarna hem mercimek yedim hepsi de kalori olmuş yaa..üzüldüm biraz...daha dikkatli olmalıyım...
tubişş hangi kısımda sorun yaşıyosun tickerda özelden ya da burdan yaz çözelimm
fatoşşş nerelerdesin ablacıkkk
kısacasıı özledim sizi gızlarrrr
iyi geceler son olarak buda size gelsin canlar .. dinleyin mutlaka
Asu Maralman-Bagri Yanik Dostlara(Sigaramın Dumanı da Dumanı) - YouTube
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)131 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)49 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
1.00 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)175 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1554 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal
Spor:+
Su:+
Kızlarrr....crunch diyetarkadasimda öyle bi seçenek yoktu ben de mekik ekledim, ama cambazlık yapmadık 30 dk ekledim ısınma falan çıktım, öncesinde de yürüyüşüm hafif koşum varama menüm kötü oldu bugün..gerçi tam pors yapmadıklarım var içinde ma gene de kötüü
kaçamadım maça, dizi sürüyor ama sizden ayrılamadım. oğluş da uyudu. eşimle dizi izliyoz hahayyyyyy
sporlarla gider o. ben de bizim aerobik, fitness derslerinden umutluyum. çok çalıştırıyor hocamız. değişik sporlar iyi gelecek bence vücudumuza.
kaçamadım maça, dizi sürüyor ama sizden ayrılamadım. oğluş da uyudu. eşimle dizi izliyoz hahayyyyyy
bizim menüler hep böyle cicim ya.kalorili. ama bol sporlu. biz senle dayanamıyoruzz. bugün 3 öğünde de müsli yedim. hee,, bunu duyan ve yemek yemiyorum diye kızan eşim n'aptı, bana küstü . peki ya annemle babam? onlar da arayıp yemek yemiyomuşum diye bi fırça çektiler, onlar n'aptı? bana küstü . ağız tadıyla bi zayıflayamayacak mıyım ben ya ??
dışardan yememek için kendim öğretmenevinde bişeyler tüketiyorum, ancak bu kadar oluyor kızlar. siz de kızmayın bana
1.00 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal) 218 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal) 90 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal) 114 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal) 19 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
0.50 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal) 42 kcal
2.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal) 86 kcal
2.00 x 100gr Eti Form Light Müsli (309 kcal) 618 kcal
Alınan Kalori Toplamı1304 kcal
Yakılan Kalori
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı625 kcal
su:+
İnşallahh özlemcimm ..aynen sana da bana da iyi gelir diye düşünüyorummaynı dönemlerde hop değişim yaptık sarsıntıyla kilo atsak bu ara biraazz...takıldım ben 62 ye yaaa..
Hahahha ay ne güzell
Aynen özlem biz biraz çok yiyoz sanırmtutamıyoz ama sporda baya aktifiz maşallah biz var ya senle 1000-1100 yiyebiliyo olsaydık baya vercektik aslında sana da küzen küsene kızz gerçi Zafer de bana çok kızıyo, hemen bi yerim ağrıyo desem ya da burnum akıyo desem tabi yemiyon ondan diyo geçen de yemek yicem adliyede, ne yicen dedi, çorba ekmek falan dedim..ya ben de bi şey yicen sandım diyo git başka şeyler ye et ye dürüm ye midene yemek girsin diyo
Ne bol gülücük mesaj yazmışım ben öyle yaa
Yelizcim anlattığın kadar var eşin baya sabırlı ve uyumlu sanırım Allah bozmasınçünkü hem muhteşem izliyon hem de internette dolanıyon hem de gs-real madrid maçı varkennnn... maşşşşaaalllaahhhh
İyi geceler kızlarrr...gözlerim yorgunnn..ben biraz salonda takılıp yatarrbugün merhameti izlioyrdum ama geciktim ben de sonra netten izlerim dedim bıraktım, babamlar da muhteşemle maç arası gitgeldeler
varya sana nasıl özendim bilemessin inan. istiklalde tur atıyorum dedin ya ben orda bittim. nerde oturuyosun hilalcim semt olarak birde iş yerin nerde istiklale nasıl gidiyosunNe bol gülücük mesaj yazmışım ben öyle yaa
Yelizcim anlattığın kadar var eşin baya sabırlı ve uyumlu sanırım Allah bozmasınçünkü hem muhteşem izliyon hem de internette dolanıyon hem de gs-real madrid maçı varkennnn... maşşşşaaalllaahhhh
İyi geceler kızlarrr...gözlerim yorgunnn..ben biraz salonda takılıp yatarrbugün merhameti izlioyrdum ama geciktim ben de sonra netten izlerim dedim bıraktım, babamlar da muhteşemle maç arası gitgeldeler
aynen ablacım çok doğru dedin şimdi. seksen diyince cidden çok şaşırıyolar zaten ama doğprusu o . ayrıca gerçekten giyim çok önmli. mesela girintimi çıkıntımı çok belli eden şeyler kilolu gösteriyo. bol şeylerde öyle biraz daha dar ve hafif girinti kullanılan kıyafetler çok daha zayıf gösteriyo. bide ben eskiden oğlan çocuğu gibiydim kız gibi olmaya yeni başladım desem yeriyelizcim sen benjammın battın gibi olcan ,yıllar geçsede genc dinamık mınyonluk işte harika
sevilaycım seni dışarda görsem 80 desen bana gözlerım açılır bakar kalırım boyun uzun kemıklerde iri olunca hiç göze batan bi taraf yok bide doğru da giyindinmi kapatıyorsun
iş aslında doğru giyinmede zayıfkken yanlış parrçaları giyince nasıl olduğundan kg lu duruyorsa bizlerde doğru kombinlerle daaha zayıf algılanabılıyorsun iş kandırmacada
branşımız farklı, çok az yere tayin olabiliyoruz. eşim 11 yıldır bandırma'da, seneye çıkacak tayini mesela. doğu görevimiz sadece 3 yıl ve çoluk çocuğa karışmadan gitmek istiyoruz. ama batı hep açık, doğu kapalı. e yapmak zorundayız bir yandan da doğu'yu. belki de emeklilik dönemlerne kalacak eşimin.
hakikaten ya, regl yeni bitti bende de. hala canım bişeyler istiyor, hep istiyor; sonu yok bununen güzeli de Zafer'e inat spor salonuna yazılman oldu, heh şöyle çıkar dişlerini. süründüreceksin bu erkekleri
shake'i blendırla mı yapıosun cicim? tadı nasıl oldu??
çok çok azcık.. cicim meyve de ye arada. ben her gün okula meyve götürüyorum.
kansızlığım benim de aynı Fuliş gibiydi, doktor nasıl yaşıyorsun, diyordu. besinle de düzelmez bu, dedi. ilaçlar da fayda etmedi. zaten et de yemiyorum ezelden beri, ondan da kaynaklı. hee, sonra n'aptım, her gün kırmızı pancar yedim bol bol. rendeledim yedim, 2-3 hafta önce yine gittim doktora, tahlile, gayte iyisin, dedi. şaşırdım. düzenli olarak yediğim kırmızı pancar yapmış bunu.
ben de çok kızıyorum ya, çok pahalı kitaplar.
anaaamm, kaptanımız tekvando türü şeler öreniyor; dikkatsakın sporunuzu, suyunuzu eksik tutmayın
ohh, aferin kız sana
benimle mi aynı? yoksa eşlerimizin mesleği mi aynı? ben de nusaybin tarafında öğretmendim, ama cizre'de kalıodum. nusaybin benim için paris'ti; çok severim. çok değişik bi yer, çarşının içinden suriye sınırı geçiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?