Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)131 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)49 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
1.00 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)175 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1554 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal

Spor:+
Su:+

Kızlarrr....crunch diyetarkadasimda öyle bi seçenek yoktu ben de mekik ekledim, ama cambazlık yapmadık 30 dk ekledim ısınma falan çıktım, öncesinde de yürüyüşüm hafif koşum var ama menüm kötü oldu bugün..gerçi tam pors yapmadıklarım var içinde ma gene de kötüü

Son düzenleme:
Bu arada ben gün içinde de çok yürüyüş yapıyorum ama onlar bana spor gibi gelmiyor yaa yazmıyorum...
yoksa hergün bi kere en az 2-3 kez istiklal turu yapıyorum, adliye içinde katlar arası baya dolanıyorum ve hep hızlı yürürüm zaten ama olsun sporun, yürüyüşün fazlasından zarar gelmezz...

lethemmm hani sen pilates seti almıştın noldu yapmadın mı hiçç??

maça kaçamadın mı yelizzz

sporlarla gider o. ben de bizim aerobik, fitness derslerinden umutluyum. çok çalıştırıyor hocamız. değişik sporlar iyi gelecek bence vücudumuza.

iyi geceler son olarak buda size gelsin canlar .. dinleyin mutlaka

Asu Maralman-Bagri Yanik Dostlara(Sigaramın Dumanı da Dumanı) - YouTube

oyy, süper şarkı. mahur beste'yi yolla bi de bize bi ara. resimlerine bakıcam şimdi. ama unutma, 1.74 boyundayım 64-65 kg; hala iri yapılı sıfatım üstümde. boun varsa azıcık balıketli de olsan, bu kavram hep senle yaşayacak; yani benle.

bizim menüler hep böyle cicim ya.kalorili. ama bol sporlu. biz senle dayanamıyoruzz. bugün 3 öğünde de müsli yedim. hee,, bunu duyan ve yemek yemiyorum diye kızan eşim n'aptı, bana küstü. peki ya annemle babam? onlar da arayıp yemek yemiyomuşum diye bi fırça çektiler, onlar n'aptı? bana küstü. ağız tadıyla bi zayıflayamayacak mıyım ben ya??

dışardan yememek için kendim öğretmenevinde bişeyler tüketiyorum, ancak bu kadar oluyor kızlar. siz de kızmayın bana

1.00 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal) 218 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal) 90 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal) 114 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal) 19 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
0.50 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal) 42 kcal
2.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal) 86 kcal
2.00 x 100gr Eti Form Light Müsli (309 kcal) 618 kcal
Alınan Kalori Toplamı1304 kcal

Yakılan Kalori
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı625 kcal
su:+

sporlarla gider o. ben de bizim aerobik, fitness derslerinden umutluyum. çok çalıştırıyor hocamız. değişik sporlar iyi gelecek bence vücudumuza.

İnşallahh özlemcimm ..aynen sana da bana da iyi gelir diye düşünüyorumm aynı dönemlerde hop değişim yaptık sarsıntıyla kilo atsak bu ara biraazz...takıldım ben 62 ye yaaa..

kaçamadım maça, dizi sürüyor ama sizden ayrılamadım. oğluş da uyudu. eşimle dizi izliyoz hahayyyyyy

Hahahha ay ne güzell

Aynen özlem biz biraz çok yiyoz sanırm tutamıyoz ama sporda baya aktifiz maşallah biz var ya senle 1000-1100 yiyebiliyo olsaydık baya vercektik aslında sana da küzen küsene kızz gerçi Zafer de bana çok kızıyo, hemen bi yerim ağrıyo desem ya da burnum akıyo desem tabi yemiyon ondan diyo geçen de yemek yicem adliyede, ne yicen dedi, çorba ekmek falan dedim..ya ben de bi şey yicen sandım diyo git başka şeyler ye et ye dürüm ye midene yemek girsin diyo

Ne bol gülücük mesaj yazmışım ben öyle yaa

Yelizcim anlattığın kadar var eşin baya sabırlı ve uyumlu sanırım Allah bozmasın çünkü hem muhteşem izliyon hem de internette dolanıyon hem de gs-real madrid maçı varkennnn... maşşşşaaalllaahhhh

İyi geceler kızlarrr...gözlerim yorgunnn..ben biraz salonda takılıp yatarr bugün merhameti izlioyrdum ama geciktim ben de sonra netten izlerim dedim bıraktım, babamlar da muhteşemle maç arası gitgeldeler

ben de 64.5'te takılıyım, inşallah gider biter. keşke erkekler kadar şanslı olsak yemek konusunda, onlar yiyip kilo almadıkları için çok şanslılar. biz hala çabalıyoruz. biz bakmayalım bizimkilere, az ve öz yememiz şart.
iyi geceler yavrum, ben de yatıcam. Yelizcim albüm yapmışsın, içine resim beklioruz yarına

evet benim eşim maç sevmez fazla, bi de bazı dizileri benden çok takip eder, mesela muhteşem yy, seksenler falan:) yalan dünya bi de:) bi de kaçırdığı yer olunca sorar:) bu akşam spora dizi vaktine kaldı, o muhteşem yy.ın özetini izlerken ben 5 mil leslie yaptım, sonra esneme hareketlerime yardım etti:) işte kimse 4,4 lük değil ama çoğu iyi yanını düşününce insan kötü tarafına da katlanıyor:) iyi geceler tatlı rüyalar canım:)

varya sana nasıl özendim bilemessin inan. istiklalde tur atıyorum dedin ya ben orda bittim. nerde oturuyosun hilalcim semt olarak birde iş yerin nerde istiklale nasıl gidiyosun

yelizcim sen benjammın battın gibi olcan ,yıllar geçsede genc dinamık mınyonluk işte harika
sevilaycım seni dışarda görsem 80 desen bana gözlerım açılır bakar kalırım boyun uzun kemıklerde iri olunca hiç göze batan bi taraf yok bide doğru da giyindinmi kapatıyorsun

iş aslında doğru giyinmede zayıfkken yanlış parrçaları giyince nasıl olduğundan kg lu duruyorsa bizlerde doğru kombinlerle daaha zayıf algılanabılıyorsun iş kandırmacada

benjamin iyiymiş, belki çok zayıflar nebahat çehre olurum ilerde:) eşim zayıfla diyor ya manken de olamam boy yok diyorum:) napcan beni zayıflatıp diyorum, sağlığın için diyor:) neyse meraktan geldim okudum yorumları, abovvvv saat de geç olmuş iyice, gene kalkamıcam. herkese iyi geceler:)

su:+ 2.5 litre
spor:+ yarım saatcik yürüyüş
menü:
sabah 1 fincan nescafe
öğlen:yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık pirinçpilavı
2-3 kaşık nohut
1 bardak ayran
akşam:3 adet köfte
azcık patates kızatması

aynen ablacım çok doğru dedin şimdi. seksen diyince cidden çok şaşırıyolar zaten ama doğprusu o . ayrıca gerçekten giyim çok önmli. mesela girintimi çıkıntımı çok belli eden şeyler kilolu gösteriyo. bol şeylerde öyle biraz daha dar ve hafif girinti kullanılan kıyafetler çok daha zayıf gösteriyo. bide ben eskiden oğlan çocuğu gibiydim kız gibi olmaya yeni başladım desem yeri herşeyim boldu yeni yeni toprlıyorum

Evet blender kullanıyorum.
Zaten spurcu dedın mı blender olmadan olmaz:)
Ben sevıyorum shakelerı. yanı lezzetlı gelıyor.
Zaten kendıne gore ayarlıyorsun. Ne istıyorsan at..ıc.. mıs:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…