- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hım yiyebilirmiyim ozamn
poğaca da getirmiş ondan yemezsem bunun yarısını hiç olmazsa yesem ay ıyıkı hamıle değilim amn allhım neolur ozamn halım bilmem
ama difirize atayım yarın cuma tartıdan sonra yyiim en iyisi artı da çıkmam
hım yiyebilirmiyim ozamn
poğaca da getirmiş ondan yemezsem bunun yarısını hiç olmazsa yesem ay ıyıkı hamıle değilim amn allhım neolur ozamn halım bilmem
hım yiyebilirmiyim ozamn
Anam nası da düşüncelii...sen bilirsin canım canın çok çektiyseeee yarım falan ye olmadıı...ya da bi tanecik ye yaadisiplinim mi eksik ne benm de yaaa...
Hamile olunca ben de çok fena olurum diye düşünüyorum, hopp ağzıma atıveririm o zmaan
ben hamileyken brownilerle beslendim 4 ay ama hiç kilo almadım, son 5 ayda 18 kilo aldım:) paket paket çikolata yedim, hele son ay var ya her haftasonu 1.5 kuzu şiş yiyordum ve doymuyordum:) emzirme döneminde eşim browni intenseleri koliyle alıyordu, günlük 3-4 tane yiyordum, ondan veremedim kilomu hemencik zaten, ben aburcuburcuyum, kesince hemen gitmeye başlıyor kilocuklar:)
hamile olunca herşeyden yeme hakkım var gibi düşünüyordum, öle bi lokma falan da değil doyuncaya kadar:)
yeme yaa,
Aaa bı de ılerıyı dusunuyor!
Elmanın ortasına cevız uzum tarcın falan koy at fırına onu ye.
yeme yaa,
Aaa bı de ılerıyı dusunuyor!
Elmanın ortasına cevız uzum tarcın falan koy at fırına onu ye.
Ay ben de ondan korkuyorummm..o zaman yeme diyen ne başkası olur ne ben olurum, herkes de hamilesin ye derinşallah çok almayız hayırlısı...alsak da vercez mecbur napalımm...
ben de aburcuburcuydum ama bayaa kestim artık, bu hiç bi şey değil yani
Valla emine fenaaa izin çıkmadııı
Bu arada tebriklerrr harika kilo vermişsin helalll[/QUOT
Ben de tebrik ederim cok guzrl kilo vetmissin emine
eşim artık yeme diyordu ama ben valla kıtlıktan çıkmış gibiydim, ben 18 aldım başkası olsa kesin 30-40 alırdı diye düşünüyorum. almak kolay da verene kadar ah ahhhhhh36 beden giyen biri doğumdan sonra mağazaya gider ve üstüne olan kıyafet 44 olursa düşün ruh halini
Bu arada tebriklerrr harika kilo vermişsin helalll[/QUOT
Ben de tebrik ederim cok guzrl kilo vetmissin emine
mesele kılo vermek olsun ustume tanımam.
Almaksa mevzu benden ıyısı yoktur.
Ama korumaktan bahsedıyorsanız...ben cekıleyım en ıyısı:)))
ben hamileyken brownilerle beslendim 4 ay ama hiç kilo almadım, son 5 ayda 18 kilo aldım:) paket paket çikolata yedim, hele son ay var ya her haftasonu 1.5 kuzu şiş yiyordum ve doymuyordum:) emzirme döneminde eşim browni intenseleri koliyle alıyordu, günlük 3-4 tane yiyordum, ondan veremedim kilomu hemencik zaten, ben aburcuburcuyum, kesince hemen gitmeye başlıyor kilocuklar:)
slm kızlar oo öylen arası kızlar toplanmış herkes burada
bende abur cubura dayanamam ama rekor bende ben hamileyken 26 kilo aldım 59 başladım 85 kiloyla doğuma gittim 3100 bebek doğurdum hepsi çikolata pasta tatlıdan ama aynı sen benim gibiymişsin ama ben senin kilona bir düşsem yeter canım şuan duba gibiyim
e hangı kılo baz alınacak?
yanı ılk kılomuz mu?
hayır elbet kurallar nasılsa oyle de.. ben anlayamadım.
Sımdı ben 25mart pazt gunu basladım 92kg ıle.
gecen cuma ıse 88.6kg ıdım..
Hangısı ıkıye bolunecek?
heheh ben 80le basladım. 73e dustum (doguma kadar hergun cıkarıyordum yedıklerımı, ama 5-6ay dogru duzgun yıyemedım de),
yıyebılmeye baslayınca "sen mısın benı tutan" 104 ıle doguma gırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?