Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anam nası da düşüncelii...sen bilirsin canım canın çok çektiyseeee yarım falan ye olmadıı...ya da bi tanecik ye yaa disiplinim mi eksik ne benm de yaaa...
Hamile olunca ben de çok fena olurum diye düşünüyorum, hopp ağzıma atıveririm o zmaan

ben hamileyken brownilerle beslendim 4 ay ama hiç kilo almadım, son 5 ayda 18 kilo aldım:) paket paket çikolata yedim, hele son ay var ya her haftasonu 1.5 kuzu şiş yiyordum ve doymuyordum:) emzirme döneminde eşim browni intenseleri koliyle alıyordu, günlük 3-4 tane yiyordum, ondan veremedim kilomu hemencik zaten, ben aburcuburcuyum, kesince hemen gitmeye başlıyor kilocuklar:)

yeme yaa,
Aaa bı de ılerıyı dusunuyor!
Elmanın ortasına cevız uzum tarcın falan koy at fırına onu ye.

hamile olunca herşeyden yeme hakkım var gibi düşünüyordum, öle bi lokma falan da değil doyuncaya kadar:)

Merhaba arkadaslar sporumu yapmanin ve 2lt su icmenin rahatligiyla gune basladim.birazdan disari cikicam ama once kaptana bir soru sorayim dedim. Benim gecen cuma denesurem basladi yani tam bir hafta oldu.
Verdigim kilonun 2 ye bolunmemesi gerekiyor degil mi?

hamile olunca herşeyden yeme hakkım var gibi düşünüyordum, öle bi lokma falan da değil doyuncaya kadar:)

Ay ben de ondan korkuyorummm..o zaman yeme diyen ne başkası olur ne ben olurum, herkes de hamilesin ye der inşallah çok almayız hayırlısı...alsak da vercez mecbur napalımm...

ben de aburcuburcuydum ama bayaa kestim artık, bu hiç bi şey değil yani

yeme yaa,

Valla emine fenaaa izin çıkmadııı

yeme yaa,

ben de yulaf kepeğini bugün öle yapıcam, tarcınlı cevizli incirli falan pişircem, tatlı atıştırmalık olacak:) tuzlusu da güzeldi bakalım tatlısı nasıl olcak? nasıl olsa yiyorum inciri cevizi, bi de shake halini pişireyim bakalım:) kendimi hamurişi yemiş gibi hissedip mutlu oluyorum:) bu sabah da buğday kepeğini peynir yumurta maydanoz ve karbonatla karıştırıp fırınladım, poğaçacık oldu çok güzel ve hafifti, hala da acıkmadım ne güzelllll:):):):)

eşim artık yeme diyordu ama ben valla kıtlıktan çıkmış gibiydim, ben 18 aldım başkası olsa kesin 30-40 alırdı diye düşünüyorum. almak kolay da verene kadar ah ahhhhhh 36 beden giyen biri doğumdan sonra mağazaya gider ve üstüne olan kıyafet 44 olursa düşün ruh halini

ben bu sıkıntıyı hıc bır zaman cekmedım.
suan bıle dolabımda 38-48 arası kıyafetlerım "heran" gıyecekmısım gıbı duruyor:)))

bende abur cubura dayanamam ama rekor bende ben hamileyken 26 kilo aldım 59 başladım 85 kiloyla doğuma gittim 3100 bebek doğurdum hepsi çikolata pasta tatlıdan ama aynı sen benim gibiymişsin ama ben senin kilona bir düşsem yeter canım şuan duba gibiyim

heheh ben 80le basladım. 73e dustum (doguma kadar hergun cıkarıyordum yedıklerımı, ama 5-6ay dogru duzgun yıyemedım de),
yıyebılmeye baslayınca "sen mısın benı tutan" 104 ıle doguma gırdım.

tebrikler alkışlar hepsi sana çok güzel kilo vermişsin bugün sıkı tutmalıyız yemeyin kızlar pastalar kurabiyeler hilale bakmayın sabh tartı zamanı.diyene bakın kilo veremedi ama dikkat ediyorum tabi öpt sizleri:)

104 ıle gırdım, 4510gr kızım dogdugu halde ben 104tum...hep olur boyle de..nasıl olur anlamam.
1.gun sabahı 97ydım ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…