- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
teşkkür ettim hilalcim her yıl istanbula geliyorum mutlaka marmara hukukda en yukın arkdaşım okuyo şu an . şayet gelirsem snide görmeye çalışırım :)
Ayy ben de mi öyle olcam acaba yaaa çok diikkatli olcammm
Selammm
Hahha yok yok koruma yok vercez vercez gitcek
Hilale bakmayın mııı alındım :83:
aşk olsun hilalcim ben kötü bişeymi dedim yemiyelim diye dedim:))))
yaaa topa tutcaksınız beni ama bi dilim yaş pasta yedim gene yaa bugün de bi müvekkil getirmiş dayanamadık yoksa ben yemeyeceğdiimmmmmmama bu akşam deli spor yapcam bi kere zumba var yaaa..
ve ceza verdim kendime başka da bi şey yemiyorum bugünnnn...
tamam belki bi form yerim spordanönce bayılmayım sonra
ama bak gebe yemiş:)n
eyse sen gençsin çabuk veririsin benim gitmiyor kolay ondan öptüm seni
aşk olsun hilalcim ben kötü bişeymi dedim yemiyelim diye dedim:))))
ama bak gebe yemiş:)n
eyse sen gençsin çabuk veririsin benim gitmiyor kolay ondan öptüm seni
kamu yönetimi bende canım. 3. sınıfım şimdi. kpss ye başladık artık bakalım hayırlısıHer vakit beklerim mahurumsen ne bölüm okuyordun kız???unuttum yaa :26:
Ya bi de belim çok ağrımaya başladı geneee...sabahtan beri ilaçla durduğumdan sakindi ama etkisini yitiriyor majezik ühüüü..
ama bi daha ilaç içmek istemedim şimdi..içmicem hıh dayancam
kamu yönetimi bende canım. 3. sınıfım şimdi. kpss ye başladık artık bakalım hayırlısı
içme tabii ki avukat hanım sen o ağrıyı kaldırırsınnn
He hatırladımkpss ah başa bela..ben seneye gircem a kadrolar için ya yds ye girmedim çünkü bu sene, geçen seneden de kurum avukatlığı için alınmış öylesine bi 82 puanım var işe yararsa kullanırım yaramazsa da özelde devam bi süre daha
Cadıı nasıl da gaz veriyorrr...valla bacaklarıma doğru indi yayıldı şu an çok fena ama inat ettim içmemmm
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çokkkk özledim inş beni diskalifiye etmemişsinizdir internet bugün geldi birazdan spora gideceğim salı perşembe c.tesi pazar spor günlerim 7ye kadar olmam menümü sporumu hiç aksatmadım ayrıca çok heyecanlıyım yarın kilo bildirim günü
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çokkkk özledim inş beni diskalifiye etmemişsinizdir internet bugün geldi birazdan spora gideceğim salı perşembe c.tesi pazar spor günlerim 7ye kadar olmam menümü sporumu hiç aksatmadım ayrıca çok heyecanlıyım yarın kilo bildirim günü
Lethemmm bugün su-sporlar sende biliyorsun değil mii??
biliyorum Hilalimmama yarın yaparım diye düşündüm, malum ben erkenden uyuyorum, sonradan yazanlar da olur.
azcık yürüdüm geldimm, form çayı aldım kiraz saplıymışşimdik müzik açıp az zıplayayım yahu bugün bir enerji var ama anlamadım, cangadan mıdır nedirr
Bak yaaa canga ydiğini de araya sıkıştırıyor köfteeetamam şeker yarın yap ben hatırlattım sadece
ohh oyna zıpla tatlışş
yazmıştım aslında menümde. senin pastayı da gördüm yine naberr
uyku bastı beni yaaaahavadan mıdır nedir? bu saatte de uyunmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?