- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
yaaa topa tutcaksınız beni ama bi dilim yaş pasta yedim gene yaa bugün de bi müvekkil getirmiş dayanamadık yoksa ben yemeyeceğdiimmmmmmama bu akşam deli spor yapcam bi kere zumba var yaaa..
ve ceza verdim kendime başka da bi şey yemiyorum bugünnnn...
tamam belki bi form yerim spordanönce bayılmayım sonra
He hatırladımkpss ah başa bela..ben seneye gircem a kadrolar için ya yds ye girmedim çünkü bu sene, geçen seneden de kurum avukatlığı için alınmış öylesine bi 82 puanım var işe yararsa kullanırım yaramazsa da özelde devam bi süre daha
Cadıı nasıl da gaz veriyorrr...valla bacaklarıma doğru indi yayıldı şu an çok fena ama inat ettim içmemmm
vay be insanlar geziyo arkadaş konserle falan filan bende burda sınav çalışayımAy benim patronlar hep ofisteydi yeni gittiler.
Yarında sabah 9.00 da gelicekler toplantı var ve kaçta biter bilmiyorum. Sabah erken gelip kilomu bildircem.
Menü
Sabah
1 kase nesfit
Ara
1 fincan türk kahvesi
Öğlen
ızgara tavuğun göğsü
Ara
1 fincan yeşil çay
Akşam
Sebzeli noddle
kesin çin mantısı da yerim 2 tane
Akşam konsere gidicez taksimde o sebeplen dışarda yiycez. Çin lokantamız var meşhur oraya gidelim dedik.
Su:+
Spor: -
Spora gidemiycem maalesef :122:
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;
kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.
Erkeklerde ise durum biraz daha farklı
Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;
kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.
Erkeklerde ise durum biraz daha farklı
Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar
bu benim için geçerli değil, ben 17 gösteriyormuşum, taaaa ne zaman 30 olurum kimbilir
bu benim için geçerli değil, ben 17 gösteriyormuşum, taaaa ne zaman 30 olurum kimbilir
resmen 2 kase nesfiti devirdim ya yuh bana
Ben de bugün bu konu üzerine yazmıştım canım, normalde katılacak gibi görüüyosun ancak bu hafta iyi bi deneme olmadı, bi hafta daha deneme sürecinde kalmana karar verdikkişisel bi durum değil yani ama su-spor-menü paylaşımlarının düzenli olduğunu görmemiz gerekiyordu..göremedik..diskalifiye değil normalde idare ederiz zaten sadece verimli bi denem süreci geçiremedik ondan umarım anlarsın beni
hoşgeldin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?