Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay benim patronlar hep ofisteydi yeni gittiler.
Yarında sabah 9.00 da gelicekler toplantı var ve kaçta biter bilmiyorum. Sabah erken gelip kilomu bildircem.

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Ara
1 fincan türk kahvesi

Öğlen
ızgara tavuğun göğsü

Ara
1 fincan yeşil çay

Akşam
Sebzeli noddle
kesin çin mantısı da yerim 2 tane

Akşam konsere gidicez taksimde o sebeplen dışarda yiycez. Çin lokantamız var meşhur oraya gidelim dedik.

Su:+
Spor: -

Spora gidemiycem maalesef :122:

bende çıkayım şimdilik kızlar eve gidince yazarım yine biraz gezicemm yürüyüşümüde apacağımm

of çok açım hemen bi kase nesfitimi yemem lazım. bugün ilk öğünüm olcak ne yazıkki. ya bu çarşı pazar ne yordu beni ter içinde kaldım bide regl dönemi foşur foşur resmen ya ıy :119::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

Hılallllllllll
Hılal ben senı ne yapayım Hılal...
Hadı sefkatle yaklasayım
"nıye yedın pastayı Hılal'cım.. neden ıstemıs olabılır CANINNNNNN"

ılac ıcme sen pasta yeeee

vay be insanlar geziyo arkadaş konserle falan filan bende burda sınav çalışayım resmen evlenmeye özndim bide istanbulda olunca ohhh . şu kpss ye gireyim kazanırsam ilk tercihim istanbul çok seviyorum yahu

Beklerız Sevılay:)

Fulya, hangı lokanta? Bayılırım Cın mantısına.
Ama nedense Cın'de yedıklerımı begenemedım (ya da ıyısı rastlamadı).
Malezya'da resmen oturur cesıt cesıt onlardan yerdım.
En sık ve en bol porsıyonlu beslenmem Malezya'da olmustur.
Ozamanlar 62 ıle gıdıp sadece 65 ıle donmustum (11gun) ve hala sasırırım. oysakı neler yemıstım.. Iste mutfaktan mutfaga degısıyor.

menümü paylaşayım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet yeşil zeytin
1 kuru kayısı ,15 adet fındık enerji patlaması

öğle 1 tabak kereviiz yemeği 1 kase yoğurt

akşam lorlu karışık salata

40 dak yürüuyüş
2 litre su

ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;

kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.

Erkeklerde ise durum biraz daha farklı

Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar

Erkeklere kıyak gecmemısler bu defa demek:))

evetttttt bugün akşam yemeğini de yedik, artık en fazla şekersiz türk kahvesi içip günü kapatmayı planlıyorum. şu kurabiyeler bugün beni kurtardı, canım öyle çok tatlı istiyordu ki:) bunun çeşitlerini denicem artık, maksat yulaf kepeği tüketmek. midede kendi acayip su tutup tok hissetmeye yardımcı oluyor, sindirme de faydalı:) henüz sporumu yapmadım ama yemeğin üzerinden biraz geçsin 5 mil lesliemi yaparım. kociş de erken geldi bu akşam:) yarın sabah tartıda ne görücem diye çok heyecanlıyım. erkenden yatalım hemencik sabah olsun tartılalım:) diyetarkadaşım.com a göre başladığım günden bu yana yarın sabah 1.75 kg vermiş olmam gerekiyor ama ben 1.3- 1.4 kg verdim bugüne kadar, bakalım yarın yetişecek mi:) hedef 57 idi ama en fazla 57,2 görürüm heralde, olsun sağlık olsun, haftaya 56lı rakamlar görücem inş. düşüncesi bile güzel:)

bu benim için geçerli değil, ben 17 gösteriyormuşum, taaaa ne zaman 30 olurum kimbilir

canım benim haklısınız bişey diyemem biraz sanssız bir döneme denk geldi normalde int bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı gel görki uyuz belediye kabloları yeraltına aldığı için net olmadı hayırlısı ben size uyarım canlarım benim

AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)302 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)128 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Lipton Ice Tea Şeftali (73 kcal)73 kcal
Alınan Kalori Toplamı703 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
Yakılan Kalori Toplamı150 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…