Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu benim için geçerli değil, ben 17 gösteriyormuşum, taaaa ne zaman 30 olurum kimbilir

maşallah sana çok sanslısın minyonmusun daha şanslı minyon bayanlar bu konuda galiba

bu hafta katılımın iyi olur, net'in de gelmiş hem, haftaya yarışmaya da dahil olmuş olursun cicim. kilo vermiş misin, tartıldın mı? hangi şehirdeydiniz siz cicim??

ayy, lipton şeftali olsa da içsem, sporumun üstüne. benim yerime de iç bi dahakine. menün gayet güzel cicim

kızlar gündüz okumuştum ama bulamadım yelizdi galiba 2 kaşık makarna bir porsiyon mu ediyor demişti galiba tam da hatırlamıyorum ben de diyetisyenin verdiği bir liste var o listede 1 dilim tam buğday ekmeğine eş değer gıdalar yazıyor orada
1 dilim ekmek ( 25 gr) = 1 orta boy kepçe çorba ( tarhana mercimek şehriye
1 dilim ekmek = 2 yk makarna
1 dilim ekmek = 2yk kuskus
1 dilim ekmek =2 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek = biber dolması küçük boy
1 dilim ekmek =4 küçük sarma
1 dilim ekmek =2 yk kısır
1 dilim ekmek =1/8 yufka
1 dilim ekmek =2 adet uzun galeta
1 dilim ekmek =2 adet tuzlu bisküvi
1 dilim ekmek =1/2 çay bardağı leblebi veya nohut
1 dilim ekmek = 2 yk kahvaltılık tahıl gevreği
1 dilim ekmek = 2yk pirinç pilavı

böyle yazıyor valla ben diyetisyenin yalancısıyım

ayy dün muhteşem yy. çok güzeldi ya izlemeyen varsa izlesin derim çok fenaa ya çok atraksyonlu

ben kuzey güneyciyim. Kuzey'in psikopatlığına bayılıyorum. 'Cemreeee!!' diye bağırışına da. ayy ama Hürrem çok güzel ya. beğendiğim nadir kadınlardan çok da zayıflamış. nasıl zayıfamış acaba??

canım ben bingöldeyim tartılmaz mıyım nerdeyse hergün kilo da verdim çok şükür 3. haftam bitti spora başladığımda yeme içmeye de dikkat etmeye başladım 90.la başlamıştım şimdi 87.1 vücut ölçülerim 3 haftada göğüs 4 cm ben 2 cm kalça 3 cm kol 1cm incelmiş

1 porsiyon dedikleri de bunların 2 dilimine eşit işte cicim. mesela 4 yk kuskus 1 porsion ediyor.

süpersin valla. göğüsler sizin de gidiyor mu diye soracaktım zayıflayınca. hemen hemen ilk ordan veriyorum ben

sabah
1 simit
1 çb şekersiz çay

öğle
2 adet köfte
salata
2 dilim tam buğday ekmeği

akşam
1 kase tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
2 yemek kaşığı mantar sote

spor 2 saat spor salonunda çalıştım
su şu ana kadar 3 lt içtim

süpersin valla. göğüsler sizin de gidiyor mu diye soracaktım zayıflayınca. hemen hemen ilk ordan veriyorum ben

canım teşekkürler çok şükür gidiyor oğlumun doğum gününe kadar 78 olmak istiyorum inş tabi göğüslerden çok gitmiş ben bide emziriyorum emzirme bitince herhalde daha da küçülür diye tahmin ediyorum oğlum huzursuzlanmaya başladı ben kaçar

Bugunluk bu kadar..
Yarına hatası olan... soylemesın:))
Hılal pastayı dılım dılım yıyerek tamamlamaya calısıyorsun, anladım.
Barı pasta sadece ıkı dılımlık olsun heheh.

Sevılay Lıpton ıcme.. neler yersın onun yerıne. Icecekler yıyeceklerden de fena.

Ben de KuzeyGuney ızleyıcısıyım ama artık cars gunu ızleyemıyoruz.
Saatı bana uymuyor, ıntten ındırıyoruz musaıt olunca.
Muhtesem YY hıc ızlemedım...

Herkese ıyı geceler...

menu:
Kahvaltı oncesı spor sonrası heheh- bogurtlen cayı
Sabah- meyve tabagı (1elma,1portakal,1muz-elma ve muz tarcınlı)
ogle-sut (oturamadım yıyemedım)
16:00-kahve
19:45-Ayran, bır tabak bezelye yemegı

Spor-40dk kurek
Su-2.3lt

bişey yememişsin, ne güzel yaa.. ben beceremiyorum. bugün sadece kefirle azıcık bişeyler yiyeyim dedim, yine bi sürü kalori tutmuş.

Alınan Kalori
1.00 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal) 56 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal) 264 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal) 66 kcal
10.00 x 1 Adet Erik (8 kcal) 80 kcal
4.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 56 kcal
Alınan Kalori Toplamı743 kcal

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)175 kcal

su:+ spor:+

içerim ablacım. laytı 1 kaloriymiş ama ben hiç göremedim yoksa ondn oalırdım ne gerk var fazladn kaloriye

Alınan Kalori
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (8gr) Buğday Kepeği (14 kcal) 14 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal) 126 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 8 kcal
1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
0.50 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 14 kcal
0.50 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 57 kcal
0.25 x 100gr Çekirdeksiz Kuru Üzüm (305 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (95 kcal) 95 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 8 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı (125 kcal) 31 kcal
0.25 x 1 Adet Limon (21 kcal) 5 kcal
5.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 35 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal) 104 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal) 85 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 38 kcal
0.50 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 14 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
Alınan Kalori Toplamı966 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal

su 3litreyi aşkın, daha da içicem galiba çok susadım spordan sonra:)
spor+

ayy tamam emine ablacım içmem haklısın .lıght olanı 1 cal ondan alırım bidakine bugün yoktu. çokda canım çekmişti menümde azdı napim:18:

ben bugün çok yorgunum nedense, sporuda zor tamamladım, eşim sona doğru bi sürü dalga bile geçti, çöktün artık hahahaha dedi:) ama ben yılmadan bitirdim. duşumu da aldım. şimdi uzanıcam, birazdan da form çaylarımı içer uyurum. hepinize iyi geceler.

Hılallllllllll
Hılal ben senı ne yapayım Hılal...
Hadı sefkatle yaklasayım
"nıye yedın pastayı Hılal'cım.. neden ıstemıs olabılır CANINNNNNN"

Şefkat gösterin banaaa hastayımm ama iyi erittim bugün merak etmeee zumbaaaa

ılac ıcme sen pasta yeeee

Yok yemicem daha yaa kızma ama artıkk ühüü :18:

vay be insanlar geziyo arkadaş konserle falan filan bende burda sınav çalışayım resmen evlenmeye özndim bide istanbulda olunca ohhh . şu kpss ye gireyim kazanırsam ilk tercihim istanbul çok seviyorum yahu

Bekleriz mahurum

ben de dün 3 öğün müsli yedim, gençlik işte. sınav stresindendir belki, pazar günü yds sınavımız var kelebeğimle, ben de stresteyim. ömür biter, sınav bitmez.

Ben girmiyorum kızzz..hazırlanmadım diye başvurmadım yaa..bu snee olmadı okul yeni bitti ya hiç ders çalışasım yoktu, yeni yeni geliyo ders çalışasım yavaştan başlcam önümüzdeki sene için
san abaşarılar balımm

Canım yanlış anlama yani, ama sen her şeye böyle aynı devam et..şu an iyisin mesela sorun olmaz haftaya da llisteye alıveririz seni

Hahha alemsin kız, benm çok gitmiyor ya

Yok yok bıraktım pasta işleriniii gel barışalımm

Hatun leslie yi aerobic yazmış çok mantıklı, ben yürüyüş yazıyorudm az kalıyorduuu

1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)130 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
2.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
0.50 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)88 kcal
0.50 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)88 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal)109 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)62 kcal
Alınan Kalori Toplamı1193 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)265 kcal
0.25 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)133 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı623 kcal

Su:+
Spor:+

Pasta yedim amaaa ucundan yırttım hadiii..pasta dilimi büyüktü ben de 1,5 yazdım asla torpil geçmem kendime
ayrıcaa bugün annemin günü varmış, evde tatlılar poğaçalar, spordan geldim kızım yesene yemek yemedin diyooo...
naptım naptımmm dolapta dünden kalma enginardan aldım 1 adet sadece ve 1 kaşık kısır tırtıkladım ohh

Son düzenleme:
Zumbada çok eğlendimmm tam bana göre..
ben dans etmeyi çok severimmm..45 dk sürdü üzüldüm hatta kıvırmıcak mıydık daha diye ama ne ter attım ne terrr...hastalığıma da iyi geldi valla ne ağrı kaldı ne bi şeyyy ohh

leslie'yi aerobikten saymıyoruz, evet. kardiyo egzersizi o. tempolu yürüyüş.
kpss'ye göz koydun yani bu sene, hadi hayırlısı. devlet iyi ya, ben özelde yapamam mesela. tatilim olacak arkadaş bi kere bol bol.
pastaaa, ahh pastaa.. canganın da geçen hafta burda muhabbetini yapmıştınız, özendim, gittim aldım. pek de güzelmiş

sen oraya bakma, kısır 2yk=1 dilim ekmek o da yaklaşık 65 kalori falan. diyetisyen söyledi. zumba çok eğlenceli. youtube'dai videodan yapıodum bi ara.zumbayı da ben eklettirdim diyetarkadaşım'a, yoksa dans deyip geçecektin. al sana bol bol kalori harcaması.

He ya seneye kpss de bi şeyler yaparım artık..bu sene geçen seneki puanımla olursa olur kurum avukatlığı olmazsa özele devam..seneye hukuk uzmanlıkları için girecem kpss ye yavaştan okuyorum tekrar artık kitaplarımı, unutmayım diye...cangaaa

He ya o sitede dengesiz şeyler çok, 1 avuç leblebi 155 kalori yazıyo, hatt auyardım olamz diye tadım paketten yazdım dedi ben de olamaz dedim...
ben pakete baktım paketin hepsi 370 falan kalori..avuçladım avuçladım yarılayamadım yarısı 180 falan haniiii..1 avuç en fazla 50 falan olmalıı..o da baya büyük avuç..
helal kız sana zumbamı ekledim mutluyum o zmaan sayendee

ben kaçar kızlar biraz dizi izleyip uyucamm sabah bildirime bekliyozzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…