Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkes son msjnı yazıp gitmiş benim hobbit ancak uyuydu neyse kızlar bende çıkıyorum çok yoruldum bi de ayaklarım çok ağrıyor hepinize iyi akşamlar

Dikmen tarafındaki lokal di mi? sanırım biz de seneye Ankara'ya tayinciyiz. sen de ordaymışsın sanırım, yeni öğrendim. spor salonlarında karşılaşabiiliriz

Ankarada 7-8 yerde var lokal. Benim gordugum Cankaya hanimlar lokali. Gercekten bir cok spor salonu onunla bas edemez. Hocalar da cok siki basinda bakliyorlar falan.Hayirli tayinlar dileyim simdiden sana. Olurda Ankara'ya cikarsa tayininiz seve seve her yerini gezdiririm sana Ankara'nin. Haberim olsun yeter canim.

Haydi bakalim yarin birincilik bizi bekliyor o zaman.

Cok tuttum ben bu tarifi. bu gun gittim ben de yulaf kepegi aldim. Bizim evin pazar kahvaltisi bayag doyum dosek oluyor, agir seyler yapacagima bu tarifini deniycem canim saol.

Tekrar hosgeldinnnn

Ben gelene kadar butun ekip gitmis oluyor, kendi kendime konusup konusup cikiyorumNeyse yarin yakalarim sizi insallah. Fatos diyordu ya actim grubun pencerelerini ohh mis gibi havalandirdim buralari diye. eee biri de kapatmali degil mi ya Hepinize harika bir Cuma diliyorum gorusmek uzereeee

yarın sayımları yazarım

su+
spor+
menü+

iyi gecelerrr

kilo: 46.4

:18::18::18::18:ya ben varya Allah benim belamı vercek yemin ediyorum ya . gece gece 1 kase çorbayla başladım ardından 7 tane çikolatalı kek sandviçi yedim . nasıl gittiler anlamadım bi baktım olmuş of yaaa bu regl sınav biraraya geldi ya napcam ben .ders çalışırken hep bişeyler istiyo canım offfff .alın size kaçamağın babası.:50:

---------NOLUR BANA Bİ ÇARE BULUN. BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI------ KÖTÜYÜM OFFF PİŞMANIM

canım menüm sabah 1 bardak süt sonra yeşil çay 2 kepek ekmeğine peynirli tost
öğlen 1 küçük poğaça 1 patates haşama yanına 3 bardak çay
akşam patlıcan yemeği 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt ve muz
su+
spor +(50 dakika yürüyüş)

kızlar kilom 74.00 idi şimdi 74.100 + 100 gr bu hafta hasta olacağım ondan şişlik başladı üzgünüm ya:)))

Günaydınlaaaaarr .. havanın aydınlanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkmak için . Gündüz erkek arkadaşım gelcek 12 gibi . erknden gideyim yürüyüşümü yapayım kilomu bildirmeye gelcm . of çok kötü hissediyorum kendimi ya uyuyamıyorum uykumda var bi agribim açık havaya çıkmak istiyorum. regl haftamdayım ondan fazla çıkabilirim ama umarım çıkmam o zamn verdim demktr öyle oluyo genlde ama hyrlısı .. öptüüüüüüüüm muck

günaydınlarrr
anaammm tartıda -100 daha görünce işe geç kalma pahalısına burdayım hemen yazıp kaçayımm

kilom.:

46.3

haftaya 45i görürsemm mezuniyet isticemmm

Bravo o zaman sana Hılal:)

günaydıınn kızlarrr. kelebeğim devleti tavsiye ederim kpss'ye çalış bu sene, al bence kadroyu. ki yapamayacağına şüphem yok.
tartıldım az önce, 3-4 kez. 64 ile 64.3 arasında geliyyor rakamlar. her tartıldığımızda 100-200 gr oynuyor nerdeyse bu tartılar. beni 64.3 kabul edelim. izin dönüşünü iyi bi şekilde atlatmışım, mutlu oldum. yolda olucam bugün, yazamayabilirim. spor:-, su:+ olur, bazen 4 lt bile içiorum.değişiklik olursa yazarım. öpüldünüz kızlarr

Tam sana soyle badanalı boyalı bır mesaj yazıyordum kı, senın bu mesajını gordum..
yuru bol bol bı de dusun...bır parca cıkolatayı yakmak ıcın futbol sahasını turlaman lazım.
Sevılay, boyle zamanlar ıcın kendıne s.o.s lıstesı yap, evde hem karbonhıdrat hem tatlı ıstegını karsılayacak urunler bulundur..tabı bunlar dut kurusu, ıncır (bıraz dıkkat ıncıre),
kuru uzum gıbı seyler olsun.. ah ahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…