2 yaprak sarma=1 dilim ekmek menünde ekmek yokmuş, onun yerine geçmiş cicim.
vvayy, 90'dan indin demek. maşallah.düğününde kaç kiloydun cicim? ne kadar zamanda 90'dan indin 74'e??
ben de öyle, giyim mağazalarının deneme odalarındaki aynalrını hiç sevmiodum, hatta hiçbir aynayı sevmiyordum lisedeyken. o zaman 74 kg'dım. şimdi bi parça daha barışığım aynalarla. en azından bakabiliyorum.
Cok sukur bu gun bitti de yaprak sarma ben de nefsimi sinamaktan kurtuldum.yaklasik 4 ay oluyor. Evlendigimde 55 kilo incecik bir bayandim. Neyse yaza yine oyle olurum. aynalarla barismak kilo vemeyi daha kolay hale getiriyor diye dusunuyorum. Yeni kiyafetlerle kendini mutlu edince daha iyisini yapmak icin gerekli enerjiyi buluyorsun kendinde,
Dikmen tarafındaki lokal di mi? sanırım biz de seneye Ankara'ya tayinciyiz. sen de ordaymışsın sanırım, yeni öğrendim. spor salonlarında karşılaşabiiliriz
Bu arada kızlar kanımca cuma günü yliss,concept ve successfull listedesiniz...
ancak az_uz_ internetinden dolayı giremedi..normalde tabi ki idare ederiz ancak deneme süresini yaşayamadık, anlayamadık, bu nedenle 1 hafta daha deneme süresini uygun gördüm, itirazı olan bildirsin lütfen
ben bu sıkıntıyı hıc bır zaman cekmedım.
suan bıle dolabımda 38-48 arası kıyafetlerım "heran" gıyecekmısım gıbı duruyor:)))
kızlar benim yulaf kepekleri çok nefis ya çok işime yaradı:
1 kuru inciri ince ince kıydım, üzerine süt ekledim ve biraz tarçın, karıştırıp beklettim, incirler sütü çekinceye kadar. sonra 1.5 cevizi ufaladım, 2 yemek kaşığı yulaf kepeğini ekledim, 1 çimdik karbonat, 10 kadar kuru üzüm karıştırdım. katı oldu diye süt ekledim azar azar. sonra birer bisküvi şeklinde teflon tavama koydum (yağsız) 180 derecede 5-10 dak pişirdim. hanımeller bisküvisi gibi oldu, azcık yumuşak sadece ama enfesssssss:):):) oh sonunda aburcubura da çözüm buldum:) tuzlu isteyince tuzlu tatlı isteyince tatlı yaşasınnnnnnn:)
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çokkkk özledim inş beni diskalifiye etmemişsinizdir internet bugün geldi birazdan spora gideceğim salı perşembe c.tesi pazar spor günlerim 7ye kadar olmam menümü sporumu hiç aksatmadım ayrıca çok heyecanlıyım yarın kilo bildirim günü
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)130 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
2.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
0.50 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)88 kcal
0.50 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal)88 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal)109 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)62 kcal
Alınan Kalori Toplamı1193 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)265 kcal
0.25 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)133 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı623 kcal
Su:+
Spor:+
Pasta yedim amaaa ucundan yırttım hadiii..pasta dilimi büyüktü ben de 1,5 yazdım asla torpil geçmem kendime
ayrıcaa bugün annemin günü varmış, evde tatlılar poğaçalar, spordan geldim kızım yesene yemek yemedin diyooo...
naptım naptımmm dolapta dünden kalma enginardan aldım 1 adet sadece ve 1 kaşık kısır tırtıkladım ohh
herkes son msjnı yazıp gitmiş benim hobbit ancak uyuydu neyse kızlar bende çıkıyorum çok yoruldum bi de ayaklarım çok ağrıyor hepinize iyi akşamlar
He ya seneye kpss de bi şeyler yaparım artık..bu sene geçen seneki puanımla olursa olur kurum avukatlığı olmazsa özele devam..seneye hukuk uzmanlıkları için girecem kpss ye yavaştan okuyorum tekrar artık kitaplarımı, unutmayım diye...cangaaa
He ya o sitede dengesiz şeyler çok, 1 avuç leblebi 155 kalori yazıyo, hatt auyardım olamz diye tadım paketten yazdım dedi ben de olamaz dedim...
ben pakete baktım paketin hepsi 370 falan kalori..avuçladım avuçladım yarılayamadımyarısı 180 falan haniiii..1 avuç en fazla 50 falan olmalıı..o da baya büyük avuç..
helal kız sana zumbamı ekledim mutluyum o zmaan sayendee
ben kaçar kızlar biraz dizi izleyip uyucammsabah bildirime bekliyozzzz
Günaydınlaaaaarr .. havanın aydınlanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkmak için . Gündüz erkek arkadaşım gelcek 12 gibi . erknden gideyim yürüyüşümü yapayım kilomu bildirmeye gelcm . of çok kötü hissediyorum kendimi ya uyuyamıyorum uykumda var bi agribim açık havaya çıkmak istiyorum. regl haftamdayım ondan fazla çıkabilirim ama umarım çıkmam o zamn verdim demktr öyle oluyo genlde ama hyrlısı .. öptüüüüüüüüm muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?