Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalcim sivaslımısınız siz en son madımağı orda yemiştimde:)))

bir tatil sabhı bir cumartesi sabahı 6.30 ta kalkılırmı vücut hafta içi alışmış aynı saate pes diyorun yok uykum işte:)))

E ne guzel... erken kalkmak guzeldır ya.. sadece ıs ıcın mı kalkılır.
Gunesın uzerınıze uyanıkken dogmasıdır guzel olan..
Guzel cumartesılerınız guzel gunlerınız.. bol gulmelerınızzz olsunnnnnnn
GUNAYDINNNN

Ya mezunıyet falan dedınız de...
Benım buraya gelmemın sebebı kılo kontrolunde yardım almaktı..
Yaw benı mezun edıp yollamayın:)))

Günaydın uykucu güzelllerr
uynanalar olmuş gerçi ama güzel bir gün işi gücü bıtakıp tam gezme havası ne çok sıcak ne çok soğuk
öğleden sonra dışarda olucam
buarada 2. olmuşşsz hepimizi tebrik ediyorum
eminecim senin bireyselde birinci olman ı kesin gözle bakarken % olarak 3. olmuşşsun tüh
ama senin verdiğin kg az buz değil inşlaah diğer haftalarda da bu istkrarla gidersin canım
gerçi senin sorunun benim gibi vermekdeğil korumak ama onuda el birliği ile başarcaz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-78.html#post29741192

öpüldünüz

hepinize günaydın güzel arkadaşlar, biz de uyandık ve güzel bir cumartesi kahvaltısı yaptık. herşeyin hesabını tutmak gıcık olsa da haftasonu da diyete devam:) bugün dışarılarda olucaz inş, akşama kadar sizi özlicem:)

günaydın canlarımm gerçi saat 11 ama
sabah kalktım
kahvaltımı yaptım
sporumu yaptım duşumu aldım
ara öğün geçmiş haberim yok onu yiyim şimdi
güzel güneşlki bir hafta sonu
oğlan uyuyor hala
gece yatmaz gündüz kalkmaz benim paşa
hepinizi öpüyor güzel hafta sonları diliyorum

emineceimm geldimm
benim sorunum galiba haklısınız hayat monoton gelmeye başladı
değişiklik istiyorum
ama imkan yok adam çalışıyor,
bugün bile
bakalım bursaya gitsem accıkk dağılır kafam
ya bide ağlamayımı seviyom bilemiyom
öteki gözümde kızardı allahtan acımıyo kırmızı kırmızı geziyorum
eminemmm gel bi horon tepelim hemşin oynayalımda kendimize gelelm ya
ofya bak işte düğünlerimizi bile özlemişim
oyna dik oyna kollar çubuk olcak
horonda oynayanlar
daha dik oynayacak
horonda oynayanlar daha dik oynayacak
kızlar takılın horona

hilalcim sivaslımısınız siz en son madımağı orda yemiştimde:)))

Ben Amasyalıyım tubiş..yakın bölge :)

bir tatil sabhı bir cumartesi sabahı 6.30 ta kalkılırmı vücut hafta içi alışmış aynı saate pes diyorun yok uykum işte:)))

Ya mezunıyet falan dedınız de...
Benım buraya gelmemın sebebı kılo kontrolunde yardım almaktı..
Yaw benı mezun edıp yollamayın:)))

Sen hedefıne ulastın mı?
Tıcker oyle soyluyor.
Ulastıysan nıye alkıs kıyamet kopmadı..

Günaydınlar tubiş ve eminee...tubiş hedefe ulaşmadı, tickerda bi hata vardı hatta denk gelince üzeltecez ama bi denk gelemedik tubişle.. seni mezun edip yollamak şöyle, hedefe ulaşınca ya da hedefinin %80 ini tamamlayınca mezun olmak isteyebiliyorsun ve bu mezuniyet sayfasında yayınlanıyor, bi daha listede yer almasan da başlıkta takılıyorsun istediğin kadar tabii

Günaydınnn..ben daha uzuuunn cumartesi kahvaltım için yeni kalktım

Fatoşcummmm günaydınnn haydi horona madem ben de orta karadenizlyim uyum sağlarım hemmenn

öğleden sonra ben de olmam bayanlar öpüyorum çok çokk... yarın da adaya gidecektik arkadaşla ama vazgeçtim neden çünkü Zafer kaç gündür kamerada görüşmek istiyo, denk getiremiyoruz, çok yorgun oluyo ben spordan gelene uyuyo, ben de pazar bol bol görüşürüz dedim inşallah bu birbirimize dikkatli davranışmız hep böyle devam eder yaa...kafam biraz rahat olsun şöyle

ne güzel bir günaydın canım ya sanada günaydın......
Sen hedefıne ulastın mı?
Tıcker oyle soyluyor.
Ulastıysan nıye alkıs kıyamet kopmadı..

ne hedefe ulşması ya nerden çıkardın fıstık:)) 13 kilocuk var daha ne az değilmi?

saçımı boyadım eşim nöbetçi hazır evde yokken hallettim beklerken burdayım logona diye bitkisel boya kullanıyorum kuaföre gitmek boyatmak bütün öğledensonramı alıyor bende arada kendim bitkisel boyuyorum 3-4 ayda birde kuaföre gidiyorum malum beyazlar olmasa

aaa hakıkaten 3. olmusum.. o kadar kılosu yuksekler varken hem de..
e kolaymıs bu:))
yaw grup olarak bırıncı olsaydık ıyıydı yaww... neyse artık haftaya

Fatos ne zaman gıdeceksın Bursa'ya.
Boyle bı planın varsa ne ala!
Gercekten ıyı gelır sana.
Bursa'yı cok sevdıgını bılıyorum.

Yav ben de KuzeyGuney'ı ızledım sımdı...sınır oldum.
Ya boyle sacma dızı mı olur ya valla bı ara gıdıp Kuzey'ın agzını burnunu kırasım geldı.
Adam oyle degıl boyle dovulur dıyesım geldı...
Senarıstler hopppppp, karakterlerı oturttugunuz gıbı oynatın..ıkı de bır kaldırıp kıvırttırıyorsunuz.

Dun dedım kı "kombılerı kapattık artık, aman unutmayalım kısa gırerken ıyıce kontrolunu yaptıralım"
SAdece oyle bı an dusundum.
Aman ya...
Aksam su akıttı.. alarm verdı
Yuh dedım ya!
Neyse kı bı baglantı gevsemıs, sıktık halloldu.
"tamam ya yaptırmayız bakımını falan" bakım sevmez kombı senı!

Sacı boyatmak soyle dursun her hangı bı ılgım bıle yok.
Ama en guzel yerım de saclarımdır.. ayıptır soylemesı.. anneden.
Keserım durup dururken (sıcagı sevmem)
Kestırmek ıcın bır kere kuafore gıttım sadece.
Sampuanıma dıkkat etmem oyle aman aman demem yanı.
Genelde dusta bırden "aaa keseyım sunu" der-alır makası keserım.
Sacımda beyaz yok suan, tuzum kuru da olabılır.
Ama kırpık permamı aksatmam:))) sırf kuafore gıtmemek ıcın 2006senesınde estetısyenlık kursuna gıttım
E kasımı bıldım bılelı kendım alırım, bırkac kez profesyonel alım yaptırdım bı fark goremedım.
KAsım kalın oldugu ıcın alımı sekıl vermesı kolya.
Bazen dum duz alırım bazen kavıslı bazen kut:)) kafama gore.
Ama manıkur pedıkur ıcın gıderım. kendım yapaılsem de begenmıyorum.
Ozellıkle hamıleyken ayak bakımı cok yaptırdım... tek luksum de bu olsun yawww

bebişlerim fındıklarım özledim leeeeeeeyyyn siziiii neler yapıyosunuz bakim hasret gidereyim dedim kimseler yok kııızz haftasonu herkes kaçmış biyerlere vınn ı tamire verdim.olursa geliyorum aranıza inşallah.bide telefonu değiştiricem %90 o da internet olayını ayarlayacak bi telefon alıcam ondan da girebilicem bakalım bi şekilde gelicem yanınıza bu arada diyeti salladım ama yine de almadım galiba vücut korumaya aldı kendini böyle işte kızçeler öpüyorum hepinizi fatoşum bursaya ne zaman geliyosun.görüşelim muhakkak haber ver bana özelden mutlaka okurum

selamlarr kızlarrr

bugün geç uyanıp güzel bir kahvaltı yaptıkk, birazdan gezmeye gidecezz, gelsin hareketler gelsinn yürüyüşlerr

keyifler iyidir umarımm

fatos0808:mesaj: 9 menü:+ spor:+ su:+
berenvildan:İzinli
destina_88göremedim)
kelebek.hill:mesaj:28 menü:+ spor:- su:+
lethem: mesaj:9 menü :+ spor:+ su :+
tubish: mesaj:8 menü:+ spor:+ su:+
deguagöremedim)
mahurbeste: mesaj:14 su:+ spor:+
fulias: mesaj:18 menü:+ spor:+ su:+
melikea123:mesaj:6 su:+ spor:+ menü:+
concept : mesaj: 60 menü:+ spor:+ su:-
yliss: mesaj:23 su:+
successfull:mesaj: 11 menü:+ spor:+ su:+
az_uz: mesaj:8 menü :+ spor:+ su:+

arkadaşlar yanlışlık varsa düzeltirsiniz :)

Ayy kimler gelmişşş..ilknur ablacımmm ben de spordan yeni geliyorum vallahi..anamm baya spor yaptım, yeni salona kaydoldum gidip geliyorumm...
biz de seni çok özledik ya çok özledim seniii inşallah vının hallolur da gelirsin..dah ada önemlisi inşallah hayatındaki sorunların hallolur yaa.. ah şu erkekler yaa..az kıymet bilseler her şey ne kadar kolay ve güzel olcakkkkk

selamlarr kızlarrr

bugün geç uyanıp güzel bir kahvaltı yaptıkk, birazdan gezmeye gidecezz, gelsin hareketler gelsinn yürüyüşlerr

keyifler iyidir umarımm

Selamm lethemcim...ohh iyi yapmışsın, keyfim fena değil benm spordan geldim dinç hissediyorum şu an

Eline sağlık yavruşş

Ohhh 1,5 saat sporumu yaptım, salona gidip gelirken deee ekstradan yürüdüm yani toplam 2,5 saat falan sürekli hareket halindeydim çok iyi olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…