nescafe oldum olası sevmem
ama türk kahvesi olmazsa olmazlardanım kahvaltıdan sonra şekersiz ama yanına kuru kayısı yada bitter çikolata hiç olmaz fındık cevizle içer içer keyif alrım
kg verme hızımda düşme yok sanıldığının aksine metobolizmayı hızlaandırıyor yeterki doğru zamanda içilsin
hilalim günaydın kırılmıyacağını umarak yazıyorum sırf senin iyiliğin için

hilalim 1490 cal nedemek 1500 dayandın

olmaz öyle canım çekti de yedim bisüredir bakıyorum sooyleyecek oluyorum ama vazgeçeıyorum dayanamıycam çemkircem sana

hani 57 olmak vardı bu menulerle istediğin kadar spor yap kusura bakma senin diyet süren uzar uzar durur bi bakarsın nişanlık kaıyafet alma işi gelmiş kapıya dayanmış ozamn üzülünce iyi mi olcak sanıyorsun

biraz sert yazıyorum belki üzülceksin ama seni sevdiğim için kendine çeki düzen ver
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Ülker Albeni Çikolata (194 kcal)194 kcal
bunların hepsi aynı menude olacak iş değil

lütfen canım biraz menulerini düzenle yoksa küsücem sana ona göre

bitter %70 kakaolu bie parça tatlı isteğini anında keser canım hasrette kalmazssın

cannan karatay hocanın videolarına bakıyorsun çok faydalı bilgiler var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın canım
karatay hoca yı ilk seyrettiğimde kafamda

yandı durdu
sonra dedikleri üstünde düşündüm analiz yaptım mantıklı gelince uygulamaya kararverdim
temmuzda başladığımda 83 kg idim ve uyurken kollarımda ellerimde gece uyuşmalar oluyordu bu bu diyet sayesinde gece uykudan uyandırann kollarımdaki uyuşmalar tamamen geçti
elllerimdeki uyuşmalar da çok azaldı çoğu gece artık uyanmadan uyuyabiliyorum
sağlığıma tekrar kavuştum hemde ılaç herhangi bi tedavi uygulanmadan
buyuzden bu sistemi hayat biçimi halıne getirdim
umarım uygulayan herkese benim gibi iyi gelir
eminem ne çektin be hergün bulaşık yıka cafeyi kapat tekrar aç bide bizle uğraşşş

ama eliin değdiği yerde gül kokuyor