yulaf kepekli krebi nasıl yapıorsun, merak ettim. sadece içine yulaf kepeği mi koyuyorsun, normal krepten farkı tek o mu cicim?
tamam, sırayla olsun cicim. ben zaten şu yaptı, bu yaptı demedim. gördüm, aynı gün hatalı olduğunu ama yine de çarşamba seve seve sayacağımı belirttim. sen de tabiki eline gelen veriye göre liste sıralaması yapıyorsun, tekrar kontrol etmen zaten imkansız gibi bişey ve gereksiz.
sınavlara rağmen, menün çok güzel, güzel Mahur
latte, latte kahve mi sayın hocam

?
ayy, bu yapılmaz ama. evde yemek pişiren adam bu yapılmaz arkadaşım. vallahi alttan almalısın
karın çalışmıodum hiç, ama şimdi çalışıoruz, yazmalıydım, karışmış galiba cümleler.
liseden beri haftada 3 gün düzenli spor yapıorum ama hep basket, eliptik bisiklet, dağcılık bi de yürüyüş. sadece bu çeşitlerdi. step, aerobik, piates yeni başladı. mekik falan da çekiyoruz. abdominal destek nedir, bilmiorum, bak. çok mu bilinçsiz spor yapıomuşuz biz ya

. concept sendne çok şey öğrenicez daha. spora gitmezse ağrım kesilmiyor. haftasonu gitmiorum ama haftasonu ağrım oluyor, karın kaslarım iyice geriliyor.