Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bugÜn yedıklerımı lıste halınde yazayım salatamıda yıyınce benım yeme faslım sona erıyor.

sabah

1adet haŞlanmıŞ yumurta
k.k. Kadar beyaz peynır.
2 dılım kızarmıŞ kepek ekmeĞı
yarım domates
yarım salatalık

ara

3 adet kuru kayısı

ÖĞlen

1 kepÇeden az tarhana Çorbası
1 adet etlı kabak dolması
1 su bardaĞı yoĞurt

ara

1 adet elma
1 adet armut

akŞam

1 kase gÖbek salata ( ıÇınde gÖbek domates salatalık ve mısır var )

kızlar geçmişi okuyamadım önemli bişeyler varmı özet geçseniz :)))
oğluşa iğne verdi dr 3 tane kıyamam çok yaktı yaa çok ağladı paşa neyse
bezelye yedim yarım dilimekmek doğradım içine 1 dalda pırasa yedim yanında süt yapsın diyerekten ama yarım tabağı kaldı onuda acıkınca yiicem

Yarın akŞama yetecek salatam kaldı onuda yarın akŞam Çıkmadan yerım.

AFİYET OLSUN BAYTAPÇIĞIM GEÇMİŞTE ÖNEMLİ BİRŞEY OLMADI OĞLUŞUNADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEN BİLE BU YAŞTA İĞBEDEN KORKUYORUM CANIM O KİMBİLİR NASIL KORKMUŞTUR.:çok üzgünüm:

selam kızlar else ösge ref naslı süpersiniz maşallahhhh ben kıskandım ben yoktum (

misafirlerim geldi gitti kızları çookk şekerdi kendi çok iyiydi pamuşumu pek sevdiler benım arkadaslarda geldi güzel bi gun oldu

yediklerime gelirsek

sabah yok

öglen bi kase corba bikaçar kasık pilav nohut salata

şimdi piav nohut azcık ama ekmek yerine pilav olsun olmasmı ama spor yok kayıp gun başarılı bulmadım bu günü ben

bencede bol karbon hidratlı bir gün olmuş bediş . baskül ne diyo bu işe ...:uhm:
seni tekrar yüryüşlere ve takımızın özel sporu pilatese davet ediyorum ...kötükedihüso

ye biraz ya oglanın tütünü keseceksin ..... oy kıyama aglattılarmı keltoşumu ...:ecrin_bebek:

akşam yemeğimi yedim bende
bol ekşili bir patates salatası yaptım, biraz peynir ve az tam buğday ekmeği yedim yanında

akşam yemeğimi yedim bende
bol ekşili bir patates salatası yaptım, biraz peynir ve az tam buğday ekmeği yedim yanında
patetesin şeker oranı baya yüksek ama . menün gnede güzel elifim ....alkisalkisalkis

bende menümü yazayımda yüz karası edin beni oldumu ....
sabah 2 dilim tam ekmek bol peynir zeytin tereyag. domates salatalık . çay ....

öylen akşan hep bereber ......3 küçük lahmacun .y.b ayran .

bende menümü yazayımda yüz karası edin beni oldumu ....
sabah 2 dilim tam ekmek bol peynir zeytin tereyag. domates salatalık . çay ....

öylen akşan hep bereber ......3 küçük lahmacun .y.b ayran .

afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
lahmacuna da dayanılır mı ama ya cokacimcoookcokacimcoook

afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
lahmacuna da dayanılır mı ama ya cokacimcoookcokacimcoook
elifim benimki elveda öpücügü gibi bişi yarın büyük gün bakalım dr. ne diycek ...-tatlicadiarzu-

bu arada ogluşa burnuna kamereyle baktı bugün tekrar . geniz eti orta seviyede bi damla vericem 3 ay kullansın o eti küçültür dedi ...kafamçokkarıştı öbür hastanede ameliyat için gün verdi benne edem şimdi ...:1shok:

selam kızlaaarrrrrrr
nasılsınız??????
benü özlediniz miii???????
reglm bitti
ay nası rahatladım yaaaa.........

canımın içi geniz eti sık sık tekrar çıktığı için biri almayı tercih etmiş biri de bebe korkmasın deyü ilaçla küçültek demiş
sen düşün artık.........

canımın içi geniz eti sık sık tekrar çıktığı için biri almayı tercih etmiş biri de bebe korkmasın deyü ilaçla küçültek demiş
sen düşün artık.........
delikafadulden ee ne edecez ...

sen nasıl oldun fatuuuuuuu:1hug: ayagın iyce geçtimi

delikafadulden ee ne edecez ...

sen nasıl oldun fatuuuuuuu:1hug: ayagın iyce geçtimi

yok gııı ne lahmacı
ülserimi mi azdırcanız gız.....
eyi apla ayağım hala acıyo azcık azcık ama deve kuşu gibim sekom vallaaaa......

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok gııı ne lahmacı
ülserimi mi azdırcanız gız.....
eyi apla ayağım hala acıyo azcık azcık ama deve kuşu gibim sekom vallaaaa......

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
üstüne çok basma diycem ama nasıl olacak ayaktasın hep .....benneyaptımki kas gevşetici sürüyomusun .....

üstüne çok basma diycem ama nasıl olacak ayaktasın hep .....benneyaptımki kas gevşetici sürüyomusun .....

yok ablacım artık zorlamıyor bi parmağım çok ezilmişti o ağrıyo arada bi atık eyüyüyüm anlayacağın........
ooyy yufka yürekli aplam benümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…