kızlar geçmişi okuyamadım önemli bişeyler varmı özet geçseniz :)))
oğluşa iğne verdi dr 3 tane kıyamam çok yaktı yaa çok ağladı paşa neyse
bezelye yedim yarım dilimekmek doğradım içine 1 dalda pırasa yedim yanında süt yapsın diyerekten ama yarım tabağı kaldı onuda acıkınca yiicem
bencede bol karbon hidratlı bir gün olmuş bediş . baskül ne diyo bu işe ...:uhm:selam kızlar else ösge ref naslı süpersiniz maşallahhhh ben kıskandım ben yoktum(
misafirlerim geldi gitti kızları çookk şekerdi kendi çok iyiydi pamuşumu pek sevdiler benım arkadaslarda geldi güzel bi gun oldu
yediklerime gelirsek
sabah yok
öglen bi kase corba bikaçar kasık pilav nohut salata
şimdi piav nohut azcık ama ekmek yerine pilav olsun olmasmı ama spor yok kayıp gun başarılı bulmadım bu günü ben
ye biraz ya oglanın tütünü keseceksin ..... oy kıyama aglattılarmı keltoşumu ...:ecrin_bebek:kızlar geçmişi okuyamadım önemli bişeyler varmı özet geçseniz :)))
oğluşa iğne verdi dr 3 tane kıyamam çok yaktı yaa çok ağladı paşa neyse
bezelye yedim yarım dilimekmek doğradım içine 1 dalda pırasa yedim yanında süt yapsın diyerekten ama yarım tabağı kaldı onuda acıkınca yiicem
patetesin şeker oranı baya yüksek ama . menün gnede güzel elifim ....alkisalkisalkisakşam yemeğimi yedim bende
bol ekşili bir patates salatası yaptım, biraz peynir ve az tam buğday ekmeği yedim yanında
bende menümü yazayımda yüz karası edin beni oldumu ....
sabah 2 dilim tam ekmek bol peynir zeytin tereyag. domates salatalık . çay ....
öylen akşan hep bereber ......3 küçük lahmacun .y.b ayran .
elifim benimki elveda öpücügü gibi bişi yarın büyük gün bakalım dr. ne diycek ...-tatlicadiarzu-afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
lahmacuna da dayanılır mı ama ya cokacimcoookcokacimcoook
delikafadulden fatu lahmacunun kokusunamı geldin ..kıs .:roflol::roflol:Şenizselam kızlaaarrrrrrr
nasılsınız??????
benü özlediniz miii???????
reglm bitti
ay nası rahatladım yaaaa.........
delikafadulden ee ne edecez ...canımın içi geniz eti sık sık tekrar çıktığı için biri almayı tercih etmiş biri de bebe korkmasın deyü ilaçla küçültek demiş
sen düşün artık.........
delikafadulden ee ne edecez ...
sen nasıl oldun fatuuuuuuu:1hug: ayagın iyce geçtimi
üstüne çok basma diycem ama nasıl olacak ayaktasın hep .....benneyaptımki kas gevşetici sürüyomusun .....yok gııı ne lahmacı
ülserimi mi azdırcanız gız.....
eyi apla ayağım hala acıyo azcık azcık ama deve kuşu gibim sekom vallaaaa......
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
üstüne çok basma diycem ama nasıl olacak ayaktasın hep .....benneyaptımki kas gevşetici sürüyomusun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?