Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Özgecim yazını okuyunca çok şaşırdım , sevindim ve etkilendim çok sağol canım ilk işim o duayı internetten bulup okumak olacak. İnşallah bizede Allah yardım eder yoksa bizde 1 sene önce almış olduğumuz (krediyle) evi satmak zorunda kalıcaz çok sağol canım arkadaşımmmm:1hug:a.s.

özgecim çok sevindim canım. allah öyle büyük ki isyan etmeden istemek lazım. allahım kimseyi darda koymasın :Saruboceq:
bende okuyayım bari. hiç duymamıştım ben bu anlamını

özgecim çok sevindim canım. allah öyle büyük ki isyan etmeden istemek lazım. allahım kimseyi darda koymasın :Saruboceq:
bende okuyayım bari. hiç duymamıştım ben bu anlamını

canım amin inşallah vallahi bugün eşimle konuşurken dediki herkese söyleyeceğim bu duayı okusun diye diyordu okuyun hatta duanın açıklamasında diyorki bu duayı okuyun ve okutun Allah herkese borcunu ödemeyi nasip etsin

canım refim biliyorum nasıl sıkıntı içinde olduğunu o kdar emek verdiğiniz eviniz inşallah elinizden gitmez o melek yavrunun yüzü suyu hürmetine inşallah sıkıntılardan kurtulacaksınız ama hiçbirzaman neden dememek gerekli bir lokma ekmeğe muhtaç da olsak şükür çok önemli:Saruboceq::Saruboceq
:

Özgecim birşey sorucam eşin türkçe mi okuyor yoksa arapça mı bu duayı acaba hangi dilde okumalıyım bilen varsa yardımcı olur mu??????????

ben arapça öğrenmiştim KURANI KERıMıN 13, SAYFASINA KADAR OKUMUŞTUM AMA DAHA SONRA OKULLAR AÇILINCA VE HıÇ OKUMAYINCA UNUTTUM.

NıŞanlımda ılerde bana derse uzaydan gÖzÜkÜyorsun hayatım dıye bılemem yanı ben Önlemı mı alayım Şımdıden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…