bencede arsızsın kıs . replere bak Allah iyilini versin . geçengün 3000 olurmuyum diye soruyodu şimdi 4000 yazmış yuh fatu ..... başın gögemi eriyo ...
üstelik fark ettim sen rep vermiyosun ...
:roflol: yok yok bir arsız yetiyo ikinci pınardı kulakları çınlasın ....:roflol::roflol::roflol::roflol:bende mi yazsam ne :roflol::roflol:
ceylinm hoş geldin fark ettik senin yoklugunu sen yoksan mutlaka bir mazeretim oluyo ..selam herkesee
kaç gündür giremedim evde degildim çünkü başka bi yerde kaldım bilgisayar yoktu hemen geçmişi okumaya çalşcam canlar 50 sayfa yaaaaaa
:1shok::1shok:yuh nasıl hesapladın ...ayrıcanaa.......
benim mejaclarım silinmiyeydi şimcik ben de enaz 3-4 yıldız olmuştum
hesapladım taam 1000 mesacım slinmiş yawww
mirmirmirmir
ayrıcana aeben hanım aeben hanım huuuuuuuu
baksana sen buraya
+rep virmeye +rep mep yok
kaydirigubbakcemilelülülülülülüklava:
ceylinim geçmişe gömüldü galiba ...........................
hem hamarat hem güzel ......:jeyyar: bir yusufcuk kapmış onu .....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:burdayım hatunlar son sayfayı da takip ediyorum bi yandan:=))
hafta sonu annem evde yoktu ve benn annem gelene kadar halıları topladımm teker teker balkondann sarkıttım sonrada bi güzel boruyla dövdümm halıları =)) yerlerri sildim halıları serdim, banyoyu ovdum,kilo vermişimdir belkii :=)) ve şu an inanılmaz derecede bacaklarım agrıyoo sanki üstüne oturdugum bi yerlerim uyuşmuşş sanki işi orası yaptı.
:1shok::1shok:yuh nasıl hesapladın ...
o zaman sana repmep yok ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3
analız vakti geçti güzelim . kaydirigubbakcemile ifade vaktide geçmek üzere ...a.s bir an önce herkes hedef kilosunu ve sınıfta kalanlar bedişin özeline ifadasini versinler . de yayınlayalım artık ......:1rolleyes:yaa analiz vakti mi gelmişşşş işte bunu sevmiyorum çok beceriksizim ben yaaa(( bugüne kadar birçok şeyi başaran ben bunu neden başaramıyorum çünkü motive olamıyorum ! nasıl olcak bu iş yaa off offff....
hem hamarat hem güzel ......:jeyyar: bir yusufcuk kapmış onu .....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ha bu arada . senin merdivene çiçek bırakan vatandaşa ne oldu ..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?