Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hilalim sen niye + çıktın ya spora da gittin çok da yemedin. Kızım bikini mevsimi açıldı yaaa biz hala zayıflayamadık

Hilalim sen niye + çıktın ya spora da gittin çok da yemedin. Kızım bikini mevsimi açıldı yaaa biz hala zayıflayamadık

Çok yemedim miii...menülerimi görmedin heraldee bi de şiş hissediyorum gene yaa ben de bilmiyorum artık canım sıkıldı zatenn

Çok yemedim miii...menülerimi görmedin heraldee bi de şiş hissediyorum gene yaa ben de bilmiyorum artık canım sıkıldı zatenn

geçsinde can sıkıntın rahat rahat verirsinn :) sen hiç bozma moralini belki moral bozukluğundandır o şişkinlik benimde moralim bozulunca karnıma taş bağlamışlar gibi şişkinlik hissediyoumm

geçsinde can sıkıntın rahat rahat verirsinn :) sen hiç bozma moralini belki moral bozukluğundandır o şişkinlik benimde moralim bozulunca karnıma taş bağlamışlar gibi şişkinlik hissediyoumm

Çok teşekkür ederimmm..ama bu can sıkıntım bi geçmiyo ki yaa
Umarım sen haklısındr ondandır hemencik iner belkii :26:

Çok teşekkür ederimmm..ama bu can sıkıntım bi geçmiyo ki yaa
Umarım sen haklısındr ondandır hemencik iner belkii :26:

iner bence ondandır sen çok stres yaptın canın sıkıldı biraz gezsen eğlensen kafanı dağıtacak şeyler yapsan kendine zararın oluyor hep, zafer enişte gelince yapacaklarınızı düşünn :):)

iner bence ondandır sen çok stres yaptın canın sıkıldı biraz gezsen eğlensen kafanı dağıtacak şeyler yapsan kendine zararın oluyor hep, zafer enişte gelince yapacaklarınızı düşünn :):)

Ayyy ya canım inanki içimden gelmiyorr..bi gün beni anlarsınnn
Annem bile diyo geçen ya çok içine kapandın bu ara, dalıp gidiyon falan mutsuz musun dedi çok üzüldümm spor falan iyi geliyo gene ama inan haftasonu şuraya buraya gidiyim hiç heves yok.. geçen haftasonu adalara gtcektik arkadaşlarla, en son Zaferimle gittiğimi hatırladım, bana eziyet geldi yani zorlayınca da mutlu olmuyorum ki

glsede şu eniştemiz seninde yüzün gülse görmeye falan gidemez misin ki günü birlik?

glsede şu eniştemiz seninde yüzün gülse görmeye falan gidemez misin ki günü birlik?

Kesinlikle karşı çıkıyor ki zaten Zafer..böyle bi yerde işin yok diyo, diyelim ki ben çıkamadım diyo görüyon belli olmuyo diyo, kafayı yerim o zmaan diyo zaten günübirlik görüşemeyiz ki ilçede bi de , ilçeye de akşam gidişe de izin yok komutanı tarafından, mecbur kalmak zorundayız ona da izin yok, annem de izin vermiyo zaten..amann..keşke ona gel deseydim yaa artık bu saatten sonra diyemem, sıkacaz dişimizi..ama izinden vazgeçiren de bendim onu bilmem iyi mi ettim :44:

Bi erkeğe bütün hayat odaklanmamalıydı ama engel olamıyo insan..hele şu ara gene geldiler bana, belki giderler

hem şuda var görürsen bu kadar özlemişken bir kaç saat yetmezki size yani vedalaşamazsınız azıcık kalmış zatennn giderler inşallah :)

hem şuda var görürsen bu kadar özlemişken bir kaç saat yetmezki size yani vedalaşamazsınız azıcık kalmış zatennn giderler inşallah :)

Aynen öyleee..bikaç saat kesmez
az kaldı sabretcemmm :18:

senin nası gidiyo okul staj falan??? anlat bakayım çıtırım?

hayatını odaklamak olarak düşünme bence. Şu an yaşadığın şeyler herzamankinden daha farklı bir özlem daha yoğun duygular. İnsan kendini nasıl boşlukta nasıl yalnız hissediyor biliyorum. Sana şöyle yap böyle yap da diyemiyorum çünkü ne yaparsan yap o gelene kadar o boşluk hiç geçmiycek. Senin yapman gereken tek şey sakince beklemek, aradığı zaman hep iyi şeylerden bahsetmek onu da kendini de üzmemek. Çoğu gitti azı kaldı zaten. Benim ilk 3 ay çok zor geçmişti son iki ay daha çabuk geçmişti.Sende o son 2 aydasın artık günler çabuk geçmeye başlayacak hazırla kendini
Haritan varmı haritan. Harita boyuyorduk biz her akşam
Ama izin almaması iyi olmuş. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi

Aynen öyleee..bikaç saat kesmez
az kaldı sabretcemmm :18:

senin nası gidiyo okul staj falan??? anlat bakayım çıtırım?

okula zaten haftada 2 gün gidiyorum sınav yoksa onamda gitmiyorum ama eğlenceli geçiyor stajda öyle ama beynim felç stajdan sonra. stajım bitince de yürüyerek Kadıköy'e dershaneye geçiyorum yarım saat falan sürüyor hızlı tempoda yürüyorum yolu uzatarak zaten bitmesine az kaldı haziranda bitiyor stajımm :)

Hayirli Cumalar arkadaslar
listemizi onaylarmisiniz

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (88.6 / 87.3 / 1.3 / %1.47)
nev81 (88.2 / 88 / 0.2 / %0.11) yüzdesi 2'ye bölündü...izinli
lepistesinyavrucugu (91.1 / 90.9/ 0 ,2/ %0,21)
ipekyol (76,8/76.5/0.3/%0,39)
pasam3405 (82.1/81.6/0.5/% 0.61)
maviyesil1999 (68/66,5/1,5/%2,20)
kelebekolcam (86.9/87.1/-0,2/%-0,23)
akabe (144.9 /145.9 /-1.0 /-%0.69)
dudujan (103.8/103.8/0/%0)kilosu aynı
ganfed(56 /56/%0) kilosu aynı
anşaaa (70.1/70.1/0/%0)kilosu aynı
Berenim2012 (81.2
) dönmek üzere ayrıldı

7. Takım Ortalaması: %4.70

Aynen oyle fulyam yaa..çok boşluk dolu içimde ve hep boşluk dolu doldurmuyo ki hiç bi şey ben de uğraşmıyorum doldurmaya boşa çaba.. bekledin sen de anlarsın beni
Haritam yok ama şafak panom var kendi çapımda ya iyi şeyelrden bahsetmek konusu sıkıntılı biraz bizde nedense bazen ben de çok üzüyorum onu yaa.. çok canım sıkılıyo sonra da..hep diyorum daha dikkatli olcam unutuyorum, çok saçma bi insan oldum

Yürü canım iyi gelir tabi kiii..
Sınavlarında stajında başarılar sana, bakalım bu sene neler değişcek hayatında

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (88.6 / 87.3 / 1.3 / %1.47)
nev81 (88.2 / 88 / 0.2 / %0.11) yüzdesi 2'ye bölündü...izinli
lepistesinyavrucugu (91.1 / 90.9/ 0 ,2/ %0,22)
ipekyol (76,8/76.5/0.3/%0,39)
pasam3405 (82.1/81.6/0.5/% 0.61)
maviyesil1999 (68/66,5/1,5/%2,20)
kelebekolcam (86.9/87.1/-0,2/%-0,23)
akabe (144.9 /145.9 /-1.0 /-%0.69)
dudujan (103.8/103.8/0/%0)kilosu aynı
ganfed(56 /56/%0) kilosu aynı
anşaaa (70.1/70.1/0/%0)kilosu aynı
Berenim2012 (81.2
) dönmek üzere ayrıldı

7. Takım Ortalaması: %0.34

Ortalama çok yanlış sanırım 12 ye bölmedin bence doğru liste budur canım. Hayırlı cumalarrr.

Son düzenleme:
teşekkür ederim mimar sinan matematik olarak okuduğum okul değişsin yeterli olacaktır sanırımm

ya bildirimler nezaman gelecek kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Mahurla Az_uz_ u bekliycem saat 2 ye kadar

Son düzenleme:
Geçen aylarda 36 beden bir pantolon almıştım streç zaten ama dapdar oluyordu.
Bugün üstümde ve pantolonun beli bayaa bir bollaşmış.
Bu arada vücut ölçülerim son 2.5 ayda şu şekilde değişmiş.
Bel 6 cm incelmiş
Basen 5 cm incelmiş
Göğüs aynı hehe
Kol sadece 1 cm incelmiş.
Omuzlar ise genişlemiş ama kaç cm onu unuttum

ya bildirimler nezaman gelecek kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Mahurla Az_uz_ u bekliycem saat 2 ye kadar

Mahur ne yazıkki diskalifiye olacak yaaa...üzüldüm yani ama elimizden bi şey gelmez bu durumdaa..zeyno gelirdi ama tüh yaa :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…