Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltı
yulaf kepekli pizza
süzme yoğurt
2 fincan form çay
1 fincan yeşil çay

öğlen
fırında tavuk
çoban salata
ev yoğurdu
1 tane ev poğaçası

ara öğün
çeyrek muz
1 hurma

akşam
fırında yağsız tavuk
yoğurtlu semiz otu
domates salatalık söğüş

su+
spor+ spor daha yapmadım ama akşam yapıcam 3 mil leslie

durup durup biş çıkıyor ya, neyse bakalım rabbim deniyor heralde ama sabrediyorum inş. herşey eskisinden güzel olacak atlattığımda:)

fuliş kaptan, hayırlı olsun bakalım. inş. değişiklikler hepimize iyi gelir. hilalcim de dinlensin, ben de dinleneyim, fatoş ablacım da oğlışu iyileşip rahat bi nefes alsın:) aminnnnnnnnnnn

kızlarr ben geldim sonunda nette hala sıkıntım var pc yi de format attrıdım ama aksillk olmazsa burdayım
nasılsınsnz hepinizii özledimmm
ailem gibi oldunuz aklım kaldı naptı acaba kızlar diye özlem de oluştu size hepinizi çok öpuyorum

fuliş kaptan, hayırlı olsun bakalım. inş. değişiklikler hepimize iyi gelir. hilalcim de dinlensin, ben de dinleneyim, fatoş ablacım da oğlışu iyileşip rahat bi nefes alsın:) aminnnnnnnnnnn

Aminnn

Ayyy esratoş gelmişşş...
geçmii okursun bi ara, yeliz ve successfull izne ayrılıyor bu hafta ve benm yerime fuliş kaptanlığa devam ediyorrr..biz de seni özledik, ben mesajlaştığımız için çok merak etmedim ama

Suan kızımın kolesıyım..ne zaman degılım kı.
Oturdu kucagıma..kafasını gomuyor boggrume.."kalkma" dıyor bana.
Babası da gecıktı..kaldık boyle.
Arada gelıyor bunlaraboyle:))

barı boyle koleyken bı yandan da bugunu lısteleyeyım.

Menu
Sabah-1tam haslanmıs yumurta, 2 dılım otlu peynır, salatalık, maydanoz, cay.
1kase yogurt.
Ogle- tonbalıklı bulgur pılavı.
Kahve.
Aksam- Musakka, salata.

Su-2.3lt
Spor-43dk kurek.

Hepınıze ıyı aksamlar, bol muhabbetler, guzel haberler, ıyı de geceler dılıyorummm

Menü:
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

Öğlen:
1,5 pors kadar taze fasulye
2 dlim beyaz ekmek

Ara:
1 halley :26:

Akşam:
1 tavukburger menü

Su:+
Spor:-

Bugün çok fena yorgundum..hala da yorgunumm

ohhh 59 hedefi yalan oldu böyece...umarım + çıkmam bu hafta ama kısmet artıkk off banane baktım artık düzelemiyorum çıkarım listeden yeter üzerime gitmcem artık

hedef koyup ulaşamayınca da kötü oluyor, benim 55ler de hayal oldu sanırım. gerçi tartılmadım ama hiç de vermiş gibi değilim 5 mil yapsam vercem de yapamıyorum. azcık dinlenmek iyi gelecek, bi sıkı sarıldım 2.5 kilo gitti, sonra bi sıkı daha sarılırım 2.5 daha gider böle böle hepsi gider inş. fazlalıkların.

Bahaneler arkasına falan sarılmak gibi de olmasın da yani sıkıldım cidden bu ara dönemseldir geçer umarımmm...
Ya ben çok yavaş yavaş da olsa 6 kilocumu verdim gitti şu an gayet memnunum halimden ama olur da alırım biraz diye falan bikaç daha vermek istiyorum, bi gazla daha başlıcam tekrar tekrar bırakmadan hep aynısını yaptım ama ben de bu hafta vercemi sanmam yaa sen de takılma yelizcimm halletcezz

Son düzenleme:

neden sıkıldık bu kadar ya, keşke sıkılmasaydık, allahım yareppimmmmmmm yaaaaaa:):):):):)

neden sıkıldık bu kadar ya, keşke sıkılmasaydık, allahım yareppimmmmmmm yaaaaaa:):):):):)

Ben ne biliiiimmmm
Valla bana baya basıyo bu sene zaten her türlüüü..diyet olsa da olmasa da ama diyet bi yükümlülük haline dönünce daha da sıkıcı oluyooo..olağan akışına olmalı her şeyyy... dişlerimi sıkacam 2 ay yaaa 2 aycık kaldıı geççç şu 2 ayy yaaa hadi yaaa :84: mesela uyuyim uyanim bi bakim geçmişşş Zaferim yanımdaaaa

kelin merhemi olsa diyosun
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek zaferin merak etme sen. ben de kurtulcam burdan aynı zamanlarda:)

akışına bırakcaz bakalım. herşeyi unutmak için spora vercem kendimi:)

fulya başkanım hayırlı olsun bişey söyliyeyim mi bende devam etmek istemiyorum neden diyet yapamıyorum yiyip duruyorum sonra buraya gelince moarlim bozuluyor banada biraz izin verseniz oldumu yani strese girdim bende bugün dondurm ayedim antep fıstığı yedim spor yaptım ama sadece sporla asla kilo verilmiyor biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonundan beri iştahımı tutamıyorum ama ben şimdi ben ne yazayım menüme gecenin yarısı yemişim bende biraz izin istemek istiyorum şimdi yarın tartıda + larla takımıda düşürmek istemiyorum..........

su spor menü mesaj sayısı

yliss + + + ?
kelebek.hill + - + 15
fulias + + + 11
concept + + + 9

eklermisiniz ben çıkıyorum yaada yarın yazacaktım giremezsem dedim

ben daha çok özledimmm bikeremm
sana mesaj attığım hattıda kaybettim bugun net olmasaydı nasıl haber vercektim bilmem özelden bide diğer noyu vereyim de garanti olsun
takıma neler oldu herkesde bi motivasyon kaybı hayırdırr ?
okuyamamadım da mesajları yeni geldim havuzdan biraz dinleneyim bakıcam
sen neden kaptanlık dan ayrıldın hayırdır oyy neler kaçırdım ben böyleee =?

eminecim kızınıda öp benim için tatlılığa bak sizi bir an canlandırdım da ay öpesim geldiii
ton balıklı bulgur pilavı nasıl oluyorkii?
çekerim saçlarını gitmek yokk öyle pes etmek varmı bizde az az da olsa vericen
ama biraz yediklerini düzeltmen lazım tatlım benim
akşam değilde gündüz yeseydin hiçdeğilse tavuk burger menuyu ahh sen fastffoodd furyasına takılanlardansın
zamanla alışkanlıkların değişir ama sen yeterki iste hilalim kelebeğim

tubishcim yeme nedenin pssiikolojik senin açlıkdan olduğunu sanmıyorum
öyle can sıkıntısından atıştırma var halbuki o an kafanı ne meşgul edıyorsa hemen bişeylerle uğraşsaan 20 dak sonra yeme isteğin geçicek iş o süreyi atlatabilmekde
spor yapıyorsun ama üstünde baskı hissediyorsan sen bilirsin ama gönlum gitmenı istemıyor
iştah açılması varsa bide kan değerlerine baktırsana kansızlık olmasın?

iyi geceler kızlar foruumu kapatmaya geldim
fulya canım kaptanlığın hayırlı olsun
emine senin de
yarın tartı günü ama baskülüm bozuk garantiye gönderdik arkadaşta tartılacağım bakalım sonuç ne olacak

menü: 1 fincan nescafe
öğlen:2 tane köfte
3 kaşık bulgur pilavı
akşam 4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 çatal çubuk makarna :)

ayyy fenerimm gol attıııııı :

aralarda nescafe var

su:+
spor :+

sabah
200 ml süt
4 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
1 adet domates
2 minik parça dil peyniri
2 bardak şkrsz çay

öğle
yemek yemedim

akşam
4 adet köfte
3 dilim ekmek
1 bardak ayran

biraz önce 1 adet salatalık

spor 30 dk yürüyüş
su 3 lt

msj sayısı 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…