- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Geçen aylarda 36 beden bir pantolon almıştım streç zaten ama dapdar oluyordu.
Bugün üstümde ve pantolonun beli bayaa bir bollaşmış.
Bu arada vücut ölçülerim son 2.5 ayda şu şekilde değişmiş.
Bel 6 cm incelmiş
Basen 5 cm incelmiş
Göğüs aynı hehe
Kol sadece 1 cm incelmiş.
Omuzlar ise genişlemiş ama kaç cm onu unuttum
ya bildirimler nezaman gelecek kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
Mahurla Az_uz_ u bekliycem saat 2 ye kadar
geldim taze kaptanımşarjım bittiği için okulda giremedim kilom maalesef 86.2 va öyle çok kaçamağımda olmadı acaba baskül farkı falan mı bilmiyorum
yukardaki paragrafı 1 saat önce yazmıştım ama eymen sağolsun felaket kustu nasıl moralim bozuldu anlatamam bu çocuğun iştahsızlığı beni öldürüyor eymeni yıka halıyı sil falan ancak yazdım kusura bakmayın
geldim taze kaptanımşarjım bittiği için okulda giremedim kilom maalesef 86.2 va öyle çok kaçamağımda olmadı acaba baskül farkı falan mı bilmiyorum
yukardaki paragrafı 1 saat önce yazmıştım ama eymen sağolsun felaket kustu nasıl moralim bozuldu anlatamam bu çocuğun iştahsızlığı beni öldürüyor eymeni yıka halıyı sil falan ancak yazdım kusura bakmayın
***6. TAKIM 306. ETAP***
fatos0808 ( 80,2 / 77 / 3,2 / %3,99 )
destina_88 ( 64 / 64,1 / -0,1 / -%0,16 )
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / -%0,98 )
tubish ( 73,6 ) İzinli.
degua ( 70 / 69,6 / 0,4 / %0,57 )
mahurbeste ( 80//) 2. kez bildirimde bulunmadı.
fulias ( 54,4 / 54 / 0,4 / %0,73)
melikea123 ( 90,5 / 88 / 2,5 / %2,76 )
concept ( 80 / 76,9 / 3,1 / %3,87 )
yliss ( 56,7 / 56,5 / 0,2 / %0,35 )İzinli.
successfull ( 73 ) İzinli.
az_uz_( 85,8 /86,2/ -0,4 / %-0,46)
6. Takım ortalaması: %0,88
Kontrole veriyorum...
Geçmiş olsun zeynoo, ah yavrucaklara noluyo sizin yaa
Benim katliamlarıma rağmen süper sonuç helal olsun herkesee
Geçen aylarda 36 beden bir pantolon almıştım streç zaten ama dapdar oluyordu.
Bugün üstümde ve pantolonun beli bayaa bir bollaşmış.
Bu arada vücut ölçülerim son 2.5 ayda şu şekilde değişmiş.
Bel 6 cm incelmiş
Basen 5 cm incelmiş
Göğüs aynı hehe
Kol sadece 1 cm incelmiş.
Omuzlar ise genişlemiş ama kaç cm onu unuttum
Valla melike emine ve fatoş saolsunlar. Ben bu kadar beklemiyordum 3 tane - var ama allahtan çok az kilo alınmış.
Sende kontrol ettin mi beybi. 2 kere kontrol ettim ben ama doğru herhalde
Bravo Fulya tebrık edıyorum senı.
Fatos sen de masaellahlıksın bu hafta..dur tuh tuh tuhtuhhhhhh masaellah:))
Bu arada aynı kılodayız.. Artık kapısalım yawww:)
Melıke, beklemedıgım bır atak. tebrıkler..
Bı ara yazdıklarınıza merakımdan gırdım okudum falan yazamadım.
Nasılsınız bugun?
Ozellıkle Hılal, Ceyda ve Yelız..sızı kacaklar sızı..
Tugba ne oldu sormustum ama ızınlı dıye gecmedı dı mı?
Sevılay ahhhh Sevılay!
Kişilere bakmıştım da şimdi orttalamaya baktım bence hatta %0,89sağındaki 9 olduğundan yukarı yuvarlancakk
Ne kusuru yahu geçmiş olsun ne olduki öyle çıkardı.
Geçmiş olsun zeynoo, ah yavrucaklara noluyo sizin yaa
Benim katliamlarıma rağmen süper sonuç helal olsun herkesee
çok geçmiş olsun iyimi şimdiii?
teşekkür ederim kızlar öyle bir rahatsızlığı yok eymen.in sadece yemeyi sevmeyen bir bebek zaten yaşıtlarına göre zayıf bir bebek bişeyde yemiyor azıcık zorladın mı yediği ne varsa püstürte püstürte çıkarıyor çok moralim bozuluyor anlatamam kendimi yetersiz bir anne olarak görüyorum ne yapacağım bilmiyorum utanarak söylüyorum 8 tane dişi var katı bişey yemiyor çiğnemeyi sevmiyor sağlıklı olsun zayıflığı hiç sorun değil ama sağdan soldan aaaaa bu çocuk çok zayıf hiç mi bişey vermiyorsunuz sözlerini duyunca üzülmemek elde değil şu satırları bile yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum sanki ben bilerek yedirmiyorum muamelesi görüyorum neyse kızlar çoooookkkk doluyum üstünede birkaç olay ndha moralim hepten bozuk
teşekkür ederim kızlar öyle bir rahatsızlığı yok eymen.in sadece yemeyi sevmeyen bir bebek zaten yaşıtlarına göre zayıf bir bebek bişeyde yemiyor azıcık zorladın mı yediği ne varsa püstürte püstürte çıkarıyor çok moralim bozuluyor anlatamam kendimi yetersiz bir anne olarak görüyorum ne yapacağım bilmiyorum utanarak söylüyorum 8 tane dişi var katı bişey yemiyor çiğnemeyi sevmiyor sağlıklı olsun zayıflığı hiç sorun değil ama sağdan soldan aaaaa bu çocuk çok zayıf hiç mi bişey vermiyorsunuz sözlerini duyunca üzülmemek elde değil şu satırları bile yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum sanki ben bilerek yedirmiyorum muamelesi görüyorum neyse kızlar çoooookkkk doluyum üstünede birkaç olay ndha moralim hepten bozuk
iye kendini yeteresiz bir anne gibi hissediyorsun ki olur mu öyle şey bazı çocuklar yiyimlidir bazıları öyledir benim kuzenimde öyleydi bir doktora götürdün mü hiç belki iştahı açılması için bir şey verir?
Ah Zeynep, klasık bu donemın annelerıne dayatması.
Bı de enteresandır kı, zamanında aynı probleme uzulmus anneler daha cok uzuyor yenı annelerı.
"ohh o da yapamadı" dıye.
Ama bunun annelıkle falan alakası yok.
Cocugun mızacı.
ılk ıstahsızlık ek gıdaya baslandıgında daha sonrakı ıstahsızlık ıse 15-20aylık donemde gosterıyor kendını.
Ama zayıflık ya da agırlık bambaska bısey.
Istahlı da olsa zayıfsa bır cocuk zayıftır.
Ya da tam tersı hıc yemeyıp sısman olan cocuklar gıbı.
Sen hıc dert etme, bılıyorum sen de ıstıyorsun soyle bırkac kılo daha fazla olsun...saglık dıyecegım
sen de bılıyorsundur. Gercekten saglıklı olsunlar da.
Ben kıızım ıle 1 yıla yakın cok buyuk dıkkatle dıyet yaptık.
Coklu gıda alerjısı vardı.
Ben kızım kılo aldıgı halde (kı normalde alerjılı cocukların gelısımı -alerjen tuketıldıgı zaman- durur yavaslar gerıler falan)
"beslenemıyor mu?" dıye dıye hıc tuketmedıgım yaprak sarmalarından nasıl yerdım..kızım yıyebıldıgınde de
ona bol bol yedırıyordum.
Cunku yıyemedıgımız ılk gıda sut ve urunlerı...dusunebılıyor musun calcıum!
Ben de arastırmalar yayınları takıp etmeler neler neler... samızotu calcıum deposu dereotu ha keza.
Ama en cok asma yapragında var..ye babam yeeee:))
baklıyat yıyemıyordu..bugdayın hıcbır turunu tuketemıyordu..ben de tabı..
Offf neler neler..
Yanı anne ısen...
Melıke'nın dedıgı gıbı ıstahını eksılten(demır eksıklıgı ve ya alejı) olabılır.
Gercı sen bunları coktan ekarte etmıssındır.
Eneee yetersiz anne ne demekkk valla kızarım heesen böyle telaşlanırken sağa sola ne bakıyosun sen yaaa..her şeye bi yorumu vardır milletin bilse de bilmese dee..ben de dicektim doktor diye melike sormuş götürmüş müydün daha önce?? her bebiş aynı olur mu yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?