beynim sulandı ya biraz önceki msja4 yazacağıma 3 yazmışım neyse kızlar ben forumu kapatamıyorum çok yorgunum ve üzgün ve açım yarın görüşmek üzere iyi geceler
Ben ne biliiiimmmm
Valla bana baya basıyo bu sene zaten her türlüüü..diyet olsa da olmasa da ama diyet bi yükümlülük haline dönünce daha da sıkıcı oluyooo..olağan akışına olmalı her şeyyy... dişlerimi sıkacam 2 ay yaaa 2 aycık kaldıı geççç şu 2 ayy yaaa hadi yaaa:84: mesela uyuyim uyanim bi bakim geçmişşş Zaferim yanımdaaaa
su spor menü mesaj sayısı
yliss + + + ?
kelebek.hill + - + 15
fulias + + + 11
concept + + + 9
eklermisiniz ben çıkıyorum yaada yarın yazacaktım giremezsem dedim
fulya başkanım hayırlı olsun bişey söyliyeyim mi bende devam etmek istemiyorum neden diyet yapamıyorum yiyip duruyorum sonra buraya gelince moarlim bozuluyor banada biraz izin verseniz oldumu yani strese girdim bende bugün dondurm ayedim antep fıstığı yedim spor yaptım ama sadece sporla asla kilo verilmiyor biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonundan beri iştahımı tutamıyorum ama ben şimdi ben ne yazayım menüme gecenin yarısı yemişim bende biraz izin istemek istiyorum şimdi yarın tartıda + larla takımıda düşürmek istemiyorum..........
Sımdı gelelım sızın durumunuza..
Ne oluyor kuzum? dıyesım var.
Hakıkaten, herkes cıvıl cıvıl baharın enerjısı falan ozellıkle dıyete karsı ınanılmaz ıstek..
Elden ele lısteler, kulaktan kulaga tavsıyeler falan...
Dunya bu halde, sız bambaska bı halde.
Hayır bırınız attı tası kuyuya dıgerlerı de "ulennn ben de taslayacagım" dıyor.
Yapmayın kızlar, etmeyın!
Sıkı sıkı yapmayın dıyetınızı..
Ya da yapmak zorundayım demeyın.
Gevsek olsun, az verın ama verın.
Kaplumbagalar arkasında gormesın sızı.
su spor menü mesaj sayısı
yliss + + + ?
kelebek.hill + - + 15
fulias + + + 11
concept + + + 9
eklermisiniz ben çıkıyorum yaada yarın yazacaktım giremezsem dedim
ben daha çok özledimmm bikeremm
sana mesaj attığım hattıda kaybettim bugun net olmasaydı nasıl haber vercektim bilmem özelden bide diğer noyu vereyim de garanti olsun
takıma neler oldu herkesde bi motivasyon kaybı hayırdırr ?
okuyamamadım da mesajları yeni geldim havuzdan biraz dinleneyim bakıcam
sen neden kaptanlık dan ayrıldın hayırdır oyy neler kaçırdım ben böyleee =?
eminecim kızınıda öp benim için tatlılığa bak sizi bir an canlandırdım da ay öpesim geldiii
ton balıklı bulgur pilavı nasıl oluyorkii?
çekerim saçlarını gitmek yokk öyle pes etmek varmı bizde az az da olsa vericen
ama biraz yediklerini düzeltmen lazım tatlım benim
akşam değilde gündüz yeseydin hiçdeğilse tavuk burger menuyu ahh sen fastffoodd furyasına takılanlardansın
zamanla alışkanlıkların değişir ama sen yeterki iste hilalim kelebeğim
ubishcim yeme nedenin pssiikolojik senin açlıkdan olduğunu sanmıyorum
öyle can sıkıntısından atıştırma var halbuki o an kafanı ne meşgul edıyorsa hemen bişeylerle uğraşsaan 20 dak sonra yeme isteğin geçicek iş o süreyi atlatabilmekde
spor yapıyorsun ama üstünde baskı hissediyorsan sen bilirsin ama gönlum gitmenı istemıyor
iştah açılması varsa bide kan değerlerine baktırsana kansızlık olmasın?
beynim sulandı ya biraz önceki msja4 yazacağıma 3 yazmışım neyse kızlar ben forumu kapatamıyorum çok yorgunum ve üzgün ve açım yarın görüşmek üzere iyi geceler
birazdan hastaneye sıra almak için gidicem eşim bırakacak arasla babasıda sontra gelecek
muhtemelen geç gelirim o yüzden çıkmadan kilo bildirimi yapayım kızlar
bu hafta benden giden 3.200 gr
hadi kaçıyorum giyinip çıkayımm tabi adamı uyandırmak ta var :)
gunaydın
kg bildrimi yapayım 0.4 gr gitmiş bu hafta şuanki kg 69.6
haftalık yüzde % 0.57
80/76.9/3.1/%3.87
Oldukca ıyı ..tebrık edıyorum kendımı... asıl tebrıgı tartıda gordugum yagsız kas kutlesı ıcın edıyorum:)) yaglar gıtmıs..
Esra,
hakıkaten soyledıgın gıbı opulesı tablolar bunlar.
Allah herkese yasatsın.
ve tonbalıklı bulgur pılavı tarıfı verıyorum: (tamamen uydurmadır)
Kızınız ıcın hazırladıgınız bulgur pılavını bu defa zeytınyaglı hazırlıyorsunuz.
Pısmıs sade bulgur pılavına dereotu, yesıl sogan, taze nane, 1 salatalık ve tonbalıgını eklıyorsunuz.
Afıyet olsun:))
Hılal yemesın ıcınde dereotu var hehe
yatcaz kalkıcaz yatcaz kalkıcaz geçecek, yani inşallah. benim de sen den farkım yok, cuma olsun diye yaşıyorum; cuma evime kavuşup, orada uyuyabiliyorum çünkü.
2 gündür bağırsaklarım tembel tembel takılıyor, 9'lu çay falan içmedim diye sanırım. 64,1 kilo bildirimim maalesef. -%0,16.
günaydın herkese!
eminecim çok haklısın! hilal kaptanlıktan yoruldu dinlenmeye ihtiyacı sadece. benimkisi de normal problemlerden ötürü bir köşeye sıkışmışlığın size yansıyan yüzü diyelim. em kısa sürede dönücem, hatta gene bu süre içinde de girer yazarım size ama hergün bildirim yapmıcam. bu bunaltı arasında zeytin peynir hesaplayıp yazmak sıkıntı geliyor sadece. neyse tatil fikri bile iyi geldi bana. bir de oğluşum iyi olsa, sabah gene istifra etti, yerden yere atıyor kendini
kilo bildirimi 56.5üzgünüm gene fazla birşey yok. tatilden süprizle dönerim belki bakalım, eğer eşimin bitmeyen yoğunluğu bir azalırsa dağa bayıra salıcam kendimi artık inş.:)
günaydınnn kilo bildirimin
geçen hafte:90,5
bu hafta:88
günaydınnnnnnnnnnnnn
Ay herkes izinli ya
Emine ve fatoşu tebrik ediyorum
Bende sonunda 54 ü gördüm
Melike sana da alkışşşşşşşşşş
Hilalim ben püsküte yazmadım ya yazıyimmi şimdi
***6. TAKIM 306. ETAP***
fatos0808 ( 80,2 / 77 / 3,2 / %3,99 )
destina_88 ( 64 / 64,1 / -0,1 / -%0,16 )
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / -%0,98 )
tubish ( 73,6 ) İzinli.
degua ( 70 / 69,6 / 0,4 / %0,57 )
mahurbeste ( 80//) 2. kez bildirimde bulunmadı.
fulias ( 54,4 / 54 / 0,4 / %0,73)
melikea123 ( 90,5 / 88 / 2,5 / %2,76 )
concept ( 80 / 76,9 / 3,1 / %3,87 )
yliss ( 56,7 / 56,5 / 0,2 / %0,35 )İzinli.
successfull ( 73 ) İzinli.
az_uz_( 85,8 //)
Olur yaz canım, bi de en önemlisi paylaşım alanında paylaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?