aAAAAAAaaaaa Esra Askolsun.
Benım evım mıdı bır spor ussudur:))
Bakma sadece kurek cektıgıme..
Ben lısans ıle spora baslamadım.
Annem kolumdan tutu benı (hollanda) klube goturmustu.
Ve tenıs raketını elıme veren kocuma tukurebılecek yasta basladım bu ıslere:))
Tanıta kullanıyorum Esra.
Zaten bu ısın markası.
Benım elımdekını sanırım 2010da almıstım 2000kusur vermıstım.
Daha ayrıntılısı da var daha basıtı de.
kaz gelecek yerden tavuk meselesı benımkı.
Sen daha da kendıne uygun bısey alabılırsın.
Bız tartılırken kg bazlı tartılmıyoruz...yag su meta ve dolasım daha onemlı, bılırsın, o sebeple.
o nasıl iş zayıf kg iken göruntun aynımı :44:
kıyafetlerle mı kamufule edıyorsun
markasını görünce bir netten bakayım dedim vvvaaaaaavvvvv şok oldum 9bin küsur fiyatlar oha yuh falan oldum altın kaplama falan mı valla cahilliğime ver emine hiç bilmiyordum
tekrar geçmiş olsun Fatoş inş aras sağlığına kavuşacakbugünkü hastane kontrollerimizde haloldu şükür hastaneden doktor önce baktı şikayetlerini dinledi az bir akıntısı var dedi genzinde kulakları iyi diyince ben başladım anlatmaya ameliyat dediler işitme testine baktı işitmetestine göre ameliyat olması lazım kulağınada tüp takılacakmış...burdada yaparız ama sıra geç gelir madem takiptesiniz gün verdiler yaptırın dedi sakıncası yok yaşı 3 kilo su kaç dedi 17 dedim o tamam sıkıntılı bişi değil yaptırın dedi..mayıs 2 kontrolde büyük ihtimal ameliyat günümüz kesinleşecek bakalım..kurtulur çocuğum en azından.
ah şu erkekler hepsi mi canının kıymetini bilmez ona geçmiş olsunadamcığımında gözü ağırıyo işte çarpmıştı onada sıra aldım gösterdi damla vermiş bide miyopmuş gözlük verdi...benim zorumla bakıldı kaç zamandır diyorum...hiç bilmiyo canın kıymetini.
diyetisyeni aradım hastaneden müsait değilim 13.30da gel dedi benimde kontrol günümdü yazmıştım ..gittimm sonra onada
nice güzel yıllara Fatoş 50. yıllarınızıda görürsünüz inş...Bu gün evlilik yıldönümümüz:) 5 yıl bitti 6ya girdik zaman nasıl geçiyor kızlar ya..
bakya heycandan su ile sporu belirtmeyi unutmuşş :)Bugün liste sendeydi melikeaaa
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak çay
Öğlen:
1 pors makarna
1 pors yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase yeşil mercimek
1 but tavuk haşlama-derisiz
yarım haşlama patates
1 Türk kahvesi
yarım ülker antep fıstıklı çiko :26:
5-6 erik
Teyzoşum geldi tee Amasyalardann..onla zaman geçiriyoz ve yarın hamama gitcezzz hem de en Hürreminden
Gidiyim biraz Zaferimle konuşimm..
bakya heycandan su ile sporu belirtmeyi unutmuşş :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Bir cumartesi günü ofiste ne işim var ya boş boş durcam burda gitti bütün günüm
Fatoş geçmişler olsun ne güzel hep iyi haberler almışsın.
Melikee hilalin suyu + dır da sporunu bilemiycem hehe
Ayrıca herkesi tebrik ediyorum tekrardan. bütün kulvarları biz doldurduk 1. ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?