Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fulyaaaacımmm

selam yavrular nasılsınızbakalım...sabah accık kendime geldim bu uykusuzluk ne zor gençken oluyoduda artık olmuyor

hilal teyzoşuna selamlar teyzeler çok sevilir halalarda gerçi ben herkesi severim bol muhabbetler şekerim

Bu sabah 61,1 geldimm ve bugün 2 tickerım da aynııı
59 olmadı 61de buluştkkk

Bugün şafak 61
Bize her yer Trabzonnnn :98:

az kaldı harbi hilalim be çok zor oldu ama bak şafak aydınlık canım benim..08 olsun benim memleketimm olucak ve doğan güneş 1 hafta olacak :)

kızlar helal olsun hepinize tebrik ediyorum işte bu ben baştan beri bunu istiyordumm nasıl başardık hep böyle sürer inşallah...tebrikler tombul kelebek ailem benim ve üyeleri..

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
çay
arada
1 elma
öğlen
3 köfte 1 dilim ekmek
salata yoğurt yarım bardak
arada
1 paket etiform yulaflı (kşam ögünümde 1 dilim ekmeği azalttı ..burdaki öğünüme yarım paketi 1 paket yaptı :)

akşam bişi yemedim zaten arayı yapalı 1 saat oldu
evlilik yıldönümümüz bakalım akşama ne yapçaz ona göre yazamadım yani :)
sporumu yaptım
suyum şimdiden +

Fatoş abla evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn

Gelelim benim menüye

Sabah
1 adet poğaça

Öğlen
yok

Akşam
Annemdeyiz

Öğlen bilerek yemedim çünkü akşam annemde birsürü yemekler salatalar börekler var. Misafirleri var bugün. Bizde akşama yemeğe gidiyoruz heheh

Su:+
Spor: +

Hemen spora gidiyorum ama çok kalmıycam sadece yürüyüş ve bisiklet yapıp çıkıcam

Herkese iyi akşamlar

Fatossss...
Evlılıgınız daım, mutlu, huzurlu olsun.
Yuvanızdan saglık cocuk seslerı bereket (bolkazanc) hayırlı ısler guzel haberler eksık olmasınnnnn
Askla muhabbetle tutusan eller(karıkoca)den gunahlar akarmıs...
muhabbetınız de askınız da daım olsunnnnn
Yıldonumunuz kutlu olsun nıcelerını kutlarsınız...daha kalabalık:)))olun ama!

Yaw kımdı ooo
Kımlerdı onlar..
Gecen hafta hava soguk dıye yakınanlar?
oldum kavruldum bugunnnn
Anammm o ne sıcaktı..
Butun enerjımı aldı suan onumu goremıyorum:))
ıctıgım suyun haddı hesabı yok!

Almayı yuke goydum da
Agzını buke goydum
Aldın yarı elımden boynumu buke goydun
Angara'nın bagları da buklum buklum yolları
ne zaman zarhos oldun da galdıramıyon golları..
tey tey tey teyyyyy

Çok yemedim miii...menülerimi görmedin heraldee bi de şiş hissediyorum gene yaa ben de bilmiyorum artık canım sıkıldı zatenn

cicim regl oldun mu sen? bizim aynı zamanlardaydı. ondan belki şiş çıkmışsındır, benim bitti, bugün - çıktım tartıda, bağırsaklarım da tembelliği bırakınca iyi olduu

oo,s üper incelmişsin. sporla birlikte kilo verince, neredeyse 2 katı kadar kilo vermişiz gibi gözüküyor. kendime elbise dikiyorum bu ara, daralta daralta bi hal oldum, pilates her hafta inceltiyor.

oo, kutlu mutlu olsun velilik yıldönümünüz. Arasınızın sağlığına tamamen kavuşmasıyla pekişsin inşallah mutluluğunuz.

kızlar helal olsun hepinize tebrik ediyorum işte bu ben baştan beri bunu istiyordumm nasıl başardık hep böyle sürer inşallah...tebrikler tombul kelebek ailem benim ve üyeleri..

Emine ile ikiniz süperdiniz, tamamen siizn başarınız bu haftaki durum; biz kelebeğimle aynı yerlerde takılıp duruyoruz

ayyhh, fotoğraflarını ne zaman koyacaksın? merak ediyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…