Gunaydinlarr esratoss..super gidiyosunnn
Beni de miiiii dedinn valla elimde olan durumlarda bn asla kimseyi gondermedm bundan sonra da bu yetki bende degil
Tamamdir fuliss..bu haftalik listeyi kaydederken azuza mazeretli yazip kaydet ki iki hafta ustuste 30 alti kurali islemesin
Gunaydinnnnlaarrrr
Emineee kulagima kupe ettim sozlerini :))))
teşekkür ederim inşallah hep böyle gider:)
evet farkettim işzinliler falanda varya paylaşamadım cumartesiyi unuttum ne yediğimi falan :) ama artık kendime çok tatlı bir defter aldım ne yediğimi içtiğimi hep ona yazıcam bu sıralar çok unutkanımda :)
benim liste işini perşembeye alabilir miyiz cuma olunca cumartesine kalıyor ve ben büyük ihtimal bu hafta ablalarda kalıcam haftasonu o yüzden yapamayabilirim :S
o cumartesinin suyu değil ama cumanın cuma günü 2.2 litre içmişsin 2.5 altında diye - koydum
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su[/td]
[td]spor[/td]
[td]menü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td] 5[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88[/td]
[td]3 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]20 [/td]
[td] +[/td]
[td] +[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]5 [/td]
[td]- [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fulias[/td]
[td]17[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]11 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]16[/td]
[td]+[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yliss[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]successfull[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]6[/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td] +[/td]
[/tr]
[/table]
melikecim gunaydın
suyu baz olarak 2 litre alıyoruz 2 litre altındakiler - alıyor
emıne 2.2 litre içdiğine göre suyu + yapman lazım
Gunaydinlarr esratoss..super gidiyosunnn
Beni de miiiii dedinn valla elimde olan durumlarda bn asla kimseyi gondermedm bundan sonra da bu yetki bende degil
Tamamdir fuliss..bu haftalik listeyi kaydederken azuza mazeretli yazip kaydet ki iki hafta ustuste 30 alti kurali islemesin
Gunaydinnnnlaarrrr
Emineee kulagima kupe ettim sozlerini :))))
günaydın canlar:)
dün berbat bir gün ve devamında berbat bir gece geçirdim. ilteber iyileşeceğine daha da hastalandıartık sinirlerimiz gerildiğinden eşimle de birbirimize girdik, hala da barışmadık ilteber de gece sürekli öksürdü ve kustu, gece 2 de saçı başı battığından banyoya soktuk. hem küsüz eşimle hem trip hem işbirliği:) beraber yıkadık giydirdik. ben doyuruyorum o altını değiştiriyor, birbirimize küsüz ama çocuğa ilgi tam:) neyse bakalım hastalık bizi gerdi iyice. bu sabah daha iyi uyandı ama ben çok kötüyüm, şaftım kaymış haldeyim dün gözlerini bile açamıyordu oğluşum, görenler bile vah vah çok kötü dediler geniz akıntısı ne berbat bişi ya mahvetti çocuğumu:2::2:. dün doğru dürüst bişi yemedim kahvaltıdan sonra. bugün de pek bişi yiyemedim neyse bakalım hem hastalıktan kurtulup hem moralimizi düzeltip düzene girdiğimiz günler gelir inş. uykusuzluktan mahvoldum, bütün gece o öksürdü ben sıçradım kalktım kusacak diye.
teşekkür ederim inşallah hep böyle gider:)
evet farkettim işzinliler falanda varya paylaşamadım cumartesiyi unuttum ne yediğimi falan :) ama artık kendime çok tatlı bir defter aldım ne yediğimi içtiğimi hep ona yazıcam bu sıralar çok unutkanımda :)
benim liste işini perşembeye alabilir miyiz cuma olunca cumartesine kalıyor ve ben büyük ihtimal bu hafta ablalarda kalıcam haftasonu o yüzden yapamayabilirim :S
o cumartesinin suyu değil ama cumanın cuma günü 2.2 litre içmişsin 2.5 altında diye - koydum
hilalim günaydınnn tatlım
ya bişey sorcam excelde hazırlanan dosyaları buraya aktarırken neden tabloların kenarlıkları çıkmıyor ben yapamıyorum
bana bitanne boş excel dosyası forma koyarmısın
denıyorum oluyorr
günaydın canlar:)
dün berbat bir gün ve devamında berbat bir gece geçirdim. ilteber iyileşeceğine daha da hastalandıartık sinirlerimiz gerildiğinden eşimle de birbirimize girdik, hala da barışmadık ilteber de gece sürekli öksürdü ve kustu, gece 2 de saçı başı battığından banyoya soktuk. hem küsüz eşimle hem trip hem işbirliği:) beraber yıkadık giydirdik. ben doyuruyorum o altını değiştiriyor, birbirimize küsüz ama çocuğa ilgi tam:) neyse bakalım hastalık bizi gerdi iyice. bu sabah daha iyi uyandı ama ben çok kötüyüm, şaftım kaymış haldeyim dün gözlerini bile açamıyordu oğluşum, görenler bile vah vah çok kötü dediler geniz akıntısı ne berbat bişi ya mahvetti çocuğumu:2::2:. dün doğru dürüst bişi yemedim kahvaltıdan sonra. bugün de pek bişi yiyemedim neyse bakalım hem hastalıktan kurtulup hem moralimizi düzeltip düzene girdiğimiz günler gelir inş. uykusuzluktan mahvoldum, bütün gece o öksürdü ben sıçradım kalktım kusacak diye.
Canım benim swnin içindemedim sitenin kuralı ondan neyse ben burdayım gitmihyorum
gece geliyorum kimse yok gündüz geliyorum yine kimse yok huuu kızlar nerdesiniz eve geldim yorgun ve uykusuzum birazdan uyuyacağım tabi eymen paşa izin verirse kuş uykulu oğlum 15 dk bir uyanmazsa olmaz neyse iyi günler
Ay beynim döndü kızlaaaaaaar
Ne ekonomiymiş arkadaş oku oku bitmiyor.
Neyse ben bir hatırlatma yapayım
Listecibaşları:
Pazartesi: concept
Salı: kelebek.hill
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : melikea123
Merhaba kizlar..gecmisi evde okurum
simdi kizimin uyanmasini bekliyorum.
Canim, bugun cok tahammul etti bana ve islerime...bi parki hak etti. ama uyuyakaaldi.
ben de biseyler yazayim dedim.
bugun yine ve yniden bankalardannnn
yaygecidinden yolvermek de neymis diyerek gecen soforlerdennnn nefret ettim.
Cok aciktimmmm...hmm.mmm..
Oglen patlicanli krep yemistimm cok mu kiii ???
Melikeeee renkli defterine yandığım çok mantıklı olmuşş deftere not tutma işii
Esraaatoşşş anlamadım hala excel olayını yaa benn??
Sonundaaa evimdeyimmmmm biraz dinlenip spor yapacam bu hafta malesef spor salonundaki dersleri kaçırıyorummm....
Ben de evde Leslie yaparımmmmekik de çekerimm ohhh
SABAH:1 Haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor
yarım salatalık,yarım domates, 1 yeşil biber
15 adet fındık,2 adet ceviz, 2 adet mürdüm eriği
öğle: taze bakla 1 tabak, 1 kase sarımsaklı yoğurt, haşlanmış tavuk
akşam: 3 kaşık kıyma, yeşillkli salata 1 bardak ayran
spor :1 saat yürüyüş
su:2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?