Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalim günaydınnn tatlım
ya bişey sorcam excelde hazırlanan dosyaları buraya aktarırken neden tabloların kenarlıkları çıkmıyor ben yapamıyorum
bana bitanne boş excel dosyası forma koyarmısın
denıyorum oluyorr

melikecim gunaydın
suyu baz olarak 2 litre alıyoruz 2 litre altındakiler - alıyor
emıne 2.2 litre içdiğine göre suyu + yapman lazım

conceptin suyunu + olarak değiştirdimm

günaydın canlar:)

dün berbat bir gün ve devamında berbat bir gece geçirdim. ilteber iyileşeceğine daha da hastalandı artık sinirlerimiz gerildiğinden eşimle de birbirimize girdik, hala da barışmadık ilteber de gece sürekli öksürdü ve kustu, gece 2 de saçı başı battığından banyoya soktuk. hem küsüz eşimle hem trip hem işbirliği:) beraber yıkadık giydirdik. ben doyuruyorum o altını değiştiriyor, birbirimize küsüz ama çocuğa ilgi tam:) neyse bakalım hastalık bizi gerdi iyice. bu sabah daha iyi uyandı ama ben çok kötüyüm, şaftım kaymış haldeyim dün gözlerini bile açamıyordu oğluşum, görenler bile vah vah çok kötü dediler geniz akıntısı ne berbat bişi ya mahvetti çocuğumu:2::2:. dün doğru dürüst bişi yemedim kahvaltıdan sonra. bugün de pek bişi yiyemedim neyse bakalım hem hastalıktan kurtulup hem moralimizi düzeltip düzene girdiğimiz günler gelir inş. uykusuzluktan mahvoldum, bütün gece o öksürdü ben sıçradım kalktım kusacak diye.

Canım benim swnin içindemedim sitenin kuralı ondan neyse ben burdayım gitmihyorum

Geçmiş olsun yeliz inş ilteber bir an önce sağlığına kavuşur

gece geliyorum kimse yok gündüz geliyorum yine kimse yok huuu kızlar nerdesiniz eve geldim yorgun ve uykusuzum birazdan uyuyacağım tabi eymen paşa izin verirse kuş uykulu oğlum 15 dk bir uyanmazsa olmaz neyse iyi günler

Ay beynim döndü kızlaaaaaaar
Ne ekonomiymiş arkadaş oku oku bitmiyor.

Neyse ben bir hatırlatma yapayım

Listecibaşları:
Pazartesi: concept
Salı: kelebek.hill
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : melikea123

Yeliz geçmiş olsun ya çok üzüldüm iyi mi şimdi bebişin? Kimbilir nasıl yorgun ve uykusuzsun. Neysee ilteber iyleşsinde doya doya dinlenirsin.

Merhaba kizlar..gecmisi evde okurum
simdi kizimin uyanmasini bekliyorum.
Canim, bugun cok tahammul etti bana ve islerime...bi parki hak etti. ama uyuyakaaldi.
ben de biseyler yazayim dedim.
bugun yine ve yniden bankalardannnn
yaygecidinden yolvermek de neymis diyerek gecen soforlerdennnn nefret ettim.

Hay Allah Yeliz.
cok cok gecmisler olsunnn.
Tam yaz arefesi..
Biraz disarda dolastirsan iyi gelir mi?
gunes gorse azicik.
Tabi sen daha iyi bilirsin.
Keyfi kacti yani cocugun.
Sizi sormuyorum bile.
Yalniz hem trip hem isbirligi..ve sanirim arada kocanin yedigi azarlar... gulunsetti beni

Fulya biliyorum gun benim gunum)

SABAH:1 Haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor
yarım salatalık,yarım domates, 1 yeşil biber
15 adet fındık,2 adet ceviz, 2 adet mürdüm eriği

öğle: taze bakla 1 tabak, 1 kase sarımsaklı yoğurt, haşlanmış tavuk

akşam: 3 kaşık kıyma, yeşillkli salata 1 bardak ayran

spor :1 saat yürüyüş
su:2 litre

Tamam fulyaya diyelim..azuzda sorun etmezse onla degiselimmm

Tam anlamadim sorunu ama evw ulasnca ilgileneym hala yollardaym da :))

Gecmis olsun yelizzzz..kotu olms umarm hemencik iyilesir ilteberinizzz..kocisle de isinirsinz uzamayacak bence gerildinz haliyleee

Canım benim swnin içindemedim sitenin kuralı ondan neyse ben burdayım gitmihyorum

gece geliyorum kimse yok gündüz geliyorum yine kimse yok huuu kızlar nerdesiniz eve geldim yorgun ve uykusuzum birazdan uyuyacağım tabi eymen paşa izin verirse kuş uykulu oğlum 15 dk bir uyanmazsa olmaz neyse iyi günler

Gitmek yasakkk :)))
Bn hic bilg basina oturamadm bugn ya arada okudum ama yazamadm..

Fulisss zeynonun itirazi yoksa melike perşembe istiyorrr

Bankalar evet ve asla sinyal yakmayan soferrrlerr :/

Melikeeee renkli defterine yandığım çok mantıklı olmuşş deftere not tutma işii

Esraaatoşşş anlamadım hala excel olayını yaa benn??

Sonundaaa evimdeyimmmmm biraz dinlenip spor yapacam bu hafta malesef spor salonundaki dersleri kaçırıyorummm....
Ben de evde Leslie yaparımmm mekik de çekerimm ohhh

Cok aciktimmmm...hmm.mmm..
Oglen patlicanli krep yemistimm cok mu kiii ???

dışarda mı yaptırdın cicim? patlıcanlı krep yapıldığını hiç duymadım. yaa, ben krebi yulaf kepekli yapıorum artık, kalorisi yarı yarıya düşüyor; bilgin olsun.imkanın varsa öyle yap. normal krep 80 kalori falan, yulaf kepekli 42 kalori. yulaf kepeğini de Yeliz ve Ceyda sayesinde öğrendim; çok da ii oldu, saolsunlar

işten geç mi çıkıyosun cicim, ondan mı?? leslie'yi özlemişsindir. ben de spor salonuna ara verdim bugünden itibaren.

evde olunca ne güzel besleniyor insan ya, spor hakkını da karnım ağrıyor, bırakayım, demeden, yürüyüşle telafi ettiriosun, ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…