Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohh, hem yüzme, hem yürüyüş; süperr. katleti de hiç duymadım. taze balığın son zamanları artık, fırsat bu fırsat ben de yedim bu akşam. dil balığı da güzelmiş, ilk defa yedim.

kornetsiz bir hayat düşünemioruz galiba. teyzen sizde mi hala cicim? ne güzel gezmişsin, hamamnlarda paklanmışsın;ohh

sabah: 2,5 yulaflı krep (tanesi 42 kaloriymiş, artık yulaf kepekli krep yapııorum ben de.), domates, salata, 100 gr labne.
ara: 1meyve
öğle: çeyrek lahmacun, 1 kutu ayran
ara: 1 meyve
akşam: 2 yk karides, 4 tane kalamar, 1 tane dil balığı, salata
ara: 4 yk sıcak tahin helvası.

su: +
spor:12 km yürüdüm ama yavaştı, eksi olsun sporum.

Ohh alışveriş yapmışsınız gezmişsiniz bi güzel , ferah bi günn

eski taşlar burda yine. evet ya, çok azaldık. beroş'tan haberin var mı hiç cicim?

Aynen bz de demirbaş oluyoz yavaş yavaş ama malesef hiç haberim yokk beroştan da iremden dee..özel mesaj attım ama hiç görmediler demekkii..telefon da yok

gezdiysen bugün, erimiştir diycem ama nöbet tuttun heralde. benim eşim 3 gündür nöbette, ben de özgür takılıp geziorum, kumanda da bende; ohh miss. herkesin nöbeti kendinee

Heheh evet valla bugün nöbetteydim, annemlere dedim isterseniz çıkın onlar da çıkmadı, sadece bi ara teyzoşla çarşıya manava gittik geldik, nöbetteydim bugün dünden sonra içim buruktu ama şükür Zaferimin işi de erken bitti bugün baya konuştuk akşamdan beriii.. Seni zalım senii kumanda derdindee

kornetsiz bir hayat düşünemioruz galiba. teyzen sizde mi hala cicim? ne güzel gezmişsin, hamamnlarda paklanmışsın;ohh

Ayy öyle oldu yaaa...güzel oldu hamam sefasııı..
Teyzoş bugün gitti özlemcimm

+ olsun kızz baya yürümüşsünnn

Bu hafta da benden kızlarr
İzinlileri yazmadımm..ayrıca Mahurbeste ne yazık ki diskalifiye edildi, bir daha onu listeye yazarsak grupça ceza alırız, 6 ay yarışmalara katılamaz

kelebek.hill (64) 2- (spordan).
fulias (48) Paylaştıklarında hiç - yok ama pazar bildirim yok.
concept (76) Paylaştıklarında hiç - yok ama haftasonu bildirim yok.
melikea123 (37) Menüden 1-. Haftasonu 1 gü bildirim yok, 1 gün de su-spor belirtilmemiş,sadece menü var.
az_uz_ (20) Paylaşımlarda hiç - yok ama 24 Nisan'da ve haftasonu bildirim yok. 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesajın altında kalmak diskalifiye sebebidir. Bunun takibi artık yeni kaptaniko fulias'dadır.
destina_88 (26) 2- (spordan).
degua (8) Bu hafta interneti bozulduğundan mazeretliydi. Paylaşımlarda 1- sudan var.
fatos0808 (17) Sağlık sorunlarından mazeretliydi. Zaten su-sporunda asla - olmaz.

Listecibaşları:
Pazartesi: concept
Salı: kelebek.hill
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : melikea123

Öpüldünüzzz

hilal canım galiba gözden kaçmış hatırlatayım 22 nisan.da malatya.ya gidiyoruz 2 gün yokum beni izinli sayar mısın diye foruma yazmıştım şimdi alıntısını yapayım
cumartesi de 2 msj yazdım onlarıda alıntılayayım
diskalifiye kelimesini görünce oldum

işte buydu hilal

hilal canım bunlarda cumartesi sabahı yazdıklarım

hilal bu 3 haftanın değerlendirmesi

14 nisanda 30
21 nisanda 31
28 nisanda 20 (2 gün malatyada olduğum için)

2 hafta üstüste 30un altına inmedim ki

hilal yanlış anlama canım benim tamamen kendimi savunmak için diskalifiye yazısını görünce dumur oldum ben daha sizinle çoooookkkk şey paylaşmak istiyorum en önemlisi zayıflamak istiyorum...........

menülerimi de pAYLAŞAYIM

CUMARTESİ

sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir 2 zeytin
1 adet yumurta
1 adet domates

öğle
1 adet köfte dürüm
1 adet ayran
akşam
sadece2 bardak şekersiz çay

su 3 lt
spor 2 saat hafif tempo yürüyüş

pazar

sabah
yarım adet kaşarlı pide
2 bardak şekersiz çay

öğle
2 adet çöp şişte kuşbaşı et
bol salata
2 bardak ayran

akşam
sadece 2 bardak çay
su 2.5
spor 45 dk hafif tempo yürüyüş

neyse ben yatar saat 2 olmuş okul varrrrr yarın herkese şimdiden günaydın

cumartesı
menu
sabah-yogurt+nesfıt+tarcın+1/2armut, kestane 8 tane.
17:45-kozlenmıs domates, acılı salgma suyu, salata, 3 parca tavuk sıs.
su-2.7lt
spor-100dk kurek, ip atladık:))(500)

pazar
sabah- meneman, salatalık, 3 zeytın, cay
ogle- meyve salatası (yesıl elma, ananas, karauzum)
aksam-1tabak yesıl fasulte, 300ml ayran.
cay

su-2.5lt
spor-kurek 40 dk, 7km yuruyus (hızlı tempo)

PS: kızlar ben 76kıloyum ve benım kılomun uzun sure 76da kaldıgını daha once deneyımledım. bu sebeple bu hafta menuyu
sengınlestırırp, hafıften de sporu azaltacagım (yıne 1/2 saatın altına dusmem) -kı vucudu kandırayım.

Ya haftasonu bıldırım yapamıyorum cunku esımın haftasonu egıtımlerı basladı...yaw bırlıkte olabılelım dıye
egıtım gordugu (bahceshır unıv) unıversıtenın kampusunun etrafında ıs arıyorum kendımeee hehhee
Insanın yogun esı olmayacak arkadas!!!
Hele mudur falan hıc olmayacak!!! (bekarlar hu huuu)

Gun-ay-dınnnnn

Zeynep
Hılal orada dıskalıfıye demedı kı, sadece bır hafta daha 30un altına dusme dıye uyardı:)))
Ama Sevılay'a cok uzuldum.

GUNAYDInn canım evet harikaydı dün bugunn malesef çıkamadım havuzdan sonra rengli olmuşum ama yarın mutlaka çıkarım artık rutine sabah yürüyüşlerini sahilde yapmaya karar verdim
birazda kumda kros mu yapsam
aletler var onlarlada yürüyüşden sonra deniz havası ala ala yapıyorum
yapanlara allh razı olsun negüzel ımkanlarımız var kg sorunu olan kalmasın diye ama değerlendrmek de iş işte:)
sen kızını da disiplin edersin eminim
daha mağazalar yeni sezonları getiriyorlar aama çoğu aara geçiş için mayıs ortasında tam seninde istediğin gibi kıyafetler raflarda yerini alır
ohh, hem yüzme, hem yürüyüş; süperr. katleti de hiç duymadım. taze balığın son zamanları artık, fırsat bu fırsat ben de yedim bu akşam. dil balığı da güzelmiş, ilk defa yedim.

okey taşlarıyla oynanıyor
per ttoplamı 30 olmadan açamıyorsn mesala üç tane 10 var ayrı renklerde ozamn onu yere açabilirsin
yada 2,3,4 per toplamı 30 ve 30 aşarsa yere açıyorsun
eğerki toplam 30 olmazsa yerden taş çekerek oyuna başılıyorsun
yere açtıklarına sayılar ekleyip karşı rakipin açtığı sayılardan alarak kendine per oluşturabılıyorsun
kafayı acayip çaıştırıypr sürekli dikkatini toplamak ve düşünmek zorunda kalıyorsun
kafam takıksa kafamı boşaltmak için oynarım

hepinize günaydınlar olsun
bu hafta rengli haftası havuz yok ama yürüyüşü artırıcam
buarada rengli şişliği geçince km 68 e ındi kızlarr

306. ETAP BİREYSEL DERECELERİ

Etap 1. 6. Takımdan fatos0808 3,99%
Etap 2. 6. Takımdan concept 3,87%
Etap 3. 6. Takımdan melikea 2,76%

kızlarrrrrrrr :118: 46: 46:

Zeyneppp sakin ol ben Emine'nin de dedigi gibi diskalifiye derken kurali hatirlatip bi daha olmamasi icin uyardim sadecee ) yok diskalifiye falan su ann.. ayrica mazeretin gozumden kacmis haklisin bu durumda zaten 30 alti saymayiz seni

Ayrica haftasonu bildirim yapmadi demek mesaj yazmadi demek degil menu su spor paylasmadi demek ki yeni paylasmissin demek ki o gpzumden kacmamisss dogru demisim

Son düzenleme:

Ay ne bileyim hilal zaten zor oldu girmem beni de göndereceksiniz sandım oh rAhatladım

Günaydın kızlarrr.
Dün gelemediğim için - yi yedim haklı olarak.
Cumartesi çalışmanın acısını pazar gezerek çıkardım bende
Hiloşum evet takip bende artık.
Bu hafta sonu sınavlarım var cumartesi pazar o sebeple ders çalışcam yoğun olarak.
Aralarda burdayım

hepinize günaydınlar olsun
bu hafta rengli haftası havuz yok ama yürüyüşü artırıcam
buarada rengli şişliği geçince km 68 e ındi kızlarr

Gunaydinlarr esratoss..super gidiyosunnn

Ay ne bileyim hilal zaten zor oldu girmem beni de göndereceksiniz sandım oh rAhatladım

Beni de miiiii dedinn valla elimde olan durumlarda bn asla kimseyi gondermedm bundan sonra da bu yetki bende degil

Tamamdir fuliss..bu haftalik listeyi kaydederken azuza mazeretli yazip kaydet ki iki hafta ustuste 30 alti kurali islemesin

Günaydın demeyi unutmuşum günaydın kızlar dersteyim ben kaçar

Gunaydinnnnlaarrrr

Emineee kulagima kupe ettim sozlerini :))))

ellerine sağlık yavru, sen güzel kilo vermişsin bu hafta, tebrik ederim
teşekkür ederim inşallah hep böyle gider:)

Kızz dünkü menünü paylaşmış mıydınn?? hani suyun sporun nerdee

Ben arada girdim ama gelen olmadı bugünn, zatn hepi topu 8 kişi kaldık sanırım grupta enee çok azaldık yaa

evet farkettim işzinliler falanda varya paylaşamadım cumartesiyi unuttum ne yediğimi falan :) ama artık kendime çok tatlı bir defter aldım ne yediğimi içtiğimi hep ona yazıcam bu sıralar çok unutkanımda :)
benim liste işini perşembeye alabilir miyiz cuma olunca cumartesine kalıyor ve ben büyük ihtimal bu hafta ablalarda kalıcam haftasonu o yüzden yapamayabilirim :S
o cumartesinin suyu değil ama cumanın cuma günü 2.2 litre içmişsin 2.5 altında diye - koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…