sımsıcak bir günden daha merhaba :)
sabah 7 de uyanınca yürüyüşe ATttım kendimi kordonda 1.5 saat yürüyüş yaptım
ardından kahvaltıya gittikk
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin ,2 adet tavuk köftesi yarım salatalık yarım domates
taze nane ve 2 fincan çay içtim
kahvaltıdan sonra katlet oynadık eğlenceli bioyun okeyin bi değişiği
ardından haftalık alışveriş ve pazar gezmesi
eve varış 1 kase cacık
akşamki menüm ızgara balık ve salata
SPOR 1.5 saat yürüyüş
akşamda 1 saat yüzme
Sabah:
3 dilim su böreği
2 bardak çay
Ara:
1 cornet
Öğlen-Akşam:
1 pors şehriye pilavı
1 pors haşlanmış tavuk-patates
1 bardak kola
1 elma
Su:+
Spor:-
Yarın artık eski halime dönüyorum inşallahhh,yemek de rahatsız etti 2 gündr benii..
Melikeeee benim suyu duzelt dun nerdeyse kuyuyadustummm o kadar ictim
Esra ne guzel yurumussundur.
ben de erken disarida olmayi ozledim ama benim kiz 8de uyaniyor. 2yasi devirsin 6da uyanmasi icin disipline edecegim ama suan hala bebek)
biz de Halaskargazi cad ve Istiklal bol bol yuruduk.
Once yuruyusle basladik 3te esimle bulustuk... ve hala alisveristeyiz.. bi oturalim dedik...yaziyorum size.
Yalniz hep kizima hep esime aldik...benim zaten var kiyafetim..bakindim hala tam yazliklar cik.amis... ya da bana gore yazlik degil..ben sicagi sevmem tiril tiril olacak benimkiler. soyle 2hafta gecsin ben de duserim meydanlara.
ama kizima neler aldim neler....
eski taşlar burda yine. evet ya, çok azaldık. beroş'tan haberin var mı hiç cicim?
gezdiysen bugün, erimiştir diycem ama nöbet tuttun heralde. benim eşim 3 gündür nöbette, ben de özgür takılıp geziorum, kumanda da bende; ohh miss . herkesin nöbeti kendinee
kornetsiz bir hayat düşünemioruz galiba. teyzen sizde mi hala cicim? ne güzel gezmişsin, hamamnlarda paklanmışsın;ohh
sabah: 2,5 yulaflı krep (tanesi 42 kaloriymiş, artık yulaf kepekli krep yapııorum ben de.), domates, salata, 100 gr labne.
ara: 1meyve
öğle: çeyrek lahmacun, 1 kutu ayran
ara: 1 meyve
akşam: 2 yk karides, 4 tane kalamar, 1 tane dil balığı, salata
ara: 4 yk sıcak tahin helvası.
su: +
spor:12 km yürüdüm ama yavaştı, eksi olsun sporum.
Bu hafta da benden kızlarr
İzinlileri yazmadımm..ayrıca Mahurbeste ne yazık ki diskalifiye edildi, bir daha onu listeye yazarsak grupça ceza alırız, 6 ay yarışmalara katılamaz
kelebek.hill (64) 2- (spordan).
fulias (48) Paylaştıklarında hiç - yok ama pazar bildirim yok.
concept (76) Paylaştıklarında hiç - yok ama haftasonu bildirim yok.
melikea123 (37) Menüden 1-. Haftasonu 1 gü bildirim yok, 1 gün de su-spor belirtilmemiş,sadece menü var.
az_uz_ (20) Paylaşımlarda hiç - yok ama 24 Nisan'da ve haftasonu bildirim yok. 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesajın altında kalmak diskalifiye sebebidir. Bunun takibi artık yeni kaptaniko fulias'dadır.
destina_88 (26) 2- (spordan).
degua (8) Bu hafta interneti bozulduğundan mazeretliydi. Paylaşımlarda 1- sudan var.
fatos0808 (17) Sağlık sorunlarından mazeretliydi. Zaten su-sporunda asla - olmaz.
Listecibaşları:
Pazartesi: concept
Salı: kelebek.hill
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : melikea123
Öpüldünüzzz
kendi kendime konuşuyorum diyceğim ama 1 ziyaretçi var huuu ziyaretçi üyeysen giriş yapsana üye değilsen de gel üye olsana
bu hafta benim için süper hafta 2 güün okul tatil perşembe sadece 2 dersim var geriye cuma kaldı ogün de aslında okula gitmeyeyim desem ki kocam kızar mecburen giderim...
hilal canım biz yarın malatyaya gidiyoruz 2 gün olmayacağım tel.de internet var ama günboyu gezeriz akşamda menümü paylaşmaya çalışırım tamam mı canım benim paylasamAZsam mazeretli sayarsan sevinirim
tekrar geçmiş olsun Fatoş inş aras sağlığına kavuşacak
ah şu erkekler hepsi mi canının kıymetini bilmez ona geçmiş olsun
nice güzel yıllara Fatoş 50. yıllarınızıda görürsünüz inş...
günaydın kızlar sabahın 6.30da eymenin uyanası geldi uyumadı da sıpacık güne erken başlamış olduk uyuz kocam horul horul uyuyor gece eymen uyutmadı dedi şaka gibi ya geceleyin sadce 2 kez uyandı oda ağlamadan emzirdim uyudu hepinize güzel ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
fulias (49) 3-(haftasonu 1 gün bildirim yok)
degua (39) hiç - yok
destina_88 (24) 3-(spordan)
yliss (54) 7- (spordan)
Mahurbeste Alanya'da ve bildirimde de bulunmadı. Evinde net yok ama bildirimde bulunmadığı için küstüm.
fatos0808 (51) 2- (menüden) Haftasonu bildirim yok.
succesfull (28) 4-(bilidirm eksikliğinden) ve haftasonu yok.
kelebek.hill (116) 2- (spordan)
concept (160) bildirilen günlerde hiç - yok ama haftasonu bildirim yok.
melikea123 (53) 4-(2 menü-2 spordan) ve haftasonu bildirim yok.
az_uz_ (31) 1- (spordan)
tubish13 (32) 1- spordan ve haftasonu 1 gün bildirim yok.
Onurumuz degua
destina_88 (32) 3- spordan.Bildirimde sorun yokk
degua (44) hiç - yokkk
successful (42) 1- spordan.
concept (83) haftaiçi hiç - yok, haftasonu bildirimi yok,mazeretli, abisi için Ankara'da.
kelebek.hill (98) 2- spordan.
az_uz (30) hiç - yokkancak 30 mesaj sınırına dikkat.
tubish13 (37) haftaiçi - yok ancak haftasonu bildirim yok, bu durumda 6-
yliss (113) hiç - yokkk
fulias (74) 1- spordan.
fatos0808 (26) bildirim eksikliklerinden 5 - ancak hastane kontrolleri olduğunu belirtmişti-mazeretli.
melikea123 (26) 12- haftaiçi ve haftasonu bildirim eksiği var ve mesaj sınırın altında30 mesaj altında mazeretsiz 2 hafta üstüste kalmak diskalifiye sebebidir.
Mahurbeste (31) 4- ve haftasonu bildirim yok, mazeretli. Sınavlarına rağmen mesaj sınırını geçmişsin tebrik ederimm
lethem (42) 2- spor ve 1 adet bildirim eksikliği sanırım çünkü sporun karşısı boş bırakılmış elimdeki listede.
Bu hafta da benden kızlarr
İzinlileri yazmadımm..ayrıca Mahurbeste ne yazık ki diskalifiye edildi, bir daha onu listeye yazarsak grupça ceza alırız, 6 ay yarışmalara katılamaz
melikea123 (37) Menüden 1-. Haftasonu 1 gü bildirim yok, 1 gün de su-spor belirtilmemiş,sadece menü var.
az_uz_ (20) Paylaşımlarda hiç - yok ama 24 Nisan'da ve haftasonu bildirim yok. 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesajın altında kalmak diskalifiye sebebidir. Bunun takibi artık yeni kaptaniko fulias'dadır.
degua (8) Bu hafta interneti bozulduğundan mazeretliydi. Paylaşımlarda 1- sudan var.
fatos0808 (17) Sağlık sorunlarından mazeretliydi. Zaten su-sporunda asla - olmaz.
Listecibaşları:
Öpüldünüzzz
Melikeeee benim suyu duzelt dun nerdeyse kuyuyadustummm o kadar ictim
ben de erken disarida olmayi ozledim ama benim kiz 8de uyaniyor. 2yasi devirsin 6da uyanmasi icin disipline edecegim ama suan hala bebek)
Once yuruyusle basladik 3te esimle bulustuk... ve hala alisveristeyiz.. bi oturalim dedik...yaziyorum size.
Yalniz hep kizima hep esime aldik...benim zaten var kiyafetim..bakindim hala tam yazliklar cik.amis... ya da bana gore yazlik degil..ben sicagi sevmem tiril tiril olacak benimkiler. soyle 2hafta gecsin ben de duserim meydanlara.
ohh, hem yüzme, hem yürüyüş; süperr. katleti de hiç duymadım. taze balığın son zamanları artık, fırsat bu fırsat ben de yedim bu akşam . dil balığı da güzelmiş, ilk defa yedim.
Zeyneppp sakin ol ben Emine'nin de dedigi gibi diskalifiye derken kurali hatirlatip bi daha olmamasi icin uyardim sadecee) yok diskalifiye falan su ann.. ayrica mazeretin gozumden kacmis haklisin bu durumda zaten 30 alti saymayiz seni
Ayrica haftasonu bildirim yapmadi demek mesaj yazmadi demek degil menu su spor paylasmadi demek ki yeni paylasmissin demek ki o gpzumden kacmamisss dogru demisim
hepinize günaydınlar olsun
bu hafta rengli haftası havuz yok ama yürüyüşü artırıcam
buarada rengli şişliği geçince km 68 e ındi kızlarr
Ay ne bileyim hilal zaten zor oldu girmem beni de göndereceksiniz sandım oh rAhatladım
Günaydın kızlarrr.
Dün gelemediğim için - yi yedim haklı olarak.
Cumartesi çalışmanın acısını pazar gezerek çıkardım bende
Hiloşum evet takip bende artık.
Bu hafta sonu sınavlarım var cumartesi pazar o sebeple ders çalışcam yoğun olarak.
Aralarda burdayım
Günaydın demeyi unutmuşum günaydın kızlar dersteyim ben kaçar
teşekkür ederim inşallah hep böyle gider:)ellerine sağlık yavru, sen güzel kilo vermişsin bu hafta, tebrik ederim
Kızz dünkü menünü paylaşmış mıydınn?? hani suyun sporun nerdee
Ben arada girdim ama gelen olmadı bugünn, zatn hepi topu 8 kişi kaldık sanırım grupta enee çok azaldık yaa
benim liste işini perşembeye alabilir miyiz cuma olunca cumartesine kalıyor ve ben büyük ihtimal bu hafta ablalarda kalıcam haftasonu o yüzden yapamayabilirim :SBu hafta da benden kızlarr
Listecibaşları:
Öpüldünüzzz
o cumartesinin suyu değil ama cumanın cuma günü 2.2 litre içmişsin 2.5 altında diye - koydumMelikeeee benim suyu duzelt dun nerdeyse kuyuyadustummm o kadar ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?