Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emineee izinli olanları listeye yazmana gerek yokk artık sadecee 8 kişiyizzz...yliss,tubiş ve successfull izinli..

Evet güzel olmuş şekerimmm..
Şöyle yapalım zeynoya dokunmayalaım cuma benm olsun yarın senin anlaştıkk ???

menü:
sabah:1 tane suda pişmiş yumurta
4-5 tane zeytin
sanırım 1 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak çay
1 bardak nescafe
öğle:es geçmişim yine 2-3 bardak çay 1 fincan nescafe
akşam: 4-5 yemek kaşığı patates yemeği

sabah halı yıkadım spordan sayılır heralde
su:+

Menümü yazdımmm amann şifre dedi silindii
sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
salata domates
çay
ara erik 10 tane
öğlen
tavuk sote
lavaş
ara
1 paket eti form
1 muz
akşam
patlıcan oturtma
yoğurt
1 dilim ekmek
1 kahve sade
spor ++
su
++
emine kusura kalma adam halı saha maçından geldi ancaa onunla ilgilenirken
hem şekerimm sen bu yorgunlukla girebildiğime :) bak tamamıı

Melike benimde defterim var hemide pepmbe bende ödev yapıyorum diyetisyene yazıp duruyom..yediklerimi

az_uz (12) su+ spor+ menu+
concept (8) su+ spor+ menu+
degua (6) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (11) su+ spor+ menu+
fulias (5) su+ spor+ menu+
melike123 (8) su+ spor? menu+ --->sporu bılemedım, oylamaya sunalım; halı yıkamak spor mudur? ben degıl dıyorum:))
destina_88 (8) su+ spor+ menu+
fatos0808 (2) su+ spor+ menu+

Hılal, ızınlılerı de yazayım-laf atayım ıstedım:))

Son düzenleme:
Fatos, soyleye soyleye yaslanacaksın.
Gercı tezatlık da var; "ıslerımı artık tık tık yapıyorum":))

Gunaydınnnnn ahalı..
Bır guzel hava var dısarda..amanınnnn!
Serınlık sabah havası..'bırazdan ısıtacagım' dıyen, cok hos.
Ama bızım kız uyudugundan sebep ben evdeyım.
Ve bugun 08:20 gıbı evden cıkmıs olmam lazım..
20dakıkada kızın agzına bıseyler tıkıstırıp-ustunu gıydırmem falan...bence ımkansız:)
O zaman bugun bı kıyak gecsın de 8e bıkac dakkıka kala kalksın.
Aksıne boyle zamanlarda da gec kalkar..
Iste cocuktur annenın saatı ajandası denır ya(ya da denmıyorsa ben dıyorum), hakıkaten oyle:))

günaydın canım sen iste yeterki ben yazarım:) arada yazarım dedim ya:) su 3 litreye yakın, spor 5 mil leslie, menü dün ne yedim bilmiyorum pek, nerdeyse bişi yemedim ilteber de dualarınızla bu gece güzel bi uyku çekti ve biz de rahat bir nefes aldık şükür. babasıyla da yine özürsüz falan barıştık, bizim evde işler böyle yürüyor:)

İlahi Eminee, tamam o zaman

Günaydınlarrr....bebişini sevsinler senin ya, hayat ınn üzerine kurulu tabi haliylee ne hoş

Yelizzz...seni de alıntılamıştım çıkmadı, sevindim oğluşuna şükürrr..
Kocişle de buzlar eriyor yavaş yavaş, özürsüz mözürsüz idare etcen artık

Salı: melikea123
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : kelebek.hill

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Ayy yarın tatil mis gibi

Günaydınlar kaçtır giriş giriş yapıyorum sonra hoop b ir iş çıkış yapıyorum

kızlarr gunaydın
yarıın piknik ayarladık arkadaşlarla havada süper şimdiden heycan bastı ohh mis gibi
çalışanlara da tatil sanırım

yelizcim oğluşun için çok sevindim canım sporlarda yapılmışş ohh ohh yandan yandan
hillalcim excelde hani dosya yapıp buraya kopyalayıp yapıştırdığında çizelgenini üst alt ve yandaki kenarlıklar neden çıkmıyor ?

evde olunca ne güzel besleniyor insan ya, spor hakkını da karnım ağrıyor, bırakayım, demeden, yürüyüşle telafi ettiriosun, ne güzell
aynen benim en büyük şansım evde oluşum ve yediklerimi planlama luksum olması
verdikten sonra zaten koruması kolay seçıımlerını bılınçlı yapınca kg almak gibi bi sorun yaşamıycaz
rengliyim karnımda ağrısada yüzemıyorum ya sporumu bırakamıyorum vucut da ıstıyor kalk benı çalıştır yata yata beni genişletme diyor
e biz ona 101 diyoruzz. çok severim ben de, dediğin gibi çok kafa çalıştırıyor; tamamen matematik-mantık
nekdar zevkli dimi oyna oyna sıkılmıyor ınsan
alzermıra bire bir
ohh, ne güzel valla . benim iyice kilitlendi; hiç kilo veremiyorum. tartımın da dengesi bozuldu. kalibresini yaptırtcam eşime eve gidince, 1 dk içinde 3 kez tartıldım, 700 gram falan oynuyor, her tartılma.

pili de azalmış olabılır pil azalınca her seferinde taartı farklı sonuç gösteriyor ınsan sınır oluyor

Bu sefer sorunu anladim ama cozumu bilmiyorum :)

Tablo paylasmak istersen melikedeki o kodlari almn gerek sanirim, tablo seklinde direk kopyala yapistir pek mumkun degil sanirsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…