- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evet çok iyi oldu yoksa ben yediklerimi unutmaktan bildirim yapamıyordum :)
çok geçmiş olsun ya mevsim değişikliğinden olabilir mi acaba çocuk iyileşsin ikinizde biraz sakinleşin barfışırsınız eşinle ya umarım en kısa zamanda iyileşir çokk geçmiş olsunnn
tamam o zaman günler değişmesin ben cumartesi günü bir internet cafeye giderim yaparım zorda kalmasın şimdi kimse sonra liste falan karışır cumartesi öğleden sonra paylaşırım listeyi
iyi gecelerr :)
Evet güzel olmuş şekerimmm..
Şöyle yapalım zeynoya dokunmayalaım cuma benm olsun yarın senin anlaştıkk ???
senin için sorun olmassa olur :)
Rahat ol ben havada karada denizde metrobüste yaparımmmbenim kafa sıyırdı devre yandı sanırım uyuma vaktim geldii
az_uz (12) su+ spor+ menu+
concept (8) su+ spor+ menu+
degua (6) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (11) su+ spor+ menu+
fulias (5) su+ spor+ menu+
melike123 (8) su+ spor? menu+ --->sporu bılemedım, oylamaya sunalım; halı yıkamak spor mudur? ben degıl dıyorum:))
destina_88 (8) su+ spor+ menu+
fatos0808 (2) su+ spor+ menu+
Hılal, ızınlılerı de yazayım-laf atayım ıstedım:))
az_uz (12) su+ spor+ menu+
concept (8) su+ spor+ menu+
degua (6) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (11) su+ spor+ menu+
fulias (5) su+ spor+ menu+
melike123 (8) su+ spor? menu+ --->sporu bılemedım, oylamaya sunalım; halı yıkamak spor mudur? ben degıl dıyorum:))
destina_88 (8) su+ spor+ menu+
fatos0808 (2) su+ spor+ menu+
Hılal, ızınlılerı de yazayım-laf atayım ıstedım:))
Fatos, soyleye soyleye yaslanacaksın.
Gercı tezatlık da var; "ıslerımı artık tık tık yapıyorum":))
Gunaydınnnnn ahalı..
Bır guzel hava var dısarda..amanınnnn!
Serınlık sabah havası..'bırazdan ısıtacagım' dıyen, cok hos.
Ama bızım kız uyudugundan sebep ben evdeyım.
Ve bugun 08:20 gıbı evden cıkmıs olmam lazım..
20dakıkada kızın agzına bıseyler tıkıstırıp-ustunu gıydırmem falan...bence ımkansız:)
O zaman bugun bı kıyak gecsın de 8e bıkac dakkıka kala kalksın.
Aksıne boyle zamanlarda da gec kalkar..
Iste cocuktur annenın saatı ajandası denır ya(ya da denmıyorsa ben dıyorum), hakıkaten oyle:))
Salı: melikea123
Çarş. : destina_88
Perş. : az_uz_
Cuma : kelebek.hill
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Ayy yarın tatil mis gibi
aynen benim en büyük şansım evde oluşum ve yediklerimi planlama luksum olmasıevde olunca ne güzel besleniyor insan ya, spor hakkını da karnım ağrıyor, bırakayım, demeden, yürüyüşle telafi ettiriosun, ne güzell
nekdar zevkli dimi oyna oyna sıkılmıyor ınsane biz ona 101 diyoruzz. çok severim ben de, dediğin gibi çok kafa çalıştırıyor; tamamen matematik-mantık
ohh, ne güzel valla . benim iyice kilitlendi; hiç kilo veremiyorum. tartımın da dengesi bozuldu. kalibresini yaptırtcam eşime eve gidince, 1 dk içinde 3 kez tartıldım, 700 gram falan oynuyor, her tartılma.
kızlarr gunaydın
yarıın piknik ayarladık arkadaşlarla havada süper şimdiden heycan bastı ohh mis gibi
çalışanlara da tatil sanırım
yelizcim oğluşun için çok sevindim canım sporlarda yapılmışş ohh ohh yandan yandan
hillalcim excelde hani dosya yapıp buraya kopyalayıp yapıştırdığında çizelgenini üst alt ve yandaki kenarlıklar neden çıkmıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?