GUNAYDInn canım evet harikaydı dün bugunn malesef çıkamadım havuzdan sonra rengli olmuşum ama yarın mutlaka çıkarım artık rutine sabah yürüyüşlerini sahilde yapmaya karar verdim
birazda kumda kros mu yapsam
aletler var onlarlada yürüyüşden sonra deniz havası ala ala yapıyorum
yapanlara allh razı olsun negüzel ımkanlarımız var kg sorunu olan kalmasın diye ama değerlendrmek de iş işte:)
sen kızını da disiplin edersin eminim
daha mağazalar yeni sezonları getiriyorlar aama çoğu aara geçiş için mayıs ortasında tam seninde istediğin gibi kıyafetler raflarda yerini alır
okey taşlarıyla oynanıyor
per ttoplamı 30 olmadan açamıyorsn mesala üç tane 10 var ayrı renklerde ozamn onu yere açabilirsin
yada 2,3,4 per toplamı 30 ve 30 aşarsa yere açıyorsun
eğerki toplam 30 olmazsa yerden taş çekerek oyuna başılıyorsun
yere açtıklarına sayılar ekleyip karşı rakipin açtığı sayılardan alarak kendine per oluşturabılıyorsun
kafayı acayip çaıştırıypr sürekli dikkatini toplamak ve düşünmek zorunda kalıyorsun
kafam takıksa kafamı boşaltmak için oynarım
dışarda mı yaptırdın cicim? patlıcanlı krep yapıldığını hiç duymadım. yaa, ben krebi yulaf kepekli yapıorum artık, kalorisi yarı yarıya düşüyor; bilgin olsun.imkanın varsa öyle yap. normal krep 80 kalori falan, yulaf kepekli 42 kalori. yulaf kepeğini de Yeliz ve Ceyda sayesinde öğrendim; çok da ii oldu, saolsunlar
işten geç mi çıkıyosun cicim, ondan mı?? leslie'yi özlemişsindir. ben de spor salonuna ara verdim bugünden itibaren.
hepinize günaydınlar olsun
bu hafta rengli haftası havuz yok ama yürüyüşü artırıcam
buarada rengli şişliği geçince km 68 e ındi kızlarr
Günaydın kızlarrr.
Dün gelemediğim için - yi yedim haklı olarak.
Cumartesi çalışmanın acısını pazar gezerek çıkardım bende
Hiloşum evet takip bende artık.
Bu hafta sonu sınavlarım var cumartesi pazar o sebeple ders çalışcam yoğun olarak.
Aralarda burdayım
Dışarda yedim özlemcim, nerdee eve nası gelem ben öğlen kimbilir nerde oluyorummaklımda bulunsun ama ilerde lazım olurr
İşten değil ya, öğleden sonra 1 hafta baroda dersim var, gerisi de eylülde gene dersim olcak, Allah'tan bi haftacık yani yoks aspor salonu boşa gitcektiii
Leslie'yi özledimmmm
Sen neden ara veriyon canikomm??
Kizlar spordan gwldim daha yeni. Menumu yazacaim birazdan
teşekkür ederim inşallah hep böyle gider:)
evet farkettim işzinliler falanda varya paylaşamadım cumartesiyi unuttum ne yediğimi falan :) ama artık kendime çok tatlı bir defter aldım ne yediğimi içtiğimi hep ona yazıcam bu sıralar çok unutkanımda :)
benim liste işini perşembeye alabilir miyiz cuma olunca cumartesine kalıyor ve ben büyük ihtimal bu hafta ablalarda kalıcam haftasonu o yüzden yapamayabilirim :S
o cumartesinin suyu değil ama cumanın cuma günü 2.2 litre içmişsin 2.5 altında diye - koydum
Tamam fulyaya diyelim..azuzda sorun etmezse onla degiselimmm
Tam anlamadim sorunu ama evw ulasnca ilgileneym hala yollardaym da :))
Gecmis olsun yelizzzz..kotu olms umarm hemencik iyilesir ilteberinizzz..kocisle de isinirsinz uzamayacak bence gerildinz haliyleee
Gitmek yasakkk :)))
Bn hic bilg basina oturamadm bugn ya arada okudum ama yazamadm..
Fulisss zeynonun itirazi yoksa melike perşembe istiyorrr
Bankalar evet ve asla sinyal yakmayan soferrrlerr :/
Melikeeee renkli defterine yandığım çok mantıklı olmuşş deftere not tutma işii
Esraaatoşşş anlamadım hala excel olayını yaa benn??
Sonundaaa evimdeyimmmmm biraz dinlenip spor yapacam bu hafta malesef spor salonundaki dersleri kaçırıyorummm....
Ben de evde Leslie yaparımmmmekik de çekerimm ohhh
Melikeciiim benim icin mahsuru yok degistirebiliriz gununu. Zeynoyada uuuyorsa yarin degistiririm listede.
Su +
Spor +++++++++ ter icinde kaldim ya bide sicak zaten
Menu
Sabah
1dilim kiymali borek
Oglen
1kase mercimek corbasi
Aksam
1tabak pilav ustu kuru fasulye ama pilav bir kasik kadar.
Su an kocam bulasik makinesini bosaltiyor mutfagi topluyor bense ayaklarimi uzattim yayiliyorum. Dunya tersine donuyo kizlarr hehehe.
Herkese iyi geceleeeer gidip bi cay koyiyim bende canim cekti.
yaa, hem çalış, hem derse gir. 2 ay böylece geçer ama, yoğunluk içindeyken.
1 aylık üyeliğim bitti salona. ben de önümüzdeki hafta annemlerin yanına gitmek istiyorum, rapor alıp. 4-5 gün kadar, tabi eşimden izin koparabilirsem. döndüğümde tekrar yazılıcam spora. boşa gitmesin diye.
neeee su zaten 2lt olması gerekmıyor mu?
ben o zaman daha cok eksı almalıydım..netıcede bıcok kez 2.5lt altı ıctım:))
2lt degıl mı kızlar alt lımıt?
Melikeciiim benim icin mahsuru yok degistirebiliriz gununu. Zeynoyada uuuyorsa yarin degistiririm listede.
Su +
Spor +++++++++ ter icinde kaldim ya bide sicak zaten
Menu
Sabah
1dilim kiymali borek
Oglen
1kase mercimek corbasi
Aksam
1tabak pilav ustu kuru fasulye ama pilav bir kasik kadar.
Su an kocam bulasik makinesini bosaltiyor mutfagi topluyor bense ayaklarimi uzattim yayiliyorum. Dunya tersine donuyo kizlarr hehehe.
Herkese iyi geceleeeer gidip bi cay koyiyim bende canim cekti.
Melikeeee renkli defterine yandığım çok mantıklı olmuşş deftere not tutma işii
Esraaatoşşş anlamadım hala excel olayını yaa benn??
Sonundaaa evimdeyimmmmm biraz dinlenip spor yapacam bu hafta malesef spor salonundaki dersleri kaçırıyorummm....
Ben de evde Leslie yaparımmmmekik de çekerimm ohhh
çok geçmiş olsun ya mevsim değişikliğinden olabilir mi acaba çocuk iyileşsin ikinizde biraz sakinleşin barfışırsınız eşinle ya umarım en kısa zamanda iyileşir çokk geçmiş olsunnngünaydın canlar:)
dün berbat bir gün ve devamında berbat bir gece geçirdim. ilteber iyileşeceğine daha da hastalandıartık sinirlerimiz gerildiğinden eşimle de birbirimize girdik, hala da barışmadık ilteber de gece sürekli öksürdü ve kustu, gece 2 de saçı başı battığından banyoya soktuk. hem küsüz eşimle hem trip hem işbirliği:) beraber yıkadık giydirdik. ben doyuruyorum o altını değiştiriyor, birbirimize küsüz ama çocuğa ilgi tam:) neyse bakalım hastalık bizi gerdi iyice. bu sabah daha iyi uyandı ama ben çok kötüyüm, şaftım kaymış haldeyim dün gözlerini bile açamıyordu oğluşum, görenler bile vah vah çok kötü dediler geniz akıntısı ne berbat bişi ya mahvetti çocuğumu:2::2:. dün doğru dürüst bişi yemedim kahvaltıdan sonra. bugün de pek bişi yiyemedim neyse bakalım hem hastalıktan kurtulup hem moralimizi düzeltip düzene girdiğimiz günler gelir inş. uykusuzluktan mahvoldum, bütün gece o öksürdü ben sıçradım kalktım kusacak diye.
tamam o zaman günler değişmesin ben cumartesi günü bir internet cafeye giderim yaparım zorda kalmasın şimdi kimse sonra liste falan karışır cumartesi öğleden sonra paylaşırım listeyifulya hilal sorrun değil değişelim ama o zaman benim günümünde cuma olmaması lazım çünkü cumartesi memlekete gidiyoruz10 gün olmayacağım 8 aydır ailemi görmüyorum kayınvalidem olacak cadıdan dolayı annem kaçtır tel.de ağlıyor gelin diye eymeni çok özlemişler gideceğiz inş. ailem beni bu kiloda görünce olacaklar eylülde buraya gelirken 76 kiloydum hatta çokta kızacak korkarım annem yemekte yedirmez bana neyse bende gaza gelirim
iyi gecelerr :)hepinize iyi geceler kızlar çok yorgunum hemen uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?