Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

e biz ona 101 diyoruzz. çok severim ben de, dediğin gibi çok kafa çalıştırıyor; tamamen matematik-mantık

işten geç mi çıkıyosun cicim, ondan mı?? leslie'yi özlemişsindir. ben de spor salonuna ara verdim bugünden itibaren.

Dışarda yedim özlemcim, nerdee eve nası gelem ben öğlen kimbilir nerde oluyorumm aklımda bulunsun ama ilerde lazım olurr
İşten değil ya, öğleden sonra 1 hafta baroda dersim var, gerisi de eylülde gene dersim olcak, Allah'tan bi haftacık yani yoks aspor salonu boşa gitcektiii

Leslie'yi özledimmmm

Sen neden ara veriyon canikomm??

hepinize günaydınlar olsun
bu hafta rengli haftası havuz yok ama yürüyüşü artırıcam
buarada rengli şişliği geçince km 68 e ındi kızlarr

ohh, ne güzel valla . benim iyice kilitlendi; hiç kilo veremiyorum. tartımın da dengesi bozuldu. kalibresini yaptırtcam eşime eve gidince, 1 dk içinde 3 kez tartıldım, 700 gram falan oynuyor, her tartılma.

açıköğretim sınavı mı var yoksa?? ales'e girio musun cicim bu sene? y.lisans yapıcam, demiştin ya.

yaa, hem çalış, hem derse gir. 2 ay böylece geçer ama, yoğunluk içindeyken.
1 aylık üyeliğim bitti salona. ben de önümüzdeki hafta annemlerin yanına gitmek istiyorum, rapor alıp. 4-5 gün kadar, tabi eşimden izin koparabilirsem. döndüğümde tekrar yazılıcam spora. boşa gitmesin diye.

Kizlar spordan gwldim daha yeni. Menumu yazacaim birazdan

ohh, herkes sporunu yaptı bugün

sabah: 1yumurta, 1 simit, 50 gr labne.
ara: 1 yeşil elma, 4-5 kuru kayısı
öğle: 1 paket crax, 1bardak süt
ara: 1elma
akşam: 1 büyük kase yulaf ezmesi, salata, 200gr activia yoğurt.
ara: yarım kase daha yulaf ezmesi.

spor: 20 dk basketbol+ 50 dk fitness.
su: 2lt.

neeee su zaten 2lt olması gerekmıyor mu?
ben o zaman daha cok eksı almalıydım..netıcede bıcok kez 2.5lt altı ıctım:))
2lt degıl mı kızlar alt lımıt?

Melikeciiim benim icin mahsuru yok degistirebiliriz gununu. Zeynoyada uuuyorsa yarin degistiririm listede.

Su +
Spor +++++++++ ter icinde kaldim ya bide sicak zaten

Menu
Sabah
1dilim kiymali borek

Oglen
1kase mercimek corbasi

Aksam
1tabak pilav ustu kuru fasulye ama pilav bir kasik kadar.

Su an kocam bulasik makinesini bosaltiyor mutfagi topluyor bense ayaklarimi uzattim yayiliyorum. Dunya tersine donuyo kizlarr hehehe.

Herkese iyi geceleeeer gidip bi cay koyiyim bende canim cekti.

fulya hilal sorrun değil değişelim ama o zaman benim günümünde cuma olmaması lazım çünkü cumartesi memlekete gidiyoruz 10 gün olmayacağım 8 aydır ailemi görmüyorum kayınvalidem olacak cadıdan dolayı annem kaçtır tel.de ağlıyor gelin diye eymeni çok özlemişler gideceğiz inş. ailem beni bu kiloda görünce olacaklar eylülde buraya gelirken 76 kiloydum hatta çokta kızacak korkarım annem yemekte yedirmez bana neyse bende gaza gelirim

Haaa anladımmmm...iyi o zmann mantıklıymışş hem annecini de gör bii özlemişindirr
Ama dersler bu hafta sadece özlemcim yanlış anladınn gerisi Eylül'deymiş

neeee su zaten 2lt olması gerekmıyor mu?
ben o zaman daha cok eksı almalıydım..netıcede bıcok kez 2.5lt altı ıctım:))
2lt degıl mı kızlar alt lımıt?

2 lt sınır eminoş hata düzeltildi zatii

Ooo süper koca

yorgun bir günün ardından merhaba ne kadar yorgun olsamda enerjim bitmedi temizliğe başladım bugün şükür
balkonumdan başladım 12 de bir başladım gece 9 a kadar balkonla uğraştım
büyük benim balkon koltuk takımı var balkonda onları halı yıkamyla silkdim yerde bir kilim birde uzun yolluk var onları yıkadım elde akşam oldu ama pestilim çıktı daha evin içine başlamadım
ameliyat olursak yavaştan yapayım hem arasla ilgilenmekten hemde gelen gidenden yaz sonuna kalır benim yaz temizliği
ama bugün fark ettimm hafifledikçe işler bi daha güzel geliyo gözüme acaip yorulmadan tık tık yapıyorum :

Sabah:
1 kase nesfit

Öğlen:
1e yakın patlıcanlı krep
4-5 elma dilim patates

1 orta Türk kahvesi

1 nescafe-1 kuru pasta-1/6 kadar simit :)

Akşam:
yarımşar pors taze fasulye-bulgur pilavı
2 tam tahıllı gevrek
1 elma

Spor: 45 dk Leslie+15 dk mekik
Su:+

bır sonrakı mesajım ıle 8 mesaj sayısı.
menu
sabah-nesfıt+sut
ogle-dılbalıgı, balık koftesı, nar eksılı zeytınyaglı soganlı salata.
sutlu kahve
Aksam-4 kupcuk kuzu, 4 kofte, roka

su-2.4lt
spor-42dk kurek.

menü

sabah
200 ml süt
1 tane simit

öğle
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet zeytin
1 tk labne
1 domates

akşam
fırında tavuk
yarım kase domates çorbası

1 adet nescafe
su 3 lt
spor 45 dk hafif tempo yürüyüş

msj sayısı 8

az_uz (12) su+ spor+ menu+ ---> gecenın bu saatı ne arıyorsun burada:)) bı de mesaj sayını 00:00 ıtıbaren say:))
concept (8) su+ spor+ menu+
degua (6) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (8) su+ spor+ menu+
fulias (5) su+ spor+ menu+
melike123 (4) su? spor? menu?
yliss (1) su? spor? menu? (ızınlı) --->ızınlı de olsan su spor menu gorelım, yazdın bı kere..:))
destina_88 (8) su+ spor+ menu+
fatos0808 (2) su? spor? menu? ---> buradasın goruyorum:)) benden sonra yazma hehe ıyı geceler..
successful (ızınlı)
tubish13 (ızınlı)

PS: Yeliz, tekrar gecmıs olsun ınsaellah bu gece Ilteber guzel bır uyku ceker.. e dogal olarak sız de.

Son düzenleme:

Evet çok iyi oldu yoksa ben yediklerimi unutmaktan bildirim yapamıyordum :)
çok geçmiş olsun ya mevsim değişikliğinden olabilir mi acaba çocuk iyileşsin ikinizde biraz sakinleşin barfışırsınız eşinle ya umarım en kısa zamanda iyileşir çokk geçmiş olsunnn

tamam o zaman günler değişmesin ben cumartesi günü bir internet cafeye giderim yaparım zorda kalmasın şimdi kimse sonra liste falan karışır cumartesi öğleden sonra paylaşırım listeyi
hepinize iyi geceler kızlar çok yorgunum hemen uyuyayım
iyi gecelerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…