Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Özliş izinli ya ceyda bi şey olmaz kiii

Ayy geçmiş olsun şekerimm ben de çok ağrısını çekmiştim o dişlerinn

2 haftayı geçti gibi geldi süreç cicim. geçmemişse iyi.
biraz köklü bi dişti, adam ayağa kalktı, tuttu, çekmeye çalıştı, olmadı; sarstı dişi, çekmeye çalıştı, yine olmadı; en son bi başımdan bi çenemden tutup resmen ikiye ayırdı beni, çıktı diş. dişin alt kısmının, yani kendisinin 2,5 katı kadar kök çıktı. inanamadım. herkesin bu kadar köklü mu oluyor dedim, boyuna göre, dedi. minyon tipli olmanın bir avantajı daha ortaya çıktı

bildiğin, gerçekten kırdırdın mı? öyle bişey yapıolar mı?tel var mı şimdi?
saolasın ayrıca.

gözünaydınnn. eşittik 2 ay önce, bu aya 20 güne yakın fark attın; bravo cicim

yaaa, bi düşme olayından mı kaynaklandı yani o? ayy, çok geçmiş olsunn sana da.bitti mi tel, lastik işi?

oyyy ki ne oyyy, zordur; çok da kanamıştır. benim bile tek dişten hala kanama devam ediyorsa, snein çok zor olmuştur, Allah korumuş yine de, tedavi edilmiş.

menü-su-spor
Az_uz_ izinli
Concept (18) +++
Fulias (7) ++-
Kelebek.hill (10) ++-
Melikea123 (7) +++
Degua (5) +++ (4 yazmışsın ama ben baktım, 5 mesaj yazmışsınn; yiğidi öldür, hakkını yeme)
Mahurbeste (7) +++
Destina_88 (2) +++

6 aya kadar izin kullanma hakkı var canikom, en az 2 hafta
Hadi ya baya köklü sağlam bi dişmiş çekmeyeymiş iyiymiş onu baya kullanırdın

gözünaydınnn. eşittik 2 ay önce, bu aya 20 güne yakın fark attın; bravo cicim

yaaa, bi düşme olayından mı kaynaklandı yani o? ayy, çok geçmiş olsunn sana da.bitti mi tel, lastik işi?

He ya bu ay böyle olduu deli dengesiz manyak benmki

Bi düşme ama nası bi düşmeee abooo Çok şükür geçti canım ya, hepsi bitti gitti, kurtuldum ama ne tedaviler gördüm valla. Sağolasın canımm..

oyyy ki ne oyyy, zordur; çok da kanamıştır. benim bile tek dişten hala kanama devam ediyorsa, snein çok zor olmuştur, Allah korumuş yine de, tedavi edilmiş.

Sorma sormaaaa...aklıma geldi yazdım ama bahsetmesi bile can sıkıcı geçti şükür

gerçi işe yaramadı dün denedik ama öğlen ekmek arası ramiz köfte

su:+
spor:+

Beybi mesaj 7 su:+ spor: + yazmışmış ama esranın (degua) paylaştığı liste pazartesinin listesi. Ben senin mesajlarını saydım 3 müş.

Sen zaten salı günü pazartesinin listesini vermiştin. Bu doğrudur herhalde

menü:1 fincan kahve
öğlen: evde olduğumdan az az kahvaltılık yedim
akşam:1 kase ayranlı çorba
5 kaşık taze fasülye
su:+
spor:+

merhaba kızlar nasılsınz?
emınenin suları gelmiş gördum dün yağdıra yağdıra getirdin
ama sussuz kalmak zor bılmzmiyim
unıyı okurken 1 hafta sular gitmişti itfayie gelmişti mahalleye de bizde bidonları doldurmuştuk
kovasını kapan karı dolduruyordu mecbur eriyip suyunu kullnmıştık heygidi günler heheyttt

üniversite hastanesine gitttiysen orda asistanlaara çekım yaptırıınca çekemıyorlar hayliyle zorla babam zorla
benıımdde başıma gelmişti diş çene kemiğine gömülü ise çekım yapmak iyice zorlaşıyor sanırsın kı çenen kırılcak
ağrısı da çabası çok geçmiş olsun tatlım

İlk yazdığım mesajı buldum. Geçmişi okiyim derken baya bi geçmişe gittim sanırım

Kızlar merhaba. Ya pazarlamacı gibi bütün grupları dolaşıyorum.
Önceden (Yani 1.5 sene önce falan) 5. takımdaydım ve mezun oldum. Tekrar bir gruba girmek istiyorum. Katılmak isteyenler topiğine yazdım ama geri dönüş olmadı. Sizin takımda yer var mı acaba bana kadar

annneeeeeeeeeee fulya beni ispiyonluyoooooooooooooooooooooo ahahaha

Hoşgeldin Esraaaaaaa İyiyiz sen nasılsın?

iiyim tatlım sen cuma paylaşım alanınıa da yazmışsın hayırdır eski mesajları buluyorsun sorun ne?
bende geçmişte cuma karnesi aldım bidaha alamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…