Özliş izinli ya ceyda bi şey olmaz kiii
Ayy geçmiş olsun şekerimm ben de çok ağrısını çekmiştim o dişlerinn
geçmiş olsun nşallah ağrısı kısa sürer diş ağrısı çekilcek gibi bir ağrı değill
Aaa Ozlem, gozumden kacmıs.
Gecmısler olsun.
Ben dıs agrısı nedır bılırım.
Ama basagrısını daha ıyı bılırım:))
Sırf basagrısından kurtulabılmek ıcın cenemı kırdırdım..
Dıslerım2008den berı tellı. (lıngual)
Uzun degıl sure...araya hamılelık gırdı ve mıde bulantısından hıc kontrollere gıdemedım.
Ben de ayni oyle düşünüyor olmakla beraber adliyelerde surunmeye devam :) regl oldum kizzz :) ama hic keyfim yok yaa bugunnn
Diste herkesi sollarimmm kucuk yasta dusup tam 10 sene dis tedavisigordum..teller lastikler ameliyatlar..agzim ve ben neler cektikkk cok zor bi seyyy
Gunaydinnn :)
sağolasın cicim. bi yerde okumuştum, cehennem ateşine benzeyen tek acı varsa dünyada, o da diş ağrısıymış.
Çookk fena düşmüştümAllah herkesi korusun çok kötüydü..ağzımın içi paramparça olmuştu..çeneye dışardan bi şey olmadı damak içten parçalandı, ağzım açık düşmüştüm :44:
İşte bende hep sebze ile besleniyorum sizde hep sebze yiyin Kızım öğlen ben de pizza yedim ama 2 dilim.Bende küçük harflerle yaziyim.
2 haftayı geçti gibi geldi süreç cicim. geçmemişse iyi.
biraz köklü bi dişti, adam ayağa kalktı, tuttu, çekmeye çalıştı, olmadı; sarstı dişi, çekmeye çalıştı, yine olmadı; en son bi başımdan bi çenemden tutup resmen ikiye ayırdı beni, çıktı diş. dişin alt kısmının, yani kendisinin 2,5 katı kadar kök çıktı. inanamadım . herkesin bu kadar köklü mu oluyor dedim, boyuna göre, dedi. minyon tipli olmanın bir avantajı daha ortaya çıktı
gözünaydınnn. eşittik 2 ay önce, bu aya 20 güne yakın fark attın; bravo cicim
yaaa, bi düşme olayından mı kaynaklandı yani o? ayy, çok geçmiş olsunn sana da.bitti mi tel, lastik işi?
oyyy ki ne oyyy, zordur; çok da kanamıştır. benim bile tek dişten hala kanama devam ediyorsa, snein çok zor olmuştur, Allah korumuş yine de, tedavi edilmiş.
su:+
spor:+
Sorma sormaaaa...aklıma geldi yazdım ama bahsetmesi bile can sıkıcı geçti şükür
gerçi işe yaramadı dün denedik ama öğlen ekmek arası ramiz köfte
hahahaha çakala bak yaaaaaaaaaaaaaaaa.. baya yarım ekmeği gömdün yani
Emineeeeeeeeeee yetişşşşşşşşşşşşşşşşşş
hahahaha çakala bak yaaaaaaaaaaaaaaaa.. baya yarım ekmeği gömdün yani
Emineeeeeeeeeee yetişşşşşşşşşşşşşşşşşş
içinde nevardı acaba
2 haftayı geçti gibi geldi süreç cicim. geçmemişse iyi.
biraz köklü bi dişti, adam ayağa kalktı, tuttu, çekmeye çalıştı, olmadı; sarstı dişi, çekmeye çalıştı, yine olmadı; en son bi başımdan bi çenemden tutup resmen ikiye ayırdı beni, çıktı diş. dişin alt kısmının, yani kendisinin 2,5 katı kadar kök çıktı. inanamadım . herkesin bu kadar köklü mu oluyor dedim, boyuna göre, dedi. minyon tipli olmanın bir avantajı daha ortaya çıktı
Fulya var yaa yaygara çıkarmasannn işe yarıcaktı bu kez taktiğim yaaa
İçinde köfte vardı yiyen de bendim esratoşum
Fulya var yaa yaygara çıkarmasannn işe yarıcaktı bu kez taktiğim yaaa
İçinde köfte vardı yiyen de bendim esratoşum
annneeeeeeeeeee fulya beni ispiyonluyoooooooooooooooooooooo ahahaha
Hoşgeldin Esraaaaaaaİyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?