ceylinim ben avcılarda gidiyorum spor salonuna avcılar sana biraz ters gelir sanırım fatihte oturuyordun sen yanlış hatırlamıyorsam.
merhabalar kızlar ben geldim .......
tahmin ettigim gibi Hipoglisemi yanı takluk kan şekeri düşük .....ama insülinim falan normal .....:Saruboceq:
ve şeker ve şekerli yemiycekmişim .... ve sıkı durun tam 1800kl. diyet verdi diyetisyen ve dr.....:1shok:aa ben bunla kilo alırım dedim dr. yok dedi 1 saate yürüyüş almassın .dedim ben daha düşük kl. diyet yapıyorum .
ilk önce dedi bu kl. diyete başlayıp kilo vermelisin zaten 4...5 ..kilo sonra vermessin o zaman bıraz daha düşürürüz dedi ..:uhm:dogru galiba biz birden sıkıp kiloyu hızla veriyoruz dahada sıkamadıgımız içim tıkanıp bi kiloda kalıyoruz ...:uhm:
bakalım 1 ay bu listeyi uygula sakın eksiltme veye aşma dedi . tabi önceligi şekeri normale getirmek ...
yanlız kızlar bu ay kilo verebilirmiyim bu listeyi uygularsam bilmiyorum ... 2 saatte bir ögünüm var . tam 5 ara ögün 3 ana ögün toplam 8 ögün ...:1shok:
aebencim geçmiş olsun canım kötü çıkmamış şükürkaydirigubbakcemile5 diyete gelince gerçekten sık sık yiyince daha çabuk kilo veriyoruz inşallah verirsin cnm
saggol özgem ..Şeniz.aebencm önemli olan sağlığın sık sık beslenincede kilo almazsın zaten inşallah şekerin de bir an önce düzelir
akşam gerçekten tadımlık olaraktan 4-5 kaşık paça çorbası
3-4 kaşık karalahana ama sanırsamkalori bombasıydı
2 kaşık kadarda pırasa yedim ekmek yemedim
ama bayılmak üzereydim yemek çocuk gerçekten çok yoruldum bugün eşimaldı biraz akifide kafamı dinledimacık bugün bayraklarını açtı bu çocuk babası söyleniyodu az önce asilikmi yaptın sen bugün diye çorbasını yemedi meyvesini yemedi yoğurdunu yemedi sütünü içmedi beni emmedi kahvaltıyla kalakaldı şimdi muhallebi yiyo neysekimaşallah
kardeş takımıma.s.
bu hafta yarışmadan ayrılıyorum nihayet
cuma günü büyük ihtimalle online olamam
kütahyacım sonuç listelerini açıklarken falan arkadaşlara gereken yardımı yaparsın dimi canıma.s.
aeben sende varsın zatena.s.
gerçi kallistede sağolsun ilgilenirim dedi
arkadaşlarımda içinden çıkarda ola ki online olmada sıkıntı yaşarlarsa diye şeyettirdima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?