Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ebru şallının platesini indiren gacılar diyiverin bakiim 5 parttan oluşuyo hangisi göbek bel yani üst bölge diyelim o kısmı çalıştırıyo hepsinii indirmiim şimdi ay sonu

hep aynı şekercim ya işe git eve gel
başım acayip ağrıyodu yattım biraz eve gelince
kalktım yemeğimi yedim yaprak dökümü izliyo şimdi
sen neler yapıyon?

hep aynı şekercim ya işe git eve gel
başım acayip ağrıyodu yattım biraz eve gelince
kalktım yemeğimi yedim yaprak dökümü izliyo şimdi
sen neler yapıyon?

bende arkadastan yeni geldim benı bıraktılar gidrken diger arkadaslar uzaktan geliyolar 3 gibi gittim anahtrar var bende onun evde yoklardı onlar ben yemekleri hazırladım kocaları geldi yedik içtik oturduk ole gecti işte şimdide kocişle konuştuk pc basında pinekliyom işteee sıkıcıı

bende şu pc başında pineklemekten sıkıldım artık
bu akşamlık kaçıyom artık
gözlerim acıdı iyice
öptüm seni görüşürüz

:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: (MENDİL SALLAYAN BEN DİGERLERİ BİZİM KIZLAR)

KOÇÇUM ÖSGEMM EYİKİNE DOGMUSUN :1hug:İYİKİNE ŞİŞKO OLMUSUZDA SENİ TANIDIM kaydirigubbakcemile3 NİCE MUTLU YILLARAa.s.

Son düzenleme:
özgenınmi dogum günü ya .......

iyki dogmuş elma yanaklımda kiraz dudaklım .....

bu saatte benmı ne yapıyorum ...tl. bakarken birçok kanalyok bende yeni uydu firekanslarına bakmak için pc açtın bide size bakayım dedim ......

hepiniz şimdi horul horul uyyosunuz ... benmı ne yapıyorum . burda .....bilmemmmmmmmm

gecenin 2.5 da bi haber daha .mirmirmirmir

k.k. da açık ögretim bölümüne girip baktım sonuçlar açıklanmış ....

......ve 2. sınava girmememe ragmen . bütünlemeye kalmadan . geçmişim bütün derslerden ......alkisalkisalkisalkisalkisalkistek sınavda halletmişim yane ...:jeyyar: kendime bi alkış gecenin köründe .....:roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:1shok: ama ilginç olan fellik fellik ögrenci no mu aradım ha ....sonuçlara bakmak için .sırnaşık şey

bide şiir bölümünemi gitsem ne yeni yazdıgım şiiri eklesen linkime .....:roflol:
artık gideyim sabah kalkamıycam yoksa hiçde uykum yok tren kaçtı galiba .....mirmirmirmir

Günaydınlar 6.takımın fıstıkları

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ÖZGECİĞİM .

Sabah kahvaltımı ettım

1 kase nestle nesfıt yedım 1 bardak az yaĞlı sÜt ıle

iyiki doğdunn öskeeee bende biliyom faceden küto benden önce davranmış nice nutlu senelere zayıf çocuklu mutlu huzurlu paralı falan filan işte ne istiyosan herşeyden önce sağlıklı tabiihihoyyyt

ben kahvaltı etmedim daha limonlu sıcak su içiyorum ballı enerji lazım bana bu velet zıpzıp dün gece gözümüzü kırptıkmı acaba hatırlamıyorum bütün gece fosurdayan çocuk büyüyünce değişti allah allah yaa valla

tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sabah kahvaltımı ettİm

1 kase nestle nesfİt yedİm 1 bardak az yaĞlı sÜt İle

günaydın nazlıcım afiyet olsun

iyiki doğdunn öskeeee bende biliyom faceden küto benden önce davranmış nice nutlu senelere zayıf çocuklu mutlu huzurlu paralı falan filan işte ne istiyosan herşeyden önce sağlıklı tabiihihoyyyt

günaydın mehtapçım sana ve yaramaz oğluşuna

6. takımın tüm çıtırları günaydın

özgecim nice mutlu yaşlara inşallah eşinle ve bebişlerinle:)

Günaydın kızlar
çok teşekkürler
KÜTOM pastalarıma bayıldımmmmmma.sdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizim ailede doğumgünleri çok önemlidir bu akşam büyük ihtimalle annemler ellerinde koca bir pastayla bize gelirleralkisalkisalkisalkisalkisalkis 10 45 de doğmuşum ben yani henüz doğmadım:roflol: annemi bekliyorum standart bir şekilde her sene aynı saatte arar.a.sa.s neyse çok uzattım kısacasıııııı

ve iyiki sizi tanıdm canlarım

aebenim maytabcım nazlıcım elifcim hepinize çok çk teşekkürler alkisalkisalkis

aebenim sen zehir gibi kadınsın keşke ailen okutsaymış kesin kariyer sahibi bir kadın olurdun ama yinede azmine ve yaptıklarına hayranım standart kadın olmaktan inanılmaz korkan bir kadın olarak süpersin diyorum başka da bişey demiyorum ehliyet almaya çalışman okulu bitirmen ki ehliyetini aldın diplomanı da alacaksın süpersin alkisalkisalkisalkisalkisalkis ve bunu 3 tane veletle yapman takdire şayan :hooray::hooray:

maytapcım partların hepsini indirmen gerekli biri bozuk olsa bile çalışmaz ne yazıkki benneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…