canım geçmiş olsun zor bi durum rabbim yar ve yardımcınız olsungittik yani ben çok küçüktüm de hatırlıyorum il dışında bile birçok doktora gittiler hepsi ilaç veriyordu 2-3 ay sonra iyileşir diyordu en son bir doktora gitmişlerdi doktor ben size 2-3ay diyemem yıllar sürecek dedi ve 8 yıl ve o doktora gittiler son 2-3 yıldır iyiydi birde böyle hastalıklar öyle ilaçla falan geçmiyor her şey etkili bulunduğu ortam konuştuğu insanlar annemde en ufak bir lafı kafasına takar o yüzdende uzun sürdü birde o zaman hastalığın en üst seviyesindeydi o doktor anneme ilacı bırak dedikten 2 hafta sonra vefat etti şimdi iyi bir doktor arıyoruz işte
ne yapayım emine ya çok tembelim çok hepsi doğumdan sonra oldu valla hamileliğimde çok hamarattım çokZeynep hanımmmm ohhhh..
Tatıl ıster..esı yemek yapar..camı sılmıstır gecen gun(hayatında ıkıncı kez...)
Ben son ay 2 kere sıldım..ne ıs?
son..yogun..ama guzel haftamın sonucları: bacaklarımda mor sarı yesıl olmayan yer yok ya..
En buyuk avuc ıcı en kucugu buyuk mısket kadar... yaw ben bunları yaparken hıc mı hıssetmıyorum...
Bı de sey soracagım
IPL epilasyon cıhazı kullanan var mı aramızda?
Ben dusunuyorum epeyyyyydır (tum hamılelık ve emzırme yanı 29-30aydır)
emzırme bıtsın yıne gebelık dusunuyorum ama o cıhazı da ıstıyorum acıkcası..
Tuylerı bıtırıyor falan denıyor ama ben tuylerın bıtmesını ısteyen bırı degılım..sadece saglıklı olsun
yormasın pratık olsun kokten alsın yeter.
Tuylerın bosa yaratıldıgını dusunmuyorum o sebeple tuylerden kurtulmak ıstemem--> a ah bı tuhaf yanım daha:))
ooo ikinci bebek gerçi senin gibi hamarat hatun 2yi değil 3...ü 4...dü bile yapar hadi hayırlısı epilasyon için bişey diyemeyeceğim bende lazer yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim emziriyorum diye ne kadar zararı yok deselerde içim rahat değil bi de şey soracağım sana benim doğumdan sonra tüylerim döküldü bildiğin kel oldum diyebilirim 3-4 ayda ancak çıkıyo