sımdı bı cocuk yetıstı..
Anne havuza sokmamıs hıc (e gayet normal herkes yuzucu degıl netıcede..herkes aynı meslegı yapmayacak)
en ıdealı 3yastır.
ama eger sen bebegım yuzsun dıyen bır anne ısen, hele kı gaz problemı ceken bır bebegın varsa..
Bunu avantaj dıye dusunup cocugu suyla hasır nesır etmelısın.
Sımdı (yenı yenı) bebekler ıcın yuzme derslerı var... evet kesın pahalıdır..
Cunku egıtmen bır otelın havuzunu kıralıyor bu sebeple..
Evet kesın hıjyenık degıldır..oncekı aksam kımler kımler yuzuduuu kımbılır..
Ama ılla havuz sart degıl kı.. evdekı kuvet de olabılır sısme bır havuz da..bebege ne kadar su lazım kı.
Benım kızım benım havuzda yuzuyor -yanı gıttıgım..ben ozonla temızlenmeyen havuza gıtmem-
3m derınlıkte.
Ama yuzen bırı ıcın derınlıgın onemı yok.
zaten ınternettede rastlamıssındır bebegı suya at..refleks.. hemen su yuzune cıkar ve havuzun kenarına dogru yuzer. -hıc sasmaz-
tabı kafasını bı yere carpmazsa..
Hep soylenır.. cocuk gelısımınde aktıvıte, beslenme ve uyku...
Bızım buyukler de der kı, cocuk yorulacak yıyecek sonra uyuyacak:)))
ne varsa eskıde arkadas...
bızım cocukken dızlerımız, kaval kemıklerımız, dırseklerımız yara bere ıcındeydı...
yarım yarım ekmekler gotururduk...
saglıklı cocukluk bu ıste.
e sımdı bellı kı oyle ortamlar olamayacak, bız de mecburen elımızden geldıgınce ugrasacagız.
Gymboree, Mygym..6ay+ cocukların yaslarına gore aktıvıte yaptıgı bı kres mı denır..oyun alanı mı denır oyle bı yer...
6ay+-2.5 yas arası donemde cocuklar ebeveynı ıle derse katılıyor..
bız de hoplayıp zıplıyoruz:))
ZAten 1yas sonrası annede "ya keske yasıtı olan bırılerı olsa" demeler baslıyor.
Bu sebeple tanısmamıs ama ınternette oyungrubu seklınde bulusan hanımlar var..
Gun yaparken cocuklar da bırlıkte vakıt gecırıyor..gıbı.
Kızım ılk zamanlar cocuklarla ılgılenmıyordu..cogu yurumuyordu.. ama yası ılerledıkce, e "benden baska bıreylerde var" dedıkce
arkadas oluyor, guzel yanı.
hım biara haberlerde gözume takılmıştı anneler bebekleriyle birlikte egzersiz yapıyorlardı okul da pek bi hoşuma gitmiştti
annede cocukda sosyallleşmesi adına çok güzel aktiviteler bunlar
ismini de öğrendiğim iyi oldu hafızaya attım ilerde işime yarar illaki
evet eskiden sokaktan eve gelmez hatırlıyorumda biskivi arasına lokum sıkıştırıp bile yerdik ne kg su gayet cocuk gibi cocuklardık
ama şimdi hareket olmadığı iççin cocuklarda ne yeseeler direk depoya gidiyor
bazen havuzdan çıkınca göruyorum cocukların ellerinde çikolata lolipoplar meyve suları eh işte ebeveyne çok iş düşüyor çok...
hakketen bide cocuk yorulunca rahat uyuyor nerde hareket orda bereket
Günaydın kızçelerr.. Deguacım, keman resitali çok güzel geçmiştir, eminim. insanın ruhu dinlenir müzikle. ben enstüramını sadece kendime çalarım mesela (bağlama). ben duyayım, ben rahatlayayım, diye. başkalarına çalınca eleştireceklermiş gibi geliyor

.
ımm, gelellim kiloya. dün 300 gram vermiştim, bugünse 100 gözüküyor; sağlık olsun. dün 4 lt su içip bi de az uyuyunca, o suyu götürmedi heralde vücut

. akşam giremem net'e, tayinci gecemiz var.şimdiden yazayım. suyumu içerim, + yazabilirsin. değişiklik olursa söylerim. sporum da eksi, menümü de eksi yazın giremezsem. bugün 1 snickersda gözüm var zatii

.
Püsküütcüm çok memnun oldum tanıştığımza, ceza olarak değil de eğlecesine, birlikte kilo vermeye yine gel

. alışmıştık sana, tüh; her ayrılık zor işte.
evet ya solistin sesi de muazzamdı nasıl bi dinginlik çöktu üstüme
klaseik muziğinde aynı etkisi varya
cocuklar anne karnındayken bile bu tarz muzik dinlediklerinde sakinleşiyorlarmış hakketen de öyle
aa niye başkalarına çalınca eleştirsinler ki baskalarının ne düşündüğüne takılır kalırsan oo hareket alanın oldukça kısılır ve mutsuzluğa göturur canın çalmak istiyorsa çal tatlım sen
evet püskütüme alıştık çok ama belki arada gene mısafirliğe gelir bize belli mi olur
Daha net bir şey yok Zeynoo :) Bayramda gelmek istiyorlar onu yazmıştım sadece

Alınır mıyım ben sana Esratoşumm şaka yazdım sakın üzülme
Dilimin ayarı yok ki gel öpeyim barışalım, sen gör bu hafta senin için nasıl kilo vereceğim

59 u göremedim yaa ucunda kaldımmm..bu hafta coşmalıyımmmm..hem de Esracııımmmm içinnn 

içim rahatladı şimdi hadi iyi sevindim
60 a inmişsssin hılallim

az kaldı haftaya 59 ları görmeye başlıycannnnnnnnnnn nişana da kuğu gibi olucaksın
***6. TAKIM 310. ETAP***
püsküüt ( 60.8 / 60.3 / 0.5 / % 0.82 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -.0.2 / % - 0.30)
mahurbeste ( 78.4 / / /% )
fulias ( 53.6 /53 / / % )
melikea123 ( 86.5 / / / % )
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / / / % )
6. Takım ortalaması: ( % )
ortalamıızz gayet güzel ben hariç tabi
mısafirlerim olmasaydı ben sizi mahçup etmezdim ama işte anca bukdar la kurtulabıldım kusura bakmayınn kızlar
fülyacımm gözlerim kamaştı 800 gr harika bi sonuç bu senin evdeki leslie işe yaıyor demekki
Günaydın 6.takımcım,
Söz verdim... 300 gr.
İstedim... 500 gr.
Verdim... 700 gr.
:118: :118: :118:
Takımınıza giriş ve çıkış kilolarım:
Eki Görüntüle 719498
Eki Görüntüle 719499
Bildirim:
Püsküüt ( 60,8 / 60,1 / 0,7 / 1,15% )
harika 700 gr sporsuz hemide kuş olmana ramak kaldı tatlım

bizim sinerjimizin de etkisi olduğunu düşünerekden kendimize de pay çıkarmazsam olurmu
bukadar kaçamak yapıpda nasıl kg verdik enerjimizz güzel anacım bizim bide çok keyifli bir grubumuz hehe çok seviyorum hepinizi
Oh maşallah!

deguacım hariç herkes kilo vermiş görünüyor.. Herkesi tek tek tebrik ediyorum..
deguanın da onca misafir temposuna sadece +200 le yırtması tebrik edilecek bir şey..

Ben olsam bu kadar iradeli davranamazdım..
Unutmadan.. concept hedefini 65 e yükseltebileceğini söylemişti.. Eğer karar verdiyse etap listenizde şimdiden belirtin, derim..
herhafta kg veren ilk deefa girdiğimden beri + çıktım ama okdar yemeye gene iyi diyorum
mısafir gezdirmece ve öğle yemeklerini es geçmem bi parça paçayı yırtmama neden oldu
haftaya iyi olucak bildrimlerde gör bak