Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaydirigubbakcemile3 bak onu unuttum . akşamdan sabah fark eder bide kıyafetli ise .... fazla degildir o 76 falandır .EN FAZLA 77:1shok::mymeka:....hihoyyyt UMARIM -tatlicadiarzu-

:):):):) UMARIM

BU MESAJLA 3 KALBİMİN OLMASI GEREKLİ
BU ARADA DOĞUMGÜNÜMÜ KUTLAMAK İÇİN MÜDÜR ARADI ÇOK ŞAŞIRDIM VALLAHİ
HİÇ KİMSENİNKİNİ KUTLAMAZ KENDİSİ DE:roflol::roflol:

selam kızlar
özgecim doğum günün kutlu olsun tekrar canım. ben de faceye yazacaktım iyiki şişko olup seni tanımışım diye ama karizmayı çizdirmeyelim dedim :roflol:
aebencim testlerinin kötü çıkmamasına sevindim. umarım o diyetle kilo almazsın. ama daha sık yiyeceğin büyük ihtimalle verirsin alkisalkisalkis
yumukum çok şanslısın. hadi bakalım seç seçebilirsen. genelde bir işin varken iş teklifleri gelir zaten. bana kalırsa fotoğrafçılık daha iyi. bu işin oldukça yorucu
elsemm nazlımm size de selamlar.
nazlıcım açıkçası bende benden küçük olduğunu düşünmüştüm. bende ekimde 27 olucam

şimdi kısa bir ara

ÜhhhÜÜ ÜhÜÜÜÜ aĞlarım ben Şımdı Şaka maka ben baya bÜyÜkmÜŞÜm vayyyy

canım benim sen gerçekten küçük druyorsun ama :asigim::asigim::asigim:
a.s bencede 22... 23. gibi ben öyle biliyodun öylede gösteriyosun ......:1rolleyes:

ben kaçar fıstıklar dua ederken hepinizi içimden geçirecegim ......:Saruboceq::1hug:

kızlar günaydın kilo almısım kesinde bu kjadar beklemiyodum 78 (( salak kafam yaaa buyrun ferman sizindir ben ne halt edem off offf

Günaydın kütao günaydın dora günaydın burada olan herkese.
Özgeciğim doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu ve huzurlu senelere inşallah.a.s.a.s.a.s.
Bende pcyi temizlemek için bir dağıttım zor topladım.a.s

Sabah 2 dilim kepekli ekmek
2 bardak çay
domates.salatalık.

Arada birkaç tane form bisküvi
Öğlen
akşamdan kalan patateslerden salata yapıp yedim.
Akşam
yoğurtlu çorba ve sakız bakla 2dl kepekli ekmekle beraber.
15-20 dk kadarda yürüdüm..
Dün yediklerim bunlar kızlar.

yumuk dora hedef kilonuzu alıyım

Doramın oğlu hastalanmış çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin...
Bu mevsim geçişlerinde maalesef çocuklar çok fazla hastalanıyorlar...
canım benim hem 2 patates hem 2 dilim ekmek fazla olmuş..
birde arada bir menüne yoğurt eklemeyi unutma. bu arada çok teşekkür ederim.sırnaşık şey

çatlasınlar diğer koçlar :roflol::roflol:

benim koçum hani benim şiirimmm bu aradaaaaasenağlama

günaydınn kızlarr.Şeniz

öncelikle süslü yazıları yazabilsem bende özgeye güzel bir yazı eşliğinde iyiki doğdun yazardım. doğum günün kutlu olsun canım............................a.s.
aebenciğim sen böyle giderse yakında ünüversiteyi bile bitireceksin haaaa:lepi:

refciğim sanada çok geçmiş olsun tatlım. o hırsız artık belasını arıyor galiba ama inşallah başka yerden bulur........ belasını

bu aralar açılışı ben yapamıyorum. oğlum bu gün biraz daha iyi. 3 gündür nihayet ağzına bir lokma sokabildi..
tuanacığım akşamki menünde iyi canım.

ben sabahki menümde
gece uyuyamadığım için 9 da kalktım ve 1 tane gözleme pişiydim. onun sadece çeyreğini ve 1 tanede salatalık yedim. aslında diğer kalan yarımda gözüm kalmadı değil ama hemen gözümün önünden kaldırdım.:lepi:
bir kaçtanede üzüm yedim sırf çayımı tatlandırmak amaçlı:lepi:
önceleri çayı bisküviyle tatlandırırdım ama üzüm daha iyi oldu.delikafadulden

Kızlar ÖĞlen yemeĞımı yedım. BugÜn ıŞımde Çok

ÖĞlen
yarım kepÇe Şehrıye Çorbası
2 yemek kaŞıĞı sade makarna
3 yemek kaŞıĞı patlıcan musakka
1 su bardaĞı kadar yoĞurt.

Kızlar bÜyÜk bır ıhtımalle bız yarın ÇalıŞmayacaĞız. KoÇum rıca etsem bana telefon numaranı verırmısın mesaj atayım yarın sana kılomu evdekı pc tamırde gelmedı hala

elifçiğim sen izmirin neresinde oturuyorsun canım. benim teyzemde izmirde aliağada oturuyor. genelde her yaz yanına geliyoruz teyzemin.

oo nazlı hanım 1 mayıs tatili he biz çalışacağız aman iş olsunda keşke çalışalım ne yapalım:)

nazlıcım çıkmışsın mesajımı almadın heralde
öğlen yemeğim 1 kaşık taze fasulye ve 1 cevizli kurabiye :mymeka:

elifçiğim mesajını aldım ve seni çaldırdım canım 0534 benim

oo nazlı hanım 1 mayıs tatili he biz çalışacağız aman iş olsunda keşke çalışalım ne yapalım:)

keşke iş olsada bizde çalışsak ben eski günleri çok özlüyorum 1. ayda 2 veya 3 makina çıkarıyorduk burdan ama 1 senedir makina bile çıkmadı burdan çok üzülüyorum. 7. seneme giricem bu işyerinde daha önce hiç böyle olmamıştı. aslında biz yarın yarım gün çalışıp cumartesi gelmek istemiyorduk kabul etmedi patronlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…