Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum geçmiş olsun
bende çok fenayım bugün midem bulanıyo, başım dönüyo, çok halsizim
çünkü az önce adet oldum

canım sen onu da yaparsın hiç şaşırmam ama senin üniversiteye gideceğini düşünüyorum ben ciddi ciddi
Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım... Özerk... Aeben ÖpÜyorum canlarım sİzİ

jujum hoşgeldin tatlım:1hug::1hug: hiç uğramıyorsun artık özletiyorsun kendini iyice çıtır oldun valla tebrikler canım benim:1hug::asigim::asigim:

canım çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta ya havalar bi ısınmadı eşime sabah diyorum bu yaz ne zaman gelecek diye insan ne giyeceğini şaşırıyor ince giysen soğuk kalın giymek içinse sıcak bir hava garip yani

amin canım hepimiz için güzel şeyler olur dilerim doğumgünü dileklerin içinde çok teşekkürler

iyi ki doğmuşum
şişko olmuşum
bu siteyi bulmuşum
sizlere kavuşmuşum :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu da benim şiir :roflol::roflol::roflol:

yumukum geçmiş olsun
bende çok fenayım bugün midem bulanıyo, başım dönüyo, çok halsizim
çünkü az önce adet oldum

sendeki adet öncesi belirtiler hamilelik gibi oluyor elifcm:roflol::roflol:
bilmeyen birisine anlatsan kesin hamilesin der:roflol::roflol:

[jujum hoşgeldin tatlım:1hug::1hug: hiç uğramıyorsun artık özletiyorsun kendini iyice çıtır oldun valla tebrikler canım benim:1hug::asigim::asigim:[/QUOTE]

yumuk geçmiş olsun sıçak bişiler iç.

özgem canım rüyan hayır diyelim hayrolsun ....ben sana dilim döndügünce yorumluycam .

hemşon gelmemiş ogluş iyileşemedi galiba ..........

kızlar öylen burda buyük bi camıda peygamber efendimizin (sav) kutlu dogum haftasıyla ilgili bir faliyet ver oraya gidecegim sagsol bir toplayayım .

sabah çocukları okula bırakltım ardından 1.5 saatten fazla yürüdüm ......

diyete uymaya çalişiyorum ama . ben onların hepsiniyiyemiyorum kıslar . valla çok ilginç diyet yaparken hep ekmekte gözün kalır yemek isterdim şimdi 3 dilim ve ben 2 fazla yiyemedim .

bu arada dün bi iş teklifi daha aldımkaydirigubbakcemile3eski mesleğim hemde..ben eskiden fotoğrafçıydım kuzenim yeni açtığı stüdyoya bayanların geldiğini kapalı olanların bayan fotoğrafçı yok diye geri gittiklerini söyledi sonra teklife başladı kaydirigubbakcemile3mayıs ayı içinde istiyor ama bana uzak izmirli olanlar bilir yeşilovadaymış yeri bense yeşilyurttayım tek vesait ama en az yarım saat eşimde uzak dedi bilmiyorum kararsızımfisfisfis kendi mesleğim bildiğim bi iş şuanki işimde güzel ama insanın bildiği bi işi yapması daha zevkli ilerleyen günlerde görcez bakalım..

oh oh yumukuma iş teklifleri yagıyor ne güzel . bu aralar kısmatlisin canım ...hihoyyyt

gönlüne göre olsun yumukcum hangisi hayırlıysa o olur inşalah

oh oh yumukuma iş teklifleri yagıyor ne güzel . bu aralar kısmatlisin canım ...hihoyyyt

evetya gerçektende öyle biliyomusunuz aslında ben öyle faldır burçtur çok inanmam ama bu sene başında yıllık bi burç yorumumu okumuştum koç burcuyum ben,şöyle diyodu en net hatırladıklarım; bu sene kilolarınızla ilgili kararlar alacaksınız ve iş hayatında gelişmeler olacak.birde rüyamda şömine görmüştüm ve yanıyordu onun manasıda şansımın açılacağı ve işlerimin yoluna girceği yazıyordu,uzun zamandır çalışmak istiyordum mesleğime geri dönmek ya da en azından başka bir işte olsa çalışmak bu sene gerçekten şansım açıldı

HEP BÖYLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

Kütooommmmm şişmişsin ya sen yine koçun olarak HEMEN DİYET VE SPORA GERİ DÖNÜYORSUN YOKSAAAAA:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

dermişimm:roflol::roflol::roflol:

yediklerimide yazayım çıkayım

kalkış 1 fincan naneli limonlu yeşilçay

kahvaltı
2 dilim light ekmek
üzerine labne peyniri
yarım salatalık
ufak boy domates
maydonoz tere
şekersiz çay

bukadar

işe gidince bir yeşil çay ve yeşil elmam var
akşama bakcez bişiler artıkın
bu arada yeşil çay iyi geldi sıcak sıcak boğazım biraz yumuşadı gibi en azından kahvaltı edebiliyorumkaydirigubbakcemile3

Kütooommmmm şişmişsin ya sen yine koçun olarak HEMEN DİYET VE SPORA GERİ DÖNÜYORSUN YOKSAAAAA:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

dermişimm:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 bak onu unuttum . akşamdan sabah fark eder bide kıyafetli ise .... fazla degildir o 76 falandır .EN FAZLA 77:1shok::mymeka:....hihoyyyt UMARIM -tatlicadiarzu-

BENDE YAZAYIM KAVALTIMI

. 2DL. EKMEK . 4 ZEYTıN . K.K PEYNıR . SÖGÜŞ . ÇAY ... yumuryatı haşlamayı unutmuşum . 3. dlimide. ekmegide yiyemedim ......yok ben yiyemiycem bukadar galiba ...

ara küçük bir elma . 1 bardak süt ....

ref bugün test yaptıracaktı degilmi ............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…