Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Önce dünkü menümü yazayım

Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilğim beyaz peynir
2 yaprak marul
domates
Salatalık

Öğlen
Bir kase domates çorbası
1 bardak ayran

Ara
5 adet kepekli üzümlü bisküvi

Akşam
Sebze soteli salata (Kaynanamda bile listemi bozmadım ilk defa)

Su: 1.5 Lt

Spor: Aslında spor yapmadım ama kaynanama yürüyerek gittim 45 dk.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]Mesaj[/td]
[td]Menü[/td]
[td]Su[/td]
[td]Spor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Degua[/td]
[td]3[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Concept[/td]
[td]7[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fulias[/td]
[td]2[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebek.Hill[/td]
[td]16[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviyesil1999[/td]
[td]16[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[/table]

aman Allah'ımmm
normal kahvaltı..
ne tost..ne de nesfıt:)))
harıkasın Fulya.

neyı ozet geceyım? bılemedım.
Pek bısey yok...
gevseklık var...eh bu donem her alanda olan bı sey.
ızın alanlar cok..etkısı buyuk.
İlteber nasıl?

aman Allah'ımmm
normal kahvaltı..
ne tost..ne de nesfıt:)))
harıkasın Fulya.

Evet eminos artık normal kahvaltı yapıyorum ama bu sabah yine nesfit yedim çünkü işe geç kaldım ve bişey alıcak vaktim olmadı ofistede nesfitim var onu yedim mecbur.

Öğlende yine domates çorbası ve ayran

Akşam da yine salata ton balıklı. Salatayı bir gün balıklı bir gün tavuklu bir gün sebzeli (Patlıcan kabak) yapıyorum bir gün de köfte ve yanına yoğurt salata şeklinde yiyorum. Lakin geçen hafta hastaydım dün de eve gidemedim nerdeyse 1 haftadır spor yapmıyorum. Tehlike çanları çalıyor. Artık Bu akşam yapıcam spor.

Kızlar ağzımın içinde üstteki en arkadaki dişimin yanağıma değdiği bölge çukur gibi yara oldu. Çok geride kaldığı için tam göremiyorum da. Eczaneden bi ilaç aldım 2 gündür sürüyorum ama hiç bi işe yaramıyor. Çok acıyor artık. Var mı buna çaresi olan aceba. Valla karbonat alıp basıcam artık.

kenacort al canım, bi de dut şurubu al, 2 güne varmaz iyileşir. benim de çok oluyor. kenacort birebir geliyor.

kenacort al canım, bi de dut şurubu al, 2 güne varmaz iyileşir. benim de çok oluyor. kenacort birebir geliyor.

kenakort aldım zaten ama niye işe yaramadıki tam yaranın üstüne ulaşamıyorum ilaçta hemen değdiği yere yapışıyor. öyle parmağımla yaymaya çalışıyorum olduğu kadar.

tuzlu su?..bı ıse yarar mı acaba..

cok bosum bu hafta...nıye boyle oldu kı.
yapacak bısey yok ve nasıl bos kaldı anlamadım.
deepfreze ıcın calıssam...erken.
ev ısı yapsam..zaten gıtmeden yaptım heryer temız.
kıtap okuyorum...nereye kadra...fılm de oyle.
AAAA cok bostayımmmm
"ıkı gunu denk olan bızden degıldır"...bıseyler yapmalı ama ne?

cts gunune kadar bı egıtım falan var mıdır acaba..bıtebılecek.

bı fıkrı olan...??

kısa süreli eğitimler vardır tabi bi bakmak lazım
Ama bence dinlen ya sürekli bi koşturma halindeydin zaten. Gerçi sen boş kalmayı hiç sevmiyorsun.

kenakort aldım zaten ama niye işe yaramadıki tam yaranın üstüne ulaşamıyorum ilaçta hemen değdiği yere yapışıyor. öyle parmağımla yaymaya çalışıyorum olduğu kadar.
tam üstüne ulaşamadığın için olabilir. evet çok yapışkandır o, bi de ilacı sürünce bişi yiyip içmeyeceksin, genelde gece yatmadan sürünce sabaha kadar yara sönüyor. kıyamam bilirim o acıyı, benim ikide bir çıkıyor, bazen de bir sürü aynı anda çıkıyor. dut şurubu alsan, onu gargara yapıyorsun , yaraya ulaşma ihtimali daha yüksek. ben ikisini birden kullanıyorum, hemen geçiyor.

bana yardıma gelesene sevabına:) cumartesiye kadar biter işler, tekne turuna gideriz haftasonu:)

bana yardıma gelesene sevabına:) cumartesiye kadar biter işler, tekne turuna gideriz haftasonu:)

valla muthıs bı fıkır.. hakıkaten ıs arıyorum delı gıbı...
yıkanmısları tekrar yıkamamak sılınmıslerı tekrar sılmemek ıcın bıseyler yapmalıyım...

Fulya... dun butun gun yaydım popoyu...cıksss olmadı... pazara gıttım-dondum cıks gun ogleye ulasamadı..
Evet egıtım falan arıyorum...2-3 hafta olsa ne guzel seyler var ... bı kac gun eglencesıne bı dıl ıle ugrassam ya da.

en mantıklısı dil ile ilgili birşeyler yapabilirsin bence de. keşke benim de boş vaktim olsa. aslında ben bir an önce evi taşıyıp yerleşmek ve yeni düzene geçmek istiyorum. şu dağınıklık beni çok yoruyor. ne buralıyım ne oralı

ay eveeet bende öyle boş vakitlerde bakmalık italyanca kitabı almıştım. kalıp olarak ezberliyorum hehe
adın ne, nerede oturuyorsun, otubüs durağı nerede gibi haha. Sormasına sorucam da cevabı nasıl anlıycamki ehehehehe

Yelizciiiim tuzlu su ile gargara yaptım az önce biraz hafifledi acısı. Bende ilacı gece sürüyorum. yemek yemiyorum sürdükten sonra.
Dut şurubu kaynanamda vardı. Yarın ona gidicez ondan alırım

su nesfiti bı benmı yıyemıorum yanı::)))

Günaydın dünkü menüm
Menemen 1 kase çilek 5 badem
Öğle fırında kabak cacık
Akşam et sote yoğurt salata
30 dk yürüyüş
2.5 litre su
cok guzelmış yaa..menu harıkaaa

yavrum sen ne ıs yapıyordun=???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…