- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Önce dünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilğim beyaz peynir
2 yaprak marul
domates
Salatalık
Öğlen
Bir kase domates çorbası
1 bardak ayran
Ara
5 adet kepekli üzümlü bisküvi
Akşam
Sebze soteli salata (Kaynanamda bile listemi bozmadım ilk defa)
Su: 1.5 Lt
Spor: Aslında spor yapmadım ama kaynanama yürüyerek gittim 45 dk.
günaydın eminecim, 26 sında yolcuyum, 27 sinde falan dönerim. zaten hergün yürüyüş yapıcam gidince. listemi de paylaşırım. son değişiklikleri ben takip edemedim ama bana bir özet geçerseniz memnun olurum.
aman Allah'ımmm
normal kahvaltı..
ne tost..ne de nesfıt:)))
harıkasın Fulya.
Evet eminos artık normal kahvaltı yapıyorum ama bu sabah yine nesfit yedim çünkü işe geç kaldım ve bişey alıcak vaktim olmadı ofistede nesfitim var onu yedim mecbur.
Öğlende yine domates çorbası ve ayran
Akşam da yine salata ton balıklı. Salatayı bir gün balıklı bir gün tavuklu bir gün sebzeli (Patlıcan kabak) yapıyorum bir gün de köfte ve yanına yoğurt salata şeklinde yiyorum. Lakin geçen hafta hastaydım dün de eve gidemedim nerdeyse 1 haftadır spor yapmıyorum. Tehlike çanları çalıyor. Artık Bu akşam yapıcam spor.
Kızlar ağzımın içinde üstteki en arkadaki dişimin yanağıma değdiği bölge çukur gibi yara oldu. Çok geride kaldığı için tam göremiyorum da. Eczaneden bi ilaç aldım 2 gündür sürüyorum ama hiç bi işe yaramıyor. Çok acıyor artık. Var mı buna çaresi olan aceba. Valla karbonat alıp basıcam artık.
kenacort al canım, bi de dut şurubu al, 2 güne varmaz iyileşir. benim de çok oluyor. kenacort birebir geliyor.
Evet eminos artık normal kahvaltı yapıyorum ama bu sabah yine nesfit yedim çünkü işe geç kaldım ve bişey alıcak vaktim olmadı ofistede nesfitim var onu yedim mecbur.
Öğlende yine domates çorbası ve ayran
Akşam da yine salata ton balıklı. Salatayı bir gün balıklı bir gün tavuklu bir gün sebzeli (Patlıcan kabak) yapıyorum bir gün de köfte ve yanına yoğurt salata şeklinde yiyorum. Lakin geçen hafta hastaydım dün de eve gidemedim nerdeyse 1 haftadır spor yapmıyorum. Tehlike çanları çalıyor. Artık Bu akşam yapıcam spor.
Kızlar ağzımın içinde üstteki en arkadaki dişimin yanağıma değdiği bölge çukur gibi yara oldu. Çok geride kaldığı için tam göremiyorum da. Eczaneden bi ilaç aldım 2 gündür sürüyorum ama hiç bi işe yaramıyor. Çok acıyor artık. Var mı buna çaresi olan aceba. Valla karbonat alıp basıcam artık.
cok bosum bu hafta...nıye boyle oldu kı.
yapacak bısey yok ve nasıl bos kaldı anlamadım.
deepfreze ıcın calıssam...erken.
ev ısı yapsam..zaten gıtmeden yaptım heryer temız.
kıtap okuyorum...nereye kadra...fılm de oyle.
AAAA cok bostayımmmm
"ıkı gunu denk olan bızden degıldır"...bıseyler yapmalı ama ne?
cts gunune kadar bı egıtım falan var mıdır acaba..bıtebılecek.
bı fıkrı olan...??
tam üstüne ulaşamadığın için olabilir. evet çok yapışkandır o, bi de ilacı sürünce bişi yiyip içmeyeceksin, genelde gece yatmadan sürünce sabaha kadar yara sönüyor. kıyamam bilirim o acıyı, benim ikide bir çıkıyor, bazen de bir sürü aynı anda çıkıyor. dut şurubu alsan, onu gargara yapıyorsun , yaraya ulaşma ihtimali daha yüksek. ben ikisini birden kullanıyorum, hemen geçiyor.kenakort aldım zaten ama niye işe yaramadıki tam yaranın üstüne ulaşamıyorum ilaçta hemen değdiği yere yapışıyor. öyle parmağımla yaymaya çalışıyorum olduğu kadar.
cok bosum bu hafta...nıye boyle oldu kı.
yapacak bısey yok ve nasıl bos kaldı anlamadım.
deepfreze ıcın calıssam...erken.
ev ısı yapsam..zaten gıtmeden yaptım heryer temız.
kıtap okuyorum...nereye kadra...fılm de oyle.
AAAA cok bostayımmmm
"ıkı gunu denk olan bızden degıldır"...bıseyler yapmalı ama ne?
cts gunune kadar bı egıtım falan var mıdır acaba..bıtebılecek.
bı fıkrı olan...??
bana yardıma gelesene sevabına:) cumartesiye kadar biter işler, tekne turuna gideriz haftasonu:)
valla muthıs bı fıkır.. hakıkaten ıs arıyorum delı gıbı...
yıkanmısları tekrar yıkamamak sılınmıslerı tekrar sılmemek ıcın bıseyler yapmalıyım...
Fulya... dun butun gun yaydım popoyu...cıksss olmadı... pazara gıttım-dondum cıks gun ogleye ulasamadı..
Evet egıtım falan arıyorum...2-3 hafta olsa ne guzel seyler var ... bı kac gun eglencesıne bı dıl ıle ugrassam ya da.
valla muthıs bı fıkır.. hakıkaten ıs arıyorum delı gıbı...
yıkanmısları tekrar yıkamamak sılınmıslerı tekrar sılmemek ıcın bıseyler yapmalıyım...
Fulya... dun butun gun yaydım popoyu...cıksss olmadı... pazara gıttım-dondum cıks gun ogleye ulasamadı..
Evet egıtım falan arıyorum...2-3 hafta olsa ne guzel seyler var ... bı kac gun eglencesıne bı dıl ıle ugrassam ya da.
Bugün evde zumba yaptımmm 45 dk, aha da videolar hoşuma gitti:
Varzesh - YouTube
Varzesh on DC50CW E2 - YouTube
Nejlacım ne sporu yaptın onu da belirtirsen iyi olurr??
Bugünün listesi kimdeydiii?? Çarş bende dee
su nesfiti bı benmı yıyemıorum yanı::)))09:15-yogurt+nesfıt+tarcın+5kuruıncır.
11:00-sek kahve.
13:00-ızgara patlıcan+kurudomates (feslegenlı).
...200gr dut kurusu.
16:00-yaglı lımonlu salata, 4tane zyaglı sarma.
su-3.4lt
spor-100dk kurek, lastıkle agırlık calıstım.
cok guzelmış yaa..menu harıkaaaGünaydın dünkü menüm
Menemen 1 kase çilek 5 badem
Öğle fırında kabak cacık
Akşam et sote yoğurt salata
30 dk yürüyüş
2.5 litre su
Günaydın kızlar
Ya dün biz ofisi terkettik saat 1 de. Sendikaların yürüyüşü vardı ya bi kalabalık. Telefon geldi çıkın gidin evinize diye.
Tabi eve gidemedik o kalabalıkta bi süre vasıta bulamayıp kaynanama gitme kararı aldım. Orda da internet yok o yüzden haber veremedim size. Dünün listesi de bendeydi. Hemen yapiyim ben onu
Nejla...Allah bagıslasın
ıkı evladın mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?