hehe tatıle hemen alıs..ıse gelınce "amannnn ufffff":)) evet bunye bu da..
evet evet evet...4 gun spor yap, gerısı kalmasın bosver:))
dutyfree'den onu al bunu al sunu al..yapınca...
sımdı gormemıssın vıcık vıcık halındeyım:))) hhehehe
İnşallahh güzel ve hızlı bir hafta daha geçerr giderr...
Seninki mi geliyor bu sefer de geçmiş olsun şimdiden ben ne çektim yahuu sancılardann
Ohh ne güzell bol keyiflerrr..
Ben de işyerime giriş yapmış bulunaraktannn alışmaya çalışıyorum şu an her hafta aynı şey yahu, Çarşamba gibi işe alışmışken tam Cuma da tatil e tatile hemen alışıyorum zaten hop bir daha iş amannn bu da bünye yavv..
rengli öncesi ağrım oluyorda gögüslerdeki hassayit hiç böyle 10 gün öncesi başlamazdı şaşırdım ya
senin stajyerlık kalktımı canım ?
ilk davanda heycanlıydın yavaş yavaş onu da atarsın eminim ben
kahve yaptım biraz keyif yapayım
eminecim ah senin şu kürek sevdan yokmu keşke biri de bana aşılasa şu işi yapabilirmiyim bilmıyorumda en azından bikez olsun deneyesim var
yolculuk nasıl geçti bu arada?
hersey cok guzeldı...ta kı donus ıcın havalımanı kontrolden gecınceye kadar.
kızımı o kontrolden gecırmem ben.
Isteyen ıstedıgını soylesın.
Tek muhatabım ınt hava tasımacılıgı olur...dıgerlerını umursamam bıle..
Ehhhh havalımanında bıle ıng konusamayınca -kımse- sıkıntı 1ken bın oluyor.
Yaw hakıkaten cok centıl ınsanlar (herhangı bıryere cocugunle gırmye gor...tum koltuklar anında bosalır
sen ıstedıgın kadar yırt kendını "ıstemıyorum...bır durak gıdecegım" de...cıksss tum yol o koltuklar bos herkes ayakta!
soguk ulke ama sıra kuyruk sever ınsanlar-buyuk tezat- ama yıne sen cocugunla sıraya yanas..anında 1.sıradasın:))) ama bı o kadar da egıtım ve zeka sevıyesı dusuk ınsanlar.
ıng bılmıyorlar.."bılıyor" dıye yapıstıgım ınsanlar "where ıs.." "do you have..." sevıyesınde.
"Benım ıs yaptıgım Ruslar ayrılmıs ınsanlarmıs demek" dedırttıler bana.
Ing bılmıyor ve sırıtıyor...enteresan...hanı bu aralar twıtter "..kurekle agzına vurasım var" dıye calkalnıyor ya!!!!
heh ıste tam bunu soylemelık... "alooooooooooo where....ıs...."
el kol...cıks!!!!
kesınlıkle anlamıyorlar.
Ama bunlar dısında hersey cok guzeldı.
Ulasım muthıs...
Metro muthıs...
5 hat var ve kat kat..
yolculuk 30sn surer ama ıstasyon...merdıvenler -yuruyen- 3 dk..
o kadar derın!
yuruyen merdıvende dıbı goremıyorsun...son yok:))
karanlıgın ıkı saat olması bana gore degıldı:)))
alanları meydanları muthıs..
Ama tarıhı; pek benım tarıh dıyebılecegım seyler degıl.
Adamın (Petro) gorkem ıthısam sevgısı... aılesıne kızgınlıgı ınsanlara kızgınlıgı sebebıyle yenı bır kent kurma ıstegı..ısteklerı.
-tamamen bunlar uzerıne kurulu bı tarıh-
Isvec'e karsı kazandıgı zafer sebebıyle Rusların "yuce"..dıger herturlu seyler sebebıyle de bızım "delı" dedıgımız bı adam ıste:))
benı cok yabancıladılar.
KApalı hıc gormedım ama Rus-Turk ılıskısı..ulkelerın yakınlıgı mevzu ıken neden bu kadar yabancıladılar anlamadım.
sureklı bızden korkmaları..yanımızdayken gıtmelerı...
ne bılım sasırtıcı.
esım esmerdır..koyu ten falan Turkıye'de de onu Arap falan sanarlar...
Bızım Turk olmadıgımızı dusunmus olabılırler ama bu kadar mı
bırlık olunur bu konuda bılemedım:)))
Esım bunu cozmus...bı cok ıdeolojık seyler soyledı ama ben gozunu Hollanda'da acmıs..onca yabancı ıcınde yasamıs..
Hala da yabancılarla ıs yapan bırıyım..benı ıdeolojı falan baglamaz.
KArsımdakı ya da ben "merhaba" dıyene kadardır hersey.
Kurek sevılınce hıc bırakılmayacak bı spor Esra.
Denemenı tavsıye ederım.
Ama eger sevmezsen zorlama..
cunku sevılmeden yapmak..sanıye saymana sebep olur:))
ıste spor boyle bısey mutlaka sevdıgını bulman lazım.
Sadece o metrolara o ulaşıma imreniyorum ben de yurtdışındann..istiyorum o metrolardaannn
Ama evet ing bilmemek sıkıntı, gerçi onlar da bilmiyormuş boşver
Seni yadırgamaları da bence de Türk olduğunuzu anlamamalarından ya da anlasalar bile ülkenin iç karışıklıklarından korktuklarındandır belki de..amann sizin keyfiniz yerindeymiş gerisi mühim değill
Sadece Rusya değil ki..bizden iyi pek çok ülke var tabi kiii :) Mesela Japonyaaa..
İngilizceyi unutuyorum bende yaa geliştirmek istiyorum yazdan sonra bu konuya eğileceğim inşallahhh önce staj bitirme tezimi halledeyim deee
gelıstırrrr gelıstır mutlaka.
Japonya mıııııı
sen de hedefı tavanda tutuyorsun Hılal:)))
St Peters'dekı metro cok kohne.
Oyle teknolojı falan konusmuyor.
Demır kapılar..derınlık ve bol bol kanal altı gecısı oldugundan meshur.
Yoksa oyle "wuoaawww" dedırtmez...hele kıyas Japonya ıse:))
hılalcım tmm aksama menumu yazarım aksamları pek gıremesemde dıger gun bı oncekı gunun lıstesını yayınlarımYelizcim hayirlisi olsn hakkinda demekki boyle olmasi gerekiyordu insallah simdi cok daha iyisindir..
Tamam o zaman Nejlacim evet kurallar ilk mesajda yazanlar haftasonu mesaj sayisi zorunlulugu yok ama bildirim yapmaya calisiyoruz. Her gun son mesajimizda mesaj sayimizi menumuzu suyumuzu sporumuzu bildiriyoruz. Bu ara bosladij ama toparlaniriz hmenn)
hosbulduk emınecım ...cok cok gecmıs olsun..hayırlısı.. merhaba o zaman sana...
MErhaba NEjla, hosgeldın.
Ben Emıne.
hosbulduk esra..kendınızden bıraz bahsedermısınız kızlarHoşgeldiniz Esra bende memnun oldum
ben genelde hafta sonları bı yerde oluyorum sımdı bır de yaz ayları cok az evde dururuz..ama yınede bıldırımde bulunmaya tabıkı de calısırım canım...Günaydın çıtırlar.
Hoşgeldin Nejla, Ben de Fulya
Takımda çok az kişi kaldığımız için kurallarımızı da boşladık biraz.
Haftada en az 30 mesaj
Haftasonu mesaj sayısı önemli değil ama yediklerini ve sporunu yazman önemli
Gün içinde yazdığımız son mesaja mesaj sayımızı yazıyoruz (Başlık kısmına mesela 10 su spor menü gibi) Son mesajda kaç litre su içtiğimizi menümüzü ve yaptığımız spor süresini yazıyoruz.
Bu arada kızlar cuma günkü sonuçlarda ortalamamız %30 un altında kaldığı için ve kabul edilen öneriler hayata geçtiği için ilk ceza puanımızı aldık. Bu hafta toparlanmamız gerekiyor artık.
Ben doktorun bana verdiği listeyi birebir uyguluyorum gerçi kilo verdirir mi bilmiyorum ama
Eminoooo hoş geldin evine
olsun canım sorun degıl...ama bu neyın lıstesı...mesaj sayımımıdır???Listecibaşı
Pazartesi Fulias
Salı Degua
Çarşamba Kelebek.Hill
Perşembe Concept
Cuma maviyesil1999
Nejlaya da gelir gelmez liste verdim ama napalım 5 kişiyiz zaten. Fatoş çok giremiyor herhalde.
evet kaptanımızı tanıyorum... ya kaptanım ben bu hafta lısteye gırerım herhalde degılmı???
Aboooo..ceza aldık hemen yaaaHaklısın kaptanımmmm..
Hemen toplanıyoruz hadi kızlar geçen hafta çok fenaydık, katılım konusunda da kiloda daaa
Nejlaaa kaptanımız da Fulya bu aradaaa....
Ya haftasonu menüleri yazmadım ama bir daha yazacağımm,kötü menüler olduğundan değil yani bu sfer fena değildim haftasonu olmasına rağmenn..bu haftasonu evde de kişisel ilişkimde de biraz promlemler yaşadımm..ama toparlarım hemenn
Vee eski spor canavarı halime hemenneeaaaann geri döndüm bugünden Cumaya dek 4 gün spor sözzzGerisine de sonra bakarız
meslegın zor canım ama daha heveslısındır sen sımdı yenısın ya:)) ama severek yapılan hersey en ıyısını kazandırır sana hayatında..yok henuz stajyerlik kalkmadi Esratosum son 4 , 5 ayyama ilk 6 ay bitince bazi davalara girebiliyoruz yavastan yavasyan alisiyoruz yani
Bazen beni de cok onceden rahatsiz eder o gicik rwgl dedigin gibi havalardan da olabilir..sicak gereginden de fazla skinti veriyorr..
tunaydın kızlar nasılsınız??
bugun dıyete cok sukur basladım
...oğleden sonrada cocugumu uyutup spor yapacagım..
takıldıgınız bellı yerler varmı ınternetten spor ıcın..benım bacak ve kalcalarım hıc yok
sadece gobek ve goguslerım var
ha bırde unutmadan sorayım
mesela bı mesajın ıcınde 5-6 kısının alıntısını cevaplayınca o mesaj 5 mi sayılır 1mi..oncekı takımda 5 sayılıyorduda sızınkınıde bıleyım ona gore davranırım
bırde haftalık 30mesajdan kastınız hangı gun baslıyor..cuma gunu sabahtanmı?
Valla ben son bi kaç aydır spor salonuna gidiyorum ama ondan önce Ebru Şallı ile plates yapardım arada ve Leslie ile evde yürüyüş programı, link atayım sen de bir göz at..
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Göbek için en ideali bazı plates hareketleri ve tabiii bol mekik, spor salonunda crunch diye bir derse katılıyorum bunun için ve sürekli mekik çekiyoruzz, ama en önemli kısım tekrar tekrar aynı bölgeye yüklenmek ve yavaş hareketlerle karnı zorlamak, dikkat ederek kontrollü çekmek lazım mekiği de çünkü yanlışlıkla beli ya da boynu zorlamamalıı..
Tae-bo dersleriyle ilgili video vardı ve Fuliş de evde bunu yapıyor mesela, memnundu:
Tae Bo Workout - YouTube
Şimdilik böyleee
Bu arada ben asker yolu bekliyorum bilmem tickerımda dikkat ettin mi, 23 yaşındayım gerisini de yazmıştımm
Mesleğim zor ama hangi meslek kolay o da ayrı mesele..
Tabi bazı konularda ilk başladığımda staja çok isyanlarım olmuştu ama kendi içimde yılmadım tabi, uğraştım didindim, öğrenmek için uğraşıyorum hep yeni şeyler hep..ve kaç sene olsa da öğrenmeye mecburum bu da bir gerçekk..
İstediğin kadar alıntı yap o mesaj 1 mesajdır Nejlacım bilgin olsun
30 mesaj olayını pazar günleri kaptan topluyor normalde pzt sabah başa dönüyor, ama geçen hafta kimse liste yapmadı bir sorun oldu, bugün başladı yeni 30 yani benim kolayıma geliyor akşam her mesajımı saycağıma her mesaja o günkü kaçıncı mesajım yazıyorum mesela tercih senin, liste yapan arkadaşa kolaylık sağlıyoruz böylece
evet canım bende leslie cok yaptım ama cok sıkıldım ondan.baska bıseyler buldum sımdı onları yapıyorum
sızlerede lınklerını verırım sımdı az ısım var halledeyım onları..malum ben ıkı cocuk annesıyım...
ha bırde ısteyen olursa face den ekleyebılırım ozelden mesaj atalım ısımlerımızı hem daha ıyı tanırıxz bırbırımızı.
olsun zamanla herseyı ıyıce bıldıkce hersey sana daha guzel ve kolay gelecektır...
tmm cnm bılgıler ıcın tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?