Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah Allah...okudum ufledım senı Fatos...
Ne dıyım Allah beterlerınden korusun..

cok gecmıs olsun..teshıs gerceklestı mı?
benım kızımın da herturlu alerjısı mevcut. AIlemde ve bende cok normal bısey oldugundan
bol bol fıkrım vardı bu konuda...cok sasırmadım.

ben ılk defa bu denlı bırseyle karsılasıyorum emıne cok acaıp oldum:))
ıgne vurdu ve ılac verdı onun etkısı olmadan alerjı testı yaptırma 2 hafta sonra ancak yaptırırsın dedı doktor
bakalım neye alerjısı cıkcak

Nejlacım Çok geçmiş olsun. Benim ortaokulda yaşadıklarıma çok benziyor. Koca koca kabarıklıklar vücudumun heryerini sarmıştı yüzüm dahi gözükmüyordu. Tabiki herşeye alerjim varmış birden bire ortaya çıktı. Tam hatırlamıyorum ama 3 ay kadar tedavi gördüm. Hergün hastaneye gidip iğne oluyordum. Alerji olduğunu düşünüyorum.

Yediği en son şey tetiklemiş olabilir. Ben pudingi fazla kaçırmıştımtım hatırlıyorum. Şimdi ise polen domates çilek erik kırmızı meyveler ve sebzeler her şeye alerjim var ama sadece Nisan ve Mayıs ayında. Sera olan hiç bir şeyi yemeyin yedirmeyin.

Fatoşşşş Hoşgeldin sanada geçmiş olsun ya neler olmuş öyle. Herşey üst üste gelir zaten. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Nejlaaa cidden ilginç olmuş fotoyu da görüdmm ama iyi etmişsin tabi acile gitmekle umarım geçer bir an önce, çok da takmasın kafasına yazık yaa zor olmalı o kaşıntııı...

bende eskısı kadar cıkolataya dusmuyorum bılıyormusun:)

Valla aferin bizeee

Aşk olsun Fatoş abla yaa..artık aklıma kötü bir şey getirmek istemediğimden demedim bi' şey mi oldu, nasılsa gelceni biliyordukk..
Neler olmuş öyle yaaa..iyi misin şu annn??
Okuyup üfle bol bol, nazar da olabilir o kadar memlekete de gittin geldin yaa..

bebem bebemm okuyorum ablam inan okumazsam uççam zati..dün burda bi teyzeye okuttum gözlerimi açtım kendime geldim inanın nazar bence çoğu...
eminem ağzına sağlık canım allah razı olsun
sorma fulişim çok saol kuzum..

nejla merhaba hoşgeldin aramıza..geçmiş olsun kızınada...bu kızarıklıklar gece gündüz varmı kaşınıyormu bide..benim kardeşimdede vardı ama gündüz azalırdı..kurdeşen demişti doktor tedavisini görmüştü.

Kızlar ben gidiyorum ofis çok kalabalık bugün fazla giremedim

Su: + 2 Lt
Spor: + Leslie

Menü
Sabah
1 dilim çavdar ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 Domates

Öğlen
Sadece Ayran

Ara
3 adet ekler çilekli. Ofise çok değişik tatlılar geldi napiyim baksamıydım yedim bende

Akşam
Tavuklu salata

Bu akşam kaynanama gitmiyoruz başka bir gün gidicez. Bende evde sporumu yaparım misss.

Bu arada ağzımın içindeki yaranın ağrısı bayaaa bir geçti bugün.

Herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

08:45-1kase lor peynir, 5kayisi, 1salkim siyah uzum, cay, 2minik armut.
09:30-200ml yagli sut ile 550mlkahve.
15:00-izgara patlican, kabak, sogan, domates kurusu (feslegenli sumakli), limonlu soda.
16:00-8kayisi, 1salkim siyah uzum.
19:40-300ml ayran, koz biber domates.

Su-3lt
Spor-71dk kurek, 300cekim powerplank, agirlik calistim.

1 pors kıymalı börek
1 bardak çay

1 pors bulgur pilavı
1 pors etli patlıcan
1 kase cacık

1 kase yoğurt çorbası
1 tane köfte
salata

Kirazzz

Spor: 1 sa hızlı tempo yürüyüş+50 dk crunch
Su:2lt +

Ay kizlar ancak girdim o da telden oldu.
sabah iki uc catal kizartma
doomates salatalik
oglen dort kayisi iki dilim karpux
aksam bi dilim pizza yarim tabak fasulye kavurmasi
spor 30dk duzenli yuruyus
uc litre su

iyi geceler...

Not:mesaj sayim bilmem kac)

catal kızartma nedır dıye bayagı dusundum.... catal fırında olmuyor muydu yaw... dedım ama sonunda buldum:)
pızzalar pızzalar...
Fasulye kavurması tereyaglı mı...
Ben de Surmene'lıyım.

Esım anneannesını kaybedıyor..offf cok yaslı evet! e herkes olecek evet!..
olebılecek yasta degıl denılır mı hayır!
Ama ölüm ıste!
Kayınvalıdem de bır hafta once bakımı ıcın gıtmıstı koye..

Tuhaf ya; kadın olmedı..ama herkes tazıyelerını ıletıyor.
Ne yapacagımı sasırdım.

Mesaj sayını bilmiyorsan pprofiline girip sayacaksın Nejlacım yani ben saydım bugünlük ama disiplin severim, neden ben sayayım ki di mi başkalarının mesajlarını saen liste yaparken de kimse yazmaz o zaman olmaazz

hayırdır hemserım..yolculuk nıre?

Yolculukkk Antalya,Adrasan,Ölüdeniz,Bodrum,İzmir son durak
Sevdiceğim sen bir güzel ayarla nasıl gideriz, nerde kalırız falann askerden ayarladı yanii..ben araştırıp ona birkaç yer söylemiştim bakmış bakıştırmış aramış ayarlamışşş ayyyy 13 Temmuz'a da ne kaldııı..ondan önce hele 2 Temmuz'a ne kaldııı

Son düzenleme:
19.06.2013 Çarşamba Listesi

Kelebek.hill (5) + + +
Degua (1) bildirim yok
Fatos0808 (5) bildirim yok
Maviyesil1999 7 + + +
Fulias (5) + + +
Concept (9) + + +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…