slm fatoştanta ses yok yine ölemi hilal toş kız ölüyodu ablan haberiin yok faceden yazmazmı insan nerdesin diye
kızlar başımda bişiler dolaşıyo anlamadım
göğsümün üstünü yaktım
düz yolda düştüm omuzumdan kolum kırılıyordu vallahi verilmiş sadakam varmış
elimin üstünü boydan aşağı çizdirdim yırtıldı
en sonda dün misafirim vardı önceki akşam fırında boğaça yapıyom fırın eldivenii var elimde nolduğunu anlamadan elektrik çarpti beni
ve amel olsum wcden gelemiyorum ..hayalet gibi geziyorum kızlar ne yapayım bi akıl verin..
ve bu yazdıklarımın hepsi cumadan beri yaşandıishal çok halsiz bıraktı bide dün hasta hasta misafir vardı ortağın hanımı gelemde diyemedim annesi gelini eltim kayın validem ..şimdide oturuyom burda ama naısl allah biliyor..atın beni kızlar ne diyimm diskalifiye edin..inanın böle olsun istemiyorumm ama bi tuafım ya 2013 benim yılımdı ama bu aksilikler bi tuaf..çok şükür tabi ama inanın ruhsal olarakta çöküntüdeyim...
cok gecmıs olsun..teshıs gerceklestı mı?
benım kızımın da herturlu alerjısı mevcut. AIlemde ve bende cok normal bısey oldugundan
bol bol fıkrım vardı bu konuda...cok sasırmadım.
ben ılk defa bu denlı bırseyle karsılasıyorum emıne cok acaıp oldum:))
ıgne vurdu ve ılac verdı onun etkısı olmadan alerjı testı yaptırma 2 hafta sonra ancak yaptırırsın dedı doktor
bakalım neye alerjısı cıkcak
slm kızlar
nasılsınız
ben cok kotuyum
dun aksam 23:30gıbı kızımın vucudu cok fena oldu
her yerı bırden bıre kabardı.azar azar da degıl kocaman kocaman derısı gozukmuyordu
yan komsum hemsıre.alerjıye benzıyor acıle goturun dedı bırden solunum kesılme durumları olabılırmıs
neyse gece gıttık medıcak parka.ıgne vurdular.ılac verıdler
neyse sabah uyandıgımızda sırtındakıler gecmıstı
ama bu seferde belden assagıdakıler cogaldı
anlıcagınız gun boyunca bı kosusturmaca ıcındeyım
doktoru aradım..baska ılalarda verdı duruma gıore artarsa tekrar gıtcem
cok korktum cok fena oldu ya
bende eskısı kadar cıkolataya dusmuyorum bılıyormusun:)
slm fatoştanta ses yok yine ölemi hilal toş kız ölüyodu ablan haberiin yok faceden yazmazmı insan nerdesin diye
kızlar başımda bişiler dolaşıyo anlamadım
göğsümün üstünü yaktım
düz yolda düştüm omuzumdan kolum kırılıyordu vallahi verilmiş sadakam varmış
elimin üstünü boydan aşağı çizdirdim yırtıldı
en sonda dün misafirim vardı önceki akşam fırında boğaça yapıyom fırın eldivenii var elimde nolduğunu anlamadan elektrik çarpti beni
ve amel olsum wcden gelemiyorum ..hayalet gibi geziyorum kızlar ne yapayım bi akıl verin..
ve bu yazdıklarımın hepsi cumadan beri yaşandıishal çok halsiz bıraktı bide dün hasta hasta misafir vardı ortağın hanımı gelemde diyemedim annesi gelini eltim kayın validem ..şimdide oturuyom burda ama naısl allah biliyor..atın beni kızlar ne diyimm diskalifiye edin..inanın böle olsun istemiyorumm ama bi tuafım ya 2013 benim yılımdı ama bu aksilikler bi tuaf..çok şükür tabi ama inanın ruhsal olarakta çöküntüdeyim...
Çok geçmiş olsun Nejlaaa cidden ilginç olmuş fotoyu da görüdmm ama iyi etmişsin tabi acile gitmekle umarım geçer bir an önce, çok da takmasın kafasına yazık yaa zor olmalı o kaşıntııı...
Valla aferin bizeee
Aşk olsun Fatoş abla yaa..artık aklıma kötü bir şey getirmek istemediğimden demedim bi' şey mi oldu, nasılsa gelceni biliyordukk..
Neler olmuş öyle yaaa..iyi misin şu annn??
Okuyup üfle bol bol, nazar da olabilir o kadar memlekete de gittin geldin yaa..
hilalimşafak kaç güzelim kaç gün kaldı doğan güneşe :)
Wauwwwww hilal şafak 13 müüükız çok az kalmış ya çok şükür
Eveettt Şafak 2 saate 12 hattaaa
İnanılmaz geliyor artık ve günr geçiyor neyse kiiii...planlar planlar, biletler tatil alışveriş derkennn geçiyorrr
Ay kizlar ancak girdim o da telden oldu.
sabah iki uc catal kizartma
doomates salatalik
oglen dort kayisi iki dilim karpux
aksam bi dilim pizza yarim tabak fasulye kavurmasi
spor 30dk duzenli yuruyus
uc litre su
iyi geceler...
Not:mesaj sayim bilmem kac)
Ay kizlar ancak girdim o da telden oldu.
sabah iki uc catal kizartma
doomates salatalik
oglen dort kayisi iki dilim karpux
aksam bi dilim pizza yarim tabak fasulye kavurmasi
spor 30dk duzenli yuruyus
uc litre su
iyi geceler...
Not:mesaj sayim bilmem kac)
hayırdır hemserım..yolculuk nıre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?