Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy inşallah bu hafta veririm ya kilooo sözümü tuttum spordaa ama yemekler de biraz pilav-makarna falan kaçtı..umarım veririmm umarımm

oooooo hayırlı yolculuklarrrr sımdıden...

İlginç gerçekten ne taziyesi ölmeden yahu..
Ama yaşlı bir ananenin ölmesi..ne yazık ki normal tabi..Allah yakınlarına sabır versin, Allah sıralı ölüm versin derler..

oooooo hayırlı yolculuklarrrr sımdıden...

Teşkkürlerr

ooooooo Fulya gozunaydın dıyeyım o zaman.

Evet..Hılal.. Kaybettık zaten. Esım de ucusta sımdı.

Kızlarrrr "The Call" ızleyınnn Halle Berryyyyyyyyy
kadının fılmlerdekı halıne hayranım da...bakımlıyken cok da begenmıyorum...entresan mıyım ne

Kızlarrrrr öğle yemeyi yemeyi unuttum
Şimdi içiyim bari çorbamı
al benden bı tane daha.))
yvrm telden gırdım dıye sakasınas ole dedım gecenın bı vaktı bıldırım ıçın gırdım .o kdrda olsun dımı.her zmn yazıyordum ztn..bende zorda kalmadıgım surece yazıyorum

19.06.2013 Çarşamba Listesi

Kelebek.hill (5) + + +
Degua (1) bildirim yok
Fatos0808 (5) bildirim yok
Maviyesil1999 7 + + +
Fulias (5) + + +
Concept (9) + + +
artıları kapmışızz:))
Ayy inşallah bu hafta veririm ya kilooo sözümü tuttum spordaa ama yemekler de biraz pilav-makarna falan kaçtı..umarım veririmm umarımm
bende cok kaçamak yok ama hala verdımmı dıe merak edıorum

Ay sabah 9 dan beri bankadayım ya. Krediler düşmüş bayaa. Bende ev kredisini yeniden yapılandırdım. 5 ay kardayım

gozun aydın cnm.ne kdr daha var

Fatoş ablacımm ben de okudm sana niyetlenipp
Şafak 13 Çok az kaldı planlarımız tıkırında bakalımm hayırllısııı çok az kaldıı
saol canım ağzın bal yesin. oh maşallah canım rabbim soldurmasın gülen yüzünüzü bak geldi işte bitmez denilen günler geçti gitti...tatil naısl iyi gelecek size..sen senelik izin diyemi çıkıcan yoksa 1 günlük mü cnaım..

catal kızartma nedır dıye bayagı dusundum.... catal fırında olmuyor muydu yaw... dedım ama sonunda buldum:)
pızzalar pızzalar...
Fasulye kavurması tereyaglı mı...
Ben de Surmene'lıyım.
emine bi kavurup yiyelim beraber ama yanında çadi da olacak (bişe bana çadi ne diye sorma ..)
ne diyeceğimi bilemedim canım rabbim çektirmesin allah kolaylık versin..
Ay sabah 9 dan beri bankadayım ya. Krediler düşmüş bayaa. Bende ev kredisini yeniden yapılandırdım. 5 ay kardayım

iyi gözün aydın canım

arası götürdük bu gün doktora kulak burun boğazda kendi doktoru yoktu haftaya getir ilaç kullanma..ilaca gerek yok dedi..doktor olmayınca haftaya bakalım..gözede götürdüm 2 gündür tik olmuş gibi durmadan kırpıyordu alerji dedi .dışarı çıkarken şapka takın tozlu ortamlarda bulunmasın başlangıçmış kaşındığı için kırpıyormuş gözlerini..damla verdi...sabah akşam kullanıcaz..şikayetleri devam ederse aile hekimine yazdır dedi damlayı..öyle sıcak vardıki bugün burda mahvoldumm..hastaneden geldikten sonrada fatura yatırmaya çıktım..bu sıcakk yeme içme mıçma dışarıya çıkma havası...allah kolaylık versin dışarda çalışanlara.

kocişimin doğum günü bugün :)
35 oluyor ah canım kocam benim yolu yarıladı...
bu gece sizden 1 dilim pasta yemek için izin istiyorum :)izin vermezseniz ne yapacağımıda biliyorum :) nezaketen soruyorum dermişim :)

sabah hastanede 1 simit yedim ne özlemişim valla

eve gelince saat 1 de
kahvaltı hazırladım onu yedim
1 domates salatalık
peynir
zeytin
çay şekersiz
arada
15 kiraz
akşamada
menemen yiycem 1 dilim ekmek +yoğurt
1 dilim pasta +1 bardak meyve suyu veya kola
bu gün diyetimi kaçamak yaptığım 2 gün bide piknikte yaptım hafta sonu hafta sonu kaçamak değilde yiyebildiklerimden çok yedim :) ama olur dimi 8 ayda 1

1 saat yürüyüş
2 litre su fazlası var

bayağıdır menü paylaşamamıştım özlemişim
gerçi pek iç açıcı menü değil benim menülerimde alışık değilsiniz böle şeylere ama napalım özel günler istisnaları bozuyor :)

diyetisyenimi aradım yarımn kontrol günüm...bakalım ramazan ayını konuşucam tut der ve liste verirse tutucam. yoksa tutmuyacağım..allah muhafaza bekarken gelen gelirse başıma ,,
6 ayda 42 kilo verdim ramazanda oruç tuttum 42 kilo 1 ayda 50 kilo olarak geri döndü bana bu nasıl metabolizma anlamadım

öyle yatasım varki kimse ellemesede 3 gün yatsam acaba doyarmıyım uykuya
benim uyku çok düzensiz kızlar
3 ten aşağı yatmam sabah 8 de ayaktayım hatta daha önce 8 de kahvaltım hazır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…