- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Mesaj sayını bilmiyorsan pprofiline girip sayacaksın Nejlacım yani ben saydım bugünlük ama disiplin severim, neden ben sayayım ki di mi başkalarının mesajlarını saen liste yaparken de kimse yazmaz o zaman olmaazz
Yolculukkk Antalya,Adrasan,Ölüdeniz,Bodrum,İzmir son durak
Sevdiceğim sen bir güzel ayarla nasıl gideriz, nerde kalırız falann askerden ayarladı yanii..ben araştırıp ona birkaç yer söylemiştim bakmış bakıştırmış aramış ayarlamışşşayyyy 13 Temmuz'a da ne kaldııı..ondan önce hele 2 Temmuz'a ne kaldııı
Esım anneannesını kaybedıyor..offf cok yaslı evet! e herkes olecek evet!..
olebılecek yasta degıl denılır mı hayır!
Ama ölüm ıste!
Kayınvalıdem de bır hafta once bakımı ıcın gıtmıstı koye..
Tuhaf ya; kadın olmedı..ama herkes tazıyelerını ıletıyor.
Ne yapacagımı sasırdım.
oooooo hayırlı yolculuklarrrr sımdıden...
al benden bı tane daha.))Kızlarrrrr öğle yemeyi yemeyi unuttum
Şimdi içiyim bari çorbamı
yvrm telden gırdım dıye sakasınas ole dedım gecenın bı vaktı bıldırım ıçın gırdım .o kdrda olsun dımı.her zmn yazıyordum ztn..bende zorda kalmadıgım surece yazıyorum
Mesaj sayını bilmiyorsan pprofiline girip sayacaksın Nejlacım yani ben saydım bugünlük ama disiplin severim, neden ben sayayım ki di mi başkalarının mesajlarını saen liste yaparken de kimse yazmaz o zaman olmaazz
Yolculukkk Antalya,Adrasan,Ölüdeniz,Bodrum,İzmir son durak
Sevdiceğim sen bir güzel ayarla nasıl gideriz, nerde kalırız falann askerden ayarladı yanii..ben araştırıp ona birkaç yer söylemiştim bakmış bakıştırmış aramış ayarlamışşşayyyy 13 Temmuz'a da ne kaldııı..ondan önce hele 2 Temmuz'a ne kaldııı
artıları kapmışızz:))19.06.2013 Çarşamba Listesi
Kelebek.hill (5) + + +
Degua (1) bildirim yok
Fatos0808 (5) bildirim yok
Maviyesil1999 7 + + +
Fulias (5) + + +
Concept (9) + + +
bende cok kaçamak yok ama hala verdımmı dıe merak edıorumAyy inşallah bu hafta veririm ya kilooo sözümü tuttum spordaa ama yemekler de biraz pilav-makarna falan kaçtı..umarım veririmm umarımm
Ay sabah 9 dan beri bankadayım ya. Krediler düşmüş bayaa. Bende ev kredisini yeniden yapılandırdım. 5 ay kardayım
kızıma "hadı kızım hammmm" dedıgım sıra sıze de hatırlatayım o vakıt:)))
artıları kapmışızz:))
bende cok kaçamak yok ama hala verdımmı dıe merak edıorum
gozun aydın cnm.ne kdr daha var
saol canım ağzın bal yesin. oh maşallah canım rabbim soldurmasın gülen yüzünüzü bak geldi işte bitmez denilen günler geçti gitti...tatil naısl iyi gelecek size..sen senelik izin diyemi çıkıcan yoksa 1 günlük mü cnaım..
Fatoş ablacımm ben de okudm sana niyetlenipp
Şafak 13Çok az kaldı planlarımız tıkırında bakalımm hayırllısııı çok az kaldıı
emine bi kavurup yiyelim beraber ama yanında çadi da olacak (bişe bana çadi ne diye sorma ..)catal kızartma nedır dıye bayagı dusundum.... catal fırında olmuyor muydu yaw... dedım ama sonunda buldum:)
pızzalar pızzalar...
Fasulye kavurması tereyaglı mı...
Ben de Surmene'lıyım.
ne diyeceğimi bilemedim canım rabbim çektirmesin allah kolaylık versin..Esım anneannesını kaybedıyor..offf cok yaslı evet! e herkes olecek evet!..
olebılecek yasta degıl denılır mı hayır!
Ama ölüm ıste!
Kayınvalıdem de bır hafta once bakımı ıcın gıtmıstı koye..
Tuhaf ya; kadın olmedı..ama herkes tazıyelerını ıletıyor.
Ne yapacagımı sasırdım.
Ay sabah 9 dan beri bankadayım ya. Krediler düşmüş bayaa. Bende ev kredisini yeniden yapılandırdım. 5 ay kardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?