- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ooooooo Fulya gozunaydın dıyeyım o zaman.
Evet..Hılal.. Kaybettık zaten. Esım de ucusta sımdı.
Kızlarrrr "The Call" ızleyınnn Halle Berryyyyyyyyy
kadının fılmlerdekı halıne hayranım da...bakımlıyken cok da begenmıyorum...entresan mıyım ne
al benden bı tane daha.))
yvrm telden gırdım dıye sakasınas ole dedım gecenın bı vaktı bıldırım ıçın gırdım .o kdrda olsun dımı.her zmn yazıyordum ztn..bende zorda kalmadıgım surece yazıyorum
artıları kapmışızz:))
bende cok kaçamak yok ama hala verdımmı dıe merak edıorum
gozun aydın cnm.ne kdr daha var
saol canım ağzın bal yesin. oh maşallah canım rabbim soldurmasın gülen yüzünüzü bak geldi işte bitmez denilen günler geçti gitti...tatil naısl iyi gelecek size..sen senelik izin diyemi çıkıcan yoksa 1 günlük mü cnaım..
emine bi kavurup yiyelim beraber ama yanında çadi da olacak (bişe bana çadi ne diye sorma ..)
ne diyeceğimi bilemedim canım rabbim çektirmesin allah kolaylık versin..
iyi gözün aydın canım
arası götürdük bu gün doktora kulak burun boğazda kendi doktoru yoktu haftaya getir ilaç kullanma..ilaca gerek yok dedi..doktor olmayınca haftaya bakalım..gözede götürdüm 2 gündür tik olmuş gibi durmadan kırpıyordu alerji dedi .dışarı çıkarken şapka takın tozlu ortamlarda bulunmasın başlangıçmış kaşındığı için kırpıyormuş gözlerini..damla verdi...sabah akşam kullanıcaz..şikayetleri devam ederse aile hekimine yazdır dedi damlayı..öyle sıcak vardıki bugün burda mahvoldumm..hastaneden geldikten sonrada fatura yatırmaya çıktım..bu sıcakk yeme içme mıçma dışarıya çıkma havası...allah kolaylık versin dışarda çalışanlara.
kocişimin doğum günü bugün :)
35 oluyor ah canım kocam benim yolu yarıladı...
bu gece sizden 1 dilim pasta yemek için izin istiyorum :)izin vermezseniz ne yapacağımıda biliyorum :) nezaketen soruyorum dermişim :)
Fatooooos yeme yeme o dilimi...yeme o pastayi..hehhehee
Esinin kalan omru giden omrunden guzel olsun...birlikte yaslanin..saglikla huzurla evlatlarinizla..insaellah..
Ramazan oncesi kendine kurallar koy...
Menuler hazirla..
Ne bilim biseyler yap...hem tutmus olursun hem dekilo vermeye devak edersin...
Hergunu ayri yasarsan..."bugun basim da dondu..." "bugun misafirim" "bugun misafirim var" "e ikram gelmis"lerle...50kg de alinir..
Hayatimda net ornekler var benim de.
Festival gibi sofralar falan...kilo aldirir...metabolizma da "peahhh" der anca.
Ben de 2yil tutmadim bu sene bakalim unutmus muyum tutmayi...:))
sonunda sayılı gün geçti ve kavusma planları yapıldı tatiller ay çok sevindim canım ya
Mesaj sayını bilmiyorsan pprofiline girip sayacaksın Nejlacım yani ben saydım bugünlük ama disiplin severim, neden ben sayayım ki di mi başkalarının mesajlarını saen liste yaparken de kimse yazmaz o zaman olmaazz
Yolculukkk Antalya,Adrasan,Ölüdeniz,Bodrum,İzmir son durak
Sevdiceğim sen bir güzel ayarla nasıl gideriz, nerde kalırız falann askerden ayarladı yanii..ben araştırıp ona birkaç yer söylemiştim bakmış bakıştırmış aramış ayarlamışşşayyyy 13 Temmuz'a da ne kaldııı..ondan önce hele 2 Temmuz'a ne kaldııı
evt ya öyle oldu yazamadım bitürlüEsratoşum nerelerdeee
Dün 1 mesaj yazdı kaybolduuu :44:
malesef dün bildirimde bulunamadım kusura bakmayın kızlar19.06.2013 Çarşamba Listesi
Kelebek.hill (5) + + +
Degua (1) bildirim yok
Fatos0808 (5) bildirim yok
Maviyesil1999 7 + + +
Fulias (5) + + +
Concept (9) + + +
ooooooo Fulya gozunaydın dıyeyım o zaman.
Evet..Hılal.. Kaybettık zaten. Esım de ucusta sımdı.
Kızlarrrr "The Call" ızleyınnn Halle Berryyyyyyyyy
kadının fılmlerdekı halıne hayranım da...bakımlıyken cok da begenmıyorum...entresan mıyım ne
iyi geceler kızlar
buhranlı günlerdeyim içim dolup dolup taşıyor iş strresi bi yandan kpss ye sayıllı günler kaldı uff evde oturmak ruhumu darladı darladı durdu sıkıldım çok biyandan da sevgili derdi amn zoryahu
bazen giriyorum okuyorum yazacak bişey bulamıyorum
diyet psikolojisinde değilm havuzun süresi doldu ramazan gelıcek diye kayıdımı yaptırmadıım
ama hersabah plaja gidip yüzme planım var inşşlh yapabilirsem
geçmişi tam okuyamadım
ama en son ruseymı sormuştum emineye dediğin gibi marketlere bakmam lazım
anladığım şu sabahları 1 çay kaşığı kadar süte shake katıp içiyorsun yönünde ?
fotosum sanada neler olmuş ay okuyunca üzüldüm hakketen okut kendini geçmiş olsun canım ya
Ya bisey soracagim; millet olarak, artik eskisi gibi karpuz yemiyor muyuz?
-bi de karpuz mu yiyecektin demeyin..oyle bi niyetim yok. Zatiii yarin circirim kesin:))-
Yoksa bizim sofralar disinda yine bastaci mi?
sonunda sayılı gün geçti ve kavusma planları yapıldı tatiller ay çok sevindim canım ya
nezamn çıkıyorsun tatile?
evt ya öyle oldu yazamadım bitürlü
kafamı toparlayamadım ki daha iyiceyim bugun
malesef dün bildirimde bulunamadım kusura bakmayın kızlar
the call yeni gösterime girmiş sen netten filmleri hangi siteden seyrediyorsun canım ya
bende yabancı dizi hastasıyım fringe bones fovorilerim arasında
nejlacım bu arada sırtındaki alerjin nasıl oldu gitttnmi doktora ?
fulyacım krediyi yapılandırmşssn faizler düşmesi yaramış aslında altın da düşüşte negüzel evlenenlere kolaylık oluyordur
bi ara altın fıyatları ucustaydı 185leri hatırlıyorum şimdi makul alıp düğünde takılabılıyor
burda düğünlerde yeni gelinleri takılan altınları tüm düğünlerde taktırırlar özellkle köylerinde böyle bi adet var
elaleme gösteriş oldum olası sevmem işte adet olmuş amn nerden aklıma geldiyse
ben biraz dizi seyredeyim öptm yarın görüşürz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?