Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hilalilimmaşk durumu çalkantılı bana yaramıyor aşk mesk
Yoruyor yanlış kişileri mı çekmiyorum anlanadımmm ki
Doğru sanıyorsun tanıdıkca sevgi azalıyor hislerimde acayip kuvvetli sorun üstüne sorun
Şuan kordondaym mıllet denize gırıyor hiç içmden gelmıyor
Bıgun kendım içn yaptığım tek şey sinema keyfi
Brad Pitt dünyalar savası adam yaslanmış çizgileri belıgınlesmesibe rağmen oyunculuğu müthisdi seyredin kızlar

X

esracımmm canım benim. niye girdin sen streslere bakayım:)

evet Esra...hayırdır?
ask mask gecıyor laf aralarında..hayırlı bıseyler olsun...takılma bı de.
tek basına sınema mı...vuaooowwww
bı aralar ben de yapardım..paket program..alısverıs (kı ıc gıyım ve kozmetık..) kahve...kıtap...sınema:))
kafa dınlerdım..sımdı de kızımla yapıyorum o da ayrı bı zevk!
tabı sınema harıc:)...
donem donem guzellıkler ıste.. heranı yasamak lazım (facete de yazdıgın gıbı...)

Doğru yapmışsın bencee Fulişş

Sen 2 gündür baya kendinle çeliştin ama mecburi bir durum yahu bence izin vermekle iyi ettin, normal zamanda asla yapma

Hmmm sallantılı bir durum sanırım başlangıcını bile bilmiyoruz ama hakkında hayırlısı olsun eğer mutsuzsan zaten hiç uğraşma ama küçücük problemlere de çok takılmaaa..

Yelizciiimm sen nasılsınnn???
Neler yapıyorsun görüşmeyeli moraller düzeldi mii??
iyiyim cnm, harıl harıl evi topladık. şimdi gidişi bekliyoruz. moral de iyi sayılır, önümüze bakıyoruz. tabi şimdi bebek isteği geldi eşime de bana da, hayırlısı olsun bakalım. senin ne kadar kaldı?

Evett okudum geçen gün , yanlışlık olmuş sanırım daha erken gitcez sanmışsınız..olsun hayırlısı olsun da..
Bebeiş topiklerinde dolanıyorsun zaten bu araa..olur olur nolcakk
Kaldı 11 günn hatta bi kaç saate geri sayım başlıyor 10 dan geriyee

ay çok sevindim canım. allah sağ salim kavuştursun. seni sevdiğine bizi de ikinci bebişe. evet topik topik geziyorum, bebişi aramaya çıktık:)

ay çok sevindim canım. allah sağ salim kavuştursun. seni sevdiğine bizi de ikinci bebişe. evet topik topik geziyorum, bebişi aramaya çıktık:)

Amin Amin inşallahh
Ama aslında böyle bir durum olana dek zamanı var diye düşünüyordunz bebek için bildiğim kadarıyla..şimdi heveslendinz tabi birden..olur olur zamanı gelince kafanıza takmayın hiç yani..

aynen de dediğin gibi oldu canım. biri demişti de böyle olmuş, hamile sanmışlar olmayınca heveslenmiş yapmışlar diye. ben de hamile birkaç gün geçirip kaybedince inanılmaz bir annelik içgüdüsü başladı. eşim de meğer içten içe baya istiyormuş. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim isteyen herkese inş. bize de versin. yıllardır isteyip bulamayanları da görünce halime şükredip daha da bir istemeye başladım sanki. allahın bize mucizesi ya, bizim istememizle olmuyor, allah vercekse de napsam oluyor, inanılmaz birşey. Allah kimselere aratıp da çaresiz bırakmasın, evlat bambaşka:)

Eminim ki öledir, konuşmaların da belli zaten isteklisin baya ama dediğin gibi kısmet yani, olcaksa istemesen de oluveriyor işte..sağlıklı olsun da gerisi önmli değil, Allah gönlünüze göre versin

Eminim ki öledir, konuşmaların da belli zaten isteklisin baya ama dediğin gibi kısmet yani, olcaksa istemesen de oluveriyor işte..sağlıklı olsun da gerisi önmli değil, Allah gönlünüze göre versin

sağol canım benim tatlı hiloşum:) Tez vakitte sevdiğine kavuşasın, güzeller güzeli bi gelin olasın, boy boy bebeler doğurasın:):):):):) beni de daha iyi anlayasın beyaaaaaaaaaaa:)

sağol canım benim tatlı hiloşum:) Tez vakitte sevdiğine kavuşasın, güzeller güzeli bi gelin olasın, boy boy bebeler doğurasın:):):):):) beni de daha iyi anlayasın beyaaaaaaaaaaa:)

Anaaammmmmm Bu kadar duayaaa var yaaa tırstım şimdiii..bir an önce biz bi' kavuşalımmmm gerisi de zamanla olsun artık

esracımmm canım benim. niye girdin sen streslere bakayım:)
istediğim bi iş olayı var haber daha çıkmadı bigaya yerleşme durumu var iş kesinleşirse
kpss geldi çattı gerçi seneye alım olcak ama genede stres işte
hava da aşk kokusu var ama benim şalterler inik
canım çok zor sevip aşk olanlardanım ama sevincede dibine kadar yaaşarım oda beni bitirir
aynı yoğunlukta değilse o daha vahim işte şuan bendeki durum bu
tek başıma sinemaya bayılırım evde bile film seyretceksem yalnızken seyrederim öbür türlü keyif alamıyorum
genelde bilim kurgu macera yada dram sevince tek daha bi keyif çıkıyor
kahvede içeyim istedim kahve makınası bozukdu su içtim
kızınla da ayrıdır tabi okadar tatlıki allh bağıslasın rabbim negüzel yaratmış maşallah
facede aktif değilsn ama beni takip etmişssn yazdığımı okuduğuna göre
karda yürür izini belli etmezzsin korrktum şimdi
eşinle bugunluk ayrısın anladığm kadarıyla seminere mı gitti kaç gün kalıcak ?

başlangıcıda karışık ki var yok arası bi durumdayız
iş yoğunluğu çok görüremıyoruz bi türlü haliyle ben de terelliye bağlıyorum
bide erkekler bizimki duyarlı özenli değiller ilşkilerde
üsteliik ilk ilşkisi aaaamnnn çok zor nasıl davranılcağını da bılmıyor
biranönce çalışıp oyalanmam lazım sarıp duruyorum bu ara herşeye

sabah : 1 yumurta 3 ceviz
domates maydanoz kırmızı biber
2 dilim keçi peyniri

öğle 1 kase kayısılı yoğurt taktım buna bikaçgündür
kayısıları yoğurt 1 çay kaşığı vanilyayı rondoda geçiriyorum
soğukdutan sonra hüpletiyiroum
ama sanırım kg vermemi buda durdurdu iyice
yemesem daha ii olcak gibi duruyor
taze fasulye 1 tabak

akşam kısdan ıspanak difirizdeydi onu kavurup yumurtayla yedim

2 litre su
1 saat yürüyüş

iyi geceler

ah canım benim ne diyeyim ki, herşey o güzel gönlünce olsun, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin rabbim:)

kızlarr kusura bakmayın sabah di,yetisyen kontrolum avrdı arası anneme bıraktık eşimde beni bıraktı dönüştede annemlere gittim..eşim işten dönerken aldı..annem eltimin yanında kalıyor giremedim..ordan kusura bakmayın...temizlik yapıyorlardı açayım diyemedim..kontrolde süper doktorumun gözdesiyim..kilom haftaya süpriz olsun bu hafta zaten geçti.

ramazan konusunu konuştum.. ramazandan önce gidicem kilo verimine göre liste veririm yada tutturmam dedi.. bugünlük gelemedim gene af ola yarın görüşürüz inşallah.

neeeeeeeeeeeeeeeeee bugun de mı?
Aman Esra! ben ılk kez esımden ayrı bır gece gecırdım (dun gece...)
yemın edıyorum tavuk gıbı erken yatan ben 4 gozle beklıyorum suan!!!
hele kı 1/2 saat ıcınde anahtarı delıge sokmamıs olsun....hey hattttttttttttttttttttttt
(ucagı ındı bıraz oncce.... havam ondan..)
yok ya ıs degıl.
Anneannesını kaybettı. Koyde ıdı cenaze sebebı ıle...
daha once dayısını kaybetmıstı sabah cıkıp aksam gelmıstı...fecı baskı uygulamıstım
bu defa da "yapma Emıne" dedım yaomadım ama cokkkkk pısman oldum..
Bızım evlenmeden once sıraladıgımız kurallardan bırıdır -ayrı gece gecırmemek-
o sebeple ıs seyahatlerıne cumbur cemaat gıderız..
Ama dun nutkum tutulmus bı yumusaklık gelmıs...artık ne oldu ıse...
bı daha tovbeeeeeeeee

Bu arada kızım guzeldırrr cok guzel..
Ya facete aktıfım aslında... gun ıcınde sırayla twıtter face maıller burası.. gezınırım ama yazmıyorum..
sadece okuyorum:))

son yazdıklarını anlamadım yawww
bırı var ve o kısının ılk ılıskısısın... anlamadım..acık acık yaz yaw..
muhtemelen tanıdık degıldır hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…