kızlarr kusura bakmayın sabah di,yetisyen kontrolum avrdı arası anneme bıraktık eşimde beni bıraktı dönüştede annemlere gittim..eşim işten dönerken aldı..annem eltimin yanında kalıyor giremedim..ordan kusura bakmayın...temizlik yapıyorlardı açayım diyemedim..kontrolde süper doktorumun gözdesiyim..kilom haftaya süpriz olsun bu hafta zaten geçti.
ramazan konusunu konuştum.. ramazandan önce gidicem kilo verimine göre liste veririm yada tutturmam dedi.. bugünlük gelemedim gene af ola yarın görüşürüz inşallah.
istediğim bi iş olayı var haber daha çıkmadı bigaya yerleşme durumu var iş kesinleşirse
kpss geldi çattı gerçi seneye alım olcak ama genede stres işte
hava da aşk kokusu var ama benim şalterler inik
canım çok zor sevip aşk olanlardanım ama sevincede dibine kadar yaaşarım oda beni bitirir
aynı yoğunlukta değilse o daha vahim işte şuan bendeki durum bu
tek başıma sinemaya bayılırım evde bile film seyretceksem yalnızken seyrederim öbür türlü keyif alamıyorum
genelde bilim kurgu macera yada dram sevince tek daha bi keyif çıkıyor
kahvede içeyim istedim kahve makınası bozukdu su içtim
kızınla da ayrıdır tabi okadar tatlıki allh bağıslasın rabbim negüzel yaratmış maşallah
facede aktif değilsn ama beni takip etmişssn yazdığımı okuduğuna göre
karda yürür izini belli etmezzsin korrktum şimdi
eşinle bugunluk ayrısın anladığm kadarıyla seminere mı gitti kaç gün kalıcak ?
başlangıcıda karışık ki var yok arası bi durumdayız
iş yoğunluğu çok görüremıyoruz bi türlü haliyle ben de terelliye bağlıyorum
bide erkekler bizimki duyarlı özenli değiller ilşkilerde
üsteliik ilk ilşkisi aaaamnnn çok zor nasıl davranılcağını da bılmıyor
biranönce çalışıp oyalanmam lazım sarıp duruyorum bu ara herşeye
dua bombardımanınıza topyekun AMINNNN dıyorum...
neeeeeeeeeeeeeeeeee bugun de mı?
Aman Esra! ben ılk kez esımden ayrı bır gece gecırdım (dun gece...)
yemın edıyorum tavuk gıbı erken yatan ben 4 gozle beklıyorum suan!!!
hele kı 1/2 saat ıcınde anahtarı delıge sokmamıs olsun....hey hattttttttttttttttttttttt
(ucagı ındı bıraz oncce.... havam ondan..)
yok ya ıs degıl.
Anneannesını kaybettı. Koyde ıdı cenaze sebebı ıle...
daha once dayısını kaybetmıstı sabah cıkıp aksam gelmıstı...fecı baskı uygulamıstım
bu defa da "yapma Emıne" dedım yaomadım ama cokkkkk pısman oldum..
Bızım evlenmeden once sıraladıgımız kurallardan bırıdır -ayrı gece gecırmemek-
o sebeple ıs seyahatlerıne cumbur cemaat gıderız..
Ama dun nutkum tutulmus bı yumusaklık gelmıs...artık ne oldu ıse...
bı daha tovbeeeeeeeee
Bu arada kızım guzeldırrr cok guzel..
Ya facete aktıfım aslında... gun ıcınde sırayla twıtter face maıller burası.. gezınırım ama yazmıyorum..
sadece okuyorum:))
son yazdıklarını anlamadım yawww
bırı var ve o kısının ılk ılıskısısın... anlamadım..acık acık yaz yaw..
muhtemelen tanıdık degıldır hehehe
Hmm haller biraz karışmış Esratoşummm..
Erkekler ne zaman bizim kadar duyarlı oldu kiii onu beklersek yandıkkk...kötünün iyisini seçiyoruz napalım bir de en önemlisi kalbinin sesini dinlemek tabiii en önemlisiio onaylarsa hatalar görmezden gelinir, onaylamazsa olmayan hatalar bile göze batarrr..
Gönlünce olsun her şey inşallah..işin de aşkın da canım ablacımm
Fatoş ablaaa seni kaçakkkkontrolün süper geçmiş facede de gördüm, zaten face fotonda çok bariz belli eridin gittin yav
Emineee güzel kural biz Zaferle şimdiden diyoruz bunu mesela babam geçenlerde memlekete gitmişti, Zafer diyor biz ayrı bir yere hiç gitmicez, ben de diyorm işime gelirUMarım ki her şey hayal ettiğimiz gibi olur..
oh ne güzel emine, benim eşim de daha evlenmeden yalnız kalmaya alış yoksa bu iş olmaz demişti. evliliğimizin yarısı da ayrı geçmiş olabilir. asker eşi olmak böyle oluyor. sağlıkçı eşi olmak da öyle. hele ben hastanede çalışırken, bende 10 nöbet adamda 5-6 nöbet, hele bi de çakışmazsa ayın yarısı ayrı. görev çıkar gider, tabikat çıkar gider, kurs çıkar gider, mühimmat kaybolur gider, askerler olay çıkartır gider, denetleme zaten bi başlar eve gelmezler. bak bu gece de yalnızım. bi de çocuk istiyoruz. nasıl yapcaksak:) telepati yoluyla
amma çok dua etmişiz di mi? bak şimdi ben gidicem memlekete adam 20 gün sonra gelecek. gitmem lazım çünkü beraber gitmeyi beklersem ordaki hiç bi işi yapamıcaz, ramazana kadar alışverişleri yapmam lazım. ahh ahhhh ne kadar şanslısınız görün. oğlumu da sırf bu yüzden çok istemiştim, babası her daim yanımda değil bari oğlum olsun da başımı beklesin diye. bi de kız versin allahım bana da arkadaş olsun, malum erkekler bizi pek anlamıyor:)
neden olmasın kı..
Arada boyle kot farkları cıksa da...hıc sıkıntı etme saglık olsun huzur olsun..herp bırlıkte olursunuz.
zaten evlılık dedıgın ekıp ısı..cok sukur kı bız cok ıyı bır takımız hehehe
ınsaellah darısı senın de Esra'nın da basına...
Gunayyyydddddınnnn mıs gıbı bı havaaaaa
denız var yaaa offfffffffff o bıcım...mıssss mıs.
Ya ben telden buray -dırek sayfaya- nasıl foto yukleyebılırım.
Bakındım forumda bulamadım.
Su manzara ıle ıcınızı acardım valla....
Haftasonunuzzzz muthıs gecsın...
Beklemedıgınız anda beklemedıgınız guzellıklerle karsılasın..
Ben bugünn bu güzel havadaaa evdeyimm..tez hazırlamam lazım artıkk çalışacağım bugünn..
Bir de sıkılınca bi' ara kıyafetlerimi düzenleyeceğim kaç haftadır erteledim durdumm
Gunayyyydddddınnnn mıs gıbı bı havaaaaa
denız var yaaa offfffffffff o bıcım...mıssss mıs.
Ya ben telden buray -dırek sayfaya- nasıl foto yukleyebılırım.
Bakındım forumda bulamadım.
Su manzara ıle ıcınızı acardım valla....
Haftasonunuzzzz muthıs gecsın...
Beklemedıgınız anda beklemedıgınız guzellıklerle karsılasın..
Nejla geçen haftaki listelerde senin adını göremedim. Sen geçen hafta herhangi bir takımda bildirimde bulunmadın mı?
Çok önemli bu ceza yeriz. Kilonu 2 ye bölmemiz gerekiz.
Nejla Senin 2 hafta önceki kilon 65,5 miş. Ben o kiloyu 2 ye bölüp öyle tekrar yayınlıycam. Yoksa ceza puanı alırız.Zaten daha yeni 1 tane aldık
şafakkkkkkkkkkkkkk 10:)))))))))))))))))))))
emınem neresı kız orasııı..denız olurda mıs gıbı olmazmı hıc deseene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?