Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bı saglık sıkıntısı mı var? -kı dıyetısyen "oruc tuttururum ya da tutturmam" dıyor..anlamadım.

Hmm haller biraz karışmış Esratoşummm..
Erkekler ne zaman bizim kadar duyarlı oldu kiii onu beklersek yandıkkk...kötünün iyisini seçiyoruz napalım bir de en önemlisi kalbinin sesini dinlemek tabiii en önemlisii o onaylarsa hatalar görmezden gelinir, onaylamazsa olmayan hatalar bile göze batarrr..
Gönlünce olsun her şey inşallah..işin de aşkın da canım ablacımm

Fatoş ablaaa seni kaçakkk kontrolün süper geçmiş facede de gördüm, zaten face fotonda çok bariz belli eridin gittin yav

Emineee güzel kural biz Zaferle şimdiden diyoruz bunu mesela babam geçenlerde memlekete gitmişti, Zafer diyor biz ayrı bir yere hiç gitmicez, ben de diyorm işime gelir UMarım ki her şey hayal ettiğimiz gibi olur..

1 pors kıymalı börek
1 bardak çay

1 kase şehriye çorbası
1 pors taze fasulye
2 dilim ekmek

1 kase yayla çorbası
1 pors patates salatası
maydnoz(hamur yersem hep olcağı bu nasl şiş hissediyodummm)

Spor:-
Su:2 lt+

oh ne güzel emine, benim eşim de daha evlenmeden yalnız kalmaya alış yoksa bu iş olmaz demişti. evliliğimizin yarısı da ayrı geçmiş olabilir. asker eşi olmak böyle oluyor. sağlıkçı eşi olmak da öyle. hele ben hastanede çalışırken, bende 10 nöbet adamda 5-6 nöbet, hele bi de çakışmazsa ayın yarısı ayrı. görev çıkar gider, tabikat çıkar gider, kurs çıkar gider, mühimmat kaybolur gider, askerler olay çıkartır gider, denetleme zaten bi başlar eve gelmezler. bak bu gece de yalnızım. bi de çocuk istiyoruz. nasıl yapcaksak:) telepati yoluyla

amma çok dua etmişiz di mi? bak şimdi ben gidicem memlekete adam 20 gün sonra gelecek. gitmem lazım çünkü beraber gitmeyi beklersem ordaki hiç bi işi yapamıcaz, ramazana kadar alışverişleri yapmam lazım. ahh ahhhh ne kadar şanslısınız görün. oğlumu da sırf bu yüzden çok istemiştim, babası her daim yanımda değil bari oğlum olsun da başımı beklesin diye. bi de kız versin allahım bana da arkadaş olsun, malum erkekler bizi pek anlamıyor:)

neden olmasın kı..
Arada boyle kot farkları cıksa da...hıc sıkıntı etme saglık olsun huzur olsun..herp bırlıkte olursunuz.
zaten evlılık dedıgın ekıp ısı..cok sukur kı bız cok ıyı bır takımız hehehe
ınsaellah darısı senın de Esra'nın da basına...

...bı de erkekler bızım gıbı -duyarlı ya da baska bısey- olmasın zaten...dusunsenıze bız, bızı cekebılır mıyız?:)

Aman Allah'ım!!! dıyorum sadece..
Ya ıste..Rabbım dagına gore kar verıyor.
Insaellah kızın olur..kız sahıbı olmak...offfff bambaska bısey..(omru kızları sevmedıgını soyleyıp, erkek evlad ıstıyorum dıye dıye
ultrason cıhazını da bu guc ıle etkıleyıpp...dogumda "mustafa" beklerken "Fatma" ıle dumur olan bı anne soyluyor bunu ustelık)

Gunayyyydddddınnnn mıs gıbı bı havaaaaa
denız var yaaa offfffffffff o bıcım...mıssss mıs.
Ya ben telden buray -dırek sayfaya- nasıl foto yukleyebılırım.
Bakındım forumda bulamadım.
Su manzara ıle ıcınızı acardım valla....

Haftasonunuzzzz muthıs gecsın...
Beklemedıgınız anda beklemedıgınız guzellıklerle karsılasın..

Aminn inşallahhh
Sizin uyumunuz da hiç bozulmasın inşallahh
Tabi ki arada sıkıntılar olur ama temelinde huzur mutluluk ah ahh onlar olsa ben de başka şey istemem ki ha bir de ilerde bebiş tabi

Ohh denizden canlı bildirimmm, iyi keyiflerr.. güzel dilekler için de sağoll, senin için de geçerli, keyif boğsun e mi

Not:Telden ben de deneyip yükleyememiştim malesef foto

Ben bugünn bu güzel havadaaa evdeyimm..tez hazırlamam lazım artıkk çalışacağım bugünn..
Bir de sıkılınca bi' ara kıyafetlerimi düzenleyeceğim kaç haftadır erteledim durdumm

dunku liste

concept-----10 mesaj---- liste??????
kelebekhill----12mesaj-----liste(+) --- spor(-) ---- su(+)
degua--------5mesaj------liste(+) ---spor(+)-----su(+)
fulias---------10mesaj----liste(+)-----spor(+)-----su(+)
maviyesil------7mesaj-----liste(+) ----spor(+)-----su(+)

emınem neresı kız orasııı..denız olurda mıs gıbı olmazmı hıc deseene:)

Nejla geçen haftaki listelerde senin adını göremedim. Sen geçen hafta herhangi bir takımda bildirimde bulunmadın mı?
Çok önemli bu ceza yeriz. Kilonu 2 ye bölmemiz gerekiz.

Nejla Senin 2 hafta önceki kilon 65,5 miş. Ben o kiloyu 2 ye bölüp öyle tekrar yayınlıycam. Yoksa ceza puanı alırız.Zaten daha yeni 1 tane aldık

yvrum gormemısım yaa
neyse dogru olmus
ben gecen hafta bı gruba gırmedım
o yuzden ıkıye bolmen ıyı olmus
tesekkur ederım ben unutmustum

21haziran
08:30-1salkim beyaz uzum, 3siyah erik, 2parca mozarella, 4ceviz.
12:45-6dilim et (1.3kg), yagli limonlu karmancorman salata.
14:50-1tabak dolusu siyah erik ve kayisi, 1kase tarcinli yogurt.
16:00-9kuruincir, kahve.

Su-3.2lt
Spor-6.7km kurek, 9 km kosu, 570cekim powerplank.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…