Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir dakikaaa...
bu olayları yeni okduummmm...
Hmm kafana yatmayan bir ilişki yani baya bayaa içine sinmemiş ki be Esratoşum boşver gitsin, senin kıymetini bilmeyene verir miyiz hiç sni, zaten sevgi bağı da yok sanırım ki soğumuşsun da..
Hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama bağ yoksa arkana bile bakmadan devam edebilirsin zaten, bu adam çekilir mi ayol

Herkese merhabalar nasılsınız kızlar sürekli yazacağım ama fırsat bulamıyorum eymenim çok şükür iyi yanık izimiiz falanda yok çok şükür ayrıca yürümeyede başladık canımı çıkarıyor bir çocuk hiç mi oturmaz ya sürelli hareket halinde zaten zayıftı hepten zayıfladı.. annesini de zayıflatmaya başladıısıkıntı stres koşuşturmaca derken 80 kgya düştüm hadi hayırlısı bakalım... ne zaman dönerim bilmiyorum annemler geldi moral için yanımdalar haftayada abimler ablamlar baya kalabalık olaxağız herkes iyidir inş pek geçmişi okuyamadım emine abin nasıl hastanedeyken hep aklımdaydı inş iyidir hepinizi öpüyorum ben kaçar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim. Geç oldu ama güç oldu yani.
Bizim temmuzun bilmem kaçında şirket denetimi var o yüzden çok yoğunuz ya sürekli iş yapıyorum Allaaam çıldırıciğimmmmmmmm.

Haftasonu hiç giremedim herzamanki gibi. İngilizce kursum saolsun eve geldim yemek hazırlığı yaptım teyzemler akşam bize geldi.
Pazar günü de kurstan sonra sokaklara attık kendimizi akşam yine geç geldik.

Haftasonu yemek listemi hiç bozmadım çorbaysa çorba salataysa salata. Çok iradeli gördüm kendimi.

ŞU an yine çorbamı içiyorum domates. Ayran yok onu akşam yoğurt olarak tüketicem

LİSTECİBAŞI
Pazartesi: Kelebek_Hill
Salı: Fulias
Çarşamba: Degua
Perşembe: Concept
Cuma: Nejlaaaaa nickini unuttum

ben gelddiiiiimmm. düğünleri bitirdim de geldim, geçen hafta biga'ya da gittim, küçük bi yermiş ama şirin. sen başladın mı esratoşum biga'da çalışmaya??

ayyyhh, okudum da, senin o adamı bebek gibi önce emeklemesini, sonra yürümesini falan öğretmen gerek. zor mesele.

biz de düğün yaptık, eşimin kardeşinin düğününü, geçen hafta; o yüzden okul biter bitmez gelemedim. 63.8'deyim bu hafta, mezun olayım artıııkkk, az kaldııı.

kelebeğim sen de tatile gidiomuşsun, şafak tekli rakamlara düşüyor artık, maşallah.

concept de her zamanki gibi formundaa.

Fulişş açıköğretimi de bitirmişsin bu sene, tebrik ederimm:13:

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Haftalık Liste[/td]
[td]Mesaj[/td]
[td]Menü[/td]
[td]Su[/td]
[td]Spor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Fulias[/td]
[td]21[/td]
[td]1 -[/td]
[td]1 -[/td]
[td]1-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Concept[/td]
[td]35[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kelebek_Hill[/td]
[td]42[/td]
[td]1-[/td]
[td]1-[/td]
[td]1-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviyeşil1999[/td]
[td]37[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Fatoş0808[/td]
[td]11[/td]
[td]Çok -[/td]
[td] Çok - [/td]
[td] Çok - [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Degua[/td]
[td]14[/td]
[td]2-[/td]
[td]2-[/td]
[td]2-[/td]

[/tr]
[/table]

Geçen Salı liste sırası Deguadaydı. Yapılmamış. Ofiste olduğum için de sayamadım. Salı günü harici listelerin toplamı yukarıdaki gibidir.

merhabalarrrr
bende geldim çok - li fatoşunuz
naıslsınız
oh esracımm haftasonun düper geçmiş ne güzel canım ilişki olayına gelince hiç uğraşma değişmez canım başta nasılsa sonuda öle gider zaten sende soğudum demişsin uğraşmana yıpranmana değmez
özlemcim düğününüz olmuş bitömiş maşallah canım allah mesut etsin sen beni unuttunn nmu ?
ooo eminoşum süpersin valla demekki en güzel haftasonu ha :) seni gidi senii rabbim kimseyi 1 günde olsa ayırmasın benima damda gitti geçenlerde 2 günlük seminere bende yanındaydım sanki adamı 1 dakika koymadım :) o denli ...telde napım allahım acı ayrılık vermesin
kelebeğim şekerim yine küslük olmuş galiba ama tatlıya bağlanmış son sayfadan anladığıma göre... az kaldı hepsi bir film gibi akıllarda kalıcak sen aynı ben gibisin senle everedtte çıkop bol bol ağlayıp herşeyi orda bırakıp geri gelelşim
zeynebim hoş geldin eymenin iyi olmasınadda sevindim canım gözünüz aydınn iz kalmamsınada sevindim canım...ne durması onu unut daha nıoldu yeni başlıyorsunuz :)
fulişim gözün aydın bitmiş açık öğretim...denetimlerinde güzel geçer inşallah canın çıktı be kuzum çalışmaktan tatil yok mu sana...

bu hafta bende mezun olucam sanırsam :) bi hedefi aşağı çekey,m diyorum bide biraz ara vereyim ama korkuyom aynı günşlere dönemeyimmde...168 kilodan vay be bu günleri görecekmiydim :) olmaz denileni yaptım kendimle gurur duyuyorum.

hahhaha Everest terapısını tuttum..cok ıyıymıs:) yollayalım sızı.

sıcaktan ne yiyeysim ne içesim ne iş yapasım var hiç bişi yapmak istemiyorum :)

valla ben de alısverıs ıcın cıktım sabah dısar..sıcagı farkettım.
Benım ev pufur pufur Allah'ım sukur...cıkmadan sıcagı hıssettırmıyor.
Hem bu hem de sessız sakın bı yer oldugundan tasınamıyorum ya zatı...
hatta gunes mı carpmıs ne benı, kızımı uyutmaya goturdugumu hatırlıyorum ve sonrasında 2sa20dk sonra sankı heryerım
sısmıs gıbı kalktıgımı... kız da uyumus Allah'tan...

bence gururotesı bıseyler duymalısın (tdkdan bakılmalı ne duyacagına hahaha)
bravo valla...
Yalnız sana tavsıyem bıraz kas yapman.
Yanı kılonu sabıtleyıp... yag yakman.
43kg senın ıcın az.
ve bence bırakma...
nacızane tavsıyem.
Dusun ben kendıme guvenemıyorum hıc beceremedım kı korumayı nasıl guveneyım?!
hem de Ramazan var onumuzdeeeeee

Fulyaaaaaaaa Italyanca'yı kılıtledın bana sen Ingılızce kursuna mı gıdıyorsunnnn
ama bu haksızlık yaaa...

Zeynepppp dondun muuu?
80 olduguna sevındım... Eymen'ın guzel haberı de cok mutlu ettı benı...
Abım ıyı sagol sordugun ıcın -gercı hıc bahsetmek ıstemıyorum...nazarımdan bıle korkuyorum-

Ozlemmmmmm....mezun falan olma..o ne ya...ızınden donmeden mezunıyetten bahsetmeye basladın.
Yenı sıstem nasıl? guzergah mı demelıydım?

Ya şirket gönderiyo benimde 3 kur hakkım vardı. 4. kurdan başladım işte. daha yeni başladım 3 hafta oldu.
Senin ingilizcen iyi zaten. ne güzel italyanca öğren birazda.
Ben hele bi ingilizceyi bitiriyimde sonrasını düşünürüm hehehe

Fatoş hoşgeldin yaaa nerelerdesin. Evetmezun oldum sonunda. Diplomamıda bayeak gibi sallıyorım evde heheh.
İzine çıkıcam ya denetimden sonra hemen çıkıcam. Bu sene bayaa bi çıkıcam hemde. Bayram tatili var 1 hafta. 1 haftada ben alıcam. 1 haftada aralıkta alıcam. 1 haftada keyfii alıcam. Da nereye gidiceğimizi bilmiyoruz yine. Geçen sene antalyaydı. Bu sene bodrum diyorum aama hiç bişey ayarlamadık henüz. Kararsızız.

Zeynoo her şey yolunda görünüyor sevindimm kendine çok iyi bak gel arada böylee

Özlişşş çok özledim seni yaaaa...
Evet şafak 8 resmen şoklardayı ben bu araaa
Mezun olalım di mi artık bence de ama buralarda olalım hepp

Fatoş ablacımmm inişler çıkışlarr işteee ama şafak 8 yaaa
Evereste çıkalım kabulll ağlamaktan sıkıldım valla çok hassasz sanırım yaaa :2:

Fulişşş bol tatil planları süpperrr..
Ben de 1 hafta Zaferimle gidecem , 1 hafta da ailece gidecez Ayvalık düşünüyoruz ailemle bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…