hehe o hesaplara girmeyelim kuşum ....sen zararlı çıkarsın .....sengözlerimebaksanabaeben ahnım aeben hanım
bana laf atacağına bi türlü viremediğn o 6 kiloyu ver sen önce
taam ben takıma girdim gireli verdm aldım verdim aldım ama sen hala
6 kilo vericen
ohoooooooooo
hafta sonu evlilik yıldönümüm
haftaya çarşamba doğum günüm
obur boğayım valla napıyım cokacimcoook
kaydirigubbakcemile5
napalım bizim burcumuz kötü
yemeği ,içmeyi, rahatımızı seviyoz mirmirmirmir
valla ben burcumu çoookkk seviyorum dünyaya yine gelsem yine boğa olmak isterim:roflol::roflol:
bu söz kitaptanmıdır bazen kitap okurken ki senin için ne kadar değerli olduğu önemli değil bir söz hatırında kalır o kitabı özel yapan o cümle olur bir anda
mesela kılıç yarasını çok sevmemiştim ben ama o kitabı hatırlatan kitabın sonundaki cümle olmuştu
kedersiz bir sevincim olmayacak mı benim:)
hehe o hesaplara girmeyelim kuşum ....sen zararlı çıkarsın .....sengözlerimebaksanab
ben takıma gireli kilo vermişim sen almışın . ben senın 76 kilo oldugunu hatırlıyorum .şimdi kaçsın ben gene verecegini koruşum ....alkisalkisalkis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
not.. kendin kaşındın ...naniknanik:jeyyar:
hehe o hesaplara girmeyelim kuşum ....sen zararlı çıkarsın .....sengözlerimebaksanab
ben takıma gireli kilo vermişim sen almışın . ben senın 76 kilo oldugunu hatırlıyorum .şimdi kaçsın ben gene verecegini koruşum ....alkisalkisalkis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
not.. kendin kaşındın ...naniknanik:jeyyar:
oy oy oyyyyyy
fatum sen istersen verirsin yavrum aeben de oyüzden seni kızdırıyorki sınırların neymiş bir haftada kaç kilo verebilirmişsin onu görmek istiyor
alemsiniz yaŞenizŞenizŞenizŞeniz
he valla kesinlikle katılıyorum hihoyyythihoyyytbende seviyom burcumu da tombiklik bizim suçumuz değil onu diyom kuzu :roflol::roflol:
evet özgem kitaptandı bin muhteşem güneşten bir cümle.... mutlaka oku derim. hiç pişman olmayacaksın. merak ediorum benm de kedersiz bir sevncim olacak mı acaba....
eee doğum günü çocuğu nasıl geçti akşam anlat bakem
canım benim anlıyorum seni bizde çalışıyoruz bugün kötükedihüsokötükedihüsoolsun özgem :Saruboceq:
ayy bugün çok keyifsizim. tatil günleri çalışmaya sinir oluyorum. bir de patron bey kımıldamadı hiç bir yere. saat 14 e kadar sigara içemedim. tam artık delleniyordum yemeğe gitti
eee doğum günü çocuğu nasıl geçti akşam anlat bakem
olsun özgem :Saruboceq:
ayy bugün çok keyifsizim. tatil günleri çalışmaya sinir oluyorum. bir de patron bey kımıldamadı hiç bir yere. saat 14 e kadar sigara içemedim. tam artık delleniyordum yemeğe gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?