Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hanımlar ınsaellah lısteyı eksıksız verırız...
haydı tartılara..
Fatosssss
Nejla, kılo bıldırımı ıcın muhakkak gelecegını soylemıstı.
Melıkeeeee
Esraaa
hadessss (sen de bu hafta lısteye gırıyorsun, kılon ıkıye bolunecek... ılk kılo ıle bugunku kıloyu belırtırsen ala olur)

Günaydın kg bu hafta 63
Bugün iftara 15 kişi mısafırımz var eminecin ben ara arar gelırım gene.
Ama haberin olsun temizliğe girişcem şimdi
Mesajına dönüşen şu misafirleri atlatalım
Hepinize öptüm

:)))
tamam Esra..
Yaw su telf ıle de yapılabılse bu ısler hıccccc dusunmeyecegım.
Kolay gelsın Esra...
Ben Ramazan'a hızlı gırdım hemen hemen herkesı soframa oturttum.. ıyı yapmıssım
Cunku sımdılerde Ramazan dısında kafam bı mılyon.

*** 6. TAKIM 318.ETAP ***

degua ( 63 /63/0/%0 )
fatos0808 (69.7/)
maviyesil1999 (64,5/63,6/0,9/%1,40)
melikea123 (94 )
hadess ()
6.TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
kızlar selam
bu aralar cok yogun ve keyıfsız gunler yasıyorum
benı ıdare edıyorsunuz tesekkur ederım kızlar

lısteyı yaptım ama bı bakarsanız dogrumu dıye
ben yokken gelenler gıdenler oldumu onuda eklersınızz

hepınızı cok ozledımmmmmm

Merhabalar..

İlk kilo bildirimimi yapıyorum 77,4... vermisim ama beklediğim kadar değil.. Aradaki kaçamaklar sağolsun..

Dünkü menum ise:

1 yumurta - domates - Peynir - bir dilim ekmek

cacık - zeytin yağlı türlü

1-2 kayısı

köfte ve karpuz

Bu arada haftasonu gene yazlıktayım umarım internet sorunu devam etmiyordur. Eğer yoksa pazar akşamı döndükten sonra bildirim yaparım. Herkese iyi haftasonları şimdiden.

canlar listemize bakabilir misiniz

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan 57,9/ 57/0,9/%1,55 )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL 77/77/0/0)
kilosu sabit
nurork 66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %1,07

Hayırdır Nejla, neler oluyor?
ne sıkıntın var?

ne olduk..netıce ne bakınıp duruyorum ama yok.
Soyle sıyrılsak da kımse bızı gormese mı acep..

Hep Ankara Onkolojı hastanesı Yogunbakım Unıtesı doktorları calısma arkadasları hastaları ve hatta hasta yakınları yuzunden...
zaten 5saat ayakta beklıyorsun 5dk gorebılmek ıcın...ay neyse ne desem bahane dısına cıkamayacak(
Cok uzgunum yaw

Eminecim üzülme elde olmayan sebeblerden ötürü yetişmemiş ki senin durumununu bılıyorum
mühim değil hiç canını sıkma

herkezde bı karışıklık var izin durumları çok uzadı kı buna bende dahilim ıhmal ettim bi süredir
Hepimizin enerjısı yerlerde ayrı ayrı hayatlar sınavlar veriyoruz dılerımki hepimiz sınavların üstesinden geliriz
Iyı geceler kızlar

Hem nasil sinavlar Esra...
Boyle bi sinav..boyle bi tecrube yok!!!
Hersey bir yana...bana ayakkabi baglamayi, okuma-yazmayi, turlu turlu teknikleri, neredeyse ayakta durmayi ogreten abim,
olumden korkuyor olmasi...en agiri bu. Ya da simdilik en agiri. Ya... ya orada yatan benim abim olamaz ya

kızlar çok üzgünüm sizi çok uzun zmaandır yanlız bıraktım hep mazeretlerle geldim.. ama dostluğunuzu hiç esirgemediniz saolun..

bu hafta eşimin halasını kaybettik..benim için çok ama çok acı oldu..hangi ölüm acı değildir ki zaten..çok severdimm halamı mekanı cennet olsunn
49 yaşındaydı hiç birşeyi yokken beyin kanamasından kaybettik.. aniden yazlıkta bayıldı egeye kaldırdılar 1 gün yoğun bakımda yattı ve (( çok acı oldu..1 hafatdır hergece evindeyiz melek halamız açmıyo kapıyı bize..çok zor olsu bana resmen şok yaşadık...
üzüldüm ağladım dualar ettimm rabbim mekanını cennet eylesin...rabbimde ii kulunu istiyor sözünü yine doğruladım..

eminecimm abinin durumunu tam anlamadım ama kötüye giden bişiler var anladığım kadarıyla rabbim yar ve yardımcınız olsun... gelmeye çalışıcam canlar..söz veremiorumm.. verince hep bişiler çıkıyor..
bu hafta mezun olmak istiyorum ben bakalım..

sizler naıslsınız umarım herkes iyidir hepinizi tek tek öpüyorum inanın çokta özledim....

Basınız sagolsun Fatos.
Olum, kotu sey.. kolay degıl elbet.

Sagol Fatos.. bır gun ISt'dayım sonra hoppp Ankara.
Abım yogunbakımda.
Bır gun tepkısız bos bos bakıyor.. bır gun gozler manalı...bır gun konusmak ıcın agzını acıyor ama sessız..
Gunde bır defa 5dk bır kısı... hepımız agzına bakıyoruz yanına gırenın.
o nasıl dalgalı ıse bız de oyle.. bırgun havalara ucuyoruz.. sonra moraller sınırler... oyle ıste!

Açıkçası ben geliyorum da... Ne biliyim herkesin problemleri vs. varken dün şunu bunu yedim yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…