Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menumu yazmaya geldim ama sanırım benden başka yazan yok Neyse ben gene de yazayım..

1 dilim ekmek - peynir

Tavuk sote - cacık

1 adet kuru incir

Ya akşam yemeğinde boş bir buzdolabı ve aç ötesi bir koca olunca makarna yaptım eh bende biraz yedim

Acilinden mutfak alışverişi yapmam lazım.

selam kızlar nasılsınız buralar cidden boş kaldı ya hareketlenelim biraz
buarada gelemedim bende ramazan iftarlar olunca hazırlık yap mısafir ağırla git evi toparla fırsat olmadı
önce menüleri yazayım
22 temmuz iftar 4 adet tavuk kanadı
3 dilim karpuz 1 adet müjver salata

sahur yarım gözleme lorlu 1 bardak ayran
45 dak yürüyüş

21 temmuz 1 kaase mercimek çorbası
et sote
yoğurtlu biber salata 1 adet biber dolması

sahur yumurta salatası 2 ceviz
2.3 litre su
50 dak yürüyüş

yine kimsecikler yok grup kapanacak en sonunda neden bu kadar boş :S
melikecim ramazan tatil hepsi birarada olunca grup boş kaldı
enerjimiz düşük buara bide
senin diyet nasıl gidiyor liste hiç paylaşmıyorsun?
kızlar benı ıdare edın cumaya kdr..bıraz keyıfsızım
gorusuruzz
bıldırımde bulunacam
hayırdır canım???
Heyoo selam millettt nasılsınızzz..gezdim de geldimmm bir bakayım dedimm..benm keyfim yerinde umarım sizler de öylesinizdirrr..

kelebeğim seni özledim nezamn gelıyorsun keyifler yerinde oh daha ne olsun
bu arada bi aksilk çıkmazsa bayramdan sonra ankarada olucam izine çıkmak istiyorum
iş güvenliği eğitimine katılcam 1 ay kurs sürcek izinli yazılmak istiyorum haberin olsun senin

kızlar EMINENİN AĞBİSİ YOĞUN BAKIMDA DUALARINA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BU MUBAREK GÜNDE DUALARINIZI EKSİT ETMEYELİM

aç ötesi koca ay iyiliğini versin
ya yorgun bide açlarsa haklısın en kolayı makarna kurtarıcı olmuş
arada olur ama bencede dolaba bişeyler at fırsat bldukça
kalan yemeklerden bile atıyorum difirize çıkaarıp yiyiruz zaman sıkıntısı olunca
sen menüleriini yaz tabi biz biraz saldık da toplayacam bende

kimse yok grpta benimde hiç paylaşasım gelmiyordu açık konuşmak gerekirse bugün iftara teyzemlerdeyim eve gidince menümü yazarım

hoşgeldinnn :) tatil fotoğraflarınızı gördüm inşallah hep böyle mutllu olursunuzzz

Sağol Melikecimm aminnn ve haklısın kimse kalmamış grupta yaa ağustos ortası dönecem normalde arada bakıyorum ama kimse yokk toparlanırz umarımm...

Selamm Esracımm ben de özledimmm ya keyfim yernde evet çok şükür..
ben bayramda da tatile gidecem ya on gün olmucam gene o yüzden sonra dönecektimm... yani aklımda olsun ama ben de olmucam o sıra en azından ilk hafta, kolay gelsn sana daa

Eminee geçmiş olsun yaa Allah abini sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallahh Dualarımız seninleee

Dünkü menüm:

Bir dilim ekmek - peynir

Izgara köfte - yoğurt- yağsız salata

2 adet kayısı

Izgara balık - Bir dilim ekmek - salata

biraz üzüm

Misafirlikteydim akşam o yüzden spor yok

gunaydın ahalııı
bakıyorum bayagı boslanmıs buralar.
Emıne kaptan ama fırsat bırakmadılar kı bana.

pazar sabahı annemın "Emıne oglum gıdıyor" telefonu ıle uyandım..
Nasıl uctum Ankara'ya tahmın edebılırsınız.
Abımı yogunbakıma almadan once bana "hastam yogun bakıma alınıyor" deseydınız sıze soyleyemesem de
"yogunbakım ölüm oncesı son durak" dıyebılırdım.
Ama abıme bısey olmayacak..o denlı ınanıyorum kı -yogunbakım falan fasa fıso...
Hergun sadece bır kısı 5dk yanına gırebılıyor..bız de sıraya gırdık tabı.
Hergun farklı bır tablo..her gun farklı duygular..
bı cok sevınıyoruz bı cok uzuluyoruz.
Oysakı net bıldıgım bısey varsa bu hastalıkta ne cok sevıneceksın ne de cok uzuleceksın.
Bızım degerler guzel...gıdısat olumlu...tek sıkıntı abımın yasama azmının zayıflıgı...
bunalmıs...bıze kus... yeter dıyor artık.
Yanı kanser hastalarında gorulen o agır depresyon halı..
cok haklı...ama bı o kadar da tehlıkelı...
cok sey yasadı..cok yıprandı bedenı.. offffffffff ıste boyle!!!

21 temmuz
Sahur-3 angeliq erık, 6 hurma, cay, 2dılım kecı kasar, 1haslama yumurta, salatalık, maydanoz.
İftar-1tabak tereyaglı patateslı bulgur pilavı,zyaglı salata, 200gr yogurt, 4 kofte.
su-3lt
spor-1.5 saat yuruyus

22temmuz
Sahur-4seftalı, 1/2 tabak yumurta pıyazı (zyaglı), 1kase keci lor, 2dilim tambugday ekmek,cay.
..Regl
iftar-3hurma, 2tabak bulgurlu semızotu yemegi, 1tabak etli sarma, 200ml tuzsuz ayra, cay.
su-3.4lt
spor-100dk kurek.

23temmuz
10:00-2weetabix+1kase yogurt+tarcın, 3salkım beyaz uzum.
15:30- 1demet maydanoz+domates+1kase keci lor ile salata, 1salkım uzum.
20:40-2salkım uzum, 3hurma.
su-3.2lt
spor-100dk kurek.

24temmuz
10:20-1/2kase keci lor, 1/2 domates, 2salkım uzum.
12:45- 4dılım et, zyaglı salata, 2hurma.
21:30-1porsiyon sade doner.
su-3.5lt
spor-100dk kurek.

PS:dıyetım zayıf kaldı..kurege de cok yuklendım...tamamen kafa dagıtmaca.

(cok sagol) Esra, İSG egıtımını neden Ankara'da alacaksın?
Esım de 18agustosta sınavına gırecek...sureklı yanımızda kıtaplar..testler..

Hılal(cok sagol), tatılın dıbındesın:)))

Emine ablaa çok geçmiş olsun yaaa kolay mı değil tabi ki ve şu an ne kadar dışardan bakıyoruz biz olaya sen yanında daha da zorlanıyorsun o yaşarken bin kat daha zorlanıyor..Allah sabırlar versin..

Gerçekten çok geçmiş olsun

Selam kızlar.
Emine çok çok çok üzüldüm ya Allah abinin yardımcısı olsun hepinize sabır versin. Ne desem bilemiyorum. Ama ne mutlu ki sen umudunu hiç kaybetmiyorsun. Keşke abininde morali yerinde olsa. Son gittiğinde iyiydi aslında, piskolojik olarak zor durumda artık.Bu da hastalığı olumsuz etkiliyordur tabi. Umarım abinin morali ve umutları yerine gelir. Çok geçmiş olsun

naber canlarım özledim hepinizi.benim taşınma işi bayram sonrasına kaldı galiba.sanki benim koca beni kandırıyo mu ne.ha bugün ha yarın sallıyoruz bakalım.eminecim abin için acil şifalar çok geçmiş olsun tatlım. kelebeğim faceden kutladım ama bide burdan gözün aydın diyeyim zaferin gelmiş.neyse hepinizi öpüyorum çok çok en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

hım sende yoksun ozamn valla napacaz bılmıyorum ki
ağustosun 13 nde kurs başlayacak benim ınternet kaldığım yerde olursa girmeye gene çalışırım ama olmazsa diye izinli yazın beni bayramdan sonra demiştim
teşekurler canım sana iyi tatiler gez toz iyice dejarz ol yaza düğün malum:))

ağbinin hep aklımda rabbim dayanma gücü versin bu zorlu süreçte
babamda kanserkken aynı süreci yaşadık ama yaşama tutunma azmini geri kazanması asıl müühim olanı ama sizlere sahipken hepiniz elbirliği ile kaldırcaksınız onu ayağa rabbım bu hayırlı ayda derdinin dermanını verip sağlığına kavuştursun

İŞG eğitimi için ankarada karar kıldım zorlu bir ay gececek
13 ağustos kurs başlangıcı ama sınava 23 kasım da giricem ağstostakine girme şansım yok
eşin nekadara yazıldı?hangi kurs ?
ankarada kalma ımkanım daha rahat eğitime giden arkadşlarım ankaradan memnun kaldıkları için bende ankarayı tercih ettim
kafamda biçok soru var aslında bu eğitim süreci bittğinde belgeyi alıp firmalara başvurma süreci nasıl işleyecek yada bakanlık atamaları olacakmı İSG uzmanları için sende içindeysen beni aydınlatırmısın

kımler gelmiş kımler yahu ben seni taşındın yerleştin de dönecen sanıyorum gel artık gelin hepiniz öptüm canım seni hayırlı ramazanlar buarada

23 temmuz iftar
1 kase şehriye çorbası
mantar sote 4 kaşık
5 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara 2 adet mürdüm eriği

sahur yumurtalı menemen
2 ceviz 6 fındık
1 kayısı

2.5 litre su
1 saat yürüyüş

24 temmuz iftar 1 kase mantar çorbası
2 adet ızgara köfte 2 adet tavuk kanadı
salata 1 bardak ayran

araa 1 dilim karpuz 1 dilim kaşar

sahur 1 adet haşlanmış yumurta
1.5 çorba kaşığı lor peyniri domates salatalık
2 adet hurma
3litre su
50 dak yürüyüş

Sağol İlknur ablacımm çok teşekkür ederimmm
İnşallah sen de en yakın zamanında dönersn düzenineee

Aynen Esratoşum yokum ben yani 1 hafta daha buralardayım sonra yine yokumm.. yaza düğün olur mu bilinmez ama bayramdan sonra tanışmaya gelecekler hayırlısı bakalımm

2200tl-Bahcesehir univ.
Esra, esım ısınde kullanacak.. bıseyler anlatıyor ara ara ama -dedıgım gıbı- ısınde kullanacagı ıcın pek dıkkat kesıldıgım konular degıldı. Ama gelsın sorarım.
Esra, baban bu habıs hastalıgı mı atlattı?
Evet..dedıgın gıbı mucadele onemlı..ve su ara abımde sıfır! hıc konusmuyor.. hıc bakmıyor bıle yanına gıdene.
yogunbakım oldugu ıcın de 24saatte bir sadece 1 kısı ve 5dk kalabılıyor yanında.
Yanı bırden ne oldu anlamadık.
Bunaldı..tamam ama hıc mı emare gostermezdı? bırden huy degıstırdı.
Psıkolojık destek ıcın gorusuluyor bakalım..eger yoksa boyle bır hızmet dısardan getırtmeye calısacagız..
Bızı hıc kabul etmıyor...sankı bızı cezalandırıyor ne bılım anlamadık...,her gun telefonda saatler gecırıyoruz aıle bıreylerı..
Yok yok yok mantıgını cozemedık.

10:20-1/2 kase keci lor, 7-8 dılım et fume, 4 angeliq erik, 1/2 salkım beyaz uzum, 2 dılım tambugday ekmek.
15:20-2dılım karpuz, 1tabak toyga corbası (nohut bugday yogurt zyag nane sogan), 2 ızgara kofte.
20:40-14 hurma, 1dılım karpuz, 4 kasık zyaglı fasulye, 2 kasık cerkez tavugu, zyaglı salata.
su-3.4lt
spor-100dk kurek, 1 saat yuzme, 700cekım powerplank.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…