melikecim ramazan tatil hepsi birarada olunca grup boş kaldıyine kimsecikler yok grup kapanacak en sonunda neden bu kadar boş :S
hayırdır canım???kızlar benı ıdare edın cumaya kdr..bıraz keyıfsızım
gorusuruzz
bıldırımde bulunacam
Heyoo selam millettt nasılsınızzz..gezdim de geldimmm bir bakayım dedimm..benm keyfim yerinde umarım sizler de öylesinizdirrr..
Dünkü menumu yazmaya geldim ama sanırım benden başka yazan yokNeyse ben gene de yazayım..
1 dilim ekmek - peynir
Tavuk sote - cacık
1 adet kuru incir
Ya akşam yemeğinde boş bir buzdolabı ve aç ötesi bir koca olunca makarna yaptım eh bende biraz yedim
Acilinden mutfak alışverişi yapmam lazım.
melikecim ramazan tatil hepsi birarada olunca grup boş kaldı
enerjimiz düşük buara bide
senin diyet nasıl gidiyor liste hiç paylaşmıyorsun?
hayırdır canım???
kelebeğim seni özledim nezamn gelıyorsun keyifler yerinde oh daha ne olsun
bu arada bi aksilk çıkmazsa bayramdan sonra ankarada olucam izine çıkmak istiyorum
iş güvenliği eğitimine katılcam 1 ay kurs sürcek izinli yazılmak istiyorum haberin olsun senin
kızlar EMINENİN AĞBİSİ YOĞUN BAKIMDA DUALARINA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BU MUBAREK GÜNDE DUALARINIZI EKSİT ETMEYELİM
hoşgeldinnn :) tatil fotoğraflarınızı gördüm inşallah hep böyle mutllu olursunuzzz
melikecim ramazan tatil hepsi birarada olunca grup boş kaldı
enerjimiz düşük buara bide
senin diyet nasıl gidiyor liste hiç paylaşmıyorsun?
hayırdır canım???
kelebeğim seni özledim nezamn gelıyorsun keyifler yerinde oh daha ne olsun
bu arada bi aksilk çıkmazsa bayramdan sonra ankarada olucam izine çıkmak istiyorum
iş güvenliği eğitimine katılcam 1 ay kurs sürcek izinli yazılmak istiyorum haberin olsun senin
kızlar EMINENİN AĞBİSİ YOĞUN BAKIMDA DUALARINA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BU MUBAREK GÜNDE DUALARINIZI EKSİT ETMEYELİM
gunaydın ahalııı
bakıyorum bayagı boslanmıs buralar.
Emıne kaptan ama fırsat bırakmadılar kı bana.
pazar sabahı annemın "Emıne oglum gıdıyor" telefonu ıle uyandım..
Nasıl uctum Ankara'ya tahmın edebılırsınız.
Abımı yogunbakıma almadan once bana "hastam yogun bakıma alınıyor" deseydınız sıze soyleyemesem de
"yogunbakım ölüm oncesı son durak" dıyebılırdım.
Ama abıme bısey olmayacak..o denlı ınanıyorum kı -yogunbakım falan fasa fıso...
Hergun sadece bır kısı 5dk yanına gırebılıyor..bız de sıraya gırdık tabı.
Hergun farklı bır tablo..her gun farklı duygular..
bı cok sevınıyoruz bı cok uzuluyoruz.
Oysakı net bıldıgım bısey varsa bu hastalıkta ne cok sevıneceksın ne de cok uzuleceksın.
Bızım degerler guzel...gıdısat olumlu...tek sıkıntı abımın yasama azmının zayıflıgı...
bunalmıs...bıze kus... yeter dıyor artık.
Yanı kanser hastalarında gorulen o agır depresyon halı..
cok haklı...ama bı o kadar da tehlıkelı...
cok sey yasadı..cok yıprandı bedenı.. offffffffff ıste boyle!!!
(cok sagol) Esra, İSG egıtımını neden Ankara'da alacaksın?
Esım de 18agustosta sınavına gırecek...sureklı yanımızda kıtaplar..testler..
Hılal(cok sagol), tatılın dıbındesın:)))
gunaydın ahalııı
Abımı yogunbakıma almadan once bana "hastam yogun bakıma alınıyor" deseydınız sıze soyleyemesem de
Oysakı net bıldıgım bısey varsa bu hastalıkta ne cok sevıneceksın ne de cok uzuleceksın.
Bızım degerler guzel...gıdısat olumlu...tek sıkıntı abımın yasama azmının zayıflıgı...
gunaydın ahalııı
hım sende yoksun ozamn valla napacaz bılmıyorum ki
Sağol Melikecimm aminnnve haklısın kimse kalmamış grupta yaa ağustos ortası dönecem normalde arada bakıyorum ama kimse yokk toparlanırz umarımm...
Selamm Esracımm ben de özledimmm ya keyfim yernde evet çok şükür..
ben bayramda da tatile gidecem ya on gün olmucam gene o yüzden sonra dönecektimm... yani aklımda olsun ama ben de olmucam o sıra en azından ilk hafta, kolay gelsn sana daa
Eminee geçmiş olsun yaa Allah abini sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallahh Dualarımız seninleee
ağbinin hep aklımda rabbim dayanma gücü versin bu zorlu süreçte(cok sagol) Esra, İSG egıtımını neden Ankara'da alacaksın?
Esım de 18agustosta sınavına gırecek...sureklı yanımızda kıtaplar..testler..
Hılal(cok sagol), tatılın dıbındesın:)))
naber canlarım özledim hepinizi.benim taşınma işi bayram sonrasına kaldı galiba.sanki benim koca beni kandırıyo mu ne.ha bugün ha yarın sallıyoruz bakalım.eminecim abin için acil şifalar çok geçmiş olsun tatlım. kelebeğim faceden kutladım ama bide burdan gözün aydın diyeyim zaferin gelmiş.neyse hepinizi öpüyorum çok çok en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
naber canlarım özledim hepinizi.benim taşınma işi bayram sonrasına kaldı galiba.sanki benim koca beni kandırıyo mu ne.ha bugün ha yarın sallıyoruz bakalım.eminecim abin için acil şifalar çok geçmiş olsun tatlım. kelebeğim faceden kutladım ama bide burdan gözün aydın diyeyim zaferin gelmiş.neyse hepinizi öpüyorum çok çok en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
ağustosun 13 nde kurs başlayacak benim ınternet kaldığım yerde olursa girmeye gene çalışırım ama olmazsa diye izinli yazın beni bayramdan sonra demiştim
teşekurler canım sana iyi tatiler gez toz iyice dejarz ol yaza düğün malum:))
ağbinin hep aklımda rabbim dayanma gücü versin bu zorlu süreçte
babamda kanserkken aynı süreci yaşadık ama yaşama tutunma azmini geri kazanması asıl müühim olanı ama sizlere sahipken hepiniz elbirliği ile kaldırcaksınız onu ayağa rabbım bu hayırlı ayda derdinin dermanını verip sağlığına kavuştursun
İŞG eğitimi için ankarada karar kıldım zorlu bir ay gececek
13 ağustos kurs başlangıcı ama sınava 23 kasım da giricem ağstostakine girme şansım yok
eşin nekadara yazıldı?hangi kurs ?
ankarada kalma ımkanım daha rahat eğitime giden arkadşlarım ankaradan memnun kaldıkları için bende ankarayı tercih ettim
kafamda biçok soru var aslında bu eğitim süreci bittğinde belgeyi alıp firmalara başvurma süreci nasıl işleyecek yada bakanlık atamaları olacakmı İSG uzmanları için sende içindeysen beni aydınlatırmısın
kımler gelmiş kımler yahu ben seni taşındın yerleştin de dönecen sanıyorum gel artık gelin hepiniz öptüm canım seni hayırlı ramazanlar buarada
ağustosun 13 nde kurs başlayacak benim ınternet kaldığım yerde olursa girmeye gene çalışırım ama olmazsa diye izinli yazın beni bayramdan sonra demiştim
teşekurler canım sana iyi tatiler gez toz iyice dejarz ol yaza düğün malum:))
ağbinin hep aklımda rabbim dayanma gücü versin bu zorlu süreçte
babamda kanserkken aynı süreci yaşadık ama yaşama tutunma azmini geri kazanması asıl müühim olanı ama sizlere sahipken hepiniz elbirliği ile kaldırcaksınız onu ayağa rabbım bu hayırlı ayda derdinin dermanını verip sağlığına kavuştursun
İŞG eğitimi için ankarada karar kıldım zorlu bir ay gececek
13 ağustos kurs başlangıcı ama sınava 23 kasım da giricem ağstostakine girme şansım yok
eşin nekadara yazıldı?hangi kurs ?
ankarada kalma ımkanım daha rahat eğitime giden arkadşlarım ankaradan memnun kaldıkları için bende ankarayı tercih ettim
kafamda biçok soru var aslında bu eğitim süreci bittğinde belgeyi alıp firmalara başvurma süreci nasıl işleyecek yada bakanlık atamaları olacakmı İSG uzmanları için sende içindeysen beni aydınlatırmısın
kımler gelmiş kımler yahu ben seni taşındın yerleştin de dönecen sanıyorum gel artık gelin hepiniz öptüm canım seni hayırlı ramazanlar buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?