Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

topraks
lıste dogru- yalnız ızınlı arkadas da ortalamaya dahıl etmıssın?
ve
takım arkadasların cok guzel kılolar vermısken...

canım teşekkürler izinli arkadaş bugünden itibaren izinli olacak, o yüzden haftaya listeye almayacağım.
benim için de ne deseniz haktır bana

*** 6. Takım 318. Etap ***

degua ( 64.2 /63 /1,2/%1.86
fatos0808 (69.7/ / / % ) bildirimde bulunmadı
maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
melikea123 (86,5 / 94 / -0,83 /%-0,96) 310. etapda ayrılan üye geri döndü.Kilosu 9 da bölündü

6. Takım Ortalaması: % 0.27

lazerderden geldim apar topar bakayım dedim fatos yok gelmemiş ya niye böyleacaba? keşke teli olsaydıda arasaydık ?
kontrol edermisin eminecim sende bak ortalamaya

Son düzenleme:
*** 6. TAKIM 318.ETAP ***

degua ( 64.2 /63 /1,2/%1.87
fatos0808 (69.7/ / / %) Bildirimde bulunmadı.
maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
melikea123 (86,5 / 94 / -0,83 /%-0,9) 310.Etapta ayrılan üye, geri döndü. Kilosu 9a bölündü.

6.TAKIM ORTALAMASI: % 0.28

bu sekılde verıyorum o zaman...var mı ıtırazı olan

degua 0.27 buldu
concept 0.28 buldu
4. takım kardeş takım 0.26 buldu buyur burdan yak

ahanda atlattık hadi oh be bende rahat bi nefes alayım barii
eminem teşekurler
çarşı pazar dolaşcam biraz da
öpüldünüz kızlar

ah emoşum fatoş nasıl gelsin o saatte operasyon geçiriyorum.. kızlar..varis operasyonu iyim ama..gelemiyom eltimdeyim birkaç gün burda kalcam.

YaRabbim bu neee
Bi geliyorsun "kalp" gidiyorsun..bi geliyorsun "varis" ...
Iyice meraklandim.
Iyi isen ne ala....biz bekleriz ama hakikaten meraklardayim.
Cok cok gecmisler olsun..
Rabbim sifa versin (tum hastalara)

Ben yine kurdum sofrayi "afiyetler olsun Allah kabul etsin"dedim cekildim koseme...
Bi Cindirella havam var hayirlara insaellah..
Denk geldi herhalde iki gun ust uste diyorum sineye cekiyorum hehehhehhee
Saka bi yana Allah eksiklik gostermesin tasiyor sofralarimiz..
Rabbim olmayanlara da versin.
Misafir icin hazirlik da buyuk bi kismet...
Ps: Kaburga dolmasi cok uygun bi yemek...
Hem basit hem satafatli hem de sanki bisey yapmissiniz saniliyor hehhehe

17 temmuz
Sahur-2 krep (tambugday ve dut pekmezı ıle), 2 dılım corekotlu kecı peynırı, 1haslama yumurta, 5zeytın, 4kayısı, 2 dılım karpuz, cay.
İftar-1kase etlı pilav, 1/2 tabak zyaglı salata, 1koz mısır, sade Turk kahvesi.

su-3lt
spor-67dk kurek.

18temmuz
Sahur-200ml yogurt, 1/2 kase keci lor, cay, 4zeytın, 5taze hurma, 2dılım karpuz, 1dılım domates feslegenlı peynır, 1haslama yumurta, 1dılım kek(tambugday ve dut pekmezı ıle) dut pekmezı geldı esımın memleketınden kullan da kullan:))
İftar- 13taze hurma, bır yudum sut ıle kahve.-->yıyesım yoktu.

su-3.4lt
spor-100dk kurek.

19temmuz
Sahur-1/2 kase kecı lor, 4kup isli peynır, cay, domates, 1.5 dilim karpuz, 4 kasık yumurta piyazı, 1dılım kek (tambugday ve dut pekmezi ile)
İftar- 4kasık zyaglı barbunya, 1dilim kuzu kaburga dolması, yagsız bol salata, taze limonlu soda.

su-3.5lt
spor-70dk kurek, 400cekim powerplank.

19 temmuz menü spor su
iftar:1 kase mercimek çorbası
2 adet istim kebabı
salata
1 kase cacık

ara 2 adet mürdüm eriği

sahur 1 kase mercimek çorbası 2 çorba kaşığı lor peyniri 5 fındık 6 badem 1 adet kayısı

2.5 litre su
40 dak yürüyüş

Sahur-2dilim islim peynir, 2kup karpuz, 5zeytin, cay.
Iftar-5kasik zyagli barbunya, 1tabak patates+kuzu kavurma (yalniz etin yagi), 1islim kebabi, 7taze hurma,
2kup karpuz, 4dilim pastirma (hic sevmem, kizimin "haaaaam"larini geri ceviremedim), 2dilim et fume,
Zyagli salata, 1salkim beyaz uzum.

Su:3.5lt
Spor: 73dk, 300cekim powerplank.

PS:Iftar boyle oluncaaaaa simdi 3angeliq erik, 6hurma ve cay disinda bisey yemedim:)))

Heyoo selam millettt nasılsınızzz..gezdim de geldimmm bir bakayım dedimm..benm keyfim yerinde umarım sizler de öylesinizdirrr..

Günaydın ve iyi haftalar herkese...

Haftasonu yazlıktaydım ve biraz dağın başı olduğu için internet sıkıntısı vardı. Bağlanıp yazamadım menulerimi.

Cumartesi- Pazar genel olarak öğlen soğuk zeytin yağlı akşam mangal et ağırlıklıydı. Kahvaltılarda ise eşimin yüzünden biraz kaçamak yapmış olabilirim. Fırından yeni çıkmış ekmeklerden 2 dilim götürdüm ama gün içerisinde başka ekmek tüketmedim. Bir çok misafirim olmasına rağmen gayet iyi idare ettim diye düşünüyorum. (Biraz karpuz kaçamağım da oldu itiraf etmem lazım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…