- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
offf tvde cilek receli reklami gordum nasil canim cekti yaaa. ama yok olmaaaz takim icin kendim icin yilmayacam.
offf tvde cilek receli reklami gordum nasil canim cekti yaaa. ama yok olmaaaz takim icin kendim icin yilmayacam.
Bende birazdan totomu kaldırıp pilatese gidicem yeter iki haftadır yattıgımhoşgeldin kuzummmm tam spora kaçıyodum siz devam edinnn artık
Bende birazdan totomu kaldırıp pilatese gidicem yeter iki haftadır yattıgım
Sweetim bi sorum olacak hani omega3ü konuşmuştuk ya..bugün eczaneye gittim bi ürün gösterdi marinKap diye..korktum almadım çünkü ev arkadasıma eczacı ablası kilo alsın diye vermişti:44: kafam karıştı almadım bende..
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
4 dilim beyaz peynir
10 yeşil zeytin
Fındık
1 domates
Yarım kase yoğurt
2 bardak portakallı-zencefilli yeşilçay
Akşam:
1 küçük tabak dolma
4 kaşık yoğurt
5-6tane küçük soğan turşusu
3-4 tane küçük salatalık turşusu
2 bardak limonlu yeşilçay
Su:
2 litre
Spor:
1 saat callenatics
2 mil leslie
(Eve gidince yapıcam henüz yapmadım)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
50 gr leblebi
1 şekersiz kahve
2 bisküvi
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
100 gr yumurtasız menemen
1 kupa şekersiz, sütlü nescafe
3 yulaflı bisküvi
tatlandırıcılı labne peyniri
5 mısır-pirinç patlağı
180 gr kiraz
-------------------------------------
900 kalori
Bende birazdan totomu kaldırıp pilatese gidicem yeter iki haftadır yattıgım
Sweetim bi sorum olacak hani omega3ü konuşmuştuk ya..bugün eczaneye gittim bi ürün gösterdi marinKap diye..korktum almadım çünkü ev arkadasıma eczacı ablası kilo alsın diye vermişti:44: kafam karıştı almadım bende..
hadi kolay gelsin.
by cnm ıyı sporlar
Evet ya bu konuyu bende soracaktım hatta oğluma da almak istiyorum
bende memnun oldum adim nura
hemen menümü yazayım
sabah
maydonozlu peynirli omlet
ceviz
süzme yogurt
minicik bal
ekmek yok
6 adet zeytin
2 bardak sekerşiz limonlu çay
domates salatalık
ara leblebi 20 adet
1 adet minik nektari tabi bu ara ögünler beraber degil 1 saat arayla falan...sabah kahvaltıyı erken yaptım da
öğle
zeytinyaglı patlıcan 1/2 tbk
2 bardak ayran
yarım dilim ekmek
ara 1 elma
akşam
bezelye yemegi 1 tbk
cacık 1.5 kase
yagsız tuzsuz haşlama makarna 5 çatal
ekmek yok
su içtim bolca sanırım 1.5 lt yi geçti..yatana kadar devam:
sabah 1 saat pilates...yürüyüse gidecektim ama bitirmem gereken konular vardı...şimdi bitti daha o yüzden çıkamadım...1 saat sonrada kaptanımın bana verdiği mübarek mekik cezasını yapacagım:))))
arkadaşlar son bir ay kaldı kpss ye asılabildiğim kadar asılmam lazım dersleri..bana dua edin ne olur.....iyi bir puan alayım inşallah..
Ay kızlar resmen yolda kaldık yaa
Eşim bi araba aldı bütün gün kullandı şimdide bizi gezdirirken benzincide durdu benzin falan aldı arabayı çalıştırıyo çalışmıyor kaldık 1 saattir burda yaa Allah'tan eve yakınız
afiyetolsun canımcımmm kahvaltına bayıldımcezanı yapacağın için de ayrıca tşk ederimm karatayda bizler ara yapmıyoruz bitanem öğünler arası ne kadar uzun olursa o kadar iyi oluyor leptin denen yağ yakıcı hormon 4 saat sonra yağ yakmaya başlıyor yani 5 saat birşey yemedin 1 saat mevcut yağlar yakılıyor sen de karatay yap diye demiyorum sakın yanlış anlama inş bir gün yaparsın o ayrı ama aralarda mümkün olduğunca ayran süt gibi tüketirsen en azından leptin bozulmaz yağ yakarsın
asıl bitanemm son zamanlar artık allah emeklerini boşa çıkarmasın inş güzel bir puan alırsın
hay allah nuracım aksiliğe bak en korktuğum şey işte benimde o yüzden bakımlarını periyodik yaptırırım yeni arabamı almıştınız:44: eğer yeni aldıysanız kötü ilk günden böyle yaparsa:26:
arkadaşlar son bir ay kaldı kpss ye asılabildiğim kadar asılmam lazım dersleri..bana dua edin ne olur.....iyi bir puan alayım inşallah..
asıl bitanemm son zamanlar artık allah emeklerini boşa çıkarmasın inş güzel bir puan alırsın
sagol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?