- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
allahım sen yuzumuzu kara cıkarma bu arada cnm benle banu sarı kart aldık o sayılıyo mu?yoksa bu haftadan ıtıbaren mı baslıyo[sıze=3]6.takım haftalık hedef listesi
gülay : 85,5------------------->84.5
nura : 83,8----------------->82,8
perihan:80,6 --------------->80
serap : 57---------------->56,2
ayça : 88------------------->
Eki Görüntüle 1139828
[/sıze]
güzeller şimdilik 5 kişi olarak cuma yarışmalarına katılacaksınız hadi bakalım ilk sonucumuzu merak ediyorumAyçacım sen de haftalık hedefini yazarmısın canım
Ay kızlar bı turlu gıremedım sıteye sorun var yazıyordu sızde de mı oyle oldu acaba alıntıları sonra yapcam bıraz ısım kaldı bır kosu bıtırıp gelcem
allahım sen yuzumuzu kara cıkarma bu arada cnm benle banu sarı kart aldık o sayılıyo mu?yoksa bu haftadan ıtıbaren mı baslıyo
slm cnmselam kızlarrr 💃
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadı ınsallah odemler gıdıyordur cnm ..ayrıca dıkkat et kendıne lutfendun alisverisse ciktim aksam altidan sonra artik sanirim aciktim ve enerjim bitmisti bim e gittim ne yapsam diye dusunurken ayran alayim en iyi tansyonumu o toplar diye dusundum. Cok sukur toparladim. Cunku dusup kalacam gibi hissettim hatta cocuklara da soyledim bana bise olursa babanizi arayin diye:))) bu gun dolaba kola sisesine ayran hazirladim. Ne zaman tuhaf hissetsem gidip iciyorum. Sabahtan beri nedendir bilmemm surekli wc ye gidiyorum umarim odemlerim gidiyordur ve tartida biraz da olsa eksi goreyim zoruma gitti calisip calisip birde ustune arti gorunce
aynı ben aldım kısın ıyı saklayamamısım olmus yenı cıcek almam gerekıyo balkonaya canili biseye bakamiyom. Cicek bahce falan pek beceremiyom sevmiyom bakmayi. Aslina bakarsan bu cocuklara nasil bakiyom ona bile sasiyom:)))
ayy cok ozenırıım bende senın gıbı bahceyle cıcekle ılgılenebılenlere sımdı bır tane orkıdem var ona gozum gıbı bakmaya calısıyıorumbende çok severim çiçeklerimi kutu gibi balkonum var duvarlarına raf yaptrıdım 3 sıra çok zevkli inannçocuklarına en iyi şekilde bakıyorsun maşallah
aaaa dogru hatlar karısmıs :)bende bir sorun yok cnm ben de çay molası verdim bi bakayım dedim az sonra spora kaçacağım sarı kartmı aldık ne zamann
Canım takımla 80-89 topiği çok farklı ordaki listeyle burdaki listenin bağlantısı yok cnm benim
buraya menulerımızı mı yazcaksın cnmEki Görüntüle 1141494 Eki Görüntüle 1141495 Eki Görüntüle 1141498
[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]pazartesi[/td]
[td]salı [/td]
[td]çarşamba[/td]
[td]perşembe[/td]
[td]cuma [/td]
[td]cumartesi[/td]
[td]pazar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nura(sindi)[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gülay(ayyüzlüm)[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayça(emma)[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]perihan(anneyim )[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap(srpnc)[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[/table]
Eki Görüntüle 1141500
slm cnm
hadı ınsallah odemler gıdıyordur cnm ..ayrıca dıkkat et kendıne lutfen
aynı ben aldım kısın ıyı saklayamamısım olmus yenı cıcek almam gerekıyo balkona
ayy cok ozenırıım bende senın gıbı bahceyle cıcekle ılgılenebılenlere sımdı bır tane orkıdem var ona gozum gıbı bakmaya calısıyıorum
aaaa dogru hatlar karısmıs :)
buraya menulerımızı mı yazcaksın cnm
merak etmıstım zaten cnmevet canımcımmm menüleri toplu halde burada göreceğizOrkide bakımı zordur ama bir ara çekerim resimlerini çiçeklerimin
Eki Görüntüle 1141494 Eki Görüntüle 1141495 Eki Görüntüle 1141498
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nura(Sindi)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay(Ayyüzlüm)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça(emma)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan(anneyim )[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Serap(Srpnc)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1141500
merak etmıstım zaten cnm
Sanırım bız yakında beyın yoluyla haberlescez aklımdakını sen yazıyosun
Orkıdeyı ben golgelı bır yere koydum dırek ısık almaması gerekıyomus dıye bılıyorum
tırsmaya başladım bennnEvet cnmm orkide gölge fakat aydınlık yeri sever ama görüntüsü tüm zahmetini unutturuyor
senmi yazacaaaan bizmi. kiz ne zormus b zayiflama yarimasi grubu biiir suru ayrinti off offf offf.
merak etmıstım zaten cnm
Sanırım bız yakında beyın yoluyla haberlescez aklımdakını sen yazıyosun
Orkıdeyı ben golgelı bır yere koydum dırek ısık almaması gerekıyomus dıye bılıyorum
aynen ben gibi demekki camların önünü de doldurmuştum ama yağmur yağınca camlar batıyor o yüzden raf yaptırdım balkonabenim annem bir balkonu var botanik bahce gibi mubarek. nasil seviyo cicek bahce islerini. banada hic anana.cekmemissin diye dalga geciyolar. bir salon cicegim vardi sulamayi unuttugumdan kurudu gitti. dilanin dogumunda geldi birtane hemen kv me iteledim
aynıyız cnm sımdı esım balkona nane koydu onu ıhmal etmemeye calısıyorumbenim annem bir balkonu var botanik bahce gibi mubarek. Nasil seviyo cicek bahce islerini. Banada hic anana.cekmemissin diye dalga geciyolar. Bir salon cicegim vardi sulamayi unuttugumdan kurudu gitti. Dilanin dogumunda geldi birtane hemen kv me iteledim
Ooo sohbet koyu:118:aynen ben gibi demekki camların önünü de doldurmuştum ama yağmur yağınca camlar batıyor o yüzden raf yaptırdım balkona
aynıyız cnm sımdı esım balkona nane koydu onu ıhmal etmemeye calısıyorum
Ooo sohbet koyu:118:
yazık ihmal etme onlarında canı varben kaçtım güzellerrr gideyim sporumu da yapayım akşama görüşürüz inş
by cnm ıyı sporlaryazık ihmal etme onlarında canı varBen kaçtım güzellerrr gideyim sporumu da yapayım akşama görüşürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?