Tamam kaptanim...benim adim perihan canim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın canim bundan donra daha azimli olacagim...sadece tek bir ogunde 1 dilim ekmek tuketecegim...
sanada gunaydin cnm bnmGünaydınnnn 6, takımın fıstıklarıııı
canımcım adını sorsam mahsuru varmı acaba:26: afiyetolsun ama yaramasın inş öğlenki ekmeklere gerek yoktu o ekmeği yemeseydin araya ihtiyaç duymazdın inan bana ardında ara yapmışsın inşallah marul dürmdür çiğköfte ile:44: akşam poğaçayı da götürmüşüz
bugün telafi et bitanemmm kaçamak cezaların günlük sporuna başladıysan eğer ek olarak 50 mekik benden ilk cezamız hayırlı olsun
bu hafta 600 gr vermelisin o zaman tamamdır bitanemm cuma sabahı bu 600 gr gitmiş olsun fazlası giderse tadından yenmez
tatlım kaçamak yamamaya çalış mesela akşam poğaça yedin tadına bak bırak her kaçamak hedefe ulaşmanı yavaşlatır bitanemm
günaydınnnn cnmmm
Slmlar fıstığım hoşgeldinnnnntşk ederim canım benim her zaman bekleriz tecrübelerinden faydalanalım biz de bu hafta kesin hedefine ulaşırsın canım benim
Günaydınnnn Gülaycımmmm bitanem birden spora yüklenirsen incelirsin fakat tartıya yansımaz bu kas yaptığın için o yüzden aşırı spor yapma her gün düzenli 1-1,5 saat yeterli haftada bir günde dinlendir kaslarını ben sadece yürüyüş ve hafif sporlar yaptığım için dinlendirmeye gerek duymadım hiç
kilo verdikçe artırırsın cnm özellikle beden kitle indeksin 26 nın altına düşmeden aşırı yüklenme canımcımm
Senin elinden ne kurtulmuş ki tbrkler canımmm her hafta güncellersin bu bile insanı motive ediyor inan bana çok güzel olmuş tatlım
seve seve bekleriz cnm kaptanimiz birtanemizSelamlar hanımlar ben 3. Takımdan banunun arkadaşı blue:) çok süper bir kaptanınız var kıymetini bilin :) benim de 1 kilo kaldı hedefime,karataya uygun besleniyorum ben de.. Mezun olduktan sonra aranıza daha sık katılabilirim:) hepinize selamlar
bende memnun oldum adim nuraTamam kaptanim...benim adim perihan canim...
Hoşbulduk canım, gelirim tabi herzaman :)Günaydınnnn 6, takımın fıstıklarıııı
Slmlar fıstığım hoşgeldinnnnntşk ederim canım benim her zaman bekleriz tecrübelerinden faydalanalım biz de bu hafta kesin hedefine ulaşırsın canım benim :21
Çok teşekkür ederimseve seve bekleriz cnm kaptanimiz birtanemiz
ayrica seni de tebrik ederim ne guzel hedefine ulasmaya az kalmis
Dun yediklerimi yazayim
Sabah: 2 dilim ekmekli kahvalti peynir zeytin domates kaymak cok az bal suzme yoğurt
Öğle
Mercimek corba
Salata
Adana
2dilim ekmek
Ara cigkofte durum
Aksam
Zeytinyağlı patlican
1 adet pogaca annem taze yapmista
Sweetcim.. bana verdiğin linkte sorun var..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&page=8951
Tıklayınca zaman makinesine binmiş gib oldum..2009 yılına gittim..
Linki kontrol edip tekrar yollarsan, hemen halledicem.. On dakika daha buradayım..
sanada gunaydin cnm bnm
cnm bnm sporumda mi fazla iyi midir yoksa cok bisey yapmiyorum gerci ama benim callenden sonra bas agrisi oldu anlamadim yaaaa
seve seve bekleriz cnm kaptanimiz birtanemiz
ayrica seni de tebrik ederim ne guzel hedefine ulasmaya az kalmis
Hoşbulduk canım, gelirim tabi herzaman :)
Burada karataycılar çok anladığım kadarıyla :) eminim hem sağlıklı hem de fıstık gibi olacaksınız birkaç ay sonra :)
Çok teşekkür ederimben geç bile kaldım:)) karataya adapte olma sürecim uzun sürdü ama sonunda çokşükür artık ulaşıyorum hedefe...
Beslenme alışkanlığım baştan sona değişti en sevindiğim şey de bu.. Uzun vadede hedefin bile altına iniyor insan..
banucum spora cok mu yukleniyorum diyorsun. ama benim tiroit sorunum oldugu icin obur turlu hic gitmiyor. metabolizmam cok pis benim ya. hatta bu hafta eger kilo veremezsem takimdan cikacam cunku kilo verememem takima da zarar verir.
dun alisverisse ciktim aksam altidan sonra artik sanirim aciktim ve enerjim bitmisti bim e gittim ne yapsam diye dusunurken ayran alayim en iyi tansyonumu o toplar diye dusundum. cok sukur toparladim. cunku dusup kalacam gibi hissettim hatta cocuklara da soyledim bana bise olursa babanizi arayin diye:))) bu gun dolaba kola sisesine ayran hazirladim. ne zaman tuhaf hissetsem gidip iciyorum. sabahtan beri nedendir bilmemm surekli wc ye gidiyorum umarim odemlerim gidiyordur ve tartida biraz da olsa eksi goreyim zoruma gitti calisip calisip birde ustune arti gorunce
temizliği bitirdim kızlar bir yağmur başladı İzmirde maşallah bereket yağıyor
ilk zamanlar yapar bitanem normaldir 1 haftaya alışırsın
tşk ederim cnmcımm
bekliyorum tatlımm inş bir gün herkse karataya başlar tek umudum bu
bitanemmm bu hafta yeni başladık bu hafta mevcut kadromuzla listeye gireceksiniz ama hemen vazgeçmek yok öyletiroit sorunun kilo vermeni yavaşlatır haklısın deniz börülcesi ve dereotu iyi gelecektir cnmm tiroidine bir ara yapmıştın sanki:44: sporu aşırı artırma bitanemm düzenli yap ama kademe kademe artır süresini derimm
en iyi ödem giderici kiraz sapı canımcımm eğer ödem sorunun varsa kiraz saplarını biriktir iç çok faydalı ayran istediğin kadar içebilirsin sen elinden geldiğini yaptığın sürece takıma zarar vermezsin bitanemmm
adet donemindeyim ya odemin ondan oldugunu dusunuyorum. ben dereotun kullandim ama musta bulmak gercekten sorun. kullandiginin sararmamis olmasi gerek burda yesil bulmak zor
adet döneminde hepimiz farklı çıkabiliyoruz cnmcımm fakat adet döneminde metabolizma hızlı çalışıyor yani normalden fazla yakıyorsun sporla evet dereoytu konusunda haklısın orda bulmak zor olabilir saksıda yetiştirme imkanın yokmu cnm ben maydanoz nane mercanköşkü yetiştiriyorum
ya canili biseye bakamiyom. cicek bahce falan pek beceremiyom sevmiyom bakmayi. aslina bakarsan bu cocuklara nasil bakiyom ona bile sasiyom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?