İnşallah cnm emeklerin boşa gitmez sen bize haber ver sınav öncesi toplu dua yaparız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım uygulamaya calışırım... ders calıştığım için gün içinde cok acıkıyorum aslında o yuzden bol ara oğün yapıyorum...masa başında oturmak çok can sıkıcı...bu konuda önerebilecegin birsey var mı acaba?
Yani ikinci el eski bir araba ama eşim bir test sürüşü yapalım diyordu test etmiş olduk
ayyy yaa allah razı olsun çok mutlu olurum valla...yaklaşınca sınav haber veririm inşallah ben size....:)
en iyi atıştırmalık salatalık havuç bunları ince ince kes limonlu su yap bir bardağa içine doldur çiçek gibi olur görüntüsüde zararlı atıştırmalardansa bunlaru tercih et cnmm bol ayran içersen bu da leptini bozmaz
test edildi ve onaylanmadı canımmm yine şanslıymışsınız ya sonradan çıksaydı şimdi iade edebilirsiniz sanırım parasını ödemediyseniz:26:
en iyi atıştırmalık salatalık havuç bunları ince ince kes limonlu su yap bir bardağa içine doldur çiçek gibi olur görüntüsüde zararlı atıştırmalardansa bunlaru tercih et cnmm bol ayran içersen bu da leptini bozmaz
test edildi ve onaylanmadı canımmm yine şanslıymışsınız ya sonradan çıksaydı şimdi iade edebilirsiniz sanırım parasını ödemediyseniz:26:
Yok eşim ben yaparım diyo ama ilkdefa alet takımı yok yanında tam denk geldi ama kaynım geliyo bizi almaya
ok banu çok teşekkür ederim....haa bu arada muğladayım izmirden buralara yolun düşerse görüşmek isterim...haftasonlarıda aydında üniversitede oluyorum...aklında bulunsun canım....
Tabi ki cnm arapca latince fark etmez hepsi Allah'ın kelimeleri Allah'a giden yolu öğretiyo
menum
sabah: sahanda yumurta, salatalik, avuc ici peynir, 7 zeytin, 4 ceviz
aksam: fellak koftesi
2 lt ayran, 2.5 lt su, 600 ml yesilcay
1 saat callenetiks, 30 dk eliptik
aksami henuz yapamadim esim simdi geldi yapacam insallah
fellah köftesi mi yaptınnn afiyetolsun cnmmm 2 lt ayranmı maşallahhh wc den gelememişsindir bugün spor süperrr
Kaptanım sonunda becerdik sanırım.. :118::118:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&p=1705398#post1705398
Varsa değiştirmemi istediğin bi'şey söyle tatlım..
Çok şükür bitanemmm çok yordum seniii ellerine sağlıkkkkherhangi birşey olursa rica ederim tatlımmm
vallahi bende anlamadim nereme gitti o kadar ayran hazirlamistim dolapta buz gibi misgibi bak yine icesim geldi yaw
Hiç ama hiç yorulmadım ki ben..
azimli oldugumu neye bagladin acaba bilmek benide motive edecektirdebende memnun oldum nura..maaşallah çok azimlisin ...umarım biran önce hedefine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?