Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

en iyi atıştırmalık salatalık havuç bunları ince ince kes limonlu su yap bir bardağa içine doldur çiçek gibi olur görüntüsüde zararlı atıştırmalardansa bunlaru tercih et cnmm bol ayran içersen bu da leptini bozmaz

Yani ikinci el eski bir araba ama eşim bir test sürüşü yapalım diyordu test etmiş olduk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

test edildi ve onaylanmadı canımmm yine şanslıymışsınız ya sonradan çıksaydı şimdi iade edebilirsiniz sanırım parasını ödemediyseniz:26:

Yok eşim ben yaparım diyo ama ilkdefa alet takımı yok yanında tam denk geldi ama kaynım geliyo bizi almaya

ok banu çok teşekkür ederim....haa bu arada muğladayım izmirden buralara yolun düşerse görüşmek isterim...haftasonlarıda aydında üniversitede oluyorum...aklında bulunsun canım....

[QU OTE=Sweetdimple;35570406]Ver canım inanki okuruz gerçi ben arapça bilmiyorum latinceden okuyorum ama rabbim kalbimi biliyor sonuçta değilmi[/QUOTE]

Tabi ki cnm arapca latince fark etmez hepsi Allah'ın kelimeleri Allah'a giden yolu öğretiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOT E=anneyim_mutluyum;35570392]ben şimdi oglumu sevmeye gidiyorum biraz öptüm sizi görüşürüz...[/QUOTE]
Bizim yerimizede öp cnm Allah bagıslasın

Yok eşim ben yaparım diyo ama ilkdefa alet takımı yok yanında tam denk geldi ama kaynım geliyo bizi almaya

oh şükür hadi denk gelmişş

ok banu çok teşekkür ederim....haa bu arada muğladayım izmirden buralara yolun düşerse görüşmek isterim...haftasonlarıda aydında üniversitede oluyorum...aklında bulunsun canım....

rica ederim cnm benim kuzenimde muğlada okuyor ünv de hep çağırır ama nasip olmadı bir türlü inşallah bitanem nasip
oğluşunu teyzelerinin yerine de öp

Tabi ki cnm arapca latince fark etmez hepsi Allah'ın kelimeleri Allah'a giden yolu öğretiyo

bende aynı düşünüyorunm canımcım

menum
sabah: sahanda yumurta, salatalik, avuc ici peynir, 7 zeytin, 4 ceviz
aksam: fellak koftesi
2 lt ayran, 2.5 lt su, 600 ml yesilcay
1 saat callenetiks, 30 dk eliptik
aksami henuz yapamadim esim simdi geldi yapacam insallah

menum
sabah: sahanda yumurta, salatalik, avuc ici peynir, 7 zeytin, 4 ceviz
aksam: fellak koftesi
2 lt ayran, 2.5 lt su, 600 ml yesilcay
1 saat callenetiks, 30 dk eliptik
aksami henuz yapamadim esim simdi geldi yapacam insallah

fellah köftesi mi yaptınnn afiyetolsun cnmmm 2 lt ayranmı maşallahhh wc den gelememişsindir bugün spor süperrr

ilk sayfadaki kurallarımızı psküütcüm yeniden düzenledi kızlarrr hadi bakalım hayırlı olsun hepimize

Ben kaçıyorum güzeller teyzeme gidiyoruz annem sıkıldı biraz gezdireyim size iyi sohbetler cici bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…