Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim bu tiyolara bize vermeyide unuttun sanirim :) ama bende kaptim :) rakibimi taniyim diye buralarda takilirken gordum. :) bu hafta eglenceli gecicek.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gunaydin kizlar ve gunaydin sevgili rakibem :) ben varim bakalim kim kimi gecicek. Uzun zamandir bilegimde sorun vardi ama cok sukur biraz daha iyiyim. Sporumada yapabilicem artik. Ayran detoksu nasil bisi cok bilmiyorum ama cok fazla ayran icersem is yerinde uyuklarim diye korkuyorum. Ama olsu detoks yapamasamda sporla kapatabilirim onu :) hadi bakalim bol sanss :))

Canim bu tiyolara bize vermeyide unuttun sanirim :) ama bende kaptim :) rakibimi taniyim diye buralarda takilirken gordum. :) bu hafta eglenceli gecicek.

Canim bu banucugumun hep soyledigi birseydi ama :26: den yoktun demek ki

Heytt be kim tutar seni kelebegim benim

Günaydın kızlarEki Görüntüle 1150505

hosgeldin rakibem dun gece gozum yollarda kaldi sizin topige yazmisitm senden haber gelmemisti
neyseki bugun yazdin bilegin iicin gecmis olsun..insallah iyi olan kazanir
bol sanslar sana cnm cok ihtiyacin olacakta
ortami kizdiralim dimi

gunaydin
oley oley oley oley cücüklerim ikiye çıkmııııııış
hayirli olsun cnm gunaydin bende papatyadan lilyum mu ne olmusum sanirim

Sabah ;kkk
Akşam ,ızgara tavuk (4but )salata ,köz biber patlıcan
Spor;20dk yuruyuş
Su;3litre

selam kızlar
ok banucum rakibem pek zayıfmış ama hadi hayırlısı ilkkez yarışacam pek anlamadım ama tecrübeden sonra anlarım heralde neler olduğunu
geçmişi okumak çok yorucu. şimdi işe koyulayım selamda verdim görüşürüz kızlar

gunaydin kizlarrr
sabah sabah camasir katladim simdi biraz ortaligi toplayip bizimkiler uyanmadan calllenimi yapmak istiyorum yetisebilirsem
sizde ne var ne yok

kolay gelsin cnm sana

Evet canim zayif ama banucugun bildigi birsey vardir % ye gore ayarladi has bide rakiben mezun olacak bu hafta hedefide cok yuksek degil gozun korkmasin sen cok dikkat etmesende olur :

ya kizlar sanirim ben hala anlamadim yuzde ile neden hesaplandigini yani biz yinede ne kadar cok kilo verirsek o kadar iyi olacak dimi ay kafam karisti

Herhalde kaptanim ben yokmusum o zamanlar demekki. Olsun bende tiyoyu kardes takimda gezerken buldum ve kaptim. Tesekkurlerimi iletiyirum banucuguma :)

Hadi bakalim rakibem gorucez kimin sansa ihtiyaci oldugunu

ya kizlar sanirim ben hala anlamadim yuzde ile neden hesaplandigini yani biz yinede ne kadar cok kilo verirsek o kadar iyi olacak dimi ay kafam karisti

Isin ozu o aslinda yuzdesi cok olan kazanir % de verdigin kilo ile orantili 85 kg birinin 1 kg vermesi 60 kg birinin 1 kg vermesinden daha kolaydir bu yuzdende her iki kisude 1 kg vermesine ragmen 60 kg olanin yuzdesi daha yuksektir yani

85-84 = 1
1*100/85= % 1, 18

60-59= 1
1*100/60=% 1, 67

Hımmm daha önceden daha cok kilo verdiği için mi yani :)

Iphone dan gönderildi

Günaydın kızlarr bugun pek bi mutluyum ..inş dizinde keyifler yerındedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…