Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel cnm güzel birşeyler mi var :)

Iphone dan gönderildi

Ah sindicim keşke olsa,hatta ikiz olsa hayırlısı ile ..güzel bişiy deyince bnm aklıma bu geliyorsa kendi kendime bugün bi sevindiririğim işte ,sabah hastanede randevum vardı ,ilk dfa yalnız araba kullandım ,ondanda olabilir alışmaya çalışıyorum kullanmaya kız 3.grupla eşleşmişiniz ,bni nden katmadınız ümit vadetmiyormuyum da ;

İnşallah cnm o günlerde olcak gelcek hepberaber mutluluğunu paylaşcaz inşallah
Sende vardın sanırım bu hafta listede bak seç kendine bir rakibe :)
Sen banuya mesaj at istersen o sana yardımcı olur cnm

Iphone dan gönderildi

hanımlar selamlar

bu hafta hedefim 53.1 i görüp artık mezun olmak inşallah..regl döneminde olduğum için göremeyebilirim ama yine de pes etmeyeceğim hergün spor yaparsam olabilir..

neslihan arkadaşla eşleşebileceğimizi söylemiş banucuğum, ikimiz de hedefe ulaşırsak yüzdesel olarak ben daha çok vermiş oluyorum o nedenle çok uygun olmuyor gibi..yine de destek vermek amacıyla birbirimizle yarışabiliriz bana uyar:)

Günaydın meleklerimmmmm

Günaydın kızlarr bugun pek bi mutluyum ..inş dizinde keyifler yerındedir

günaydın feridemmm mutluluğun daim olsun bitanemmm rabbim büyük canım elbet bir zamanı vardır ol dediğinde olacak elbet şirinem gülşah sen inş bu mutlu haberi paylaşacaksınız bizlerle hayırlı olsun cnmm yalnızken daha rahat araba kullanırsın ilk zamanlar midem ağrırdı benimde heyecandan 8 yıldır çok şükür sorun yok tercihin varsa diye eşleştirmedim cnm hemen eklerim

Herhalde kaptanim ben yokmusum o zamanlar demekki. Olsun bende tiyoyu kardes takimda gezerken buldum ve kaptim. Tesekkurlerimi iletiyirum banucuguma :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

rica ederim bitanemmm ben fayda gördüğüm herşeyi paylaşırım canımcımm

ya kizlar sanirim ben hala anlamadim yuzde ile neden hesaplandigini yani biz yinede ne kadar cok kilo verirsek o kadar iyi olacak dimi ay kafam karisti

kuzum şirinem çok güzel anlatmışşş :26: sen ne kadar kilo verirsen o kadar iyi bitanemm

gunaydin kizlarrr
sabah sabah camasir katladim simdi biraz ortaligi toplayip bizimkiler uyanmadan calllenimi yapmak istiyorum yetisebilirsem
sizde ne var ne yok

günaydın cnmmm bende 9 x5 tibetimi yaptım kahvaltımı yaptım bi bakayım dedim

slm cnmmm rakibenn çok azimlidir bilesinnn kolay gelsin cnmmm grşrzz

oley oley oley oley cücüklerim ikiye çıkmııııııış

günaydıııın kızlar. inşallah bol eksili bir gün olur

günaydın Gülaycımmm tbrklerr tatlımmmm cücükler bi çoğalıyo bi gidiyooo

Canim bu banucugumun hep soyledigi birseydi ama :26: den yoktun demek ki

Heytt be kim tutar seni kelebegim benim

Günaydın kızlarEki Görüntüle 1150505

tşkler şirinemmm ellerine sağlık cnmmmm

Günaydın Ayçacımmm bileğini zorlamadan yapmaya çalışş tatlımm

Sabah ;kkk
Akşam ,ızgara tavuk (4but )salata ,köz biber patlıcan
Spor;20dk yuruyuş
Su;3litre

afiyetolsun feridmemmm sporu biraz daha artırsan harika olacak tam yağ yakmaya başlamışken bırakmışsın kuzumm:26:

diloş puding yesin teyzesi de onu maşallah büyümüş Gülaycımm

günaydınnn

benim rakibem eylül nerelerde ben sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım sen uyuyor musun yoksa hala

slm bluecum hoşgeldin cnmmm bu hafta acemilik oldu biraz fakat yüzde bazında olacağı için şartlar eşit gibi:44::44: bol şans herkese senin ne kadar azimli olduğunu biliyorum cnmmm hadi artık parti yapalım

Yok artık anladım cok şükür ama yine bir ama var:)
Bu seferde ben ayçadan daha cok kilo verdim ona haksızlık olmaz dimi

Iphone dan gönderildi

İnşallah bu hafta hedefine ulaşıp mezun olursun darısı bizim başımıza inşallah :)

Iphone dan gönderildi

Yok artık anladım cok şükür ama yine bir ama var:)
Bu seferde ben ayçadan daha cok kilo verdim ona haksızlık olmaz dimi

Iphone dan gönderildi

yok haksızlık olmaz bitanemm zaten cuma yarışmaları yüzde hesabı üzerine kurulu haksızlık olsaydı bu sistem yürümezdi o bir ama da inş gidecek zamanla

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*69,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*68,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*91[/TD]
[TD]Sindi (nura)*82,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,4[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*76,2[/TD]
[TD]Kiras06 * 65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *84,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevilay80(ahsen)* 65.9[/TD]
[TD]ayyüzlüm(gülay) * 83.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *79,8[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eklentiler

• $6b3 (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
büyüdü de yiyo beni cadı. o ağzının atrafı benim artıklarımda olabilir

İnşallah bu hafta hedefine ulaşıp mezun olursun darısı bizim başımıza inşallah :)
Iphone dan gönderildi

çok teşekkür ederim:) hepimiz ulaşacağız inşallah pes etmedikten sonra neden olmasın..insanlar 40-50 kilo veriyorlar, azmettikleri için mutlu sonu görüyorlar:)

neslihaaaaan nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…