- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Günaydın kızlarrbugun pek bi mutluyum ..inş dizinde keyifler yerındedir
Ne güzel cnm güzel birşeyler mi var :)
Iphone dan gönderildi
Ah sindicim keşke olsa,hatta ikiz olsa hayırlısı ile ..güzel bişiy deyince bnm aklıma bu geliyorsakendi kendime bugün bi sevindiririğim işte ,sabah hastanede randevum vardı ,ilk dfa yalnız araba kullandım ,ondanda olabilir alışmaya çalışıyorum kullanmaya kız 3.grupla eşleşmişiniz ,bni nden katmadınız ümit vadetmiyormuyum da ;
Ah sindicim keşke olsa,hatta ikiz olsa hayırlısı ile ..güzel bişiy deyince bnm aklıma bu geliyorsakendi kendime bugün bi sevindiririğim işte ,sabah hastanede randevum vardı ,ilk dfa yalnız araba kullandım ,ondanda olabilir alışmaya çalışıyorum kullanmaya kız 3.grupla eşleşmişiniz ,bni nden katmadınız ümit vadetmiyormuyum da ;
Günaydın kızlarrbugun pek bi mutluyum ..inş dizinde keyifler yerındedir
Herhalde kaptanim ben yokmusum o zamanlar demekki. Olsun bende tiyoyu kardes takimda gezerken buldum ve kaptim. Tesekkurlerimi iletiyirum banucuguma :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ya kizlar sanirim ben hala anlamadim yuzde ile neden hesaplandigini yani biz yinede ne kadar cok kilo verirsek o kadar iyi olacak dimi ay kafam karisti
gunaydin kizlarrr
sabah sabah camasir katladim simdi biraz ortaligi toplayip bizimkiler uyanmadan calllenimi yapmak istiyorum yetisebilirsem
sizde ne var ne yok
selam kızlar
ok banucum rakibem pek zayıfmış ama hadi hayırlısı ilkkez yarışacam pek anlamadım ama tecrübeden sonra anlarım heralde neler olduğunu
geçmişi okumak çok yorucu. şimdi işe koyulayım selamda verdim görüşürüz kızlar
oley oley oley oley cücüklerim ikiye çıkmııııııış
günaydıııın kızlar. inşallah bol eksili bir gün olur
Canim bu banucugumun hep soyledigi birseydi ama :26: den yoktun demek ki
Heytt be kim tutar seni kelebegim benim
Günaydın kızlarEki Görüntüle 1150505
Gunaydin kizlar ve gunaydin sevgili rakibem :) ben varim bakalim kim kimi gecicek. Uzun zamandir bilegimde sorun vardi ama cok sukur biraz daha iyiyim. Sporumada yapabilicem artik. Ayran detoksu nasil bisi cok bilmiyorum ama cok fazla ayran icersem is yerinde uyuklarim diye korkuyorum. Ama olsu detoks yapamasamda sporla kapatabilirim onu :) hadi bakalim bol sanss :))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sabah ;kkk
Akşam ,ızgara tavuk (4but)salata ,köz biber patlıcan
Spor;20dk yuruyuş
Su;3litre
diloş puding yesin teyzesi de onuEki Görüntüle 1150444
cadaloza babasi puding yedirdi
hanımlar selamlar
bu hafta hedefim 53.1 i görüp artık mezun olmak inşallah..regl döneminde olduğum için göremeyebilirim ama yine de pes etmeyeceğim hergün spor yaparsam olabilir..
neslihan arkadaşla eşleşebileceğimizi söylemiş banucuğum, ikimiz de hedefe ulaşırsak yüzdesel olarak ben daha çok vermiş oluyorum o nedenle çok uygun olmuyor gibi..yine de destek vermek amacıyla birbirimizle yarışabiliriz bana uyar:)
Günaydın meleklerimmmmm
günaydın feridemmm mutluluğun daim olsun bitanemmm rabbim büyük canım elbet bir zamanı vardır ol dediğinde olacak elbet şirinem gülşah sen inş bu mutlu haberi paylaşacaksınız bizlerle hayırlı olsun cnmm yalnızken daha rahat araba kullanırsın ilk zamanlar midem ağrırdı benimde heyecandan 8 yıldır çok şükür sorun yoktercihin varsa diye eşleştirmedim cnm hemen eklerim
rica ederim bitanemmm ben fayda gördüğüm herşeyi paylaşırım canımcımm
kuzum şirinem çok güzel anlatmışşş :26: sen ne kadar kilo verirsen o kadar iyi bitanemm
günaydın cnmmm bende 9 x5 tibetimi yaptımkahvaltımı yaptım bi bakayım dedim
slm cnmmm rakibenn çok azimlidir bilesinnnkolay gelsin cnmmm grşrzz
günaydın Gülaycımmm tbrklerr tatlımmmm cücükler bi çoğalıyo bi gidiyooo
tşkler şirinemmm ellerine sağlık cnmmmm
Günaydın Ayçacımmm bileğini zorlamadan yapmaya çalışş tatlımm
afiyetolsun feridmemmmsporu biraz daha artırsan harika olacak tam yağ yakmaya başlamışken bırakmışsın kuzumm:26:
diloş puding yesin teyzesi de onumaşallah büyümüş Gülaycımm
hanımlar selamlar
bu hafta hedefim 53.1 i görüp artık mezun olmak inşallah..regl döneminde olduğum için göremeyebilirim ama yine de pes etmeyeceğim hergün spor yaparsam olabilir..
neslihan arkadaşla eşleşebileceğimizi söylemiş banucuğum, ikimiz de hedefe ulaşırsak yüzdesel olarak ben daha çok vermiş oluyorum o nedenle çok uygun olmuyor gibi..yine de destek vermek amacıyla birbirimizle yarışabiliriz bana uyar:)
Yok artık anladım cok şükür ama yine bir ama var:)
Bu seferde ben ayçadan daha cok kilo verdim ona haksızlık olmaz dimi
Iphone dan gönderildi
günaydınnn
benim rakibem eylül nerelerdeben sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım sen uyuyor musun yoksa hala
yok haksızlık olmaz bitanemm zaten cuma yarışmaları yüzde hesabı üzerine kurulu haksızlık olsaydı bu sistem yürümezdio bir ama da inş gidecek zamanla
Ok cnm anladım cnm sagol cok yordum seni eriği :)))
Iphone dan gönderildi
büyüdü de yiyo beni cadı. o ağzının atrafı benim artıklarımda olabilirGünaydın meleklerimmmmm
günaydın feridemmm mutluluğun daim olsun bitanemmm rabbim büyük canım elbet bir zamanı vardır ol dediğinde olacak elbet şirinem gülşah sen inş bu mutlu haberi paylaşacaksınız bizlerle hayırlı olsun cnmm yalnızken daha rahat araba kullanırsın ilk zamanlar midem ağrırdı benimde heyecandan 8 yıldır çok şükür sorun yoktercihin varsa diye eşleştirmedim cnm hemen eklerim
rica ederim bitanemmm ben fayda gördüğüm herşeyi paylaşırım canımcımm
kuzum şirinem çok güzel anlatmışşş :26: sen ne kadar kilo verirsen o kadar iyi bitanemm
günaydın cnmmm bende 9 x5 tibetimi yaptımkahvaltımı yaptım bi bakayım dedim
slm cnmmm rakibenn çok azimlidir bilesinnnkolay gelsin cnmmm grşrzz
günaydın Gülaycımmm tbrklerr tatlımmmm cücükler bi çoğalıyo bi gidiyooo
tşkler şirinemmm ellerine sağlık cnmmmm
Günaydın Ayçacımmm bileğini zorlamadan yapmaya çalışş tatlımm
afiyetolsun feridmemmmsporu biraz daha artırsan harika olacak tam yağ yakmaya başlamışken bırakmışsın kuzumm:26:
diloş puding yesin teyzesi de onumaşallah büyümüş Gülaycımm
büyüdü de yiyo beni cadı. o ağzının atrafı benim artıklarımda olabilir
İnşallah bu hafta hedefine ulaşıp mezun olursun darısı bizim başımıza inşallah :)
Iphone dan gönderildi
çok teşekkür ederim:) hepimiz ulaşacağız inşallah pes etmedikten sonra neden olmasın..insanlar 40-50 kilo veriyorlar, azmettikleri için mutlu sonu görüyorlar:)
neslihaaaaan nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?