- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hımmm daha önceden daha cok kilo verdiği için mi yani :)
Iphone dan gönderildi
merhaba kızlar.grubunuz hayırlı olsun.en az banucum kadar başarılı olmanızı temenni ederim.
gelelim benim rakibeme huhuuuu kiras06 nerdesin.
85 kgda 1 kg mu yoksa 60 kgda bir kg daha fark eder :)
çok teşekkür ederim:) hepimiz ulaşacağız inşallah pes etmedikten sonra neden olmasın..insanlar 40-50 kilo veriyorlar, azmettikleri için mutlu sonu görüyorlar:)
neslihaaaaan nerdesin
çok teşekkür ederim:) hepimiz ulaşacağız inşallah pes etmedikten sonra neden olmasın..insanlar 40-50 kilo veriyorlar, azmettikleri için mutlu sonu görüyorlar:)
neslihaaaaan nerdesin
Günaydın meleklerimmmmm
günaydın feridemmm mutluluğun daim olsun bitanemmm rabbim büyük canım elbet bir zamanı vardır ol dediğinde olacak elbet şirinem gülşah sen inş bu mutlu haberi paylaşacaksınız bizlerle hayırlı olsun cnmm yalnızken daha rahat araba kullanırsın ilk zamanlar midem ağrırdı benimde heyecandan 8 yıldır çok şükür sorun yoktercihin varsa diye eşleştirmedim cnm hemen eklerim
rica ederim bitanemmm ben fayda gördüğüm herşeyi paylaşırım canımcımm
kuzum şirinem çok güzel anlatmışşş :26: sen ne kadar kilo verirsen o kadar iyi bitanemm
günaydın cnmmm bende 9 x5 tibetimi yaptımkahvaltımı yaptım bi bakayım dedim
slm cnmmm rakibenn çok azimlidir bilesinnnkolay gelsin cnmmm grşrzz
günaydın Gülaycımmm tbrklerr tatlımmmm cücükler bi çoğalıyo bi gidiyooo
tşkler şirinemmm ellerine sağlık cnmmmm
Günaydın Ayçacımmm bileğini zorlamadan yapmaya çalışş tatlımm
afiyetolsun feridmemmmsporu biraz daha artırsan harika olacak tam yağ yakmaya başlamışken bırakmışsın kuzumm:26:
diloş puding yesin teyzesi de onumaşallah büyümüş Gülaycımm
Bisikletle baslicam canim. Cok zorlamadan ama cumaya fln tamamen iylesirim sanirim. O zaman tutmayin beni. Zaten spor yapmayi cok seviyorum. Bide karatayi ogrenmis olurum o zamana. Beslenme guzel spor guzel daha nolsu :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ha bu arada ben 37 yaşında, 1,70 boyunda, hedefi 68 olan iki çocuklu anne, ev kadını,iş kadınıyım. mahsus saydım aslında isyanlardayım hayatın akışına yetişememkten
geldim geldim bazan sayfayıda açık koyyom kaldığım yerden okumak için :)))
memnun oldum ben hedefi 600gr koydum canım 1 aydır aynı yerde sayıp duruyorum insülin direnci bana savaş açtı bende ona verecem bu kiloları o direnci aut edecem sayenizde. ilk yarışmam çok heyecanlıyım ben sabahta spor yaptım bu hafta sabah akşam spora devam. ha bişi daha her p.tesi tartılıyordum moralim bozuluyordu bu gün çıkmadım tartıya cumaya herşey süprüz olacak bende tartıda gördüğüme şaşıracam ayyyy heyecan bastı
işime geri dönimmm
Normalde calisiyorum ama şuan ucretsiz izindeyim okuldan dolayi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben regl oldummm..bu hafta hedefime ulasamazsam yine de diğer takimlari gezecek miyim...sabah tartilinca fazla cikmistim..moralim bozulmustu..meger sebebi reglmis:)))
Ben regl oldummm..bu hafta hedefime ulasamazsam yine de diğer takimlari gezecek miyim...sabah tartilinca fazla cikmistim..moralim bozulmustu..meger sebebi reglmis:)))
geldim geldim bazan sayfayıda açık koyyom kaldığım yerden okumak için :)))
memnun oldum ben hedefi 600gr koydum canım 1 aydır aynı yerde sayıp duruyorum insülin direnci bana savaş açtı bende ona verecem bu kiloları o direnci aut edecem sayenizde. ilk yarışmam çok heyecanlıyım ben sabahta spor yaptım bu hafta sabah akşam spora devam. ha bişi daha her p.tesi tartılıyordum moralim bozuluyordu bu gün çıkmadım tartıya cumaya herşey süprüz olacak bende tartıda gördüğüme şaşıracam ayyyy heyecan bastı
işime geri dönimmm
ha bu arada ben 37 yaşında, 1,70 boyunda, hedefi 68 olan iki çocuklu anne, ev kadını,iş kadınıyım. mahsus saydım aslında isyanlardayım hayatın akışına yetişememkten
Sen karar ver o duzene oturuyor bosasa benimki bosardi evlenmeden once kandirdim dedim ki soz daha pasif calisacagim bir is bulurum simdide bebek olunca diye kandiriyotumBide bekarim. Zaten bekar olmasan esim beni bu is yogunlugundan bosar diye dusunuyorum. O yuzden hayatimi duzene oturtmadan evliligede cok sicak bakamiyorum. Cocugu olup bu kadr kilo vermek icin azimli olan e basaran tum hatunlara gipta ediyorum. Harikasiniz.
Tabi ki canim cok motivesin ve inanilmaz aktifsinBizde tanisalim rakibemlen. 1.80 boy 91 kilo . Yas 26 bilgisayar muhendisi. Butun gun sadece oturuyorum. Brde bitmeyen ama beni bitiren mesaileride eklersek zaman zaman 18 saat yerimden yemek yemek icin kalkmalarim haric hic kipirdamiyordum. Ise basladigimda 38 beden fit bir hatundum. Simdi 44 beden puf puf hatun oldum. En son sadce 1 pantolonum kalmisti giyebildigim. O da belimi baya skiyodu. Kiyafet almicam diye inatlasip tam 1 ay boyunca kurutemizlemeye vere vere bu pantolon ile yasadim. Simdi 5 tane pantolonuma sigabiliyorum :) Hedef hepsine tekrar sigana kadar durmak yok. Izmirde calisiyorum ama is icabi surekli istanbula gidiyorum. En az 3 ay boyunca istanbuldayim. Otelde kaliyorum maalesef bu yuzden saglikli yemek bulmak brnim icin cok zor oluyor. Zaman zaman bundan dolayi hatali beslendiklerin oluyor ama duzene soktum sayilir. Dimi kaptanim, banucum ? Boyle iste.
Sen karar ver o duzene oturuyor bosasa benimki bosardi evlenmeden once kandirdim dedim ki soz daha pasif calisacagim bir is bulurum simdide bebek olunca diye kandiriyotum
Tabi ki canim cok motivesin ve inanilmaz aktifsin
Ayricada pek yakinda 38 beden olavaksin
spora başlayınca daha hızlı gidecek bitanemmm biskilete başlarsın hafif hafifff haftaya rakibin kimse işiz or olacak desene
neslicim koşuşturmacalımızı allah bitirmesinn yoksa bu hayat nasıl geçer değilmirakiben blue diğer adıyla bayan gizemli arabistanda diplomatt arabşistanın zorlu koşullarında karatay yaparak hedefine ulaşacak inş bu hafta minik prensi var 31 yaşında çelik gibi iradesi var söyleyeyim
şekeri kesersen insülin direncini kuz kuzu kıracaksın cnmmm heyecan iyidir cumaya kadar tartı yok etkilemesin seni kolay gelsin cnm
hazır izinliyken oğluşunla değerlendir günlerini pericimmmm
merhabalar neslihan hoşgeldin:) banucuğum bahsetmiş benden:) arabistanda yaşıyorum, 3 yaşında minik bir oğluşum var:)
doğum kilolarımı geçen sene çok güzel vermiştim ama işte ara öğünlü diyetin sonunu getiremedim koruyamadım, o dönem buraya taşındık vs 60 kiloya kdar geri döndüm..
sonra banu sayesinde karatayla tanıştım,kitabı 1 günde okudum :) ve o gün ne yiyeceğimi şaşırdım.. işte o zamandan beri karatay yapıyorum dönem dönem bozduğum çok oldu, malesef sıfır kaçamakla gitmedim, alışana kadar zaman aldı tabi.. ama çokşükür sonunda sanırım insulin direncim de kırıldı, kilo vermenin yanında kötü bi çok alışkanlığım da gitti.. mesela yemek sonrası tatlı isteği, gece atıştırma istekleri, doymak bilmeme halleri, acıkınca el ayak titremeleri gerginlikler karatayla uçtu gitti:) inşallah bundan sonra kilolar geri gelmeyecek buna inanıyorum..
amma döktürdüm yalnızmemnun oldum başarılar diliyorum demek sabah akşam spor oooo benim rakip çok fena sıkı rakipmiş ama
spora başlayınca daha hızlı gidecek bitanemmm biskilete başlarsın hafif hafifff haftaya rakibin kimse işiz or olacak desene
neslicim koşuşturmacalımızı allah bitirmesinn yoksa bu hayat nasıl geçer değilmirakiben blue diğer adıyla bayan gizemli arabistanda diplomatt arabşistanın zorlu koşullarında karatay yaparak hedefine ulaşacak inş bu hafta minik prensi var 31 yaşında çelik gibi iradesi var söyleyeyim
şekeri kesersen insülin direncini kuz kuzu kıracaksın cnmmm heyecan iyidir cumaya kadar tartı yok etkilemesin seni kolay gelsin cnm
hazır izinliyken oğluşunla değerlendir günlerini pericimmmm
Rakibem nura. Bu cuma bakalim gorcezz. :) benimde isim zor gerci ayran detoksu yapicak nura. Ama yinede azimliyimkendimi uzun zamandir boyle gormemistim. Arkadasin dugunu beni fena etkiledi. Bir yandan kitap alip biseyler ogrenme in mutlulugu. Bir yandan kk ' nin destedigi.. Bazen diyorum keske vok daha onceden kayit olsaymisim. Buranin bu kadar faydali olacagini insanlarin boyle dayanismali gecirecegini hic dusunmezdim. Simdi her gittigim yere tavsiye ediyorum. Isten arkadas sevgilinle bile bu kadar heycanli mesajlastigini gormedim ben senin diyor. Iyki varsiniz kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?