• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sporumu yaptım duşumu aldım oh rahatladım görev tamamm:21::21:

hoşgeldin Eylülümmm neyseki internetin gelmiş kavuştuk sana yanii:32::32: bu güzel menülere puding ve form bizküvi hiçççç yakışmamışşş:20::20:

maşallah sporun süper olduğu için affetttimmm:46::46::46:

bitanem netten pdf kitabının linkini vereyim sana indirirsin tr ye gelene kadar faydalan cnmm:29:

evet bizim eşimiz ve çocuğumuz yok :14::14::14: ama onlar haricinde yine bütün işler aynı kuzummm yine de avantajlıyız kendimize daha çok zaman ayırabiliyoruz :32::32:

ne kitabı tatlım bende istiyorummmm

karatay kitabı cnm

Iphone dan gönderildi

Canim demistim benimle ayni derdi paylasiyosun diye. Spor ayakkabisi giyebiliyosan iste spor ayakkabi giymeye calis. Ben resmen spor ayyakkabi sayesinde iylestim. Bide benimki cok kotu boyuttaydi artik. Babet giydikce daha kotu yapmistim cunku. Banada sprey verdi ama volteron daha iyi geldi. Sorsaydin doktora keske su kremide kullanayim mo diye. Sisligin varsa buz koymaya devam et. Kosu bandi toprak gb olmadigi icin agrini cok artirir durumunu kotu yapar. Zaten ara vermistin kosu bandina. Bide benim en buyuk tavsiyem bilek bandajin varsa onu kullan. Benim iylesme surecimi hizlandirdi. Ben spor yaparken bile kullaniyorum. Zaten altis diye spor markasininkini almistim. Doktor spor yaparken bunlari kullanmaman hata dedi. Boyle seylerin zarari olmaz aksine faydasi olur kendini sakatlamazsin dedi. Bende artik hep kullanir oldum. Iylessem bole cikarmicam. Sen onlemlerini benden once al sonun bana benzemesin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım var :42: :42: :42: dolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik :36: :36: :36: 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık

çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım var :42: :42: :42: dolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik :36: :36: :36: 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık

Maşallah sana cnm sen Can'ın sıkıldıkca aYakkabı değiştiriyorsundur :1:

Iphone dan gönderildi

Yolladım cnm

Iphone dan gönderildi

Evet cnm ben carş. Perş. Yapayım dedim ki cuma ya sonuclara bakayım diye sende yaparsan carş. Perşembe. Öneririm ama sabote etmeden yap tabi :1:

Iphone dan gönderildi

Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?

Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?

Valla bende onu düşünüyodum deyoksla 2 kilo versem o iki kilo aynen kalır mı acaba diye :1:

Iphone dan gönderildi

yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi

Ay kızlar galiba bende hastalanıyorum zaten diyodum kac gündür cok terliYorum diye off daha yeni iyileşmiştim ama yaaa

Iphone dan gönderildi

aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
bence simididen yap kurtul ama insallah ameliyatlik durumun yoktur cnm..

evet oyle yapmaya calisiyorum cnm

cnm yaptiniz mi kontrolu??
hosbulduk canım ınternetım yoktu ama halloldu cook sukur farkedılmek ne guzel ıyıkı varsınız:9::9:

aa sonunda net halloldu artik eskisi gibi bekliyoruz cnm katilimlarini..

keske gitmis olsaydi o kadar kiilo...
neyseki sen birseyler goruyosun ben hala yerimde sayiyorum ama umudum var gecen hafta da son gun tarti yuzume guldu:1:

evet cnm ayrica dun canim kaptanim sayesinde kitabi indirdim isler bitsin okumaya baslicam insallah...

gulaycim o kadar siviyi nasil icebiliyosun acaba??bende cok icmek istiyorum da
vallahi bilmiyom içiyom evde olduğum sürece sorun yok dışarı çıkarsam unutuyom

Insallah canim gider. Bgn bide detoksa basliyosun umutluyum ben gidicek :) buarada aslinda cok sivida cok iyi degil kizlar bobrekleri yormak demek bu. ilerde onlemicek hastaliklara yol acar. Kas yapalim derken goz cikarmayalim. Insanin ortalama habi kilosu carpi 0.033 lt su icmeli diye bisey var. fazlasida zarar kizlar. Simdi kilo vericez diye ilerde hastane koselerinde surunmeye gerek yok.

zaten ihtiyacım 3 lt civarı birazcık üstüne çıkıyorum o da spor yaparken dilim damağım kuruyor ortalama bir buçuk lt o zaman gidiyor geri kalanı da gün içinde
Ay kızlar galiba bende hastalanıyorum zaten diyodum kac gündür cok terliYorum diye off daha yeni iyileşmiştim ama yaaa

Iphone dan gönderildi

geçmiş olsun canım

yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi

Sende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)

callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor:16::16::16:

Abowww 2 kilo muuu :) o kadar cok mu veriliyor. Ben de otelde olmayaydim yapaydi iyiydi.

BAKALIM BEN 2 KILO VEREBILCEK MIYIM SUAN ICIN TIK YOKTA:1:

vallahi bilmiyom içiyom evde olduğum sürece sorun yok dışarı çıkarsam unutuyom
zaten ihtiyacım 3 lt civarı birazcık üstüne çıkıyorum o da spor yaparken dilim damağım kuruyor ortalama bir buçuk lt o zaman gidiyor geri kalanı da gün içinde

geçmiş olsun canım
AY DARISI BASIMA CANIM:1:
Sende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)

TABI CNM BENDE KARATAYA DEVAM EDICEM AMA ARADA BOYLE YAPMAKTA IYIDIR BAKALIM ARTIK

Back
X